Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Moomin said:

Ναι, η πρώτη βιοχημική.

Θα δούμε...τώρα μεσολαβούν κ γιορτές

Λυπάμαι πολύ :( Συγγνώμη που σε ρωτάω, προσπάθησες με δικά σου ωάρια? Όπως και να έχει μην το βάζεις κάτω γλυκιά μου... 

Just now, Nanouka40 είπε:

Λυπάμαι πολύ :( Συγγνώμη που σε ρωτάω, προσπάθησες με δικά σου ωάρια? Όπως και να έχει μην το βάζεις κάτω γλυκιά μου... 

Ναι κανονικά δικά μου. Μα μόνο μια διεγερση έχω κάνει κ έναν τροποποιημενο.

Σας ευχαριστώ.

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Ναι κανονικά δικά μου. Μα μόνο μια διεγερση έχω κάνει κ έναν τροποποιημενο.

Σας ευχαριστώ.

Θα ξανά προσπαθήσεις δεν πειράζει. Είμαστε τόσες εδώ άλλωστε. Τώρα έτσι κι αλλιώς θα αδιαθετησεις και από Γενάρη ξεκινάτε. Δεν ξέρω τι εξετάσεις θες να κανείς, τι να ψάξεις δηλ γιατί δε θυμάμαι τι εχεις ελέγξει και τι όχι.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Θα ξανά προσπαθήσεις δεν πειράζει. Είμαστε τόσες εδώ άλλωστε. Τώρα έτσι κι αλλιώς θα αδιαθετησεις και από Γενάρη ξεκινάτε. Δεν ξέρω τι εξετάσεις θες να κανείς, τι να ψάξεις δηλ γιατί δε θυμάμαι τι εχεις ελέγξει και τι όχι.

Εννοείται δεν το βάζω κάτω. Αλλά πίστευα ότι το μόνο θέμα μας είναι το σπέρμα. Κ τη πρώτη φορά ήταν τυχαίο.

Μίλησα με τον γιατρό, θα κάνω υστεροσκοπηση σίγουρα από Γενάρη. Θα κοιτάξω κ με την αιματολογο κάποιες εξετάσεις. Εκείνος βέβαια θεωρεί ότι μάλλον κάτι στη μήτρα θα έφταιξε αλλά θέλω να κάνω ο,τι μπορώ πριν ξαναδοκιμασουμε. Θα πάρω κ σε άλλον ενδοκρινολογο κ μάλλον θα ξανακοιταξουμε κ το σπέρμα να ξέρουμε πού βαδίζουμε.

Εύχομαι το 2021 να μείνουμε κ μεις εγκυουλες κ να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Εννοείται δεν το βάζω κάτω. Αλλά πίστευα ότι το μόνο θέμα μας είναι το σπέρμα. Κ τη πρώτη φορά ήταν τυχαίο.

Μίλησα με τον γιατρό, θα κάνω υστεροσκοπηση σίγουρα από Γενάρη. Θα κοιτάξω κ με την αιματολογο κάποιες εξετάσεις. Εκείνος βέβαια θεωρεί ότι μάλλον κάτι στη μήτρα θα έφταιξε αλλά θέλω να κάνω ο,τι μπορώ πριν ξαναδοκιμασουμε. Θα πάρω κ σε άλλον ενδοκρινολογο κ μάλλον θα ξανακοιταξουμε κ το σπέρμα να ξέρουμε πού βαδίζουμε.

Νομίζω η υστεροσκοπηση είναι το βασικότερο. Αφού για το σπερμα γνωρίζετε τι άλλο να κανείς πάνω σε αυτό; 

Το σπερμα δεν φτιάχνει ούτως η άλλος εννοώ να γίνει άριστο. Ίσως αν έπαιρνε βιταμίνες λέω τώρα εγω. Ο δικός μου πχ δεν πήρε κάτι δεν ασχολούμαστε καν με το σπερμα του. Έκανε την εγχείρηση τότε , βελτιωθηκε αρκετά και μέχρι εκεί.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, Moomin είπε:

Λυπάμαι πολύ κ κατανοώ απόλυτα τον πόνο σου...πάρε το χρόνο σου κ μετα κανε αυτή που πιστεύεις ότι θα σε ηρεμήσει.υστεροσκοπηση σίγουρα..!!

Αγκαλιά μεγάλη κ από μένα..!!

• Μου αρέσει 1

Νομίζω η υστεροσκοπηση είναι το βασικότερο. Αφού για το σπερμα γνωρίζετε τι άλλο να κανείς πάνω σε αυτό; 

Το σπερμα δεν φτιάχνει ούτως η άλλος εννοώ να γίνει άριστο. Ίσως αν έπαιρνε βιταμίνες λέω τώρα εγω. Ο δικός μου πχ δεν πήρε κάτι δεν ασχολούμαστε καν με το σπερμα του. Έκανε την εγχείρηση τότε , βελτιωθηκε αρκετά και μέχρι εκεί.

Ναι έπαιρνε βιταμίνες όμως φοβάμαι μήπως χρειάζεται να ξαναπάρει. Τώρα με την καραντίνα μη γίνει χειροτερο. Ή να κάνουμε κ έναν κατακερματισμό να τον έχουμε κ αυτόν. Μας είχε πει κ μια αλλη εξέταση ο γιατρός, δεν τη θυμάμαι. 

Just now, natassaki2006 είπε:

Λυπάμαι πολύ κ κατανοώ απόλυτα τον πόνο σου...πάρε το χρόνο σου κ μετα κανε αυτή που πιστεύεις ότι θα σε ηρεμήσει.υστεροσκοπηση σίγουρα..!!

Αγκαλιά μεγάλη κ από μένα..!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Δυστυχώς για μένα αρνητικό αυτή τη φορά.

Οχι ρε γαμωτο. Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και τις ευχες μου για να πανε ολα καλα συντομα την επομενη φορα. Ψυχραιμια, παρε λιγο χρονο και προχωραμε μπροστα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, happykar είπε:

Οχι ρε γαμωτο. Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και τις ευχες μου για να πανε ολα καλα συντομα την επομενη φορα. Ψυχραιμια, παρε λιγο χρονο και προχωραμε μπροστα.

Να σαι καλά...εύχομαι την επόμενη χρονιά να είναι γεμάτη η αγκαλιά μας.

• Μου αρέσει 2

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Ναι έπαιρνε βιταμίνες όμως φοβάμαι μήπως χρειάζεται να ξαναπάρει. Τώρα με την καραντίνα μη γίνει χειροτερο. Ή να κάνουμε κ έναν κατακερματισμό να τον έχουμε κ αυτόν. Μας είχε πει κ μια αλλη εξέταση ο γιατρός, δεν τη θυμάμαι. 

Σε ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Τι εννοεις να γίνει χειρότερο; Και βιταμίνες γιατί φοβάσαι να πάρει; Δεν κατάλαβα τι εννοεις συγνώμη.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Τι εννοεις να γίνει χειρότερο; Και βιταμίνες γιατί φοβάσαι να πάρει; Δεν κατάλαβα τι εννοεις συγνώμη.

Είχε πάρει κάποιους μήνες βιταμίνες κ είχε φτιάξει σε ένα βαθμό. Δυστυχώς εδώ κ κάποιο καιρό δεν δουλεύει κ έχει πάρει και άλλο βάρος. Φοβάμαι μην γίνει χειροτερο το σπέρμα τώρα. Καπνίζει κιολας...Θα ξαναπροσπαθησουμε σε κάνα δίμηνο πάλι λογικά με φυσικό κύκλο ή αλλιώς..θα δούμε.

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Είχε πάρει κάποιους μήνες βιταμίνες κ είχε φτιάξει σε ένα βαθμό. Δυστυχώς εδώ κ κάποιο καιρό δεν δουλεύει κ έχει πάρει και άλλο βάρος. Φοβάμαι μην γίνει χειροτερο το σπέρμα τώρα. Καπνίζει κιολας...Θα ξαναπροσπαθησουμε σε κάνα δίμηνο πάλι λογικά με φυσικό κύκλο ή αλλιώς..θα δούμε.

Σε τι ποσοστό περίπου είδατε βελτίωση;

Καλα δεν αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη είπαμε. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...