Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, marina39 είπε:

Έλα Κάντι μου, κοίτα εγώ τον πίεσα τον Π, ήθελε να μου βάλει 3ης μέρας -σκέψου μέχρι και την 3η μέρα είχαμε 3, εκ των οποίων την 4η μερα -της ΕΤ δλδ- δεν προχώρησε το 3ο. Τα έχω φωτογραφία και φαίνονται ότι έχουν διασπαστεί πολλές φορές. Δεν είναι δλδ με 8 κύτταρα αλλά πολύ μεγαλύτερα... Δεν είχα ξαναβάλει ποτέ, πρώτη φορά --και μάλλον και μοναδική για να είμαι ειλικρινής. Σέβομαι όλες όσες κάνετε τόση προσπάθεια, αλλά εμένα όλη αυτή η διαδικασία με τσάκισε ψυχολογικά τα φάρμακα, οι ενέσεις, τα άδεια ωοθυλάκια κτλ. οπότε δε νομίζω ότι αντέχω ξανά.... και δεν ξέρω αν θέλω κιόλας...

Ειναι πολυ νωπό ακομα δώσε χρόνο , πήγαινε διακοπουλες και βλέπετε τι θα κάνετε. Αν εχετε λεφτά να το ξαναπροσπαθήσεις , εχεις χρόνια μπροστά σου. Τωρα ποσο αρνητικα σε επηρέασε η διαδικασία δεν μπορώ να ξερω, πρώτα να εισαι εσυ καλα!

Μοριδια δεν συνηθίζεται να βάζουν γιατι βρίσκονται σε πολυ κρίσιμη φαση της ανάπτυξης τους , ειναι το άλμα που κανουν τα έμβρυα. Βεβαια καταλαβαινω οτι φοβήθηκε να στα αφήσει κι αλλη μερα γιατι μπορει να μην εμενε κανένα κι έπρεπε να δοκιμάσει την δυναμική της μήτρας σου.

Just now, Hope girl είπε:

Ωχ εγώ είμαι τη Δευτέρα να κάνω, πρέπει να οπλιστω με υπομονή;;

Τέλεια, συγχαρητήρια!!!Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη,να τη χαρείς!!!

Σε ευχαριστω κοριτσάκι μου και στα δικά σου.

Just now, Mighty είπε:

Επειδή έχασα κάποια στιγμή επαφή με το φόρουμ κ έχω χάσει συνέχειες ,πρόλαβες να κάνεις ετ πριν την καραντίνα???

Ναι κεγω έχω γίνει μανιακ έχω κάνει τρία μέχρι στιγμής (ακριβα) και τα συγκρίνω λες και είναι ρελιερα και θα βάψω με αυτά τον τοίχο του σπιτιού μου.

@Hope girl σε ευχαριστώ πολυ.ελπίζω όχι αλλά την Δευτέρα συνήθως γίνεται χαμουλης. Οι χειρότερες αναμονες.Τι ώρα θα πας να σου πάρουν αίμα??? Με το καλό κ ας σε αργήσουν πάντως. 

Χαχαχα καλο!

Ναι εκανα την ετ μεσα στην καραντινα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπέρα πως είστε ? Διάβασα εν ταχύ τα νεα σας γιατι ειχα μέρες να μπω !! Συγχαρητήρια σε όσες πήραν θετική χοριακη και ολόψυχα ευχομαι καλη δύναμη σε όσες στερήθηκαν για ακόμη μια φορα το χαμόγελο στα χειλάκια τους..Και μια πολυ δυνατή καλη επιτυχία σε σ όσες αναμένουν (δεν υπαρχουν συμπτώματα)!
ερωτηση .ειμαι στην 6η εβδομάδα και βρε κοριτσια μου η κοιλιά μου ειναι λες και εχω καταπιεί οριζόντια ενα αργητικο πεπόνι..τι φάση ?? Το χει και καμια άλλη ?ειναι λέτε απο Utrogestan / prolutex /innohep/prezolon? Ειναι λες και ειμαι στον 5ο ,αποφεύγω να βγαίνω εξω εκτός δουλειάς για να μην με ρωτάνε αν ειμαι έγκυος..Βρε ας πάνε ολα καλα και ας ειμαι έτσι απλα εινα8 περιεργο τετοιο πρήξιμο 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Κορίτσια καλησπέρα .Τελικα έκανα και 3η χοριακη και προγεστερονη .Η τιμή 2ης χοριακης 445 και σήμερα η τιμή πήγε 1919.Το μόνο που με προβλημάτισε ειναι η προγεστερονη που ειναι 10,20.Μηπως ειναι λίγο χαμηλή;Αυριο είμαι 5εβδομαδων.

Κορίτσια  ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες  που είχαν  θετικό τεστ. Μετά την εμβρυομεταφορά μέτρησα τη θερμοκρασία μου και ήταν 37,1-37,4. Σήμερα έπεσε στο 36,7-36,9. Εσείς μετρούσατε θερμοκρασία? Έχω αγχωθεί. Έκανα εμβρυομεταφορά 20 του μήνα.

Just now, Mighty είπε:

σε καταλαβαίνω κεγώ τα είχα βάλει με όλους κ με όλα. αφού έλεγα οτι δεν έπιασε επειδή μου τα χώρισαν τα δίδυμα με μαχαιράκι στην κατάψυξη και οι κοπέλες εδώ με κορόιδευαν(δίκαιες). έχεις κάνει πολλές προσπάθειες;

Εχω ηδη ενα παιδι πραγμα που με κανει να το παιρνω πιο ηπια,η πρωτη μου ηταν

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, elpida2019 είπε:

Κορίτσια  ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες  που είχαν  θετικό τεστ. Μετά την εμβρυομεταφορά μέτρησα τη θερμοκρασία μου και ήταν 37,1-37,4. Σήμερα έπεσε στο 36,7-36,9. Εσείς μετρούσατε θερμοκρασία? Έχω αγχωθεί. Έκανα εμβρυομεταφορά 20 του μήνα.

Μετρούσα γι'αυτό cool μην αγχώνεσαι. Μέρα παρά μέρα μια ανέβαινε μια έπεφτε κ συνήθως το απογεύματα ήμουν πιο ζεστούλα αλλά όχι κάθε μέρα. Ενώ προχθές είχα 37,3 χθες είχα 36,8 και σήμερα το πρωί 35,9 και μια χαρά χοριακη πήρα.

@Καντι εμένα δεν με άφησαν να κανω απτό κέντρο.εγω δεν είχα θέμα θα έκανα.

Just now, KateV είπε:

Κορίτσια καλησπέρα .Τελικα έκανα και 3η χοριακη και προγεστερονη .Η τιμή 2ης χοριακης 445 και σήμερα η τιμή πήγε 1919.Το μόνο που με προβλημάτισε ειναι η προγεστερονη που ειναι 10,20.Μηπως ειναι λίγο χαμηλή;Αυριο είμαι 5εβδομαδων.

Ειναι χαμηλη ναι θα σου αυξησει τη προγεστερονη σιγουρα! το κατωτερο ειναι το 25.μην ανησυχεις ομως δεν θα παθεις κατι απλα θα αυξησετε

Just now, Maximo είπε:

Εχω ηδη ενα παιδι πραγμα που με κανει να το παιρνω πιο ηπια,η πρωτη μου ηταν

Ε τότε δεν υπάρχουν ένδειξεις ότι έγινε κάτι λάθος θα μιλήσεις φυσικά με το γιατρό κ να πας με όλες σου τις αποριες. Το πρώτο από φυσική σύλληψη?

Just now, Amugdalo είπε:

Κοριτσια καλησπέρα πως είστε ? Διάβασα εν ταχύ τα νεα σας γιατι ειχα μέρες να μπω !! Συγχαρητήρια σε όσες πήραν θετική χοριακη και ολόψυχα ευχομαι καλη δύναμη σε όσες στερήθηκαν για ακόμη μια φορα το χαμόγελο στα χειλάκια τους..Και μια πολυ δυνατή καλη επιτυχία σε σ όσες αναμένουν (δεν υπαρχουν συμπτώματα)!
ερωτηση .ειμαι στην 6η εβδομάδα και βρε κοριτσια μου η κοιλιά μου ειναι λες και εχω καταπιεί οριζόντια ενα αργητικο πεπόνι..τι φάση ?? Το χει και καμια άλλη ?ειναι λέτε απο Utrogestan / prolutex /innohep/prezolon? Ειναι λες και ειμαι στον 5ο ,αποφεύγω να βγαίνω εξω εκτός δουλειάς για να μην με ρωτάνε αν ειμαι έγκυος..Βρε ας πάνε ολα καλα και ας ειμαι έτσι απλα εινα8 περιεργο τετοιο πρήξιμο 

Παιρνεις ακομα prezolon?? Η τα παλια εννοεις;

Just now, marina39 είπε:

Έλα Κάντι μου, κοίτα εγώ τον πίεσα τον Π, ήθελε να μου βάλει 3ης μέρας -σκέψου μέχρι και την 3η μέρα είχαμε 3, εκ των οποίων την 4η μερα -της ΕΤ δλδ- δεν προχώρησε το 3ο. Τα έχω φωτογραφία και φαίνονται ότι έχουν διασπαστεί πολλές φορές. Δεν είναι δλδ με 8 κύτταρα αλλά πολύ μεγαλύτερα... Δεν είχα ξαναβάλει ποτέ, πρώτη φορά --και μάλλον και μοναδική για να είμαι ειλικρινής. Σέβομαι όλες όσες κάνετε τόση προσπάθεια, αλλά εμένα όλη αυτή η διαδικασία με τσάκισε ψυχολογικά τα φάρμακα, οι ενέσεις, τα άδεια ωοθυλάκια κτλ. οπότε δε νομίζω ότι αντέχω ξανά.... και δεν ξέρω αν θέλω κιόλας...

Ενα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της εξωσωματικης είναι η διαχείριση της αποτυχιας όλης της θεραπειας.Πςρναμε τη φάση του θανάτου...θυμός άρνηση πόνος κτλ..είναι πολύ φυσικό να νιώθεις ότι δεν ξέρεις αν θες..θα σου πω το εξής παράδοξο που συνεβει σε μένα κι ίσως στο επιβεβαιώσει και κάποια άλλη..όσο έτρωγα τα μούτρα μου τόσο πεισμωνα...στην πρώτη αποτυχία ημουν όπως εσύ..Δυστυχώς για κάποιες χρειάζεται παραπάνω αγώνας.Παρε χρόνο και αν νιώσεις έτοιμη συνεχίζεις.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Mighty said:

Μετρούσα γι'αυτό cool μην αγχώνεσαι. Μέρα παρά μέρα μια ανέβαινε μια έπεφτε κ συνήθως το απογεύματα ήμουν πιο ζεστούλα αλλά όχι κάθε μέρα. Ενώ προχθές είχα 37,3 χθες είχα 36,8 και σήμερα το πρωί 35,9 και μια χαρά χοριακη πήρα.

Ευχαριστώ. Απογοητεύτηκα και είπα  να ρωτήσω. Να είσαι καλά.

• Μου αρέσει 1

Just now, Nephelie είπε:

Παιρνεις ακομα prezolon?? Η τα παλια εννοεις;

Ναι ακομα γιατι εχω ανεξήγητες αποβολές στο ιστορικό μου .θα μου τα κόψει σταδιακά είπε αν ολα προχωράνε καλα 

Just now, Amugdalo είπε:

Ναι ακομα γιατι εχω ανεξήγητες αποβολές στο ιστορικό μου .θα μου τα κόψει σταδιακά είπε αν ολα προχωράνε καλα 

Αααααα καταλαβα..λεω κ γω .νομιζα αντιβιωση δινουν για αυτες..πρηστηκες μωρε απο τα φαρμακα λογικο, δε σε ειδε;! Μιλησε του ..τι να πω..Υπομονη..

• Μου αρέσει 1

Just now, Nephelie είπε:

Ειναι χαμηλη ναι θα σου αυξησει τη προγεστερονη σιγουρα! το κατωτερο ειναι το 25.μην ανησυχεις ομως δεν θα παθεις κατι απλα θα αυξησετε

Ναι πριν λίγο μίλησα με το γιατρό μου. Έπαιρνα 2κολπικα  και μου πρόσθεσε και αλλά 2χαπια από το στόμα .Και την vasclor κάθε πρωί .

• Μου αρέσει 1

Just now, Mighty είπε:

Εμενα ο γιατρος μου εχει γράψει και  άρθρο για την άποψη του πάνω στο θεμα με την οποία συμφωνούσα απόλυτα μαζι του και προχωρησαμε.

Επισης τον προηγούμενο μήνα ειχα κανει υστεροσκοπηση για να γίνει η ετ, δεν ηθελα να χάσω το όφελος με τιποτα.

Just now, island1 είπε:

Ενα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της εξωσωματικης είναι η διαχείριση της αποτυχιας όλης της θεραπειας.Πςρναμε τη φάση του θανάτου...θυμός άρνηση πόνος κτλ..είναι πολύ φυσικό να νιώθεις ότι δεν ξέρεις αν θες..θα σου πω το εξής παράδοξο που συνεβει σε μένα κι ίσως στο επιβεβαιώσει και κάποια άλλη..όσο έτρωγα τα μούτρα μου τόσο πεισμωνα...στην πρώτη αποτυχία ημουν όπως εσύ..Δυστυχώς για κάποιες χρειάζεται παραπάνω αγώνας.Παρε χρόνο και αν νιώσεις έτοιμη συνεχίζεις.

Αυτο ακριβως γιατι εχουμε στο μυαλό μας, θα κανω εξωσωματική και θα κανω παιδί. Ειναι μεγάλο σοκ η πρώτη αποτυχία.

Ήεγω πχ ήξερα απο το μέρος μου ποιες γυναίκες πέτυχαν με εξωσωματική , αλλα αυτο που δεν έμαθα ποτε ηταν με ποια προσπαθεια πέτυχαν.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...