Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Νομίζω είναι έξτρα, το ζητάς δηλ κ πληρώνεις τη διαφορά 

Εμενα στη nipt μου είπαν και το φύλο χωρίς εξτρά χρέωση, ήταν κάτι σα δώρο. Βέβαια πραγματικά, μόλις άκουσα όλα καλά δε ρώτησα καν! Η γραμματέας του εμβρυολογου μου είπε "δε θέλετε να μάθετε το φύλο?" "εεε εντάξει, πείτε μου!" 

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, FAITH** είπε:

Τα τυχερά σας θα είναι! @Μπισκοτακι27 @*Μυρτώ :)

Εγώ περιμένω σήμερα την τρίτη χοριακή!! Αντε να δούμε και σήμερα.. :)

Με το καλό να εκτοξευτεί η χοριακή σου :) Ξεκίνησε πολύ δυναμικά ο Φλεβάρης! Μακάρι όλα τα κορίτσια να έχουμε μόνο θετικά νέα να λέμε:)

• Μου αρέσει 1

Just now, FAITH** είπε:

Τα τυχερά σας θα είναι! @Μπισκοτακι27 @*Μυρτώ :)

Εγώ περιμένω σήμερα την τρίτη χοριακή!! Αντε να δούμε και σήμερα.. :)

Τι τελεια νέα ειναι αυτα;;;  Μακαρι να εκτοξευτεί η χοριακη σου και να φέρεις στο κοσμο το/τα αγγελούδια σου!!  Αντεεε να παίρνουμε κ εμεις σειρα @*Μυρτώ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, FAITH** said:

@Andri M σήμερα δεν είναι να κάνεις κι εσύ επαναληπτικη? :)

Ναι κοριτσάκι μου, πήγα. Σήμερα η χοριακή μου είναι 952. Καλή τιμή είπαν οι γιατροί.

Αλλά χθες το βράδυ στις 22:00 είχα ένα περιστατικό, είχα ξαφνικούς πόνους και αμέσως μετά βράχηκε το εσώρουχο μου με ροζ. Πολύ βρέξιμο. Δεν συνεχίστηκε όμως. Πάλι καλά. Μου είπαν οι γιατροί να παραμείνω ξαπλωμένη και να επαναλάβω τη χοριακή τη Δευτέρα.

Κορίτσια...ελπίζω να πάνε όλα καλά.

40 minutes ago, FAITH** said:

:)

Ένα είναι κοριτσάκι μου.. Ένα και τυχερό! Ας το προσέχει η Παναγία μέχρι να το πάρω στα χέρια μου :x

Αχ...τι γλυκούλα είσαι! Ναι να σου το προσέχει η Παναγίτσα μας!

• Μου αρέσει 7

@Andri M Όλα καλά θα πάνε, να είσαι σίγουρη!! Η χοριακη σου είναι πολύ καλή! Εχει υπερδιπλασιαστει! Να είσαι ξάπλα μέχρι να ξαναπας για την χοριακη σου.. Το πρώτο διάστημα είναι το πιο κρίσιμο μέχρι να δέσει το εμβρυακι..  Εγώ έχω σκοπό μέχρι να κλείσω τουλάχιστον το πρώτο τρίμηνο να είμαι ξάπλα ή καθιστη σε καναπέ - κρεββατι. Εργάζομαι βέβαια τηλεργασια οπότε με  ευνοεί αυτό .  Τέλοσπαντων και η δική μου βγήκε και είναι πολύ καλή.. 973 :) Τώρα περιμένω το άλλο Σάββατο για τον υπερηχο. Μακάρι η Παναγία να προστατεύει όλα τα εμβρυακια που προσπαθούν να μεγαλώσουν και όλες όσες παλεύουν να γίνουν μητέρες! 

• Μου αρέσει 8

Just now, FAITH** είπε:

@Andri M Όλα καλά θα πάνε, να είσαι σίγουρη!! Η χοριακη σου είναι πολύ καλή! Εχει υπερδιπλασιαστει! Να είσαι ξάπλα μέχρι να ξαναπας για την χοριακη σου.. Το πρώτο διάστημα είναι το πιο κρίσιμο μέχρι να δέσει το εμβρυακι..  Εγώ έχω σκοπό μέχρι να κλείσω τουλάχιστον το πρώτο τρίμηνο να είμαι ξάπλα ή καθιστη σε καναπέ - κρεββατι. Εργάζομαι βέβαια τηλεργασια οπότε με  ευνοεί αυτό .  Τέλοσπαντων και η δική μου βγήκε και είναι πολύ καλή.. 973 :) Τώρα περιμένω το άλλο Σάββατο για τον υπερηχο. Μακάρι η Παναγία να προστατεύει όλα τα εμβρυακια που προσπαθούν να μεγαλώσουν και όλες όσες παλεύουν να γίνουν μητέρες! 

Μπράβο  σου κορίτσι μου!!!συγχαρητήρια.. Η Παναγία είναι κοντα μας..και κάποια στιγμή θα τα καταφερουμε όλες!!

• Μου αρέσει 3

Just now, natassaki2006 said:

Μπράβο  σου κορίτσι μου!!!συγχαρητήρια.. Η Παναγία είναι κοντα μας..και κάποια στιγμή θα τα καταφερουμε όλες!!

Αυτο είναι το μόνο σίγουρο. Ο Θεός μπορεί να αργεί αλλά δε λησμονει.. Αυτό σκέφτομαι πάντα όταν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία... Και πάντα μου φέρνει τα καλούδια Του όταν ξέρει εκείνος ότι είμαι έτοιμη.Ευχομαι αυτή τη φορά να τα καταφέρω μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι κι εγώ αλλά πιστεύω και προσευχομαι κάθε μέρα. Όλες εμείς είμαστε ξεχωριστές για την δύναμη ψυχής που έχουμε μέσα μας. Παλεύουμε για κάτι που θέλουμε πολύ χωρίς να διαπραγματευομαστε και αυτό είναι τεράστιο από μόνο του! Όλες θα κρατήσουμε ένα παιδάκι :)

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

47 minutes ago, Andri M said:

Ναι κοριτσάκι μου, πήγα. Σήμερα η χοριακή μου είναι 952. Καλή τιμή είπαν οι γιατροί.

Αλλά χθες το βράδυ στις 22:00 είχα ένα περιστατικό, είχα ξαφνικούς πόνους και αμέσως μετά βράχηκε το εσώρουχο μου με ροζ. Πολύ βρέξιμο. Δεν συνεχίστηκε όμως. Πάλι καλά. Μου είπαν οι γιατροί να παραμείνω ξαπλωμένη και να επαναλάβω τη χοριακή τη Δευτέρα.

Κορίτσια...ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Αχ...τι γλυκούλα είσαι! Ναι να σου το προσέχει η Παναγίτσα μας!

Μπράβο συγχαρητήρια! Δεν εγινε κατι μη φοβάσαι.. θα χε αποτυπωθεί στη σημερινή χοριακή η οποία είναι σουπερ. Συνεχίζουμε δυναμικά κ με αισιοδοξία. Η Δευτέραελ ειναι κοντά!

Just now, FAITH** said:

Αυτο είναι το μόνο σίγουρο. Ο Θεός μπορεί να αργεί αλλά δε λησμονει.. Αυτό σκέφτομαι πάντα όταν αντιμετωπίζω κάποια δυσκολία... Και πάντα μου φέρνει τα καλούδια Του όταν ξέρει εκείνος ότι είμαι έτοιμη.Ευχομαι αυτή τη φορά να τα καταφέρω μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι κι εγώ αλλά πιστεύω και προσευχομαι κάθε μέρα. Όλες εμείς είμαστε ξεχωριστές για την δύναμη ψυχής που έχουμε μέσα μας. Παλεύουμε για κάτι που θέλουμε πολύ χωρίς να διαπραγματευομαστε και αυτό είναι τεράστιο από μόνο του! Όλες θα κρατήσουμε ένα παιδάκι :)

Παμε δυνατά με αισιοδοξία κ πίστη! Μπράβο!

• Μου αρέσει 3

Just now, Roda said:

Μπράβο συγχαρητήρια! Δεν εγινε κατι μη φοβάσαι.. θα χε αποτυπωθεί στη σημερινή χοριακή η οποία είναι σουπερ. Συνεχίζουμε δυναμικά κ με αισιοδοξία. Η Δευτέραελ ειναι κοντά!

Παμε δυνατά με αισιοδοξία κ πίστη! Μπράβο!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Ξύπνησαν μνήμες, φόβοι και ήμουν σαν κλαμμένο μ@@@νι χθες. Και όσο προσπαθούσε να με πείσει ο σύντροφός μου ότι όλα θα ειναι καλά...τόσο με εκνεύριζε! Χαχαχα! Μακάρι να είναι απλώς μία παρένθεση σε μία 9μηνη εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 5

Just now, Andri M είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Ξύπνησαν μνήμες, φόβοι και ήμουν σαν κλαμμένο μ@@@νι χθες. Και όσο προσπαθούσε να με πείσει ο σύντροφός μου ότι όλα θα ειναι καλά...τόσο με εκνεύριζε! Χαχαχα! Μακάρι να είναι απλώς μία παρένθεση σε μία 9μηνη εγκυμοσύνη!

Έτσι θα είναι γλυκιά μου Ανδριάνα.. Μια παρένθεση κ τίποτα.. 

Για να μην επαναπαυόμαστε απλά ποτέ!!!

• Μου αρέσει 2

On 20/2/2021 at 9:30 ΜΜ, vasia!!! είπε:

Μπραβο!! Καλους διπλασιασμους. Ειχα κι  εγω τη 1η χοριακη στις 17/1 (11η μερα απο εμβρυομεταφορα 2 εμβρυων 3ημερων)  123 και εκανα και τη 2η χθες  η οποια ηταν τελεια μου ειπε ο γιατρος και την αλλη Παρασκευη παω για υπερηχο..Ευχομαι τα καλυτερα!ειμαστε πολυ κοντα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...