Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

Ηρθε λίγο καθυστερημένα το μήνυμα μου, μετά είδα ότι δεν πήγες. Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλό, είναι πολύ καλά τα έμβρυα σου πραγματικά! Σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη γιατί θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Και εγώ οπότε αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί... τσουπ κάτι γίνεται. Δυστυχώς πάντα θα ειμαστε σφιγμενες και θα πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Θα περιμένουμε όμορφα νέα αύριο! 

• Ευχή 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Καλλια35 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!Στις 7/9 έκανα εμβρυομεταφορά 1 εβρυο άριστο,1 μέτριο και 1 μοριδιο.Στις 21/9 ήταν να κάνω χοριακη. Δύο μέρες πριν πόνους περιόδου και το πρωί αφού έδωσα αίμα πάω τουαλέτα και βλέπω ροζ υγρά έντονα.Λεω οκ μου ήρθε περίοδος δεν παίρνω καν τηλέφωνο για τα αποτελέσματα. Στέλνω τον άντρα μου γιατί δεν  άντεχα να ακουσω και 3 αρνητικό. Ελα όμως που αυτή τη φορά διαψεύστηκα. 78,50 και 167.80 η δεύτερη.Αυριο πάω για την τρίτη.Ροζ υγρα και καφέ  αυτές τις 4 μέρες.Ο γιατρός μου αύξησε την προγεστερόνη ανά 12ωρο και μου έκοψε τις αντιπηκτικες και το σαλοσπιρ.Τα ροζ υγρά σταμάτησαν. Έχω πολύ άγχος να πάνε όλα καλά. Εσείς πώς τα ακούτε όλα αυτά; Προχωράει καλά;

Αχ είσαι έγκυος τι καλά!!!! Πολύ χαίρομαι να ακούω τέτοια!!! Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις σαν την δική και η εγκυμοσύνη κύλησε ομαλά!! Να είσαι ήρεμη και μην ανησυχείς!!!

Just now, *Vasoula είπε:

Φταις εσύ που δεν έχεις καλα ωαρια???ετσι σου είπαν????θεε μου!!!κάποιοι άνθρωποι απλα είναι για πολύ ξύλο!!τα πήρα βραδιάτικα!!!!

Εισαι μια ακτίνα ελπίδας σε οσες μας έχει πάρει λίγο από κάτω τον τελευταίο καιρό!!!!να σου πανε ολα υπέροχα!!!!!

Ναι δυστυχώς! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Candy1 είπε:

Αχ είσαι έγκυος τι καλά!!!! Πολύ χαίρομαι να ακούω τέτοια!!! Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις σαν την δική και η εγκυμοσύνη κύλησε ομαλά!! Να είσαι ήρεμη και μην ανησυχείς!!!

Ναι δυστυχώς! 

@Candy1 Ναι.Αφου να φανταστείς έψαχνα να δω πώς θα προχωρήσω. Ημουν σίγουρη ότι θα πήγαινα για 4η εξωσωματική.Μακαρι να πάνε όλα καλά. Έχω πολύ άγχος και αγωνία. Δε ξέρω τι να κάνω ώστε να προχωρήσει καλά. Ειδικά από χτες που σταμάτησαν και τα ροζ υγρά έχω φοβηθεί λίγο. Πώς προχωράω από εδώ και πέρα ξέρεις; Πόσες χοριακη θα κάνω κλπ;

3 ώρες πρίν, Καλλια35 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!Στις 7/9 έκανα εμβρυομεταφορά 1 εβρυο άριστο,1 μέτριο και 1 μοριδιο.Στις 21/9 ήταν να κάνω χοριακη. Δύο μέρες πριν πόνους περιόδου και το πρωί αφού έδωσα αίμα πάω τουαλέτα και βλέπω ροζ υγρά έντονα.Λεω οκ μου ήρθε περίοδος δεν παίρνω καν τηλέφωνο για τα αποτελέσματα. Στέλνω τον άντρα μου γιατί δεν  άντεχα να ακουσω και 3 αρνητικό. Ελα όμως που αυτή τη φορά διαψεύστηκα. 78,50 και 167.80 η δεύτερη.Αυριο πάω για την τρίτη.Ροζ υγρα και καφέ  αυτές τις 4 μέρες.Ο γιατρός μου αύξησε την προγεστερόνη ανά 12ωρο και μου έκοψε τις αντιπηκτικες και το σαλοσπιρ.Τα ροζ υγρά σταμάτησαν. Έχω πολύ άγχος να πάνε όλα καλά. Εσείς πώς τα ακούτε όλα αυτά; Προχωράει καλά;

Συγχαρητηρια!!3η και τυχερη και εσυ λοιπον!!μου ζητησε με το θετικο τεστ χοριακης πχ το δευτερο ή και το τριο και μαζι με τη χοριακή και μετρηση προγεστερονης και οιστραδιολης ωστε να ειναι σιγουρος που βρισκονται τα επιπεδα κ να προσθεσει ουτρογεσταν ή σικλακουρ αντιστοιχα για επιπλεον στηριξη και να μην υπαρξει αιμορραγία.αφου δει και οτι η τριτη ανεβαινει ικανοποιητικα θα σου πει σε μια βδομαδα πχ ή 10 μερες να πας για υπερηχο κ να δειτε σακο :-)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Nephelie είπε:

Συγχαρητηρια!!3η και τυχερη και εσυ λοιπον!!μου ζητησε με το θετικο τεστ χοριακης πχ το δευτερο ή και το τριο και μαζι με τη χοριακή και μετρηση προγεστερονης και οιστραδιολης ωστε να ειναι σιγουρος που βρισκονται τα επιπεδα κ να προσθεσει ουτρογεσταν ή σικλακουρ αντιστοιχα για επιπλεον στηριξη και να μην υπαρξει αιμορραγία.αφου δει και οτι η τριτη ανεβαινει ικανοποιητικα θα σου πει σε μια βδομαδα πχ ή 10 μερες να πας για υπερηχο κ να δειτε σακο :-)

Δε μου ζήτησε μέχρι στιγμής να κάνω εξετάσεις. Μακάρι άντε να δούμε και σήμερα πως πήγε.Εχω τρελή αγωνία.

• Μου αρέσει 1

Just now, Καλλια35 είπε:

Δε μου ζήτησε μέχρι στιγμής να κάνω εξετάσεις. Μακάρι άντε να δούμε και σήμερα πως πήγε.Εχω τρελή αγωνία.

Καλημέρα και συγχαρητήρια!!! Είσαι εγκυουλα και εύχομαι να φτάσεις ως το τέλος και να χαρείς τους επόμενους μήνες! Λογικά θα σου ζητήσει 2-3 χοριακες ακόμα. Όταν θα είσαι γύρω στις 800 με 1000 μονάδες θα σου προγραμματίσει υπερηχο. Η γενική ιδέα είναι αυτή. Η πραγματωση εξαρτάται από τον κάθε γιατρό 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Καλλια35 είπε:

Καλημέρα!!!Εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια φανταστική τελειομηνη κύηση!!Αν κ δεν έχω ιδέα απ αυτά, μόλις έκανα την 1η μου εξωσωματική και είμαι στην αναμονή, μου φαίνονται πολύ θετικά :D θετική σκέψη, Καλή διάθεση κ πίστη στα σποράκια σου!!!όλα καλά θα πάνε!!

5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Φταις εσύ που δεν έχεις καλα ωαρια???ετσι σου είπαν????θεε μου!!!κάποιοι άνθρωποι απλα είναι για πολύ ξύλο!!τα πήρα βραδιάτικα!!!!

Εισαι μια ακτίνα ελπίδας σε οσες μας έχει πάρει λίγο από κάτω τον τελευταίο καιρό!!!!να σου πανε ολα υπέροχα!!!!!

Καλημέρα  Vasoula! Σ ευχαριστώ πολύ!!Μακάρι να μπορώ να σας μεταφέρω τη θετική μου ενέργεια!!Γιατί σ έχει πάρει από κάτω κούκλα μου;

Just now, Καλλια35 είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!μια χαρά ηταν ο πρώτος διπλασιασμός και ετσι θα συνεχίσεις θα το δεις!σήμερα θα κάνεις πάλι χοριακη??

Just now, Ευαγγελιαα είπε:

Καλημέρα  Vasoula! Σ ευχαριστώ πολύ!!Μακάρι να μπορώ να σας μεταφέρω τη θετική μου ενέργεια!!Γιατί σ έχει πάρει από κάτω κούκλα μου;

Ειχα την πρώτη μου περίπου αποτυχία τη Δευτέρα και με πηρε λιγακι από κατω.....αλλα πεισμωνω παλι σιγα σιγα και προχωράω!!!!:wub:

Just now, Καλλια35 είπε:

Καλή σου επιτυχία!!! Όλα καλά να σου πάνε!! Μακάρι σύντομα να είμαστε και εμείς τυχερές!!! Φιλιά!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Candy1 είπε:

Καλή σου επιτυχία!!! Όλα καλά να σου πάνε!! Μακάρι σύντομα να είμαστε και εμείς τυχερές!!! Φιλιά!!

Σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι σε όλες σας να ακούσετε ευχάριστα νέα να πάνε όλα καλά και να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά.

Δεν περνάει η ώρα με τίποτα.μέχρι τις 12:00 μου φαίνεται ένας αιώνας

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κοπέλες!Σήμερα 6 ήμερα εμβρυομεταφορας 2 βλαστοκυστων κ δεν έχω κανένα συμπτωμα απολύτως έκανα κ ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό περιμένω Τώρα την Δευτέρα να κάνω β χοριακη κ φοβάμαι πολύ πως δεν θα έχω θετικά αποτελέσματα σας έχει τύχει να μην έχετε συμπτωματα με αρνητικό τεστ κ να είστε έγκυος? 

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!μια χαρά ηταν ο πρώτος διπλασιασμός και ετσι θα συνεχίσεις θα το δεις!σήμερα θα κάνεις πάλι χοριακη??

Ειχα την πρώτη μου περίπου αποτυχία τη Δευτέρα και με πηρε λιγακι από κατω.....αλλα πεισμωνω παλι σιγα σιγα και προχωράω!!!!:wub:

Λογικό να σ έχει πάρει από κάτω.. γιατί όταν μπαίνεις σ αυτή τη διαδικασία ελπίζεις και μετά ξαφνικά χάνονται όλα..Όπως λέει και ο αγαπημένος μου Τερζής "τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις,και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις... " !Εγώ δεν θα σου πω φυσικά να πάψεις να επιμένεις, αλλά με πείσμα,θέληση, πίστη και πολλή θετική διάθεση ξεκινά ξανά.. Δεν ήταν μια αποτυχία..ήταν μια ΜΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..Δεν σε γκρέμισε, σε έκανε πιο δυνατή για να συνεχίσεις :x

• Μου αρέσει 3

Just now, Μανία Μου είπε:

Καλημέρα κοπέλες!Σήμερα 6 ήμερα εμβρυομεταφορας 2 βλαστοκυστων κ δεν έχω κανένα συμπτωμα απολύτως έκανα κ ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό περιμένω Τώρα την Δευτέρα να κάνω β χοριακη κ φοβάμαι πολύ πως δεν θα έχω θετικά αποτελέσματα σας έχει τύχει να μην έχετε συμπτωματα με αρνητικό τεστ κ να είστε έγκυος? 

Ναι κορίτσι μου μην αγχώνεσαι.

Εγώ και τις 14 μέρες αναμονής ήμουνα σίγουρη ότι δεν έγινε τίποτα απολύτως κανένα σύμπτωμα.και την ημέρα της χοριακής βλέπω αίμα οπότε σιγουρευομαι 100%. Έλα όμως που βγήκε μία ωραιότατη χοριακή 78,5.

Ηρέμησε σκέψου θετικά. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Τέλεια! Τελικά είχες καλή έκβαση έχεις παιδάκι?Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!

Σήμερα είναι τρίτη μου χοριακή.

Ελπίζω και εγώ να πάνε όλα καλά.

Just now, Καλλια35 είπε:

Κάθε μέρα είναι και ένα βήμα παραπέρα. Εγώ δεν εφησυχάζομαι καθόλου. Μέχρι να κρατήσω το μωράκι μου στην αγκαλιά κάθε μέρα για μένα θα είναι αγώνας.

Καλημέρα κορίτσι μου! Μαζί είμαστε... Γενικά εγώ έχω πρησμένο στήθος που πάντα έχω λόγω προγεστερονης αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω το μέγεθος του πόνου με τις προηγούμενες φορές. Επίσης νιώθω υπνηλία που δεν είχα ποτέ. Αυτό που περιμένω να δω είναι αν μέσα στο σ/κ θα έχω πόνους περιόδου που είχα τις προηγούμενες φορές. Τεστ που είχα δοκιμάσει να κάνω στο γιο μου μου είχε βγει άκυρο και δεν ξαναδοκίμασα. 

Επειδή νιώθω διαφορετικά από τις άλλες φορές φοβάμαι κι εγώ πολύ και νιώθω ότι ο χρόνος δεν περνάει. 

Έχω ένα ληγμένο τεστ λετε να το κάνω; 

Just now, Καλλια35 είπε:

Κάθε μέρα είναι και ένα βήμα παραπέρα. Εγώ δεν εφησυχάζομαι καθόλου. Μέχρι να κρατήσω το μωράκι μου στην αγκαλιά κάθε μέρα για μένα θα είναι αγώνας.

Αντε περιμένουμε το μαγικό νούμερο!!! 

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...