Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Maximo είπε:

Nephelie αν ηταν τοσο ευκολο δεν θα ταν γεματα τα κεντρα εξωσωματικης!τελοσπαντων παμε συνεχιζουμε!!!!:ph34r::shock:

Ναι βρε μαζι σου ειμαι, και εγω 2 αρνητικες ετ εχω, ειμαι και 42 ,περιμενω τη κυριακή χοριακη.αλλα αν σκεφτω αρνητικα απο τωρα καηκα..παντα υπαρχει ελπιδα αυτο θελω να πω μην ειμαστε πολυ μαυριλα εγω πιστευω κ πολυ στις ενεργειες για αυτο.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, natassaki2006 είπε:

Άρα είσαι εγκυουλα...έλα θα πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά...Μην ανησυχείς.τι μέρα είσαι σήμερα από ετ?

Νατασσάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ. θα φανεί. υπάρχει κ το ολίγον έγκυος.χαχαχα. είμαι 9 μέρες μετά την μέρα της ετ με δύο βλαστοκύστες ξεπαγωμένες

• Μου αρέσει 2

Just now, Mighty είπε:

Νατασσάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ. θα φανεί. υπάρχει κ το ολίγον έγκυος.χαχαχα. είμαι 9 μέρες μετά την μέρα της ετ με δύο βλαστοκύστες ξεπαγωμένες

Αχ τέλεια...έχε πίστη....!!!Όλα θα πάνε καλά...Μη φοβάσαι!!!Η χοριακη σου θα είναι ένα πολύ καλό νούμερο...

Περιμένουμε....!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Maximo said:

Nephelie αν ηταν τοσο ευκολο δεν θα ταν γεματα τα κεντρα εξωσωματικης!τελοσπαντων παμε συνεχιζουμε!!!!:ph34r::shock:

καλή επιτυχία σε όλες μας εγώ τελικά μόλις πήγα και την έκανα την χοριακή και θα μάθω το απόγευμα. Κορίτσια να σας ρωτήσω εσάς τις παλιές που είστε / περάσατε από Γέννεσις : σας είπαν την ποιότητα των μοριδιών/εμβρύων πριν? Γιατί εμένα μου είπαν Α8 και τα δύο (αλλά δεν διευκρίνησαν ΑΒ και ενώ ζήτησα έκθεση δεν μου την έχουν στείλει ακόμα και λένε ως και μήνα ότι μπορεί να κάνει....

• Μου αρέσει 5

πρίν από 51 λεπτά , elpida2019 είπε:

Καλημέρα. Έκανες εμβρυομεταφορά μια μέρα πιο νωρίς από εμένα αλλά μάλλον με βλαστοκύστες για να έχεις χοριακή την άλλη Δευτέρα. Εγώ θα κάνω χοριακή 3 μέρες μετά από εσένα. Όσο για συμπτωματα δεν έχω τίποτα. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις 2 μας. 

Καλημέρα!!!Μακάρι να πάνε για όλες μας καλά τα πράγματα!!! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια και μου φαίνονται όλα τόσο άγνωστα,βουνό!!!Μέχρι τώρα νόμιζα ότι το δύσκολο είναι να φτάσουμε μέχρι την εμβρυομεταφορα,τώρα όμως βλέπω ότι αυτή η αναμονή είναι το ίδιο δύσκολη

• Μου αρέσει 2

Just now, marina39 είπε:

καλή επιτυχία σε όλες μας εγώ τελικά μόλις πήγα και την έκανα την χοριακή και θα μάθω το απόγευμα. Κορίτσια να σας ρωτήσω εσάς τις παλιές που είστε / περάσατε από Γέννεσις : σας είπαν την ποιότητα των μοριδιών/εμβρύων πριν? Γιατί εμένα μου είπαν Α8 και τα δύο (αλλά δεν διευκρίνησαν ΑΒ και ενώ ζήτησα έκθεση δεν μου την έχουν στείλει ακόμα και λένε ως και μήνα ότι μπορεί να κάνει....

Καλή σου επιτυχία κ εσένα κοπέλα.μου!!!

Να έχεις μια θετικοτατη χοριακη!!!

Just now, marina39 said:

Καλημέρα, καλη επιτυχία! Να δεις ενα ωραίο νούμερο σημερα!. Τα μοριδια δεν εχουν βαθμολογία απ οσο ξέρω γιατί βρίσκονται σε περίεργη φάση της εξέλιξης τους ... εχω βαλει κ εγω 3 μοριδια, οχι στο γενεσις αλλα στο ρεα κ στην αξιολόγηση (κατα gardner) που τη βλεπω τωρα μπροστά μου λεει απλά 1, 1.5 κ 1.5 . κ η @Καντι εχει βαλει μοριδια, ας πει την εμπειρία της. Οι βλαστοκυστες, απ’οσο ξέρω αξιόλογουνται με αριθμό κ ΑΑ η ΑΒ κοκ... εχουν εκατοντάδες κύτταρα πλέον οποτε μπορούν οι εμβρυολογοι να βγάλουν καποια συμπεράσματα, που, απ οτι μου είπαν όμως οι γενετιστές, δεν εχουν σχέση κ με την πραγματική υγεία του έμβρυου...Μη το ψάχνεις με τις αξιολογήσεις 

• Μου αρέσει 3

Just now, Moana said:

Καλημέρα, καλη επιτυχία! Να δεις ενα ωραίο νούμερο σημερα!. Τα μοριδια δεν εχουν βαθμολογία απ οσο ξέρω γιατί βρίσκονται σε περίεργη φάση της εξέλιξης τους ... εχω βαλει κ εγω 3 μοριδια, οχι στο γενεσις αλλα στο ρεα κ στην αξιολόγηση (κατα gardner) που τη βλεπω τωρα μπροστά μου λεει απλά 1, 1.5 κ 1.5 . κ η @Καντι εχει βαλει μοριδια, ας πει την εμπειρία της. Οι βλαστοκυστες, απ’οσο ξέρω αξιόλογουνται με αριθμό κ ΑΑ η ΑΒ κοκ... εχουν εκατοντάδες κύτταρα πλέον οποτε μπορούν οι εμβρυολογοι να βγάλουν καποια συμπεράσματα, που, απ οτι μου είπαν όμως οι γενετιστές, δεν εχουν σχέση κ με την πραγματική υγεία του έμβρυου...Μη το ψάχνεις με τις αξιολογήσεις 

Ευχαριστώ πολύ Μοάνα μου. Γενικώς όσο διαβάζω εδώ όλες αυτές τις λεπτομέρειες, όλες τις συζητήσεις και γενικώς ΟΛΑ αυτά που πρέπει κανείς να τσεκάρει, απορώ πως έχουμε αντέξει όλες και δεν έχουμε σαλτάρει κανονικά. Και είναι και αυτό που είπε η @Nephelie διαβάζεις και μετά σου πέφτουν τα μαλλιά και λες ε ποιον να εμπιστευτώ τώρα!!!! 

Just now, natassaki2006 said:

Καλή σου επιτυχία κ εσένα κοπέλα.μου!!!

Να έχεις μια θετικοτατη χοριακη!!!

ευχαριστώ πολύ, σε όλες μας εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα, και αφού έχει πάει τόσο καλά ο Ιούνιος να συνεχίσει έτσι και ο Ιούλιος για όλα τα κορίτσια.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, marina39 said:

Ευχαριστώ πολύ Μοάνα μου. Γενικώς όσο διαβάζω εδώ όλες αυτές τις λεπτομέρειες, όλες τις συζητήσεις και γενικώς ΟΛΑ αυτά που πρέπει κανείς να τσεκάρει, απορώ πως έχουμε αντέξει όλες και δεν έχουμε σαλτάρει κανονικά. Και είναι και αυτό που είπε η @Nephelie διαβάζεις και μετά σου πέφτουν τα μαλλιά και λες ε ποιον να εμπιστευτώ τώρα!!!! 

Άστο, πολυ δύσκολα τα πράγματα! τυχερές οι κοπέλες που πετυχαίνουν με τις πρώτες φορές γιατί οι υπολοιπες που αρχιζουμε κ ψάχνουμε μετα τις αποτυχίες, τρελαίνομαστε! εγω ακομη κ τωρα που βρήκα ενα γιατρό που εμπιστεύομαι σε σχέση με τους υπόλοιπους, ο 4ος στην σειρά, παλι πολλές φορές τον αμφισβητώ, τον τσέκαρω, τον ρωταω κ ποτε δεν επαναπαύομαι. Σήμερα σου εύχομαι να τελειώσουν τα άγχη της αναμονής κ να αρχίσουν τα ευχάριστα της προσμονής !!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope girl said:

Καλημέρα!!!Μακάρι να πάνε για όλες μας καλά τα πράγματα!!! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια και μου φαίνονται όλα τόσο άγνωστα,βουνό!!!Μέχρι τώρα νόμιζα ότι το δύσκολο είναι να φτάσουμε μέχρι την εμβρυομεταφορα,τώρα όμως βλέπω ότι αυτή η αναμονή είναι το ίδιο δύσκολη

Καλημέρα εγώ έκανα ΕΤ στις 13/6, 4 ημερών μορίδια 2 , και σήμερα παίρνω χοριακή βασικά μια μέρα νωρίτερα από ότι μου είπανε με εντολή Παντού λόγω τρομακτικού πρηξίματος που έχω -από τα φάρμακα μάλλον και πιθανώς σε συνδυασμό με την οβιτρέλ ίσως έχω υπερδιέγερση-. Τα έβαλα την τελευταία γόνιμη μέρα, 18η μερα του κύκλου δεν μου ζήτησε κανείς λεπτομέρειες κτλ. να πω την αλήθεια--- τώρα διαβάζω ότι όλα παίζουν ρόλο. Καλή μας επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλες.

Just now, Moana said:

Άστο, πολυ δύσκολα τα πράγματα! τυχερές οι κοπέλες που πετυχαίνουν με τις πρώτες φορές γιατί οι υπολοιπες που αρχιζουμε κ ψάχνουμε μετα τις αποτυχίες, τρελαίνομαστε! εγω ακομη κ τωρα που βρήκα ενα γιατρό που εμπιστεύομαι σε σχέση με τους υπόλοιπους, ο 4ος στην σειρά, παλι πολλές φορές τον αμφισβητώ, τον τσέκαρω, τον ρωταω κ ποτε δεν επαναπαύομαι. Σήμερα σου εύχομαι να τελειώσουν τα άγχη της αναμονής κ να αρχίσουν τα ευχάριστα της προσμονής !!!!

Σε ευχαριστώ, εμένα είναι η μια και μοναδική μου φορά, έβαλα το όριο μου αν δεν τότε πάμε για άλλα :) -- εύχομαι σε όλες ότι επιθυμούν όμως. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Moana είπε:

Δεν ζήτησα ποτε αξιολόγηση , εγω τα εβαλα μοριδια αναγκαστικά γιατι τα αφήσαμε ως την πεμπτη μερα να γίνουν βλαστοκυστες και έφτασε μονο ενα . Τα υπόλοιπα δυο έμειναν μοριδια επομενως ήξερα οτι ειναι χειρότερα τι να μου αξιολογήσουν. Στο Γεννεσις αυτα.

Στο δημόσιο οταν εβαλα μοριδια ηταν πολυ κακη απόφαση και δεν κατάλαβα γιατι την πηρε ο γιατρος να κανω ετ 4 μερα προγεστερονης. 

Just now, marina39 είπε:

Καλημέρα εγώ έκανα ΕΤ στις 13/6, 4 ημερών μορίδια 2 , και σήμερα παίρνω χοριακή βασικά μια μέρα νωρίτερα από ότι μου είπανε με εντολή Παντού λόγω τρομακτικού πρηξίματος που έχω -από τα φάρμακα μάλλον και πιθανώς σε συνδυασμό με την οβιτρέλ ίσως έχω υπερδιέγερση-. Τα έβαλα την τελευταία γόνιμη μέρα, 18η μερα του κύκλου δεν μου ζήτησε κανείς λεπτομέρειες κτλ. να πω την αλήθεια--- τώρα διαβάζω ότι όλα παίζουν ρόλο. Καλή μας επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλες.

Σε ευχαριστώ, εμένα είναι η μια και μοναδική μου φορά, έβαλα το όριο μου αν δεν τότε πάμε για άλλα :) -- εύχομαι σε όλες ότι επιθυμούν όμως. 

Με το καλο να πάρεις θετικο κορίτσι μου!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Mighty είπε:

όχι το κεγώ πάει στο μόλις έκανα χοριακή. έχω κάνει τεστ κ έχει βγει θετικό αχνό. οπότε θα πάρω θετική χοριακή. το θέμα είναι τι νούμερο και μετά τι θα γίνει.. γιατί έχω ξαναπάρει θετική αλλά...

@Maximo από συμπτώματα νιώθω κεγώ σαν να περιμένω περίοδο. πρησμένο στήθος, πονάκια στις ωοθήκες και τα απογεύματα ανεβάζω θερμοκρασία καμιά φορά έχω και δέκατα άλλες μέρες όχι. αλλά είναι συμπτώματα της προγεστερόνης αυτά. επίσης νιώθω λίγο κομμένη. ενώ τρώω όπως πάντα κ λίγο παραπάνω ,στο πρόσωπο είμαι κάπως κομμένη κ η ζυγαριά αντί να ανεβαίνει έχει πτωτικές τάσεις.

Θα πάρεις τριψήφια χοριακή με το νούμερο μπροστά να ξεκινάει από 3...... Οοομμμμμ είδα την μαγική σφαίρα χαχαχαχα

Just now, marina39 είπε:

Καλά αποτελέσματα να έχεις!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Καντι said:

Δεν ζήτησα ποτε αξιολόγηση , εγω τα εβαλα μοριδια αναγκαστικά γιατι τα αφήσαμε ως την πεμπτη μερα να γίνουν βλαστοκυστες και έφτασε μονο ενα . Τα υπόλοιπα δυο έμειναν μοριδια επομενως ήξερα οτι ειναι χειρότερα τι να μου αξιολογήσουν. Στο Γεννεσις αυτα.

Στο δημόσιο οταν εβαλα μοριδια ηταν πολυ κακη απόφαση και δεν κατάλαβα γιατι την πηρε ο γιατρος να κανω ετ 4 μερα προγεστερονης. 

Με το καλο να πάρεις θετικο κορίτσι μου!

καλα, κ εγω αναγκαστικά τα έβαλα, δε ξέρω αν θυμάσαι την ιστορία μου, με κορόιδεψαν κανονικά! Πηγα για βλαστοκυστες κ με τα πόδια ανοιχτά μου λένε, α ξέρετε δεν έγιναν βλαστό, εινσι μοριδια!!!!!. Ελεγα μηπως σου είχαν δώσει αξιολόγηση, αλλα δε νομιζω οτι σε αυτο το στάδιο ζωής του εμβρύου εχει νόημα ούτως η αλλως 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...