Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Mighty είπε:

Κρίμα Maximo. Πολύ κρίμα. Βλέπω όμως είσαι έτοιμη ψυχολογικά για την επόμενη φορά. Οπότε καλή συνέχεια εύχομαι με δύναμη.

Just now, natassaki2006 είπε:

Δεν το βάζουμε κάτω με τίποτα...

Πεισμωνουμε για την επόμενη φορά....!!!!

Πάρε το χρόνο σου....

Τωρα κερετε περνανε σκεψεις του τυπου μηπως δεν τα κανε καλα μηπως ειναι κατι βαθυτερο και γιαυτο δεν πετυχε(και να πω οτι δεν ξεσκονιστηκα)διαφορα τετοια !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εγώ μόλις την πήρα είναι καθαρά αρνητική 2.0 - ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές και τις συζητήσεις και καλά αποτελέσματα σε όλες σας και καλό κουράγιο για όσες θα προσπαθήσουν από εδώ και πέρα ή μπαίνουν στην φάση προσπάθειας. <3 ότι επιθυμείτε να γίνει!!!!

• Λυπημένη/-ος 13

Just now, marina39 said:

Κορίτσια εγώ μόλις την πήρα είναι καθαρά αρνητική 2.0 - ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές και τις συζητήσεις και καλά αποτελέσματα σε όλες σας και καλό κουράγιο για όσες θα προσπαθήσουν από εδώ και πέρα ή μπαίνουν στην φάση προσπάθειας. <3 ότι επιθυμείτε να γίνει!!!!

Κριμα, ειναι βαρύ το αρνητικο, το εχω δει 4 φορες! Καλη τύχη κ καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανεις! 

Just now, Mighty είπε:

κοριτσάκια έχω πολύ καλή χοριακή έχω βάλει κ δύο τώρα και με ζώνουνε τα φίδια αν θα τα καταφέρω! 297 πήρα

Τελεια συγχαρητήρια!!! Να εχεις μια όμορφη εγκυμοσυνη!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Maximo είπε:

Τωρα κερετε περνανε σκεψεις του τυπου μηπως δεν τα κανε καλα μηπως ειναι κατι βαθυτερο και γιαυτο δεν πετυχε(και να πω οτι δεν ξεσκονιστηκα)διαφορα τετοια !

σε καταλαβαίνω κεγώ τα είχα βάλει με όλους κ με όλα. αφού έλεγα οτι δεν έπιασε επειδή μου τα χώρισαν τα δίδυμα με μαχαιράκι στην κατάψυξη και οι κοπέλες εδώ με κορόιδευαν(δίκαιες). έχεις κάνει πολλές προσπάθειες;

Διαφημίσεις

Just now, marina39 είπε:

Να σου εξηγήσει γιατι βάλατε μοριδια. Τι ημέρας έμβρυα ειχες ξαναβάλει;

Ειναι δύσκολα και πολυ στενάχωρα τα αρνητικα. Αλλα θα σου πω οτι αφου δεν πήρες θετική χοριακη δεν εχει τελειώσει τιποτα, τωρα αρχίζει.

Το ίδιο ισχύει και για σένα @Maximo

Και δεν τα γράφω ελαφρά τη καρδια ουτε εκ του ασφαλούς, αλλα έχοντας πάρει 7 μηδενικά απο εξωςωματικες και αμέτρητα αρνητικα απο φυσικές προσπαθειες και σπερματέγχυση. Απέκτησα τέτοια φοβία με τα τεστ εγκυμοσύνης που δεν εκανα ενώ ηθελα ακομα και τωρα.

• Μου αρέσει 4

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Ειναι δύσκολα και πολυ στενάχωρα τα αρνητικα. Αλλα θα σου πω οτι αφου δεν πήρες θετική χοριακη δεν εχει τελειώσει τιποτα, τωρα αρχίζει.

Και δεν τα γράφω ελαφρά τη καρδια ουτε εκ του ασφαλούς, αλλα έχοντας πάρει 7 μηδενικά απο εξωςωματικες και αμέτρητα αρνητικα απο φυσικές προσπαθειες και σπερματέγχυση. Απέκτησα τέτοια φοβία με τα τεστ εγκυμοσύνης που δεν εκανα ενώ ηθελα ακομα και τωρα.

είναι εθιστικά τα άτιμα τα τεστ.δίκοπο μαχαίρι. αλλά η αναμονή της χοριακής εμένα με σκοτώνει

Just now, Mighty είπε:

είναι εθιστικά τα άτιμα τα τεστ.δίκοπο μαχαίρι. αλλά η αναμονή της χοριακής εμένα με σκοτώνει

Εγω έπαιρνα τα φτηνά του Διαδικτύου και τα ξεκινούσα απο πολυ νωρίς καθε μερα εκανα κι ενα. Και μετα τα αποδομουσα κιόλας μην κρυβόταν κατι απο κάτω. Αυτη ηταν η μονη φορα που δεν πήρα γιατι ειπα δεν θα περάσω κλαίγοντας και το Πάσχα. Χοριακη τριτη του Πάσχα θελει ο γιατρος μου, τότε θα την κανω 12η μερα! Ειμαστε που ειμαστε εγκλωβισμένοι στο σπίτι τουλαχιστον να μαγειρέψω και να φάμε σαν άνθρωποι.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Mighty είπε:

Στο embryolab θεσσαλονίκη. ευτυχώς επειδή είναι πέμπτη με πήρανε γρήγορα. δευτέρες και παρασκευές σου βγάζουν το λάδι

Ωχ εγώ είμαι τη Δευτέρα να κάνω, πρέπει να οπλιστω με υπομονή;;

Just now, Καντι είπε:

Τελεια συγχαρητήρια!!! Να εχεις μια όμορφη εγκυμοσυνη!

Τέλεια, συγχαρητήρια!!!Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη,να τη χαρείς!!!

Just now, Καντι είπε:

Εγω έπαιρνα τα φτηνά του Διαδικτύου και τα ξεκινούσα απο πολυ νωρίς καθε μερα εκανα κι ενα. Και μετα τα αποδομουσα κιόλας μην κρυβόταν κατι απο κάτω. Αυτη ηταν η μονη φορα που δεν πήρα γιατι ειπα δεν θα περάσω κλαίγοντας και το Πάσχα. Χοριακη τριτη του Πάσχα θελει ο γιατρος μου, τότε θα την κανω 12η μερα! Ειμαστε που ειμαστε εγκλωβισμένοι στο σπίτι τουλαχιστον να μαγειρέψω και να φάμε σαν άνθρωποι.

Επειδή έχασα κάποια στιγμή επαφή με το φόρουμ κ έχω χάσει συνέχειες ,πρόλαβες να κάνεις ετ πριν την καραντίνα???

Ναι κεγω έχω γίνει μανιακ έχω κάνει τρία μέχρι στιγμής (ακριβα) και τα συγκρίνω λες και είναι ρελιερα και θα βάψω με αυτά τον τοίχο του σπιτιού μου.

@Hope girl σε ευχαριστώ πολυ.ελπίζω όχι αλλά την Δευτέρα συνήθως γίνεται χαμουλης. Οι χειρότερες αναμονες.Τι ώρα θα πας να σου πάρουν αίμα??? Με το καλό κ ας σε αργήσουν πάντως. 

Διαφημίσεις

Just now, Καντι said:

Έλα Κάντι μου, κοίτα εγώ τον πίεσα τον Π, ήθελε να μου βάλει 3ης μέρας -σκέψου μέχρι και την 3η μέρα είχαμε 3, εκ των οποίων την 4η μερα -της ΕΤ δλδ- δεν προχώρησε το 3ο. Τα έχω φωτογραφία και φαίνονται ότι έχουν διασπαστεί πολλές φορές. Δεν είναι δλδ με 8 κύτταρα αλλά πολύ μεγαλύτερα... Δεν είχα ξαναβάλει ποτέ, πρώτη φορά --και μάλλον και μοναδική για να είμαι ειλικρινής. Σέβομαι όλες όσες κάνετε τόση προσπάθεια, αλλά εμένα όλη αυτή η διαδικασία με τσάκισε ψυχολογικά τα φάρμακα, οι ενέσεις, τα άδεια ωοθυλάκια κτλ. οπότε δε νομίζω ότι αντέχω ξανά.... και δεν ξέρω αν θέλω κιόλας...

Just now, Mighty είπε:

Επειδή έχασα κάποια στιγμή επαφή με το φόρουμ κ έχω χάσει συνέχειες ,πρόλαβες να κάνεις ετ πριν την καραντίνα???

Ναι κεγω έχω γίνει μανιακ έχω κάνει τρία μέχρι στιγμής (ακριβα) και τα συγκρίνω λες και είναι ρελιερα και θα βάψω με αυτά τον τοίχο του σπιτιού μου.

@Hope girl σε ευχαριστώ πολυ.ελπίζω όχι αλλά την Δευτέρα συνήθως γίνεται χαμουλης. Οι χειρότερες αναμονες.Τι ώρα θα πας να σου πάρουν αίμα??? Με το καλό κ ας σε αργήσουν πάντως. 

Μου είπαν τη Δευτέρα να έχω πάει μέχρι τις 9 το πρωί για αιμοληψια.Αλλα επειδή μου έχει τύχει για οδηγίες να με πάρουν και 8 το βράδυ,αν μου τύχει αυτό και τη Δευτέρα θα τρελαθω

Just now, Hope girl είπε:

Μου είπαν τη Δευτέρα να έχω πάει μέχρι τις 9 το πρωί για αιμοληψια.Αλλα επειδή μου έχει τύχει για οδηγίες να με πάρουν και 8 το βράδυ,αν μου τύχει αυτό και τη Δευτέρα θα τρελαθω

Όχι δεν νομίζω.μεχρι τις 14:00 θα σε έχουν πάρει πιστεύω.

Just now, Mighty είπε:

Όχι δεν νομίζω.μεχρι τις 14:00 θα σε έχουν πάρει πιστεύω.

Λες;;;Μακάρι!είναι και αυτή η αναμονή,σε τσακίζει,αλλά άμα είναι να βγουν καλά τα αποτελέσματα για όλες μας χαλαλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...