Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Moana είπε:

καλα, κ εγω αναγκαστικά τα έβαλα, δε ξέρω αν θυμάσαι την ιστορία μου, με κορόιδεψαν κανονικά! Πηγα για βλαστοκυστες κ με τα πόδια ανοιχτά μου λένε, α ξέρετε δεν έγιναν βλαστό, εινσι μοριδια!!!!!. Ελεγα μηπως σου είχαν δώσει αξιολόγηση, αλλα δε νομιζω οτι σε αυτο το στάδιο ζωής του εμβρύου εχει νόημα ούτως η αλλως 

Δεν τους εχω ζητήσει ποτε αξιολόγηση του εμβρύου.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Maximo είπε:

Μπραβο Mighty

Μπραβο!!!!

και στα δικά σου κ μην αγχώνεσαι ο μήνας αυτός είναι καλός

Just now, Ydroxoos76 είπε:

Θα πάρεις τριψήφια χοριακή με το νούμερο μπροστά να ξεκινάει από 3...... Οοομμμμμ είδα την μαγική σφαίρα χαχαχαχα

Καλά αποτελέσματα να έχεις!!

χαχαχα λίγο ακόμα ήθελες

Just now, Maximo είπε:

Μπραβο Mighty

Μπραβο!!!!

δεν κάνεις ένα τεστάκι να νιώσεις καλύτερα;;;;;;

Just now, Mighty είπε:

Χαχαα αιντε να δουμε!!!

Just now, Mighty είπε:

χαχαχα λίγο ακόμα ήθελες

δεν κάνεις ένα τεστάκι να νιώσεις καλύτερα;;;;;;

Πηγα εκανα χοριακη σημερα το πρωι.να σου πω την αληθεια αυριο μου χαν πει αλλα λεω σιγα για μια μερα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Mighty said:

κοριτσάκια έχω πολύ καλή χοριακή έχω βάλει κ δύο τώρα και με ζώνουνε τα φίδια αν θα τα καταφέρω! 297 πήρα

Μπραβο!!! Συγχαρητήρια! Να πανε ολα καλα! Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

• Ευχαριστώ 1

Just now, marina39 είπε:

καλή επιτυχία σε όλες μας εγώ τελικά μόλις πήγα και την έκανα την χοριακή και θα μάθω το απόγευμα. Κορίτσια να σας ρωτήσω εσάς τις παλιές που είστε / περάσατε από Γέννεσις : σας είπαν την ποιότητα των μοριδιών/εμβρύων πριν? Γιατί εμένα μου είπαν Α8 και τα δύο (αλλά δεν διευκρίνησαν ΑΒ και ενώ ζήτησα έκθεση δεν μου την έχουν στείλει ακόμα και λένε ως και μήνα ότι μπορεί να κάνει....

Εχω μεταφερει 1μόνο φρεσκο μοριδιο απο φυσικό κυκλο επειτα απο απαιτηση δικη μου κ του ανδρα μου αν κ μας ελεγε ο Π να μη το κανουμε,τεσπα..το ειχαν αξιολογησει ως 12 κυτταρων Α ποιοτητα 4 ης μερα μοριδιο μορουλα

Just now, Maximo είπε:

Εσυ πουε ειχες κανει τεστ;

εκανα τεστάκι ούρων clear blue early στο σπίτι. μου έφυγε πολύ μεγάλο βάρος ρε συ.πέρσι μέχρι να μου πούνε τα νέα είχα πάθει κοκομπλόκο κ λέω ξανά δεν την πατάω. 

χοριακή έκανα στην μονάδα εξωσωματικής που πάω κ με πήρε τώρα η μαία.

• Χαχα 1

On 24/6/2020 at 8:29 ΠΜ, Maximo είπε:

@Mighty Μπράβο σου κοριτσάκι μου.. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εγώ Έκανα εμβρυομεταφορα 18/6 μου είπαν να πάω για χοριακη σε 15 μέρες. Κορίτσια μου εσείς σε πόσες μέρες πήγατε; στέρεψε η υπομονή μου.. Και δεν έχω κανένα σύμπτωμα πάρα μόνο λίγο η μέση μου με τραβάει που κ που. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Mary mar είπε:

@Mighty Μπράβο σου κοριτσάκι μου.. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εγώ Έκανα εμβρυομεταφορα 18/6 μου είπαν να πάω για χοριακη σε 15 μέρες. Κορίτσια μου εσείς σε πόσες μέρες πήγατε; στέρεψε η υπομονή μου.. Και δεν έχω κανένα σύμπτωμα πάρα μόνο λίγο η μέση μου με τραβάει που κ που. 

mary τι έβαλες βλαστοκύστες ή μορίδια?

Just now, Mighty είπε:

κοριτσάκια έχω πολύ καλή χοριακή έχω βάλει κ δύο τώρα και με ζώνουνε τα φίδια αν θα τα καταφέρω! 297 πήρα

Ουαου τελεια!!!Κι αλλα διδυμα?!Θεός ο Ιουνης!!!Μπραβοοοοοο!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Mighty είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό ο διπλασιασμός και μια όμορφη εγκυμοσύνη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...