Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Nevergiveup είπε:

Καλησπερα κοριτσακια!Σε οσες πηραν θετικη χοριακη συγχαρητηρια!Σε οσες παλι οχι,κοριτσια μην το βαζετε κατω,υπομονη και επιμονη και ολα θα γινουν!Ελπιδακι τι κανεις?Εγω αυριο πρωι εχω υπερηχο να δουμε τα σακουλακια μου!Ελπιζω να ακουσουμε και καρδουλα!Και φυσικα να μου πουν οτι η αποκολληση εχει κλεισει!

Τυχερηηηηη εσυ θα πας αυριο γιατην καρδουλααα!!!εγω θα παω την δευτερα,με το καλο να ακουσεις τον πιο ομορφο και συγκινητικό ηχο που για μια νεα μανουλα ειναι ειναι ο καλυτερος στον κοσμο!!περιμένουμε αυριο να μας πςις τα νεα σου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ελπιδακι είπε:

Τυχερηηηηη εσυ θα πας αυριο γιατην καρδουλααα!!!εγω θα παω την δευτερα,με το καλο να ακουσεις τον πιο ομορφο και συγκινητικό ηχο που για μια νεα μανουλα ειναι ειναι ο καλυτερος στον κοσμο!!περιμένουμε αυριο να μας πςις τα νεα σου!!

Δεν ειμαι σιγουρη εαν θα ακουσουμε!Αλλα σε καθε περιπτωση θελω να βεβαιωθω οτι ολα βαινουν καλως!Ερχεται και η σειρα σου..!!Να θα σας γραψω οταν επιστρεψω!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , teta2 είπε:

παίρνω 2 cyclacur 3 utrogestan τις prolutex μέρα πάρα μέρα και κάτι βιταμίνες. 

Σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια για αυριο!!θα προσευχηθω και για σενα !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Persa! είπε:

Κοριτσια!! Πηρα μια χοριακη 1009,2 είμαι 10η ημέρα εμβρυομεταφορας και έβαλα μονο ένα έμβρυο!! 

Συγχαρητηριααααα!!!τι ωραια νεα κοριτσι μου..καλα τα παει η ομαδουλα βλεπω...θα επαναλαβεις χοριακη??καλους διπλασιασμους κ μια υπεροχη εγκυμοσυνη

j7W7p3.png

Just now, Kathrin17 said:

Συγχαρητηριααααα!!!τι ωραια νεα κοριτσι μου..καλα τα παει η ομαδουλα βλεπω...θα επαναλαβεις χοριακη??καλους διπλασιασμους κ μια υπεροχη εγκυμοσυνη

Αχ ευχαριστώ πολύ!! Δεν σας κρύβω ότι αυτό το χιλιαρι με ανυσηχησε λιγο... 

Θα παω παλι την Πέμπτη, τι να περιμένω; 2000;

Just now, Persa! είπε:

Αχ ευχαριστώ πολύ!! Δεν σας κρύβω ότι αυτό το χιλιαρι με ανυσηχησε λιγο... 

Θα παω παλι την Πέμπτη, τι να περιμένω; 2000;

Γτ να ανησυχεις με το 1000?τελειο ειναι 10η μερα..

j7W7p3.png

Just now, Persa! είπε:

Κοριτσια!! Πηρα μια χοριακη 1009,2 είμαι 10η ημέρα εμβρυομεταφορας και έβαλα μονο ένα έμβρυο!! 

Μπράβο!!Τελεια νέα!Συγχαρητηρια!!Ευχομαι καλό διπλασιασμό κ μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!

Just now, Persa! είπε:

Μπραβο σου συγχαρητηρια!!!αντε μια μια να παιρνει σειρα!!ρε κοριτσια τι γουρλιδικο φορουμ ειναι αυτο!!

Διαφημίσεις

Just now, teta2 είπε:

καλημέρα!  πήγα και έδωσα αιμα και ....περιμένω μέχρι το απόγευμα.  Πάντως το στηθος μου σταμάτησε να πονάει σήμερα και νομίζω ότι ξέρω ήδη το αποτέλεσμα. .....

Καλημερα..πες μου που μενεις ναρθω να σε δειρω χαχαααα..το αποτελεσμα το ξερει μονο ο θεος..απο χτες σε εχει παρει απο κατω κ να δεις που το απογευμα θα χοροπηδας!!!

Ολα καλα θα ειναι..τοσες κοπελες λενε οτι δν ειχαν κανενα συμπτωμα ουτε στηθος ουτε ζαλγ κλπ κ ηταν εγκυες..φαντασου ναναι εκει μεσα το μωρακι σου κ η μαμα του να μην το πιστευει

• Χαχα 2

j7W7p3.png

Καλημερα!Μολις γυρισα απο το γιατρο!Ειδαμε να χτυπαει καρδια και στους δυο σακους αλλα δεν ακουσαμε....:(Ειμαι 6 εβδομαδων και θελει τουλαχιστον 6w5d ειπε!Αρα την επομενη εβδομαδα!Βεβαια λογω της αποκολλησης μου ζητησε να κανω ελεγχο θρομβοφιλιας!Ρε κοριτσια Αθηνα που να το κανω?Και ποσο στοιχιζει?

• Μου αρέσει 4

Just now, Nevergiveup είπε:

Καλημερα!Μολις γυρισα απο το γιατρο!Ειδαμε να χτυπαει καρδια και στους δυο σακους αλλα δεν ακουσαμε....:(Ειμαι 6 εβδομαδων και θελει τουλαχιστον 6w5d ειπε!Αρα την επομενη εβδομαδα!Βεβαια λογω της αποκολλησης μου ζητησε να κανω ελεγχο θρομβοφιλιας!Ρε κοριτσια Αθηνα που να το κανω?Και ποσο στοιχιζει?

Γλυκουλα μου μεγαλη χαρα!!!την επομενη θα τα ακουσεις κιολας και θα ηρεμησεις!!τωρα για τις εξετασεις δεν γνωριζω !συγχαρητηρια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...