Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 29/1/2021 at 3:53 ΜΜ, Silvii είπε:

Κορίτσια μόλις πηρα την 2 χοριακη..

απο 85 προχθές 215 σημερα....!!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Με ένα πόνο που λένε & καλή λευτεριά!!! Όλα να πάνε καλά και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

mUVMp2.png

Just now, ANAMONH είπε:

Σήμερα έμβρυο μεταφορά...ποιος περιμένει 14μερες....

Μπράβο κούκλα άντε με το καλό και εγώ έκανα εχθές!!!

Δύσκολη η αναμονή αλλά αξίζει το κόπο!!

ειναι η πρώτη σου φορά;;

εμενα ναι έβαλα ένα 3 ημερών μέτριας ποιότητας δεν έχω πολλές πιθανότητες από ότι μου είπε ο γιατρός αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!

καλη μας επιτυχία λοιπόν εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!

• Μου αρέσει 2

mUVMp2.png

2 ώρες πρίν, Love!!! είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Με ένα πόνο που λένε & καλή λευτεριά!!! Όλα να πάνε καλά και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Ευχαριστώ πολυυυυυυ!!!! 
σήμερα είμαι όμως πάλι αγχωμένη, το πρωί είδα κάτι σταγόνες ροζ αίμα και απο τότε τίποτα! Ο γιατρός μου λέει οτι δεν ανησυχούμε, αλλά μπορείς να είσαι ήρεμη;;;;;;;;;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Love!!! είπε:

Μπράβο κούκλα άντε με το καλό και εγώ έκανα εχθές!!!

Δύσκολη η αναμονή αλλά αξίζει το κόπο!!

ειναι η πρώτη σου φορά;;

εμενα ναι έβαλα ένα 3 ημερών μέτριας ποιότητας δεν έχω πολλές πιθανότητες από ότι μου είπε ο γιατρός αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!

καλη μας επιτυχία λοιπόν εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!

Είναι η τέταρτη εμβρυομετα φορά...έχω μια βιοχημική και μια παλινδρόμηση..τώρα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα προς απογοήτευση..αλλά αγωνιζομαστε ..δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά..μακάρι να μας πάνε όλα καλά και σε μας και σε όλα τα ζευγάρια...

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, ANAMONH είπε:

Είναι η τέταρτη εμβρυομετα φορά...έχω μια βιοχημική και μια παλινδρόμηση..τώρα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα προς απογοήτευση..αλλά αγωνιζομαστε ..δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά..μακάρι να μας πάνε όλα καλά και σε μας και σε όλα τα ζευγάρια...

Αντε ρε κορίτσια να χαρούμε κι άλλο μετά την @Silvii να εχετε θετικές χοριακες κι εσείς. 

• Μου αρέσει 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

9 ώρες πρίν, Silvii είπε:

Ευχαριστώ πολυυυυυυ!!!! 
σήμερα είμαι όμως πάλι αγχωμένη, το πρωί είδα κάτι σταγόνες ροζ αίμα και απο τότε τίποτα! Ο γιατρός μου λέει οτι δεν ανησυχούμε, αλλά μπορείς να είσαι ήρεμη;;;;;;;;;; 

Silvi μου καφέ ροζ μπορεί να είναι και από την εμφύτευση... εφόσον δε συνεχίστηκε όλα καλά θα πάνε!!! Μην αγχώνεσαι!!!!

ηθικον ακμαιότατον θελουμε χαμόγελο & αισιοδοξία !!!

ποτε θα σε δει ο γιατρός σου;;

• Μου αρέσει 1

mUVMp2.png

1 hour ago, Love!!! είπε:

Silvi μου καφέ ροζ μπορεί να είναι και από την εμφύτευση... εφόσον δε συνεχίστηκε όλα καλά θα πάνε!!! Μην αγχώνεσαι!!!!

ηθικον ακμαιότατον θελουμε χαμόγελο & αισιοδοξία !!!

ποτε θα σε δει ο γιατρός σου;;

Μακαριιιι!!! Απο το στομα σου και στο Θεού το αφτί για όλες μας!! Την Πέμπτη θα παω που θα ειμαι 5 εβδομάδων μου ειπε..Υπομονή!!!!

• Μου αρέσει 1

On 30/1/2021 at 10:42 ΜΜ, Silvii είπε:

Ευχαριστώ πολυυυυυυ!!!! 

Silvi μου επειδη κάθησα και διαβάσα όλες τις σελίσες του topik είδα ότι αυτο είναι κατι πολύ συνηθησμένο!! περιισότερο αμα είναι ροζ καφε και διαρκει λίγο ή πολύ!!! προσπάθησε να απολάυσεις την υπέροχη φάση που έχεις μπει!! ότι χρειάζεσαι εδώ είμαστε εμείς!!

• Μου αρέσει 1

mUVMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια έχω καιρό να μπω στο φόρουμ... Καταρχάς συγχαρητήρια στα κορίτσια που πήραν το πολυπόθητο θετικό... Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη... Στα κορίτσια που είναι στην αναμονή να δουν ένα τεράστιο νούμερο στη χοριακης τους! 

Εγώ έχω ένα παιδάκι 3,5 χρ απτην πρώτη μου εξωσωματικη ( έκανα προσπάθειες 7 χρόνια με φάρμακα και σπερματενχυσεις και μια διέγερση που δεν ολοκληρώθηκε) και νιώθω πλέον έτοιμη να κάνω ένα παιδάκι ακόμα αφού φυσιολογικα δεν έρχεται με τπτ (ανεξήγητη υπογονημοτητα) 

Έχω 3 βλαστόκυστες στην κρύο συντήρηση από το 2016... Έχει κάποιο κορίτσι κρατημένα τόσα χρόνια γονιμοποιημενα ωάρια.... Κάποια που έκανε με κρύο συντηρημένο έμβρυο μεταφορά...; 

• Μου αρέσει 6

age.pngpreg.png

Just now, αστα είπε:

Καλημέρα κορίτσια έχω καιρό να μπω στο φόρουμ... Καταρχάς συγχαρητήρια στα κορίτσια που πήραν το πολυπόθητο θετικό... Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη... Στα κορίτσια που είναι στην αναμονή να δουν ένα τεράστιο νούμερο στη χοριακης τους! 

Εγώ έχω ένα παιδάκι 3,5 χρ απτην πρώτη μου εξωσωματικη ( έκανα προσπάθειες 7 χρόνια με φάρμακα και σπερματενχυσεις και μια διέγερση που δεν ολοκληρώθηκε) και νιώθω πλέον έτοιμη να κάνω ένα παιδάκι ακόμα αφού φυσιολογικα δεν έρχεται με τπτ (ανεξήγητη υπογονημοτητα) 

Έχω 3 βλαστόκυστες στην κρύο συντήρηση από το 2016... Έχει κάποιο κορίτσι κρατημένα τόσα χρόνια γονιμοποιημενα ωάρια.... Κάποια που έκανε με κρύο συντηρημένο έμβρυο μεταφορά...; 

Άστα καλημέρα! Εχω ένα από το Γενάρη του 2017. Θα το βάλω τους επόμενους μήνες. Από θέμα ποιότητας μου είπε η γιατρός δεν παθαίνει τίποτα είτε το έχεις ένα μήνα κατάψυξη είτε χρόνια. Όποτε θέλω το ξεπαγώνουν και το βάζουμε! Εμένα είναι τριών το πρώτο μου και τώρα θεωρούμε είναι καλή χρονικά περίοδος να δοκιμάσουμε για δεύτερο! Καλή επιτυχία! Εύχομαι γρήγορα το δεύτερο η και γιατί όχι και το τρίτο μαζί! 

• Μου αρέσει 3

Κράτα το

πρίν από 31 λεπτά , Love!!! είπε:

Silvi μου επειδη κάθησα και διαβάσα όλες τις σελίσες του topik είδα ότι αυτο είναι κατι πολύ συνηθησμένο!! περιισότερο αμα είναι ροζ καφε και διαρκει λίγο ή πολύ!!! προσπάθησε να απολάυσεις την υπέροχη φάση που έχεις μπει!! ότι χρειάζεσαι εδώ είμαστε εμείς!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες σας! 
ευχομαι καλό μήνα και καλη εβδομάδα με πολλές θετικές  χοριακες ❤️❤️❤️

4 ώρες πρίν, αστα είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έκανα μεταφορά κρυοσυντηρημένες βλαστοκυστες, βεβαια ήταν από τον προηγούμενο μηνα αλλα δεν πιστευω να παιζει μεγαλο ρολο η χρονικη αποσταση...εγκυος ειμαι στον τριτο και εχω αλλα 3 καταψυξη...απ οτι εχω καταλαβει παιζει μεγαλο ρολο και το ποσο καλο ειναι το εργαστηριο

• Μου αρέσει 2

Just now, fotini* είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έκανα μεταφορά κρυοσυντηρημένες βλαστοκυστες, βεβαια ήταν από τον προηγούμενο μηνα αλλα δεν πιστευω να παιζει μεγαλο ρολο η χρονικη αποσταση...εγκυος ειμαι στον τριτο και εχω αλλα 3 καταψυξη...απ οτι εχω καταλαβει παιζει μεγαλο ρολο και το ποσο καλο ειναι το εργαστηριο

Και γω στην πρώτη μ εξωσωματικη 3μηνων από κρύο συντήρηση έβαλα γιατί ήθελε ο γιατρός μ να ηρεμήσει ο οργανισμός μου απτην διέγερση... Απλά τωρα είναι πάνω από 4 χρόνια κρυοσυντηρηση γιαυτό αγχώνομαι λιγο

age.pngpreg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...