Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

On 1/7/2020 at 6:13 ΜΜ, Blondie 2020 είπε:

Να σου πω στην πρωτη ivf δεν πτοσεχα τοσο τι ετρωγα γιατι δρν ηξερα. Και τελικα η ποιορητα κ ποσοτητα ηταν καλυτερη απο τη δευτερη που ετρωγα μονο super foods.. στην τριτη θα προσεξω μονο τα βασικα μαλλον, ζαχαρη, σλκοολ κ κσλη πρωτεινη. Ας ερθει γρηγορα εκεινη η ωρα μονο!

Κορίτσια, κάνετε ειδική διατροφή; Εγώ δεν έκοψα τίποτα απ' τις σαβούρες.... Πάλι νιώθω ενοχές. Αμάν! Όλα λάθος τα κάνω!

22 ώρες πρίν, Visit a vis είπε:

Σήμερα ελέγξαμε ε2 και prg στην 6η μέρα από την ετ. 530 και 17αντίστοιχα...πολύ καλές τις βρήκε ο γιατρός. Θα μιλήσουμε μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στην αγωγή. Οπότε απορροφούνται τα τόσα φάρμακα...έστω...η επόμενη εξέταση είναι η κρίσιμη...σε άλλες 7 ημέρες η χοριακή. Πφφφ...Καυτή εβδομάδα! 

Αναμένουμε θετικά για αύριο, κορίτσια, να ανεβαίνουμε λίγο!  Μας είχε ανεβάσει ο Ιούνης...

Συγγνώμη, γιατί έκανες 6η μέρα αυτές πριν τη χοριακή; Πολύ καλές οι τιμές όντως! Και πώς θα περιμένεις τώρα μια βδομάδα για χοριακή;;;; OMG!!!

1 ώρα πρίν, elpida2019 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Πήρα τα αποτελέσματα της χοριακής. 220. ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι το τέλος. Τελικά έγινε το θαύμα.

Συγχαρητήρια!!!! Να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και να απολαύσεις αυτό το ταξίδι σου εύχομαι! Ποια μέρα έκανες χοριακή; Και πόσων ημερών έμβρυα είχες βάλει;

πρίν από 50 λεπτά , Mighty είπε:

Είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα κ αυτά που νιώθεις είναι από τα φάρμακα.εγω την τρίτη πάω για υπέρηχο κ ακόμα συμπτώματα γιοκ.

Mighty, θα ακούσετε και καρδούλα;

1 hour ago, giwta_86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Έχω μέρες να σας γράψω... Συγχαρητήρια σε όσες είχαν θετικές χοριακες και υπομονή και πείσμα στις υπόλοιπες!!Εγώ 6η μέρα από την εμβρυομεταφορά και το μόνο σύμπτωμα είναι κάτι χαζοενοχλησεις χαμηλά στη κοιλιά στα τράβηγμα και αυτές από χθες κυριως.. Χοριακη την Δευτέρα... 

Καλά αποτελέσματα!!!

Just now, mpourmoura είπε:

Συγχαρητηρια σε οσες εχουν θετικα αποτελεσματα.Αντε αυριο η δικη μου σειρα νοωθω οτι δε θα κοιμηθω το βραδυ.κ πως θα περασει η μερα μεχρι να τα παρω αυριο.γτ κανουν τοσο πολυ να βγουν δεν το καταλαβαινω.

Όλα να πάνε καλά και να έχεις τα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι!!!!

Just now, Καντι είπε:

Εννοειται να χαρείς ! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη!!! ποσων ημερών ηταν τα έμβρυα;

Ήταν 5 ημερών και η χοριακή 10η μέρα ετ. Είμαι πολύ φειδωλή ως προς τα συναισθήματα της χαράς, είμαι νομίζω ακόμα σε κατάσταση σοκ

Just now, Visit a vis είπε:

Τέλειαααα!!! Πάρα πολύ καλά!!!!! Πολύ καλό νούμερο, όλα καλά θα πάνε!!!! Και οι ορμόνες σούπερ!!!

Την οιστραδιόλη μου είπαν ότι θέλουν να την ανεβάσουν κι άλλο, γι αυτό και μου αύξησαν τα cyclacur.

Ωραίο νούμερο, αρκεί να ξεκινήσουν οι διπλασιασμοί... κτλ

Just now, Moana είπε:

Άντε, μπραβο! τι καλα! να πανε ολα τέλεια απο δω κ στο εξής, με το καλο να ερθει το μωρο σου... μας δίνουν δύναμη τετοια νέα! 

Σ' ευχαριστώ Moana μου! Εύχομαι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ να βρεθείς στην ίδια θέση! Στο εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Αυτό με το στήθος είναι θέμα! Εγώ δεν κοιμάμαι πότε μπρούμυτα αλλά στο πλάι και πολλές φορές όταν πάω να αλλάξω πλευρό ξυπνάω απ' τον πόνο!! Ή όταν είμαι πολύ ώρα ξαπλωμένη και πάω να σηκωθώ!

Αύριο έχω να πάω να κάνω εξετάσεις στο κέντρο και από τώρα σκεφτομαι τη στιγμή της απελευθέρωσης την ώρα που θα βγάλω το σουτιέν

• Ευχαριστώ 1

Just now, mpourmoura είπε:

Συγχαρητηρια σε οσες εχουν θετικα αποτελεσματα.Αντε αυριο η δικη μου σειρα νοωθω οτι δε θα κοιμηθω το βραδυ.κ πως θα περασει η μερα μεχρι να τα παρω αυριο.γτ κανουν τοσο πολυ να βγουν δεν το καταλαβαινω.

Καλή επιτυχία κορίτσι 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Sabie είπε:

Κορίτσια, επανέρχομαι με νέα!

Έκανα χθες τη χοριακή τελικά, δεν άντεξα... 10η μέρα. Τιμή 175,2! Έκανα επίσης οιστραδιόλη και προγεστερόνη.... Ε2: 609,  Prg: 80

Τηλεφώνησα στον Π. μου είπε να τις επαναλάβω και τις τρεις τη Δευτέρα. Ωστόσο, μου πρόσθεσαν άλλο ένα χαπάκι cyclacur, κολπικά αυτό λέει.

Είμαι μουδιασμένη. Δεν ξέρω αν ακόμα πρέπει να χαρώ. Φοβάμαι μήπως κάτι στραβώσει.

Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες με τα νέα σας, πάω τώρα να ενημερωθώ και επιστρέφω... 

Τι έγινε; Τι νέα έχεις;

Πολύ ωραία νέα έχεις!! Προχωράς ακάθεκτη.... Πάμε πάρα πολύ καλά δόξα τω θεώ προχωράνε όλα.... Πάμε λοιπόν για βλαστοκύστες το Σάββατο!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Sabie είπε:

Έκανα χθες τη χοριακή τελικά, δεν άντεξα... 10η μέρα. Τιμή 175,2! Έκανα επίσης οιστραδιόλη και προγεστερόνη.... Ε2: 609,  Prg: 80

Τηλεφώνησα στον Π. μου είπε να τις επαναλάβω και τις τρεις τη Δευτέρα. Ωστόσο, μου πρόσθεσαν άλλο ένα χαπάκι cyclacur, κολπικά αυτό λέει.

Είμαι μουδιασμένη. Δεν ξέρω αν ακόμα πρέπει να χαρώ. Φοβάμαι μήπως κάτι στραβώσει.

Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες με τα νέα σας, πάω τώρα να ενημερωθώ και επιστρέφω... 

Τι έγινε; Τι νέα έχεις;

Μπραβο! Τώρα είδα τα νέα! Καλα με τέτοιο ενδομήτριο και εμβρυα ήσουν σίγουρακι.. Καλή συνέχεια. 

Διαφημίσεις

Just now, Ydroxoos76 είπε:

Πολύ ωραία νέα έχεις!! Προχωράς ακάθεκτη.... Πάμε πάρα πολύ καλά δόξα τω θεώ προχωράνε όλα.... Πάμε λοιπόν για βλαστοκύστες το Σάββατο!!

Σου προχώρησαν βλαστοκύστες;;; Μπράβο ρε!!!! Πόσες θα σου βάλει;

Just now, anoulious είπε:

Μπραβο! Τώρα είδα τα νέα! Καλα με τέτοιο ενδομήτριο και εμβρυα ήσουν σίγουρακι.. Καλή συνέχεια. 

Τίποτα δεν είναι σιγουράκι... Μακάρι όλες οι κοπέλες να τα καταφέρουμε, είναι τόσο μεγάλος ο αγώνας και οι θυσίες που κάνουμε που νομίζω ο Θεός θα μας ανταμείψει όλες!

Just now, Sabie είπε:

Τίποτα δεν είναι σιγουράκι... Μακάρι όλες οι κοπέλες να τα καταφέρουμε, είναι τόσο μεγάλος ο αγώνας και οι θυσίες που κάνουμε που νομίζω ο Θεός θα μας ανταμείψει όλες!

Καταρχήν συγχαρητήρια κοριτσάκι μου...καλούς διπλασιασμόυς!!!

Τώρα εγώ κορίτσια έχω λίγο αγχωθεί..

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι δεν θέλει να ξανακάνω prg k ε2.οι όποιες σε σχέση με σας ήταν πολύ χαμηλές.. 14 κ 280 αντίστοιχα.

Για πείτε?Έχει να κάνει με την τιμή της χοριακης?όταν είναι υψηλή δεν τους νοιάζει?

Για πείτε γνώμες.. 

Just now, natassaki2006 είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια κοριτσάκι μου...καλούς διπλασιασμόυς!!!

Τώρα εγώ κορίτσια έχω λίγο αγχωθεί..

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι δεν θέλει να ξανακάνω prg k ε2.οι όποιες σε σχέση με σας ήταν πολύ χαμηλές.. 14 κ 280 αντίστοιχα.

Για πείτε?Έχει να κάνει με την τιμή της χοριακης?όταν είναι υψηλή δεν τους νοιάζει?

Για πείτε γνώμες.. 

Σ' ευχαριστώ πολύ! Μακάρι όλα να προχωρήσουν θετικά για όλες μας!

Σήμερα που πήρα και τους έδωσα τιμές, μου είπαν ότι θέλουν να ανεβάσουν την ε2 από 609 που ήταν. Για την prg που ήταν 80 μου είπαν ότι είναι πολύ καλή. Ρώτησα λοιπόν αν αυτές οι τιμές επηρεάζουν την εξέλιξη της κύησης και μου είπαν ότι ουσιαστικά η χοριακή τους ενδιαφέρει να διπλασιάζεται. Επέμεινα να μου πουν για ποιο λόγο τότε θέλουν να ανεβάσουμε τις άλλες, τι θα αλλάξει ή τι θα επηρεαστεί αρνητικά αν δεν αυξηθούν αλλά δεν μου απάντησαν, παρά μόνο να μην ανησυχώ.... Τι να σου πω; 

Γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό να σου πει για ποιο λόγο τις μετράνε και γιατί δεν θέλει να τις ξαναδεί... Χοριακή πότε είπαμε ότι θα ξανακάνεις;

Just now, Sabie είπε:

Τι έγινε; Τι νέα έχεις;

Συγχαρητήρια για τα νέα της χοριακης. Δεν νομίζω να ακουσουμε καρδούλα είναι ο πρώτος πρώτος υπέρηχος νομίζω κολπικό υπέρηχο θα κάνουμε.

Just now, Sabie said:

Σήμερα που πήρα και τους έδωσα τιμές, μου είπαν ότι θέλουν να ανεβάσουν την ε2 από 609 που ήταν. Για την prg που ήταν 80 μου είπαν ότι είναι πολύ καλή. Ρώτησα λοιπόν αν αυτές οι τιμές επηρεάζουν την εξέλιξη της κύησης και μου είπαν ότι ουσιαστικά η χοριακή τους ενδιαφέρει να διπλασιάζεται. Επέμεινα να μου πουν για ποιο λόγο τότε θέλουν να ανεβάσουμε τις άλλες, τι θα αλλάξει ή τι θα επηρεαστεί αρνητικά αν δεν αυξηθούν αλλά δεν μου απάντησαν, παρά μόνο να μην ανησυχώ.... Τι να σου πω; 

Γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό να σου πει για ποιο λόγο τις μετράνε και γιατί δεν θέλει να τις ξαναδεί... Χοριακή πότε είπαμε ότι θα ξανακάνεις;

Μπράβο! Εύχομαι να πάνε όλα καλά ως το τέλος! Μην ανησυχείς για τις τιμές σου είναι πολύ καλές, προληπτικά σου δίνουν επιπλέον στήριξη. Όλα καλά! 

Διαφημίσεις

Just now, Sabie είπε:

Τι έγινε; Τι νέα έχεις;

Ρε συ ειναι τελειες ολες οι τιμες ! Μπραβο!!δε στραβωνει τιποτα !!θα σου βγαλει το λαδι τωρα και σενα;χαχα Για να δουμε..

Just now, Mighty είπε:

Συγχαρητήρια για τα νέα της χοριακης. Δεν νομίζω να ακουσουμε καρδούλα είναι ο πρώτος πρώτος υπέρηχος νομίζω κολπικό υπέρηχο θα κάνουμε.

Α, κατάλαβα... Θα δείτε όμως σάκο! Ένα βήμα τη φορά.... :) 

Just now, olpapa είπε:

Μπράβο! Εύχομαι να πάνε όλα καλά ως το τέλος! Μην ανησυχείς για τις τιμές σου είναι πολύ καλές, προληπτικά σου δίνουν επιπλέον στήριξη. Όλα καλά! 

Μακάρι να είναι όπως τα λες.... Μακάρι κι εσύ να μην ξαναπάρεις πίκρα! :) 

Just now, Nephelie είπε:

Ρε συ ειναι τελειες ολες οι τιμες ! Μπραβο!!δε στραβωνει τιποτα !!θα σου βγαλει το λαδι τωρα και σενα;χαχα Για να δουμε..

Τι εννοείς; Μίλα Βίρνα! Τι έχει σκοπό να μου κάνει στη συνέχεια;;;;;

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Just now, Sabie είπε:

Δεν ξανακάνω...υπέρηχο την Τρίτη.. έκανα 2..

Just now, Sabie είπε:

Δεν ξέρω θα το συζητήσω μαζί του αύριο μπορώ μέχρι 4 ξέρω αλλά δεν είναι λίγο υπερβολικό; Εγώ σκέφτομαι να βάλω τρεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...