Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Moomin είπε:

Ναι η πρώτη.

Απο μενα μια τεράστια αγκαλιά.. Θα ξαναπροσπαθησετε κοριτσι μου.. Παρε το χρονο σου, φροντίστε τους εαυτους σας κ θα δεις, θα ερθει κ η δικη σας σειρα... Εύχομαι να ειναι η επομενη!!!! 

• Ευχαριστώ 1

@Mareva πως είσαι;

εγω μια κοιλιά τούμπανο σαν να αδιαθετησω, ένα βάρος δεν ξέρω. Μου έχει καρφωθεί ότι είμαι έγκυος κι έχει κολλήσει ο νους μου.

• Μου αρέσει 4

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

@Mareva πως είσαι;

εγω μια κοιλιά τούμπανο σαν να αδιαθετησω, ένα βάρος δεν ξέρω. Μου έχει καρφωθεί ότι είμαι έγκυος κι έχει κολλήσει ο νους μου.

Εεε αφου εισαι....:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Moomin είπε:

Ναι η πρώτη.

Έκλαιγα με μαύρο δάκρυ μέρες. Βέβαια εγω είχα ξεκινήσει με χοριακη 8 όποτε εξ αρχής ξέραμε ότι δεν θα προχωρήσει. Δεν είχα δηλ την αναμονή της επόμενης χοριακης. Το χειρότερο ήταν όταν έπεσε το έμβρυο . Εκεί έπαθα σοκ. 

Και ο γιατρός μου έλεγε σημασία έχει ότι έμεινες έγκυος. Η μόνη εξέταση που εκανα μετά ήταν για θρομβοφιλια . Ε μετά από 3 μήνες που ξανά προσπαθήσαμε ήρθαν τα παιδιά μου. Όλα θα πάνε καλά.

Just now, EllieV είπε:

Εεε αφου εισαι....:P

Στη φαντασία μου σίγουρα :roll:

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Έκλαιγα με μαύρο δάκρυ μέρες. Βέβαια εγω είχα ξεκινήσει με χοριακη 8 όποτε εξ αρχής ξέραμε ότι δεν θα προχωρήσει. Δεν είχα δηλ την αναμονή της επόμενης χοριακης. Το χειρότερο ήταν όταν έπεσε το έμβρυο . Εκεί έπαθα σοκ. 

Και ο γιατρός μου έλεγε σημασία έχει ότι έμεινες έγκυος. Η μόνη εξέταση που εκανα μετά ήταν για θρομβοφιλια . Ε μετά από 3 μήνες που ξανά προσπαθήσαμε ήρθαν τα παιδιά μου. Όλα θα πάνε καλά.

Λες να κάνω για θρομβοφιλια;

Είναι δύσκολο όπως κ να το κάνουμε...ευτυχώς θα φύγουμε.για λίγες μέρες κ θα οργανωθω μετά...

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Λες να κάνω για θρομβοφιλια;

Είναι δύσκολο όπως κ να το κάνουμε...ευτυχώς θα φύγουμε.για λίγες μέρες κ θα οργανωθω μετά...

Ότι σου πει ο γιατρός σου φίλη μου! 

Απολαυσε τις διακοπές σου όπως λες. Κι εγω αν δεν είμαι θα πάω για μπάνιο κατευθείαν μετά τη δουλειά. Ο γιος μου ανυπομονεί για βουτιές πάλι. Χαχχαχαχα

μη στενοχωριέσαι σε παρακαλώ. Να μας μιλάς να σου περνάει λίγο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, Anna-Vangelis said:

Α αυτό τώρα το είδα. Να ξες ότι υπάρχει επίδομα εξωσωματικής ύψους 2000 ευρώ. Έμενα και δούλευα Αγγλία μέχρι πριν 2 χρόνια όταν τα έψαχνα για Κύπρο λόγω του ότι είναι το πατρικό μου στο νησί, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι έκτοτε, αλλά δες το πριν αποκλείσεις κάτι. Ίσως με τις αλλαγές που έγιναν στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη να έχουν συμπεριληφθεί και κάποιες εξετάσεις για την προετοιμασία της εξωσωματικής. 

Η διαδικασία ειναι ως εξής στην Κυπρο: εφοσον είσαι δικαιουχος του ΓΕΣΥ - αντιστοιχο εοππυ, σου χορηγει το νοσοκομειο δωρεαν τα φαρμακα, και αφού ολοκληρώσεις και την ετ και πληρώσεις το κεντρο σου (εγω έδωσα 4200), αιτείσαι στο υπουργείο υγείας για να σου επιστραφεί το ποσό των 2500. Επίσης αιματολογικές και ορμονικές εξετάσεις και φάρμακα (αντιπηκτικες και προγεστερονη και οτι αλλο σου χορηγησουν οι γιατροι) καλύπτονται απο το ΓΕΣΥ και πληρώνεις τη συμμετοχή σου. Τα χρήματα σου επιστρέφονται μετά από 2-3 μηνες (θέλω να ελπίζω) και δικαιουσαι να επαναλάβεις αυτη τη διαδικασια συνολικά 4 φορες.    

1 hour ago, EllieV said:

Goodmorning κορίτσια

Όλες καλά σήμερα..? 2 και σήμερα για όσες περιμένουν Δευτέρα.ούτε φαντάροι να ήμασταν:)

Σ ολες που περιμενετε ευχομαι μια τεραστια χοριακη!!:wub: 

Ότι σου πει ο γιατρός σου φίλη μου! 

Απολαυσε τις διακοπές σου όπως λες. Κι εγω αν δεν είμαι θα πάω για μπάνιο κατευθείαν μετά τη δουλειά. Ο γιος μου ανυπομονεί για βουτιές πάλι. Χαχχαχαχα

μη στενοχωριέσαι σε παρακαλώ. Να μας μιλάς να σου περνάει λίγο.

Ναι θα το συζητήσω μαζί του...

Δεν ξέρω σκεφτομαι διάφορα τώρα αλλά νομίζω είναι λογικό...κ η στενοχώρια μέσα στο πρόγραμμα είναι, απλά δεν έχουμε παρά μόνο ένα έμβρυο κ δεν ξέρω πως θα το κάνουμε τώρα...

Ελπίζω να χαρώ με εσάς!!

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Moomin είπε:

Δεν ξέρω σκεφτομαι διάφορα τώρα αλλά νομίζω είναι λογικό...κ η στενοχώρια μέσα στο πρόγραμμα είναι, απλά δεν έχουμε παρά μόνο ένα έμβρυο κ δεν ξέρω πως θα το κάνουμε τώρα...

Ελπίζω να χαρώ με εσάς!!

Εγω δεν είχα κανένα. Ξανά διέγερση όποτε μην σε παίρνει από κάτω. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, Moomin said:

Ελπίζω να χαρώ με εσάς!!

Ένα και καλό θέλουμε. Μην απογοητεύεσαι. 

• Μου αρέσει 3

Εγω δεν είχα κανένα. Ξανά διέγερση όποτε μην σε παίρνει από κάτω. 

Ναι μπορώ να πάρω φάρμακα μετά τον Νοέμβρη οπότε ίσως μέχρι τότε δοκιμάσω με το ένα κ κανουμε κ φυσικό...θα τα συζητήσω όλα αυτά..

Θα τα καταφέρουμε, μένω στο ότι έγινε εμφύτευση...το μόνο που είχα μετά τις περίεργες ενοχλήσεις είναι πονακια περιόδου.

Just now, Marina800 είπε:

Ένα και καλό θέλουμε. Μην απογοητεύεσαι. 

Εύχομαι κ εσύ να βγάλεις άκρη....να ηρεμήσουμε τώρα κ θα ξαναπροσπαθησουμε.

• Μου αρέσει 2

T4Rzp2.png

@Mareva πως είσαι;

Ελα κορίτσι μου! Ολα καλα θα πανε.. Λιγη υπομονη ακομη.. Εχεις δευτερα απο οτι θυμάμαι χοριακη; Εγω εχω λιγα καφε, ερχονται κ φευγουν, ξαπλα παραμενω κ περιμενω τις 17. Οσο δεν εχω ροη, οσο δε βλέπω αιμα κοκκινο, νοιωθω ηρεμια.. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Moomin είπε:

Ναι η πρώτη.

Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου...έχεις μια μεγάλη αγκαλιά και από εμένα.ο γιατρός τι σ είπε?είχες κάνει μια χοριακη κ τώρα η δεύτερη κ έπεσε?πφφ...εύχομαι η επόμενη να είναι κ η τυχερή

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...