Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, anoulious είπε:

Η προγεστερονηψεγω ξέρω πανω από 40 τουλάχιστον.Το και 22 είναι λίγο 

Τωρα, σοβαρά τρώτε ανανά?Μετά την εμβρυομεταφορα. Εγώ ενώ ετρωγα είδα ότι ανεβάζει σάκχαρο. Πολύ γλυκός και νόστιμος.. 

Κι εγω 4 μερες , μια πριν και 3 μετα έτρωγα καθημερινα ανανά και αβοκάντο.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, phal είπε:

@Nephelieείναι απίστευτο πόσο πολύ έχεις ψαχτει! Έχεις άποψη για όλα! Μπράβο που τα ψάχνεις όλα!

Εχω θεμα παιδί μου δεν εμπιστευομαι κανεναν με αυτα που εχω διαβασει εδω.αν δε παρω γνωμες δε πιστεω τιποτα..

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Maximo είπε:

Καλησπερα!Ειμαι 37 ετων στις 15/6 εκανα εμβρυομεταφορα 2 εμβρυα 3 ημερων(το ενα grade 2 7 κυτταρα και το αλλο grade 3 6 κυταρα).απο την μερα αυτη μεχρι και σημερα εχω συμπτωματα περιοδου εβγαλα και ενα σουρι πρησμενο στηθος κατι χαζογουργουρισματα στην κοιλλια και πριν 2 με 3 μερες ελαφρυ πονο στη μεση.εχω ηδη ενα παιδι 5 ετων και μια αποβολη το 2018.ειναι να κανω χοριακη 26/6,αν κανω τεστ αυριο θα δειξει λετε;καποια με παρομοια συμπτωματα και θετικα νεα;(τις δυο προηγουμενες φορες που εμεινα εγκυος ειχα συμπτωματα περιοδου μα καθαρο προσωπο),πιστευω οτι θα παρω κρυαδα την παρασκευη τι να πω τις γνωμες σας!!!θα μου δινατε κουραγιο

Εγω!Ολα που ανέφερες!Και το σπυρί!!Περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα!!

• Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Just now, natassaki2006 είπε:

Νεφελη μου τι εννοείς περίεργος???

Ενω θεωρητικα βοηθαει στην εμφυτευση εχει τη βρομελινη που κατι παιζει με τη πηξη του αιματος Οποτε σε συνδυασμο πχ με ασπιρινη μπορει να κανει και κακό ,κατι συμβαινει σιγουρα και θελει ελαχιστη ποσοτητα και μονο συγκεκριμενες μερες..αλλιως φερνει αντιθετα αποτελεσματα

Just now, Nephelie είπε:

Ενω θεωρητικα βοηθαει στην εμφυτευση εχει τη βρομελινη που κατι παιζει με τη πηξη του αιματος Οποτε σε συνδυασμο πχ με ασπιρινη μπορει να κανει και κακό ,κατι συμβαινει σιγουρα και θελει ελαχιστη ποσοτητα και μονο συγκεκριμενες μερες..αλλιως φερνει αντιθετα αποτελεσματα

Μάλιστα....!!!!!

Διαφημίσεις

Just now, Nephelie είπε:

Εχω θεμα παιδί μου δεν εμπιστευομαι κανεναν με αυτα που εχω διαβασει εδω.αν δε παρω γνωμες δε πιστεω τιποτα..

Κ καλά κάνεις γιατί όπως αποδεικνύεται κάνεις δεν ασχολείται. 

• Μου αρέσει 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου κ από εμένα!!Νέα στην παρέα και εγώ και να σας πω τα νέα μου!!15/6 κάναμε ωοληψια και την Παρασκευή 19/6 κάναμε την εμβρυομεταφορα.Απο τη Δευτέρα έχω και εγώ κάτι ελαφρά πονακια και το στήθος πάει να εκραγεί.και αργεί ακόμα η Δευτέρα για τη χοριακη....

• Μου αρέσει 5

5 hours ago, Hope girl said:

Καλησπέρα κορίτσια μου κ από εμένα!!Νέα στην παρέα και εγώ και να σας πω τα νέα μου!!15/6 κάναμε ωοληψια και την Παρασκευή 19/6 κάναμε την εμβρυομεταφορα.Απο τη Δευτέρα έχω και εγώ κάτι ελαφρά πονακια και το στήθος πάει να εκραγεί.και αργεί ακόμα η Δευτέρα για τη χοριακη....

Καλημέρα. Έκανες εμβρυομεταφορά μια μέρα πιο νωρίς από εμένα αλλά μάλλον με βλαστοκύστες για να έχεις χοριακή την άλλη Δευτέρα. Εγώ θα κάνω χοριακή 3 μέρες μετά από εσένα. Όσο για συμπτωματα δεν έχω τίποτα. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις 2 μας. 

Διαφημίσεις

Just now, Mighty είπε:

κεγώ. άντε να δούμε.

@Maximo και mighty καλε τι αρνητικοτητα ειναι αυτη πρωινιατικα;το βγαλατε το συμπερασμα εσεις μονες σας..μη προτρεχετε πλιζ όλα γίνονται!! καθε φορα ειναι κ διαφορετικη!!ευχομαι οτι καλυτερο και για τις 2 σας.!!!μαζι σας με αγωνια περιμενουμε

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Nephelie είπε:

@Maximo και mighty καλε τι αρνητικοτητα ειναι αυτη πρωινιατικα;το βγαλατε το συμπερασμα εσεις μονες σας..μη προτρεχετε πλιζ όλα γίνονται!! καθε φορα ειναι κ διαφορετικη!!ευχομαι οτι καλυτερο και για τις 2 σας.!!!μαζι σας με αγωνια περιμενουμε

όχι το κεγώ πάει στο μόλις έκανα χοριακή. έχω κάνει τεστ κ έχει βγει θετικό αχνό. οπότε θα πάρω θετική χοριακή. το θέμα είναι τι νούμερο και μετά τι θα γίνει.. γιατί έχω ξαναπάρει θετική αλλά...

@Maximo από συμπτώματα νιώθω κεγώ σαν να περιμένω περίοδο. πρησμένο στήθος, πονάκια στις ωοθήκες και τα απογεύματα ανεβάζω θερμοκρασία καμιά φορά έχω και δέκατα άλλες μέρες όχι. αλλά είναι συμπτώματα της προγεστερόνης αυτά. επίσης νιώθω λίγο κομμένη. ενώ τρώω όπως πάντα κ λίγο παραπάνω ,στο πρόσωπο είμαι κάπως κομμένη κ η ζυγαριά αντί να ανεβαίνει έχει πτωτικές τάσεις.

• Μου αρέσει 3

Just now, Mighty είπε:

όχι το κεγώ πάει στο μόλις έκανα χοριακή. έχω κάνει τεστ κ έχει βγει θετικό αχνό. οπότε θα πάρω θετική χοριακή. το θέμα είναι τι νούμερο και μετά τι θα γίνει.. γιατί έχω ξαναπάρει θετική αλλά...

@Maximo από συμπτώματα νιώθω κεγώ σαν να περιμένω περίοδο. πρησμένο στήθος, πονάκια στις ωοθήκες και τα απογεύματα ανεβάζω θερμοκρασία καμιά φορά έχω και δέκατα άλλες μέρες όχι. αλλά είναι συμπτώματα της προγεστερόνης αυτά. επίσης νιώθω λίγο κομμένη. ενώ τρώω όπως πάντα κ λίγο παραπάνω ,στο πρόσωπο είμαι κάπως κομμένη κ η ζυγαριά αντί να ανεβαίνει έχει πτωτικές τάσεις.

Άρα είσαι εγκυουλα...έλα θα πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά...Μην ανησυχείς.τι μέρα είσαι σήμερα από ετ?

Just now, Maximo είπε:

Nephelie αν ηταν τοσο ευκολο δεν θα ταν γεματα τα κεντρα εξωσωματικης!τελοσπαντων παμε συνεχιζουμε!!!!:ph34r::shock:

Να έχεις μια τέλεια χοριακη κοριτσάκι!!!

Περιμένουμε τα νέα σου..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...