Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Vasiliki84 είπε:

Ναι το ξέρω!!! Γ αυτό είπαμε τώρα να πάρουμε βιταμίνες για καλύτερη ποιότητα ωαρίων και του σπέρματος.Σιγουρα είναι μια λύση αλλά πολλά τα λεφτά και πάλι κάνεις δεν σου εγγυάται όταν θα παν όλα καλά πολλές κοπέλες εχουν κάνει και πάλι δεν είχαν αποτέλεσμα!! 

Πολύ σωστή!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 hours ago, Ευαγγελιαα said:

Κορίτσια καλημέρα...δυστυχώς πήγα στον γιατρό σήμερα να δούμε σακο κ τίποτα.. έκανα χοριακη κ έπεσε ... :-( πάει...έφυγαν τα σποράκια μου..

@Ευαγγελιαα λυπάμαι πολύ .. σε νιώθω… οπως λες ομωσ, δεν τα παρατάμε ! Τον Γενάρη και εγώ … πάμε να πάρουμε τα μωράκια μας !

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Giorgetta είπε:

Καλησπέρα! είναι κάποια εδώ που έκανε εμβρυομεταφορα πρόσφατα και περιμένει για β χωριακη; Ομοιοπαθουσα εδώ!

Καλημέρα!!!! Έκανα εμβρυομεταφορά την Τρίτη. Θα πάω για χοριακή την άλλη Παρασκεύη. Πως νιώθεις; Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Konisn είπε:

Καλημέρα!!!! Έκανα εμβρυομεταφορά την Τρίτη. Θα πάω για χοριακή την άλλη Παρασκεύη. Πως νιώθεις; Καλή επιτυχία!

Καλή επιτυχία και σε σένα εύχομαι!! Εχθές είδα καφέ υγρά και ανησύχησα λίγο. Εσύ έχεις δει; Εγώ τη Δευτέρα θα κάνω χωριακη!

πρίν από 15 λεπτά , Giorgetta είπε:

Καλή επιτυχία και σε σένα εύχομαι!! Εχθές είδα καφέ υγρά και ανησύχησα λίγο. Εσύ έχεις δει;

Μέχρι στιγμής όχι. Αλλά νομίζω είναι καλό σημάδι τα καφέ υγρά. Στη θέση σου δε θα ανησυχούσα. Μη σου πω πως θα ήθελα να δω κ γω γιατί λένε πως ίσως είναι σημάδι εμφύτευσης.

πρίν από 19 λεπτά , Konisn είπε:

Μέχρι στιγμής όχι. Αλλά νομίζω είναι καλό σημάδι τα καφέ υγρά. Στη θέση σου δε θα ανησυχούσα. Μη σου πω πως θα ήθελα να δω κ γω γιατί λένε πως ίσως είναι σημάδι εμφύτευσης.

Άντε μακάρι τι να πω! Βάλαμε δύο βλαστοκυστες 5 ημερων

πρίν από 15 λεπτά , Giorgetta είπε:

Άντε μακάρι τι να πω! Βάλαμε δύο βλαστοκυστες 5 ημερων

Εύχομαι να φώλιασαν για τα καλά τα σποράκια σου. Κ γω 2 βλαστοκύστες 5 ημερών έβαλα... Ελπίζω ενα να είναι γερό και να κολλήσει!!!!!

πρίν από 15 λεπτά , Konisn είπε:

Εύχομαι να φώλιασαν για τα καλά τα σποράκια σου. Κ γω 2 βλαστοκύστες 5 ημερών έβαλα... Ελπίζω ενα να είναι γερό και να κολλήσει!!!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε σένα!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που σε βρηκα

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Giorgetta είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε σένα!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που σε βρηκα

Κ γω! Είναι ωραίο να μοιράζεσαι την αγωνία σου με κάποιον που περνάει τα ίδια και ξέρει πως είναι.....

πρίν από 15 λεπτά , Konisn είπε:

Κ γω! Είναι ωραίο να μοιράζεσαι την αγωνία σου με κάποιον που περνάει τα ίδια και ξέρει πως είναι.....

Ναι έτσι είναι! Σκέφτομαι όλο αυτόν τον αγώνα και λέω μα πως τα πέρασα εγώ όλα αυτά μέχρι να φτασω σε αυτό εδώ το σημείο.. πραγματικά Ο Θεος δίνει δύναμη.

πρίν από 23 λεπτά , Giorgetta είπε:

Ναι έτσι είναι! Σκέφτομαι όλο αυτόν τον αγώνα και λέω μα πως τα πέρασα εγώ όλα αυτά μέχρι να φτασω σε αυτό εδώ το σημείο.. πραγματικά Ο Θεος δίνει δύναμη.

Κ γω στην αρχή ζορίστηκα πολύ...με τις εξετάσεις, τα φάρμακα, τις ενέσεις, την υστεροσκόπηση... Τώρα τα κάνω όλα στον αυτόματο. 

πρίν από 56 λεπτά , Konisn είπε:

Εγώ είχα λίγα σκούρα υγρά το βράδυ της ημέρας της εμβρυομεταφορα μετά τπτ άλλο Δόξα το Θεό την έκανα την τρίτη το πρωί την εμβρυομεταφορα άρα και εγώ στην αναμονή 

14 Δεκεμβρίου χοριακη

πρίν από 16 λεπτά , Ellidr είπε:

Εγώ είχα λίγα σκούρα υγρά το βράδυ της ημέρας της εμβρυομεταφορα μετά τπτ άλλο Δόξα το Θεό την έκανα την τρίτη το πρωί την εμβρυομεταφορα άρα και εγώ στην αναμονή 

14 Δεκεμβρίου χοριακη

Κ γω Τρίτη πρωί την έκανα. Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει τπτ διαφορετικό ή περίεργο. Εγω χοριακή έχω στις 10/12.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...