Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Moomin είπε:

Εμένα ο γιατρός μου εδωσε για μια εβδομαδα μετα την ωοληψια κορτιζόνη κ σαλοσπιρ μέχρι τη χοριακη κ μόλις επιβεβαιωσαμε μου πει να το κόψω αν κ έπεσε η χοριακη τελικά κ ειχα κανονικό αίμα....δεν ξέρω... 

Η κορτιζόνη μου είπε η αιματολογος βοηθά στην εμφύτευση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Emilly είπε:

Η κορτιζόνη μου είπε η αιματολογος βοηθά στην εμφύτευση.

Αλλα αν υπάρχει φλεγμονή στην μήτρα την φουντώνει παρά πολυ και δεν εμφυτεύεται τιποτα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

9 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Αλλα αν υπάρχει φλεγμονή στην μήτρα την φουντώνει παρά πολυ και δεν εμφυτεύεται τιποτα.

Ωχ δύσκολο.φανταζομαι όσες πάνε με ετ τις ελέγχουν πρώτα.

Just now, Emilly είπε:

Ωχ δύσκολο.φανταζομαι όσες πάνε με ετ τις ελέγχουν πρώτα.

Όχι απαραίτητα πολλοί γιατροι δίνουν την κορτιζόνη ως πρωτόκολλο τα προηγούμενα χρόνια ηταν κανόνας. Τωρα τελευταια βλέπω μια τάση να την αποφεύγουν.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Καντι είπε:

Όχι απαραίτητα πολλοί γιατροι δίνουν την κορτιζόνη ως πρωτόκολλο τα προηγούμενα χρόνια ηταν κανόνας. Τωρα τελευταια βλέπω μια τάση να την αποφεύγουν.

Σαν να εχεις δίκιο κοπελιά. Αυτή τη φορά ούτε σε εμένα έδωσε ενώ παλιά και στις 2 ετ έπαιρνα.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, Καντι είπε:

Απλά επειδή ξέρω από κορτιζόνη έχει πάρει το παιδί μου και ,prezolon και dexamethasone καταστελει το ανοσσοποιητικο.και καλύπτει την κλινική εικόνα αν υπάρχει μια λοίμωξη σε εξέλιξη.απλα πρέπει να προσέχεις πολύ όταν την παίρνεις.φουντωνει τους μύκητες η κορτιζόνη για αυτό μπορεί στις φλεγμονές της μήτρας αν είναι από μύκητες αντενδεικνυται.σε εμένα την πρότεινε η αιματολογος γιατί έχω αλλεργικό υπόβαθρο.δηλαδη η ανοσοσφαιρίνη μου ήταν τούρμπο.105 νομίζω με Μαξ το 10;;; Κάτι τέτοιο.

Just now, Emilly είπε:

Απλά επειδή ξέρω από κορτιζόνη έχει πάρει το παιδί μου και ,prezolon και dexamethasone καταστελει το ανοσσοποιητικο.και καλύπτει την κλινική εικόνα αν υπάρχει μια λοίμωξη σε εξέλιξη.απλα πρέπει να προσέχεις πολύ όταν την παίρνεις.φουντωνει τους μύκητες η κορτιζόνη για αυτό μπορεί στις φλεγμονές της μήτρας αν είναι από μύκητες αντενδεικνυται.σε εμένα την πρότεινε η αιματολογος γιατί έχω αλλεργικό υπόβαθρο.δηλαδη η ανοσοσφαιρίνη μου ήταν τούρμπο.105 νομίζω με Μαξ το 10;;; Κάτι τέτοιο.

Συμφωνω απόλυτα ειναι ακριβως οπως τα γράφεις!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Σαν να εχεις δίκιο κοπελιά. Αυτή τη φορά ούτε σε εμένα έδωσε ενώ παλιά και στις 2 ετ έπαιρνα.

Βγαίνουν συνέχεια καινούρια κορίτσια αυτό κατάλαβα κ κόβουν αλλά κ βάζουν αλλά αναλόγως με τις έρευνες.εγω τον Ιανουάριο που πήγα στην αιματολογο την ρώτησα κάτι που είχα ακούσει μια μέρα πριν ότι κάποια ανέπτυξε""αλλεργία""" στο σπέρμα του άντρα της μήπως το έπαθα;;;μου είπε η άποψη αυτή δεν ισχύει πλέον.τα Αντίπατρος εννοούσε;;;;που πολλά χρόνια έπαιζε το σενάριο.τωρα εγώ αν μείνω θα την πάρω την κορτιζόνη.την εμπιστεύομαι την αιματαλογο μου.

21 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Γεια σας,

κανονικα πότε σταματαμε την κορτιζόνη? μετά τον πρώτο υπέρηχο;

Διαφημίσεις

Just now, aurorahope είπε:

Γεια σας,

Καλησπέρα! Αν θυμάμαι καλά ναι. Μετά τον πρώτο υπέρηχο μου έδωσαν οδηγίες πώς θα την σταματήσω σταδιακά!

Just now, teta2 είπε:

Καλησπέρα! Αν θυμάμαι καλά ναι. Μετά τον πρώτο υπέρηχο μου έδωσαν οδηγίες πώς θα την σταματήσω σταδιακά!

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ευτυχώς..γιατί η κορτιζόνη είναι δίκοπο μαχαίρι..

Just now, aurorahope είπε:

Γεια σας,

Δεν ξερω να σου απαντήσω γιατι στις τρεις πρώτες προσπαθειες που πήρα κορτιζόνη ηταν αρνητικό το αποτέλεσμα , οποτε την σταματούσα σταδιακά μεν αλλα άμεσα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...