Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, mpourmoura είπε:

Πρωι πρωι 8 η ωρα αν αργουν μετα τις 4 το απογευμα βγαινουν τα αποτελεσματα,ποτε δςν καταλαβα γτ αργουν τοσο εδω στην Αθηνα. 

Μακαρι ολα αυτα τα λιγα συμπτωματα που εχω να ειναι λογω εγκυμοσυνης απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι.

Καλή τύχη και μια μεγάλη χοριακή να έχεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpourmoura said:

Πρωι πρωι 8 η ωρα αν αργουν μετα τις 4 το απογευμα βγαινουν τα αποτελεσματα,ποτε δςν καταλαβα γτ αργουν τοσο εδω στην Αθηνα. 

Μακαρι ολα αυτα τα λιγα συμπτωματα που εχω να ειναι λογω εγκυμοσυνης απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι.

Εύχομαι και είμαι πολύ αισιόδοξη ότι όλα αυτά σημαίνουν κάτι καλό..εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα κατ'ευχήν!! Τα υπόλοιπα να είναι μόνο γλυκές (αλλά και στενάχωρες) αναμνήσεις του παρελθόντος...

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

On 5/2/2021 at 9:44 ΠΜ, Georgia!! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Θέλω να ρωτήσω για τις σκάλες. Έμεινα κλεισμένη στο διαμέρισμα (πρώτος όροφος) εδώ και μια εβδομάδα γιατί αποφεύγω τα σκαλιά! Θέλω να πάω έξω για μια βόλτα με τα πόδια. Κάνει πολύ κακό εάν κατεβαίνω και ανεβαίνω μια φορά την ημέρα? Επίσης θέλω να πω ότι διαβάζω παντού ότι απαγορευονται οι σκαλες αλλά δεν λέει κάπου γιατί και έχω μείνει μέρες με την απορία! 

Γιατι θεωρειται άσκηση  κ μπορεί μα προκαλεσει συσπασεις στην μητρα....μια φορα την ημέρα εμενα μου επιτρέπει  σιγα σιγα

Just now, eleni17 είπε:

Γιατι θεωρειται άσκηση  κ μπορεί μα προκαλεσει συσπασεις στην μητρα....μια φορα την ημέρα εμενα μου επιτρέπει  σιγα σιγα

Εγω μενω στο δευτερο χωρις σκαλες δεν ανεβοκατεβαινω καθε μερα αλλα απο την τερατη μερα εχω παει κ φαρμακειο εχω κανει στην βδομαδα τη βολτα μου.απλα βαζω τη δυναμη στα ποδια κ οχι στην κοιλια κ τις ανεβοκατεβαινω σιγα σιγα

Just now, mpourmoura said:

Εγω μενω στο δευτερο χωρις σκαλες δεν ανεβοκατεβαινω καθε μερα αλλα απο την τερατη μερα εχω παει κ φαρμακειο εχω κανει στην βδομαδα τη βολτα μου.απλα βαζω τη δυναμη στα ποδια κ οχι στην κοιλια κ τις ανεβοκατεβαινω σιγα σιγα

ο,τι ειναι να γινει εχει γινει μεχρι την 3η-4η ημερα μην ανησυχεις καθολου

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Love!!! είπε:

κορίτσια μου τώρα το απόγευμα άρχισα να έχω πονάκια μία δεξιά μία αριστερά μετά από 9 μέρες προγεστερώνης.

Αντε ελπιζω να ειναι πονάκια εγκυμοσύνης!! Εγω παλι νιωθω πως οταν γυμναζεις τους κατω κοιλιακούς κ σε πονάνε μετα ,τετοια αίσθηση εχω

• Μου αρέσει 1

Just now, Love!!! είπε:

χα χα χα καλή παρομοίωση !!! εμένα είναι σαν εσωτερικές τσιμπιές!!! Άντε να δούμε!!!

Αλλα δεν τα εχω παντα..απο ολη τη μερα με επιασε κατα τις 17:00 κ τωρα ξανα

Διαφημίσεις

Just now, eleni17 said:

Αν βάλεις 3ων ημερων ποτε εμφυτευονται??

5η-6η ημέρα κοπέλα μου, εύχομαι καλή επιτυχία!

Just now, Μπισκοτακι27 said:

Αντε ελπιζω να ειναι πονάκια εγκυμοσύνης!! Εγω παλι νιωθω πως οταν γυμναζεις τους κατω κοιλιακούς κ σε πονάνε μετα ,τετοια αίσθηση εχω

όλα καλά πιστεύω!!

Just now, Love!!! said:

χα χα χα καλή παρομοίωση !!! εμένα είναι σαν εσωτερικές τσιμπιές!!! Άντε να δούμε!!!

εύχομαι καλή επιτυχία και σε εσένα κοπέλα μου!!!

xu6xp2.png

Just now, mominthemaking είπε:

5η-6η ημέρα κοπέλα μου, εύχομαι καλή επιτυχία!

όλα καλά πιστεύω!!

εύχομαι καλή επιτυχία και σε εσένα κοπέλα μου!!!

Εσυ σε ποια φαση εισαι; Εισαι εγκυουλα ή στην αναμονή κ εσυ;:) τι συπτωματα ειχες ή εχεις;

• Μου αρέσει 1

Just now, eleni17 είπε:

Σε ευχαριστώ!!!!! Έκανα  την Παρασκευη  26/2 ετ...

Με το καλό κορίτσι! Λίγο πολύ όλες κοντά είμαστε χρονολογικά! Για να δούμε πώς θα πάει ο Μάρτης!!! Εγώ πάντως αισιοδοξώ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Love!!! είπε:

Άρα είμαστε 3 κοπέλες που περιμένουμε για χωρική τις επόμενες μέρες?

Το μπισκοτάκι 

η Queen 

η Μυτρώ

και εγώ!!!

Άντε με το καλό να περάσουν οι μέρες!!! εγώ με το μπισκοτάκι & τη Μυρτώ έχουμε την ίδια μέρα χωριακή εσύ Queen?

βλαστοκύστες βάλτε κορίτια? και πόσες?

Εγώ έβαλα 2 και εύχομαι να είμαι διδυμομανούλα!!!

Εγω νομιζω εκανα εμβρυομεταφορα δυο μερες αργοτερα απο εσας.24/2..Αν πατε Δευτερα κ εσεις θα κανουμε την ιδια μερα χοριακη!

Και εγω δυο βλαστοκυστες εβαλα!

Μακαρι να εχουμε ολες θετικο αποτελεσμα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...