Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Austrian είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Λυπάμαι για το αρνητικό πολύ, μέσα μου πάντα λέω οτι όλα για κάποιο λόγο γίνονται...εύχομαι το 21 να δώσει σε όλες γερά παιδάκια!

Να σαι καλά. Ναι ίσως δεν είναι τυχαίο γτ κ τη πρώτη φορά δεν έγινε καλή εμφυτευση παρά αυτόματη αποβολή, βιοχημική. 

Μακάρι εσύ να είσαι τυχερή. Κ τον επόμενο χρόνο όλες να μείνουμε έγκυες.

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , island1 είπε:

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις.Κι εμείς είμαστε ανεξήγητα υπογονιμοι στις τότε προσπάθειες να;.Ήμουν 32 στην α προσπάθεια και ο άντρας μου 43 όλα άψογα..έδινα 10 ωάρια με μικρή δόση φαρμάκων κι από τα 8 έφταναν τα 5-6 άριστες βλαστοκυστες.Την πρώτη πήρα κουλούρι..μου είπαν τυχαίο.Μετα έκανα ηρη έλεγχο βρέθηκε θρομβοφιλια χάσιμο το κτλ στη δεύτερη παλλινδρομη χρωμοσωμια στην τρίτη παλλινδρομη δίδυμα χρωμοσωμια το ένα υγιές το άλλο αλλά παρασύρθηκε κατά την αποβολή.Στην 4 ήρθε η κόρη μας κι ακολούθησαν κι άλλες παλλινδρομες με κατεψυγμένα.Επειδη γενικά το είχα ψάξει γενετικά το πρώτο που ρωτούσαν ήταν καρυωτυπος...Θα σου έλεγα να κάνεις ένα τηλ στο κέντρο υγείας παιδιού( είναι τμήμα μέσα στο χωραιμειο δηλαδή εκεί που είναι το Αγίας Σοφίας παίδων) θα πεις τι έχεις κάνει ως τώρα και θα ζητήσεις να σου πουν πώς θα γράψει ο γυναικολόγο; Σου τον καρυωτυπο σαν εξέταση σε σένα κι τον άντρα σου.Θα στον γράψουν και θα πάτε να τον κάνετε...θα εξασφαλίσεις ότι γενετικά όλα είναι οκ.στην ανεξήγητη αυτό πρέπει να το αποκλείσεις γιατί εκεί μπορεί να είναι το θέμα. Αν δεν είναι που είναι και το πιθανότερο, θα ξέρεις ότι απςκλεισες κι αυτο.

Στην περίπτωση του να μην είσαι Αθήνα ρώτα τα κορίτσια που γίνεται δωρεάν για την περιοχή σου

Ανεξαρτήτως προσπάθειας να δεις κ το στίγμα αν δεν το είδες και την κυστική ίνωση( δωρεάν στο λαϊκό γίνονται) θα σου χρειαστούν και για μετά.

Επίσης να ζητήσεις υστεροσκοπηση.

Χωρίς όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει το τυχαίο.Μονο όταν αποκλείσεις όλα αυτά θα μιλάς για ανεξήγητη υπογονιμότητα και για τυχαίο γεγονός.

Και ναι οντως όλα αυτά το πιθανότερο είναι να βγουν καθαρά αλλά δεν θα ήθελες όταν ξαναξαπλωσεις για εμβριομεταφορα να έχεις κάνει ο,τονπερναει από το έχει σου για να αποκλείσεις παράγοντες αποτυχίας; Συζήτησε τα όλα με το γιατρό σου.

@ypatia88Πολύ σωστά και αναλυτικά τα γράφει η island1. Επίσης αν είσαι Αθήνα ή κάπου κοντά και η Τσεκούρα στο Έλενα θα σε ψάξει από πολλές απόψεις και θα σε συμβουλέψει σχετικά. 

2 ώρες πρίν, Austrian είπε:

Κορίτσια εύχομαι όσες είναι έχουν κάνει κάνουν τις επόμενες μέρες ετ όπως εγω να δούμε τεράστιες χορ7ακες εκεί γύρω στη Πρωτοχρονιά!!!

Όσες έχετε ήδη κάνει, τη πρωινή προγεστερονη που παίρνουμε κολπικά την κάνουμε και την ημέρα της ετ ή όχι??

Μετά την ετ πάντα εγω. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

8 ώρες πρίν, AnnetaP είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Μια ερώτηση: στις πόσες μέρες από την περίοδο γίνεται εμβρυομεταφορά με καταψυγμενες βλαστοκυστες;

Καλημέρα...επειδή θα κάνεις τεχνητό κύκλο λογικά, θα το παρακολουθειτε με τον γιατρό, εγώ έχω κάνει μόνο μετά από ωοληψια, 16η,17η μερα.

• Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, ypatia88 είπε:

Αποτυχία και απογοήτευση ...

Δε μπορώ να συνέλθω 

Κριμα!!!Μαζεψε τις δυναμεις σου και προχωρα γρηγορα σε εξετασεις με πρωτη και βασικη την υστεροσκοπηση. Απ' ο,τι ειδα δεν εχετε κανει και καρυοτυπο. Ειναι απο τις βασικες εξετασεις καλο ειναι να κανετε και οι δυο σας. Ειναι μεγαλη υποθεση που εχετε και αλλες βλαστοκυστες αλλα καλο θα ηταν να μην τις βαλεις πριν απο καποιους ελεγχους. Κριμα θα ειναι να βρεθει πχ κατι απλο στην υστεροσκοπηση και να πανε χαμενες. Εισαι μικρουλα, ειναι βεβαιο οτι θα τα καταφερεις!

Just now, ypatia88 είπε:

Έχει κάνει καμιά σας καρυοτυπο και να βρεθεί κάτι κακό?

Έχω κάνει εγώ και βγήκε προβληματικός έχω ποσοστό μωσαϊκισμου. Ο άντρας μου φυσιολογικός.

Just now, Ydroxoos76 είπε:

Έχω κάνει εγώ και βγήκε προβληματικός έχω ποσοστό μωσαϊκισμου. Ο άντρας μου φυσιολογικός.

Σε τι επηρεάζει αυτό που βρέθηκε σε εσένα; Σου πρότειναν κάτι; 

Είχες κάνει τον κλασικό; Ή τον μοριακό που λένε;

Just now, ypatia88 είπε:

Έχει κάνει καμιά σας καρυοτυπο και να βρεθεί κάτι κακό?

Στο Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού στο Παίδων Αγία Σοφία, γίνεται δωρεάν. Μπορείς να πάρεις να κλείσεις ραντεβού απλά πρέπει να σας τα γράψει γυναικολογος. Εκεί έκανα εγώ, ο άντρας μου είχε κάνει ιδιωτικά πριν ξεκινησουμε...Θα σας εξηγήσει η υπεύθυνη πώς θα βρει να τη συνταγογραφησει ο γιατρός. Κ αν δεν έχετε κάνει για κυστική ίνωση, πρέπει να κάνει ένας από τους δύο σίγουρα γιατί αν έχετε κ οι δυο τα εμβρυα θέλουν έλεγχο. Τα εξήγησε πιο πάνω η island νομίζω, ξέρω ότι η κυστική γίνεται σε άλλο παράρτημα του Λαϊκού. Κ να κοιτάξεις τη μήτρα. Εγώ θεωρησα ότι απλά ήμασταν άτυχοι την πρώτη φορά αλλά την πατήσαμε. Ίσως βρεθεί θέμα στη μήτρα ίσως κ όχι. Κ σε σας μπορεί όλα μα όλα να είναι μια χαρά, δεν σημαίνει ότι σιγουρα θα βρεθεί κάτι. Αλλά θα είσαι σίγουρη ότι έχεις ψάξει ο,τι μπορούσες. 

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Και τι σημαίνει αυτό ως προς την τεκνοποίηση?

Just now, Moomin είπε:

Στο Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού στο Παίδων Αγία Σοφία, γίνεται δωρεάν. Μπορείς να πάρεις να κλείσεις ραντεβού απλά πρέπει να σας τα γράψει γυναικολογος. Εκεί έκανα εγώ, ο άντρας μου είχε κάνει ιδιωτικά πριν ξεκινησουμε...Θα σας εξηγήσει η υπεύθυνη πώς θα βρει να τη συνταγογραφησει ο γιατρός. Κ αν δεν έχετε κάνει για κυστική ίνωση, πρέπει να κάνει ένας από τους δύο σίγουρα γιατί αν έχετε κ οι δυο τα εμβρυα θέλουν έλεγχο. Τα εξήγησε πιο πάνω η island νομίζω, ξέρω ότι η κυστική γίνεται σε άλλο παράρτημα του Λαϊκού. Κ να κοιτάξεις τη μήτρα. Εγώ θεωρησα ότι απλά ήμασταν άτυχοι την πρώτη φορά αλλά την πατήσαμε. Ίσως βρεθεί θέμα στη μήτρα ίσως κ όχι. Κ σε σας μπορεί όλα μα όλα να είναι μια χαρά, δεν σημαίνει ότι σιγουρα θα βρεθεί κάτι. Αλλά θα είσαι σίγουρη ότι έχεις ψάξει ο,τι μπορούσες. 

Ευχαριστώ πολύ. Θα μιλήσουμε την Τρίτη με το γιατρό και θα του αναφέρω όλες αυτές τις εξετάσεις. Εσείς τελικά τι πρόβλημα έχετε?

Just now, Moomin είπε:

Νομίζω μου έκαναν το μοριακό εκεί που εξηγείς παραπάνω στην κοπέλα. Στο ινστιτούτο υγείας παιδιού στο Παίδων Αγία Σοφία.

Just now, ypatia88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Θα μιλήσουμε την Τρίτη με το γιατρό και θα του αναφέρω όλες αυτές τις εξετάσεις. Εσείς τελικά τι πρόβλημα έχετε?

Ότι μπορεί να έχω και έμβρυα ανευπλοειδικα.Δεν μου συστηθηκε ωστόσο προεμφυτευτικος έλεγχος λόγω της ηλικίας μου. 

Κορίτσια τι να σας πω.. θέλει γενικά πολύ ψάξιμο η κατάσταση από ότι βλέπω. 

Εκτός από ορμονικές κ σπερμοδιαγράμματα κατάλαβα ότι καλό είναι να έχεις κάνει:

Ανοσολογικές και οι 2, υστεροσκόπηση, έλεγχο για ενδομητρίωση, έλεγχο για υδροσάλπιγγες, καρυότυπο ζεύγους. Αν υπάρχει κάτι άλλο σας παρακαλώ γράψτε το για να τα συζητήσω με το γιατρό. 

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Το συζητήσαμε διεξοδικά με το σύζυγο, θα κάνουμε ό,τι εξετάσεις χρειαστεί, έχουμε ακόμα 2 εμβρυάκια κ με σώζει η σχετικά μικρή μου ηλικία αν χρειαστεί να κάνουμε κ άλλες προσπάθειες. Τουλάχιστον πετύχαμε γονιμοποιήσεις, κάτι που δεν είχαμε καταφέρει με φυσικό τρόπο ενάμιση χρόνο τώρα...

Νομίζω μου έκαναν το μοριακό εκεί που εξηγείς παραπάνω στην κοπέλα. Στο ινστιτούτο υγείας παιδιού στο Παίδων Αγία Σοφία.

Ότι μπορεί να έχω και έμβρυα ανευπλοειδικα.Δεν μου συστηθηκε ωστόσο προεμφυτευτικος έλεγχος λόγω της ηλικίας μου. 

Άρα μπορεί να είναι, μπορεί και όχι φυσιολογικά. Δεν είναι δλδ σίγουρο. Αυτό με προεμφυτευτικό έλεγχο ανιχνεύεται έτσι?

Άρα μπορείς να κάνεις προεμφυτευτικό και να αποφύγεις τους καρυώτυπους. Σωστά??

Just now, ypatia88 είπε:

Εμείς έχουμε θέμα με το σπέρμα κ έχω χαμηλή αμη. Ο άντρας μου έχει μια μετάλλαξη γονιδίου κυστικής νόσου αλλά εμένα είναι όλα φυσιολογικά. Εγώ θυροειδή, χασιμοτο. Εντάξει όλα αυτά δημιουργουν θέματα αλλά στην εξωσωματική ξεπερνιουνται. 

Εμένα μάλλον τον κανονικό μου έκαναν, δεν σχολίασαν κάτι για μοριακό.

Just now, ypatia88 είπε:

Ανοσολογικές και οι 2, υστεροσκόπηση, έλεγχο για ενδομητρίωση, έλεγχο για υδροσάλπιγγες, καρυότυπο ζεύγους. Αν υπάρχει κάτι άλλο σας παρακαλώ γράψτε το για να τα συζητήσω με το γιατρό. 

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Το συζητήσαμε διεξοδικά με το σύζυγο, θα κάνουμε ό,τι εξετάσεις χρειαστεί, έχουμε ακόμα 2 εμβρυάκια κ με σώζει η σχετικά μικρή μου ηλικία αν χρειαστεί να κάνουμε κ άλλες προσπάθειες. Τουλάχιστον πετύχαμε γονιμοποιήσεις, κάτι που δεν είχαμε καταφέρει με φυσικό τρόπο ενάμιση χρόνο τώρα...

Άρα μπορεί να είναι, μπορεί και όχι φυσιολογικά. Δεν είναι δλδ σίγουρο. Αυτό με προεμφυτευτικό έλεγχο ανιχνεύεται έτσι?

Καρυότυπο μπορείτε εκεί στο Παίδων κ ένας να κάνει κ για κυστική ίνωση. Υστεροσκοπηση κ ανοσολογικές εξετάσεις αν θες σε δημόσιο, είσαι Αθήνα; Γιατί κοστίζουν κ αυτές. 

T4Rzp2.png

Just now, ypatia88 είπε:

Συνήθως προεμφυτευτικο για να κάνεις πρέπει να έχεις ενδείξεις. Επίσης ο καρυότυπος γίνεται δωρεάν και για τους 2 ενώ ο προεμφυτευτικός έλεγχος κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...