Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Κορίτσια μου σήμερα πήρα τη πρώτη μου αρνητική χοριακη. Δεν ήταν η ώρα για μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας εδώ, σας νιώθω και την αγωνία κ όλα όσα περνάμε για να γίνουμε μανούλες. Έχω μια ερώτηση , επειδή δεν θέλω να μείνω στη γιατρό μου , επιτρέπεται να ρωτήσω, Σε ποιον γιατρό εξωσωματικής πάτε και νιώθετε ας πούμε ασφάλεια ότι πχ δεν κοιτάζει μόνο το χρήμα ; (Αθήνα)

• Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , Vassiliki Hoff είπε:

Κορίτσια μου σήμερα πήρα τη πρώτη μου αρνητική χοριακη. Δεν ήταν η ώρα για μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας εδώ, σας νιώθω και την αγωνία κ όλα όσα περνάμε για να γίνουμε μανούλες. Έχω μια ερώτηση , επειδή δεν θέλω να μείνω στη γιατρό μου , επιτρέπεται να ρωτήσω, Σε ποιον γιατρό εξωσωματικής πάτε και νιώθετε ας πούμε ασφάλεια ότι πχ δεν κοιτάζει μόνο το χρήμα ; (Αθήνα)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Εγώ σήμερα πήρα την τρίτη αρνητική χοριακη!!! Δυστυχώς για πολλές δεν είναι τόσο εύκολο αλλά θα παλέψουμε!!! Πάρε το χρόνο σου και όταν ξανα προσπαθήσεις θα είναι όλα καλύτερα θα δείτε και τι έφταιξε τι μπορείς να αλλάξεις!!δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα οπότε δεν ξέρω!Σίγουρα όμως υπάρχουν και αξιόλογοι γιατροί 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 3

10 hours ago, Vasiliki84 said:

Εγώ κορίτσια πήρα την χοριακη μου αρνητικό!Τώρα σκέφτομαι αν αξίζει να μεταφέρω την τελευταία έχω μια πρώιμη 1ΒΑ.Δεν ξέρω σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω ξανά από την αρχή!

Κουράγιο! Μην το βάζεις κάτω.. σίγουρα θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά! Έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις;

8 hours ago, Primula said:

Υπόψη ότι, (δυστυχώς!!!!) η ovitrele ανιχνεύεται στα ούρα έως και 10 ημέρες μετά την χορήγηση, οπότε υπάρχει και ο κίνδυνος τους ψευδώς θετικού..

Εγώ έκανα μεταφορά κατεψυγμένων.. σκέψου ωοληψια έκανα πριν 2 μήνες.. 

5 ώρες πρίν, Lena3 είπε:

Κουράγιο! Μην το βάζεις κάτω.. σίγουρα θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά! Έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις;

Εγώ έκανα μεταφορά κατεψυγμένων.. σκέψου ωοληψια έκανα πριν 2 μήνες.. 

Συγγνώμη..είμαι φρέσκια εδώ και μάλλον απάντησα σε λάθος post... ❤️

@Lena3 η αλήθεια είναι με έχει πάρει από κάτω!!αλλά πιστεύω με τις μέρες θα φτιάξω! Έχουμε κάνει τις βασικές σκέφτομαι να κάνω υστεροσκοπηση τώρα να δω μήπως έχει κάτι η μήτρα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 25/11/2021 at 10:30 ΜΜ, Vasiliki84 είπε:

Εύχομαι η πρώτη να είναι και η τυχερή σου μην έχεις καθόλου άγχος η διαδικασία είναι απλή!!!Μια συμβουλή θα σου δώσω μην μπεις στο τριπακι  να κάνεις τεστ νωρίτερα η χοριακη να πας όταν σου πει ο γιατρός σου!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Το έχω στο μυαλό μου αυτό με την χοριακή. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσω!!!

On 25/11/2021 at 8:07 ΜΜ, Ευαγγελιαα είπε:

Να είσαι ήρεμη ,να έχεις πίστη κ όλα θα πάνε καλα...προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι...θετική διάθεση για να είναι το σώμα σου δεκτικο σ αυτό που θα έρθει:-) Σου εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς!

Ευχαριστώ πολύ!!!! Προσπαθώ να παίρνω τα φάρμακα χωρίς να πολυσκέφτομαι το αποτέλεσμα.... Βήμα, βήμα και ελπίδα...

• Μου αρέσει 1

On 11/26/2021 at 8:17 PM, Vasiliki84 said:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Εγώ σήμερα πήρα την τρίτη αρνητική χοριακη!!! Δυστυχώς για πολλές δεν είναι τόσο εύκολο αλλά θα παλέψουμε!!! Πάρε το χρόνο σου και όταν ξανα προσπαθήσεις θα είναι όλα καλύτερα θα δείτε και τι έφταιξε τι μπορείς να αλλάξεις!!δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα οπότε δεν ξέρω!Σίγουρα όμως υπάρχουν και αξιόλογοι γιατροί 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή μας !!

• Μου αρέσει 2

On 27/11/2021 at 3:22 ΜΜ, Vasiliki84 είπε:

@Lena3 η αλήθεια είναι με έχει πάρει από κάτω!!αλλά πιστεύω με τις μέρες θα φτιάξω! Έχουμε κάνει τις βασικές σκέφτομαι να κάνω υστεροσκοπηση τώρα να δω μήπως έχει κάτι η μήτρα!

Πολύ σωστή η σκέψη σου! Νομίζω επιβάλλεται 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

On 11/27/2021 at 2:22 PM, Vasiliki84 said:

Πάντως εμένα η γιατρός μου μου είπε ότι στις περισσότερες φορές που δεν υπάρει εμφύτευση, ή που υπάρχει αλλά καταλήγει σε βιοχημική κτλ, ευθύνονται χρωμοσωμικές ανωμαλίες, και λόγω το ότι είχα αρκετές αποβολές που συνέστησε εξωσωματική με προγεννετικό έλεγχο..

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Κορίτσια καλημέρα...δυστυχώς πήγα στον γιατρό σήμερα να δούμε σακο κ τίποτα.. έκανα χοριακη κ έπεσε ... :-( πάει...έφυγαν τα σποράκια μου..

Όχι ρε γαμωτο δεν το περίμενα 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 33 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Όχι ρε γαμωτο δεν το περίμενα 

ούτε εγώ, ούτε κανείς...

θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας μαζί με τον άντρα μου κ θα πάμε για Γενάρη.. δεν θα το αφήσω.. όπου βγει...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ευαγγελιαα είπε:

ούτε εγώ, ούτε κανείς...

θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας μαζί με τον άντρα μου κ θα πάμε για Γενάρη.. δεν θα το αφήσω.. όπου βγει...

Εχεις κατεψυγμένα, μη φοβάσαι τίποτα!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 ώρες πρίν, Lena3 είπε:

Πάντως εμένα η γιατρός μου μου είπε ότι στις περισσότερες φορές που δεν υπάρει εμφύτευση, ή που υπάρχει αλλά καταλήγει σε βιοχημική κτλ, ευθύνονται χρωμοσωμικές ανωμαλίες, και λόγω το ότι είχα αρκετές αποβολές που συνέστησε εξωσωματική με προγεννετικό έλεγχο..

Ναι το ξέρω!!! Γ αυτό είπαμε τώρα να πάρουμε βιταμίνες για καλύτερη ποιότητα ωαρίων και του σπέρματος.Σιγουρα είναι μια λύση αλλά πολλά τα λεφτά και πάλι κάνεις δεν σου εγγυάται όταν θα παν όλα καλά πολλές κοπέλες εχουν κάνει και πάλι δεν είχαν αποτέλεσμα!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...