Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Anniee είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό ο διπλασιασμός και μια όμορφη εγκυμοσύνη 

Ευχαριστώ πολύ πολύ. 

@natassaki2006 σύντομα κ για σένα εύχομαι μια θετική χοριακή κ ένα δεύτερο παιδάκι!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mighty είπε:

εκανα τεστάκι ούρων clear blue early στο σπίτι. μου έφυγε πολύ μεγάλο βάρος ρε συ.πέρσι μέχρι να μου πούνε τα νέα είχα πάθει κοκομπλόκο κ λέω ξανά δεν την πατάω. 

χοριακή έκανα στην μονάδα εξωσωματικής που πάω κ με πήρε τώρα η μαία.

Σε ποιο κεντρο ησουνα;αν θες μου λες.εγω ειμαι επαρχια οποτε πηγα σε ενα μικροβιολογικο

Just now, Maximo είπε:

Σε ποιο κεντρο ησουνα;αν θες μου λες.εγω ειμαι επαρχια οποτε πηγα σε ενα μικροβιολογικο

Στο embryolab θεσσαλονίκη. ευτυχώς επειδή είναι πέμπτη με πήρανε γρήγορα. δευτέρες και παρασκευές σου βγάζουν το λάδι

Just now, Mighty είπε:

Στο embryolab θεσσαλονίκη. ευτυχώς επειδή είναι πέμπτη με πήρανε γρήγορα. δευτέρες και παρασκευές σου βγάζουν το λάδι

Εγω ημουν στο εμβρυογενεσις αλλα λογω αποστασης για τους υπερηχους και αιματολογικα τα κανα στο συνεργατη του στο γενεσις.ωοληψια και εμβρυομεταφορα αθηνα.εισαι ευχαριστημενη απο το κεντρο και ποσες φορες εχεις προσπαθησει;

Διαφημίσεις

Just now, Maximo είπε:

Εγω ημουν στο εμβρυογενεσις αλλα λογω αποστασης για τους υπερηχους και αιματολογικα τα κανα στο συνεργατη του στο γενεσις.ωοληψια και εμβρυομεταφορα αθηνα.εισαι ευχαριστημενη απο το κεντρο και ποσες φορες εχεις προσπαθησει;

Είμαι ευχαριστημένη ναι. Έχω κάνει μια εξωσωματική και έβαλα 1 παγωμένο την πρώτη φορά και τώρα δύο παγωμένα. Με προσέγγισαν απτην αρχή σωστά πιστεύω γιατί μου ζήτησαν να χάσω κιλά,με είχανε να μιλάω δωρεάν με την διαιτολόγο του κέντρου κ με αδυνατησαν. Η οποία με πίεσε να κόψω και το αλκοόλ κ το καπνισμα. Έκανα δύο χρόνια μετά την πρώτη ετ. Θεωρησαν δηλαδή ότι έχω χρόνο να βελτιώσω τα ποσοστά μου και εγώ κ ο άνδρας μου και δεν πιέσανε μόνο κ μόνο για τα λεφτά.  με πιάνει φυσικα γκρίνια κατά καιρους όταν δεν μπορώ να βρω τον γιατρό στο τηλέφωνο ποτέ ας πούμε ,αλλά του μιλάω με email και μου απαντάει πάντα ο ίδιος προσωπικα. Η καμιά φορά επειδή γίνεται χαμός έχουν τρελή αναμονή. 

Επίσης το έμβρυολογικό τμήμα είναι κορυφή.

Πάω να εισπράξω τα ποσοστά μου τώρα τι μόνο να δινω;;;;χαχαχαχα

• Χαχα 1

Just now, Mighty είπε:

Είμαι ευχαριστημένη ναι. Έχω κάνει μια εξωσωματική και έβαλα 1 παγωμένο την πρώτη φορά και τώρα δύο παγωμένα. Με προσέγγισαν απτην αρχή σωστά πιστεύω γιατί μου ζήτησαν να χάσω κιλά,με είχανε να μιλάω δωρεάν με την διαιτολόγο του κέντρου κ με αδυνατησαν. Η οποία με πίεσε να κόψω και το αλκοόλ κ το καπνισμα. Έκανα δύο χρόνια μετά την πρώτη ετ. Θεωρησαν δηλαδή ότι έχω χρόνο να βελτιώσω τα ποσοστά μου και εγώ κ ο άνδρας μου και δεν πιέσανε μόνο κ μόνο για τα λεφτά.  με πιάνει φυσικα γκρίνια κατά καιρους όταν δεν μπορώ να βρω τον γιατρό στο τηλέφωνο ποτέ ας πούμε ,αλλά του μιλάω με email και μου απαντάει πάντα ο ίδιος προσωπικα. Η καμιά φορά επειδή γίνεται χαμός έχουν τρελή αναμονή. 

Επίσης το έμβρυολογικό τμήμα είναι κορυφή.

Πάω να εισπράξω τα ποσοστά μου τώρα τι μόνο να δινω;;;;χαχαχαχα

Μολις πηρα τα αποτελεσματα <1,00!οκ next time

• Λυπημένη/-ος 11

Just now, Mary mar είπε:

@Mightyμοριδια μου έβαλαν. Σε πόσες ημέρες έκανες χοριακη; 

Έβαλα βλαστοκυστες κ από την 7η μέρα έκανα τεστ ούρων early. Εσύ όμως πρέπει να περιμένεις. Κατά την γνώμη μου πάρε κάνε ένα καλό τεστακι ούρων 2 μέρες πριν την προκαθορισμένη χοριακη. Κ αν δεν σου βγάλει κάτι ξανακανε την επόμενη μέρα.παντα με πρωινά ουρα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Maximo είπε:

Μολις πηρα τα αποτελεσματα <1,00!οκ next time

Κρίμα Maximo. Πολύ κρίμα. Βλέπω όμως είσαι έτοιμη ψυχολογικά για την επόμενη φορά. Οπότε καλή συνέχεια εύχομαι με δύναμη.

Just now, marina39 είπε:

Καλημέρα εγώ έκανα ΕΤ στις 13/6, 4 ημερών μορίδια 2 , και σήμερα παίρνω χοριακή βασικά μια μέρα νωρίτερα από ότι μου είπανε με εντολή Παντού λόγω τρομακτικού πρηξίματος που έχω -από τα φάρμακα μάλλον και πιθανώς σε συνδυασμό με την οβιτρέλ ίσως έχω υπερδιέγερση-. Τα έβαλα την τελευταία γόνιμη μέρα, 18η μερα του κύκλου δεν μου ζήτησε κανείς λεπτομέρειες κτλ. να πω την αλήθεια--- τώρα διαβάζω ότι όλα παίζουν ρόλο. Καλή μας επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλες.

Σε ευχαριστώ, εμένα είναι η μια και μοναδική μου φορά, έβαλα το όριο μου αν δεν τότε πάμε για άλλα :) -- εύχομαι σε όλες ότι επιθυμούν όμως. 

Και εγώ οβιτρελ έκανα και επειδή έβγαλα και 18 ωάρια μέρα παρά μέρα έκανα εξετάσεις γιατί φοβούνταν υπερδιέγερση αλλά δεν έκανα τίποτα τελικά,προς το παρόν τουλάχιστον!!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και η χοριακη να είναι καλύτερη από αυτή που περιμένουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...