Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, giwta_86 είπε:

Μες το άγχος για ακόμα μια μέρα.. Έκανα την Δευτέρα την πρώτη χοριακη 75, την κάνω σήμερα τρεις μέρες μετά 155.. Ο γιατρός είπε ότι ιδανικά θα ήθελε ένα 300αρι αλλά σημασία έχει που διπλασιαστηκε. Επόμενη μέτρηση την Δευτέρα.. Υπάρχει άλλη κοπέλα με χαμηλή αύξηση και καλή εξέλιξη?? 

Όπως σου τα είπε το παπάκι, πρώτη χοριακή 330, δεύτερη 307. Μετά ξεκίνησαν οι διπλασιασμοί. Το καλύτερο όμως είναι η κολλητή μου. Πρώτη 40, δεύτερη 20, τρίτη 17. Σταμάτησε τα φάρμακα όμως δεν αδιαθετούσε. Μη στα πολυλογώ, 8η εβδομάδα άκουσαν καρδούλα και γεννήθηκε το αγόρι μας ❤️ 

Ξέρω ότι πρέπει να ανεβαίνει ένα 60-70% το 48ωρο. Όσο ανεβαίνει ελπίζεις! Εύχομαι από καρδιάς να πάρει μπρος στο σποράκι σου κι όλα να πάνε κατ'ευχην!!

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , VASSSO80 είπε:

@popi40 Κορίτσι μου υπομονή! Πάρε το χρόνο σου για να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι ότι την επόμενη φορά θα έρθει το μωράκι σου! Είμαστε στην ίδια ηλικία και στο ίδιο νοσοκομείο. Και εγώ είχα δυο αποτυχίες και τώρα είμαι σε αναμονή της χοριακης μετά από ετ. Αν χρειαστείς να μιλήσεις μπορείς να μου στείλεις μήνυμα. Σε φιλώ 

Σε ευχαριστώ πολύ! Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!! Περιμένω να ακούσω ευχάριστα

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Balloo είπε:

Όπως σου τα είπε το παπάκι, πρώτη χοριακή 330, δεύτερη 307. Μετά ξεκίνησαν οι διπλασιασμοί. Το καλύτερο όμως είναι η κολλητή μου. Πρώτη 40, δεύτερη 20, τρίτη 17. Σταμάτησε τα φάρμακα όμως δεν αδιαθετούσε. Μη στα πολυλογώ, 8η εβδομάδα άκουσαν καρδούλα και γεννήθηκε το αγόρι μας ❤️ 

Ξέρω ότι πρέπει να ανεβαίνει ένα 60-70% το 48ωρο. Όσο ανεβαίνει ελπίζεις! Εύχομαι από καρδιάς να πάρει μπρος στο σποράκι σου κι όλα να πάνε κατ'ευχην!!

@popi40 Δες εδώ.... Αυτό που λέγαμε χθες.... ;) 

13 ώρες πρίν, giwta_86 είπε:

Μακάρι βρε κορίτσια, μου δίνεται πολύ κουράγιο αλήθεια...θελω να πιστεύω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετικη και το σπορακι μου θα τα καταφέρει.. 

Μέχρι τελευταία στιγμή μην πάψεις να ελπίζεις. Να αντιμετωπίζεις όσα σου φέρνει η κάθε μέρα και μην προδιαθέτεις αρνητικά κανένα αποτέλεσμα...

Κοριτσόπουλα, καλημέρα!

Μια ερώτηση.... Συνεχίζετε να παίρνετε φυλλικό οξύ μετά την εμβρυομεταφορά;

Αυτό θα το παίρνετε για όλη την εγκυμοσύνη; Τι σας έχουν πει εσάς;

@Nephelie Εσύ που είσαι με τον Π. είχες κάποια οδηγία; Δεν μου είπαν τίποτα... Δεν ρώτησα κι εγώ η ηλίθια... Ρώτησα χθες μόνο για πόσο καιρό θα παίρνω utrogestan και cyclacur και μου είπαν μέχρι και 11η εβδομάδα.... Εσύ τι οδηγίες έχεις πάρει;

Just now, Sabie είπε:

Μέχρι τελευταία στιγμή μην πάψεις να ελπίζεις. Να αντιμετωπίζεις όσα σου φέρνει η κάθε μέρα και μην προδιαθέτεις αρνητικά κανένα αποτέλεσμα...

Κοριτσόπουλα, καλημέρα!

@Nephelie Εσύ που είσαι με τον Π. είχες κάποια οδηγία; Δεν μου είπαν τίποτα... Δεν ρώτησα κι εγώ η ηλίθια... Ρώτησα χθες μόνο για πόσο καιρό θα παίρνω utrogestan και cyclacur και μου είπαν μέχρι και 11η εβδομάδα.... Εσύ τι οδηγίες έχεις πάρει;

Το φυλλικο (πρωι νηστικη και μετα απο 30’ πρωινο)και τη D (μαζι με γευμα)δε τη σταματας ποτε!!μετραμε καθε βδομαδα prg,e2 πρεπει να ειναι σε ισορροπια,θα κοπουν στην αυχενικη (11η περιπου)τα φαρμακα που θα αναλαβει ο πλακουντας,δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησουμε ουτρο κ σικλακουρ.αυξανεται η αποβολη χωρις,διοτι το αυστημα μας δε παραγει φυσιολογικα..δευτερα παω για πρωτο υπερηχο θα ειμαι 6+4.σιδηρο θα μου δωσει απο τη δευτερα ομαλιν(με καλαμακι γιατι μαυριζει δοντια και μετα το πρωινο φαγητο)δινουνε και εξετασεις γενικες ουρων αιματος κλπ.Να Ρωτας εμενα που τους πρηζω χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Nephelie είπε:

Το φυλλικο (πρωι νηστικη και μετα απο 30’ πρωινο)και τη D (μαζι με γευμα)δε τη σταματας ποτε!!μετραμε καθε βδομαδα prg,e2 πρεπει να ειναι σε ισορροπια,θα κοπουν στην αυχενικη (11η περιπου)τα φαρμακα που θα αναλαβει ο πλακουντας,δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησουμε ουτρο κ σικλακουρ.αυξανεται η αποβολη χωρις,διοτι το αυστημα μας δε παραγει φυσιολογικα..δευτερα παω για πρωτο υπερηχο θα ειμαι 6+4.σιδηρο θα μου δωσει απο τη δευτερα ομαλιν(με καλαμακι γιατι μαυριζει δοντια και μετα το πρωινο φαγητο)δινουνε και εξετασεις γενικες ουρων αιματος κλπ.Να Ρωτας εμενα που τους πρηζω χαχα

Πρωί νηστική, πριν τον καφέ, παίρνω το φυλλικό και salospir. 'Eπειτα πίνω καφέ και στις 07:45 ξεκινάω τα cyclacur. Στις 08:00 βάζω τα κολπικά και στις 08:30 παίρνω το utrogestan.

Βιταμίνη D δεν μου είπαν. Εγώ έπαιρνα μόνη μου την eviol κάνα μήνα πριν την εμβρυομεταφορά και 3-4 μέρες μετά όπου και μου τελείωσε. Δεν αγόρασα ξανά αφού δεν μου είπαν κάτι. Εσένα σου είπαν να παίρνεις; Ούτε για σίδηρο μου είπαν κάτι, WTF???? Μου είπαν μια φορά την εβδομάδα τις ορμόνες, για ούρα δεν ανέφεραν τίποτα...

Το μεσημέρι στις 16:00 και το βράδυ στις 00:00 επαναλαμβάνω το σχήμα με τα cyclacur και τα utrogestan και ενδιάμεσα, γύρω στις 20:00 κάνω την Innohep.

Υπέρηχο έκανα την Τετάρτη 5 εβδομάδες και μία μέρα  (λόγω του ότι είχα δει το αίμα) και είδαμε σάκο 5.5 χιλιοστά. Μου είπε να ξαναπάω τη Δευτέρα που θα είμαι 5 συν 6.

Εσύ Δευτέρα παίζει να ακούσεις καρδιακό χτύπο;

Just now, Sabie είπε:

Πρωί νηστική, πριν τον καφέ, παίρνω το φυλλικό και salospir. 'Eπειτα πίνω καφέ και στις 07:45 ξεκινάω τα cyclacur. Στις 08:00 βάζω τα κολπικά και στις 08:30 παίρνω το utrogestan.

Βιταμίνη D δεν μου είπαν. Εγώ έπαιρνα μόνη μου την eviol κάνα μήνα πριν την εμβρυομεταφορά και 3-4 μέρες μετά όπου και μου τελείωσε. Δεν αγόρασα ξανά αφού δεν μου είπαν κάτι. Εσένα σου είπαν να παίρνεις; Ούτε για σίδηρο μου είπαν κάτι, WTF???? Μου είπαν μια φορά την εβδομάδα τις ορμόνες, για ούρα δεν ανέφεραν τίποτα...

Το μεσημέρι στις 16:00 και το βράδυ στις 00:00 επαναλαμβάνω το σχήμα με τα cyclacur και τα utrogestan και ενδιάμεσα, γύρω στις 20:00 κάνω την Innohep.

Υπέρηχο έκανα την Τετάρτη 5 εβδομάδες και μία μέρα  (λόγω του ότι είχα δει το αίμα) και είδαμε σάκο 5.5 χιλιοστά. Μου είπε να ξαναπάω τη Δευτέρα που θα είμαι 5 συν 6.

Εσύ Δευτέρα παίζει να ακούσεις καρδιακό χτύπο;

Ειναι δυνατον να μη σου ειπαν βιταμινη D τη πιο σημαντικη που υπαρχει;απο παιδακι το ξερω ειτε εγκυος ειτε οχι χρειαζεται σε ολους! το σαλοσπιρ ρε συ θελει με φαγητο, το παιρνω το βραδυ μετα το δειπνο.απορω πως δε σε πειραξε στο στομαχι..τα αλλα σωστα τα παιρνεις ανα 8ωρο περιπου δεν ειναι αναγκη να πας και με το ρολοι ομως..μην ανησυχεις, εφοσον ακουσεις καρδια θα δωσουν το ομαλιν και θα σου πουνε να κανεις εξετασεις γενικες.Ναι ,θα παω τη δευτερα για πρωτο υπερηχο να ακουσω καρδια και να δω και σακο.ολα δηλαδή πιο καθαρα,δεν με ενοιαζε να παω πιο πριν να δω απλα ενα σακο.και μετα να επρεπε να ξαναπηγαινα για καρδια.δευτερα θα ειμαι 6+4 για αυτο.

Just now, Sabie είπε:

Κοριτσόπουλα, καλημέρα!

Sabie το είδα και έβαλα τα κλάματα. Μακάρι....

Just now, Nephelie είπε:

Ειναι δυνατον να μη σου ειπαν βιταμινη D τη πιο σημαντικη που υπαρχει;απο παιδακι το ξερω ειτε εγκυος ειτε οχι χρειαζεται σε ολους! το σαλοσπιρ ρε συ θελει με φαγητο, το παιρνω το βραδυ μετα το δειπνο.απορω πως δε σε πειραξε στο στομαχι..τα αλλα σωστα τα παιρνεις ανα 8ωρο περιπου δεν ειναι αναγκη να πας και με το ρολοι ομως..μην ανησυχεις, εφοσον ακουσεις καρδια θα δωσουν το ομαλιν και θα σου πουνε να κανεις εξετασεις γενικες.Ναι ,θα παω τη δευτερα για πρωτο υπερηχο να ακουσω καρδια και να δω και σακο.ολα δηλαδή πιο καθαρα,δεν με ενοιαζε να παω πιο πριν να δω απλα ενα σακο.και μετα να επρεπε να ξαναπηγαινα για καρδια.δευτερα θα ειμαι 6+4 για αυτο.

Καλά κάνεις και πας και για τα δύο. Ούτε εγώ θα είχα πάει αν δεν ήταν η φάση με το αίμα. Κι αυτός είναι ο λόγος που θα πάω ξανά τη Δευτέρα, για να ηρεμήσω λίγο....

Θα ξαναπάρω βιταμίνη D, στο κάτω κάτω βιταμίνη είναι, δεν κάνει κακό. Δε μου λες, ποια παίρνεις εσύ; Το salospir δεν με έχει ενοχλήσει, τουλάχιστον όχι ακόμα. Απλώς ρε παιδιά, κάθε δυο ώρες πεινάω! Τρώω κάτι ελαφρύ και μου περνάει...

Τη Δευτέρα να μας πεις την εμπειρία απ' το άκουσμα των χτύπων... Πρέπει να είναι συγκινητικό...

Just now, popi40 είπε:

Sabie το είδα και έβαλα τα κλάματα. Μακάρι....

Κι εγώ μόλις το είδα ανατρίχιασα και σε σκέφτηκα... Μακάρι....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, giwta_86 είπε:

Να κάνω μια χαζή ερώτηση?? Υπάρχει περίπτωση σύλληψη με διαδικαδια εξωσωματικής να έχεις εξωμητριο? 

Το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά λογικά δεν πρέπει να παίζει κάτι τέτοιο αφού στο βάζουν κατευθείαν μέσα....

Just now, Sabie είπε:

Το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά λογικά δεν πρέπει να παίζει κάτι τέτοιο αφού στο βάζουν κατευθείαν μέσα....

Υπαρχει ! για αυτο πανε και τσεκαρουνε καποιες νωρις! εγώ παλι ακομα δε καταλαβα πως γινεται.και εμενα γιατί ας πουμε μου το απεκλεισε ο Π ;;τοσο σιγουρος ειναι οτι το βαζει καλά ή η αλλοι δεν το βαζουν; Αυτο δεν το εχω καταλαβει ακομα τι παιζει κ πως γινεται να φευγει απο εκει..μηπως ειναι αναλογα τον οργανισμο; Ειμαι τελειως ασχετη σε αυτο το κομματι. @giwta_86

Just now, giwta_86 said:

Να κάνω μια χαζή ερώτηση?? Υπάρχει περίπτωση σύλληψη με διαδικαδια εξωσωματικής να έχεις εξωμητριο? 

Ναι υπαρχει κ δυστυχώς εχει συμβεί σε κάποιες  κοπέλες στο φορουμ. Οτι το βάζουν μεσα στη μήτρα δε σημαίνει οτι θα παει να κάτσει σωστά, μπορει να μπει στη σάλπιγγα πχ, αλλα δεν ειναι κατι που σύμβαινει συχνά 

Just now, Sabie είπε:

Καλά κάνεις και πας και για τα δύο. Ούτε εγώ θα είχα πάει αν δεν ήταν η φάση με το αίμα. Κι αυτός είναι ο λόγος που θα πάω ξανά τη Δευτέρα, για να ηρεμήσω λίγο....

Θα ξαναπάρω βιταμίνη D, στο κάτω κάτω βιταμίνη είναι, δεν κάνει κακό. Δε μου λες, ποια παίρνεις εσύ; Το salospir δεν με έχει ενοχλήσει, τουλάχιστον όχι ακόμα. Απλώς ρε παιδιά, κάθε δυο ώρες πεινάω! Τρώω κάτι ελαφρύ και μου περνάει...

Τη Δευτέρα να μας πεις την εμπειρία απ' το άκουσμα των χτύπων... Πρέπει να είναι συγκινητικό...

Κι εγώ μόλις το είδα ανατρίχιασα και σε σκέφτηκα... Μακάρι....

Εννοειται θα παρεις βιταμινη D και αμεσα.εγω παιρνω solgar 2200 καθε μερα με το φαγητο ειτε μεσημερι ειτε βραδυ.καθε 3 ωρες τσιμπαω και εγώ παντως λογω σακχαρου.παντως απο συμπτωματα τιποτα απολυτως !!ναι θα σας πω..ελπιζω να δω κατι και να ακουσω με ολα αυτα που διαβαζω ..Τι να πω υπομονη..

Just now, Nephelie said:

Υπαρχει ! για αυτο πανε και τσεκαρουνε καποιες νωρις! εγώ παλι ακομα δε καταλαβα πως γινεται.και εμενα γιατί ας πουμε μου το απεκλεισε ο Π ;;τοσο σιγουρος ειναι οτι το βαζει καλά ή η αλλοι δεν το βαζουν; Αυτο δεν το εχω καταλαβει ακομα τι παιζει κ πως γινεται να φευγει απο εκει..μηπως ειναι αναλογα τον οργανισμο; Ειμαι τελειως ασχετη σε αυτο το κομματι. @giwta_86

δεν εχει να κανει με το χέρι, ειναι μη σου τυχει! φαίνεται όμως απο τις χοριακες, ειναι προβληματικές, δε διπλασιάζονται σωστά η ειναι χαμηλές, φαίνεται πάντως απο την αρχή 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...