Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Moana said:

Πωπω τωρα τι έθιξες, εγω εχω αρνηθεί πολυ καλη επαγγελματική πρόταση λόγω των εξωσωματικών κ του άγχους κ της αβεβαιότητας που αυτές μου προκαλούν. Πως μπορώ να ξεκινήσω σε νέο περιβάλλον όταν εχω συνεχεια εξετάσεις, γιατρούς, χειρουργεία, παρακολουθήσεις, κάθε μερα κ κατι! Εχω κανει 4 εξωσω ως τωρα κ στη δουλεια δεν εχω πει τπτ, κάθε φορα λεω να το πω κ μετα το μετανιώνω. Η αλήθεια ειναι οτι παίρνω 2 μέρες κανονική άδεια στην ετ κ μετα γυρνάω κανονικά στα καθήκοντα μου. Δε ξέρω αν κανω καλο η κακό αλλα φαντάζεσαι να έπαιρνα απο 15 μέρες άδεια κάθε φορα που έκανα εξωσωματικη; θα είχα γιβει σούσουρο εκει μεσα, αν δε με είχαν απολύσει κιολας δηλ. Δε ξέρω, δύσκολες καταστάσεις, ειδικά στον ιδιωτικό τομέα γιατί στο δημόσιο ειναι σίγουρα αλλιώς τα πράγματα 

Να φανταστείς ήθελα σε φυσικό κύκλο και κ γιατρός με χίλια δυο με έπεισε να κάνουμε με αυτό τον τρόπο ίσως αυξηθούν οι πιθανότητες. Εύχομαι να τα καταφέρω με την πρώτη. Φοβήθηκα τα πολλά φάρμακα επειδή πήρα και για τις σπερματεγχύσεις αρκετά αλλά στην τελική αν δεν φανώ τυχερή πρέπει να κάνω κανονική

Just now, Nephelie said:

Μα καλά 7;; κανε μια εξωσω να τελειωνετε..ή κανατε;δεν εχω παρακολουθησει..δεν υπαρχει περιπτωση να μην μεινεις εγκυος!!απλα ταλαιπωρηθηκες με ασκοπες για μενα..σορυ που το λεω..

@Papaki@ καλομελετα και ερχονται.χαχαχ σε λιγο δε θα εχεις ουτε ενεργεια & θα εχεις διαφορα τρελα.μην ανησυχεις για τιποτα!!ολα μια χαρα θα πανε!!:-)

Κορίτσι μου έχεις δίκαιο ότι ήταν άδικος κόπος. Αυτό το βλέπεις όμως εκ των υστέρων. Όταν είδα θετική χοριακή μετά την πρώτη σπερματέγχυση αν και τελικά ήταν εξωμήτριο θεώρησα ότι σίγουρα θα μείνω έγκυος ξανά με σπερματέγχυση. Δυστυχώς όμως από ότι φάνηκε τίποτα δεν είναι σίγουρο με αυτά. Τέλος πάντων ελπίζω να τα καταφέρω τώρα γιατί έχω φθαρεί ψυχολογικά σχεδόν 4 χρόνια. Νιώθω ότι δεν ζω τι ζωή μου με το μυαλό μου κολλημένο στο αν θα τα καταφέρω. Εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα και σύντομα

Just now, Papaki@ said:

οχι δεν μου έκανε ακομα εξετασεις... τωρα ειμαι 6εβ. & 4 ημερων εχουμε υπερηχο στις 2/7 που θα ειμαι 7εβ.& 5ημ για να ακουσουμε καρδούλες με το καλο... 

μεχρι χτες μετα τον πρωτο υπερηχο δεν ειχα συμπτωματα παρα μονο υπνηλία τοσο που ανησυχω μηπως δεν γινεται τιποτα!!, σήμερα με ποναει λιγο η κοιλια μου και το πρωι ειχα μια ανακατωσούρα 

πως και δεν εκανες κανονικά IVF? μηπως και ειχες παραπανω εμβρυακια? το ενδομητριο σου πως ηταν πριν την εμβρυομεταφορά ξέρεις? εισαι μικρή κοριτσι μου θα τα καταφέρεις μην ανησυχεις

Για το ενδομήτριο αν θυμάμαι καλά 3 μέρες πριν την ωοληψία ήταν 8 χιλιοστά. Και η αναφορά που μου έδωσαν τη μέρα της έμβρυο μεταφοράς έγραφε ότι κατά την εμβρυομεταφορά το ενδομήτριο ήταν πολύ καλό με 3 στιβάδες. Δεν έλεγε όμως πόσα χιλιοστά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Papaki@ σευχαριστω και σε σενα καλη συνεχεια!που ξερω δεν το βλεπω γιατι ειμαι σαν να περιμενω κανονικα!τελοσπαντων...ειδωμεν.εσυ ειχες συμπτωματα οταν ειχες δει θετικη χοριακη;

Just now, elpida2019 είπε:

Να φανταστείς ήθελα σε φυσικό κύκλο και κ γιατρός με χίλια δυο με έπεισε να κάνουμε με αυτό τον τρόπο ίσως αυξηθούν οι πιθανότητες. Εύχομαι να τα καταφέρω με την πρώτη. Φοβήθηκα τα πολλά φάρμακα επειδή πήρα και για τις σπερματεγχύσεις αρκετά αλλά στην τελική αν δεν φανώ τυχερή πρέπει να κάνω κανονική

Κορίτσι μου έχεις δίκαιο ότι ήταν άδικος κόπος. Αυτό το βλέπεις όμως εκ των υστέρων. Όταν είδα θετική χοριακή μετά την πρώτη σπερματέγχυση αν και τελικά ήταν εξωμήτριο θεώρησα ότι σίγουρα θα μείνω έγκυος ξανά με σπερματέγχυση. Δυστυχώς όμως από ότι φάνηκε τίποτα δεν είναι σίγουρο με αυτά. Τέλος πάντων ελπίζω να τα καταφέρω τώρα γιατί έχω φθαρεί ψυχολογικά σχεδόν 4 χρόνια. Νιώθω ότι δεν ζω τι ζωή μου με το μυαλό μου κολλημένο στο αν θα τα καταφέρω. Εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα και σύντομα

Για το ενδομήτριο αν θυμάμαι καλά 3 μέρες πριν την ωοληψία ήταν 8 χιλιοστά. Και η αναφορά που μου έδωσαν τη μέρα της έμβρυο μεταφοράς έγραφε ότι κατά την εμβρυομεταφορά το ενδομήτριο ήταν πολύ καλό με 3 στιβάδες

τελεια! να κανεις την προσευχή σου και εχε πίστη στα εμβρυάκια σου! 

εγω προσπαθω 5 χρόνια σχεδόν, από τα 35 μου είχα μια συλληψη φυσιολογική αλλα παλινδρόμησε την 7η εβδομάδα  εκανα μια σπερματεκχυση 2 IVF (η πρωτη εγινε εμφυτευση αλλα μετα ειχα βιοχημική) και 6 φυσικους κυκλους να μαζεψουμε 2 ωαρια αλλα τελικά πήρα μονο 1, το θεμα μου ειναι τα ωαρια εχω πρόωρη εμμηνοπαυση  στο συνολο εκανα 4 ΕΤ η τελευταια που προεκειψε εγκυμοσύνη ειναι με δανεικα ωαρια, γενικά από ότι καταλαβα δεν πρεπει να αφηνουμε τον καιρο να περνάει...

2rxqp3.png

On 6/22/2020 at 7:40 PM, phal said:

Κορίτσια καλησπέρα, εγώ δυστυχώς έχω αρνητική χοριακη.

Ταυτόχρονα έκανα έλεγχο κ για tsh (Από μόνη μου) κ η τιμή είναι 10!! Εχω hasimoto κ χρονια τωρα εχω tsh μεχρι 2,50. εντος καραντινας κάνω επανέλεγχο θυρεοειδούς ρουτίνας κ βγαίνει 7 η tsh. Μου λέει ο Ενδοκρινολογος αύξηση της δόσης από 88 σε 100 το t4. Έκανα  επανέλεγχο λίγο πριν την εμβρυομεταφορα κ η τιμή 0.2. Μου λέει ο Ενδοκρινολογος κατά πάσα πιθανότητα στην προηγούμενη μέτρηση πιθανώς να είχε επηρεαστεί από λάθος ληψη φαρμάκου (υπόψιν την λαμβάνω από το κρεβάτι ακόμα κ τρώω μετά από 45 λεπτα) Κ μου ξαναμειωνει τη δόση... Τώρα αυτή η μέτρηση με προβληματίζει αρκετά. Ο γυναικολόγος μου ο κος Βασ στο Ιασώ, δεν ασχολήθηκε κ πολύ(Ίσως γιατί πριν την εμβρυομεταφορα επεσε).  Δεν ξέρω αν έχει παίξει μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα της δεύτερης μου εμβρυομεταφορας. Κανένας όμως δεν ασχολείται....

Από πλευρας γυναικολόγου όμως με τον οποίο έκανα διέγερση κ τις δύο εμβρυομεταφορες (Η πρώτη κατέληξε σε βιοχημικη) , αισθάνομαι ότι μου δίνει την ίδια αγωγή όπως κ σε πολλές άλλες χωρίς να εξατομικεύει,  χωρίς επιπλέον εξετάσεις κ αυξομειώσεις φαρμάκων. Μόνο υπέρηχο κ μέτρηση πάχους ενδομητρίου....

Νιωθω ξεκρεμαστη σαν να μας ξεπετανε, κ έχω δώσει τόσα χρήματα.. Τους έδωσα κ τις gonal τις υπολειπομνέες επειδή λήγουν σε ένα μήνα... είπα ας τις χρησιμοποιήσει καμία χριστιανουλα.....

Ελεγα να πάω στον κο Σφακιανουδη που διάβασα καλές κριτικές , μπορώ να πάρω τις 7 βλαστοκυστες που απομενουν από το Ιασώ, θα μου τις δώσουν? Άκουσα πως εξατομικεύει οπότε ίσως μου συστήσει κ Ενδοκρινολογο κ επιτέλους να συνεργαστούν μεταξύ τους....

Υπαρχει καποια συμβουλη απο καποια κοπελα; Ανήκω στις περιπτώσεις καθ εξιν αποβολών,  (Βιοχημικές εγκυμοσυνες) , εχω hasimoto κ πολυκυστικες. 

Στο αντίστοιχο τμήμα στο Έλενα έχει πάει καμια; 

Καλημέρα είμαι με πολυκυστικές, ενδομητρίωση και χασιμότο και εγώ. Προτείνω καταρχήν να δεις και την Ελμίνα Λευκού για οτιδήποτε αιματολογικό βιταμίνες κτλ που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα, καθότι λίγοι τα κοιτάνε αυτά αλλά έχουν σημασία (βιταμίνη Β12 και D3 ας πούμε) είναι τοπ στην Ελλάδα δεν ξέρω αν κάνει πλέον ιατρείο Αθήνα βέβαια. Η εμπειρία μου από Ιάσω ήταν κακή και έφυγα τρέχοντας -και σκέψου είχα πάει απλά για κατάψυξη ωαρίων στα 37 για ΑΝ θελήσω... 

Just now, Papaki@ said:

εγω προσπαθω 5 χρόνια σχεδόν, από τα 35 μου είχα μια συλληψη φυσιολογική αλλα παλινδρόμησε την 7η εβδομάδα  εκανα μια σπερματεκχυση 2 IVF (η πρωτη εγινε εμφυτευση αλλα μετα ειχα βιοχημική) και 6 φυσικους κυκλους να μαζεψουμε 2 ωαρια αλλα τελικά πήρα μονο 1, το θεμα μου ειναι τα ωαρια εχω πρόωρη εμμηνοπαυση  στο συνολο εκανα 4 ΕΤ η τελευταια που προεκειψε εγκυμοσύνη ειναι με δανεικα ωαρια, γενικά από ότι καταλαβα δεν πρεπει να αφηνουμε τον καιρο να περνάει...

Just now, Papaki@ said:

πέρασες κι εσύ πολλά κοπέλα μου. τώρα θα τα ξεχάσεις όλα. Και όσο για τον καιρό θα συμφωνήσω. Τώρα το κατάλαβα. Δεν πρέπει να τον αφήνουμε να περνά

Διαφημίσεις

Just now, elpida2019 είπε:

πέρασες κι εσύ πολλά κοπέλα μου. τώρα θα τα ξεχάσεις όλα. Και όσο για τον καιρό θα συμφωνήσω. Τώρα το κατάλαβα

είσαι μικρή ακόμα όλα ειναι με το μέρος σου γι αυτό στα λέω! και ξερω πως ειναι να ζεις με αυτό και να περνάνε τα χρόνια με αγχος στεναχώρια και χωρις χρήματα για κατι αλλο στη ζωη μας

καλή τύχη και φαε ανανα!! βοηθαει στην εμφυτευση :wink:

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ said:

είσαι μικρή ακόμα όλα ειναι με το μέρος σου γι αυτό στα λέω! και ξερω πως ειναι να ζεις με αυτό και να περνάνε τα χρόνια με αγχος στεναχώρια και χωρις χρήματα για κατι αλλο στη ζωη μας

Ευχαριστώ κορίτσι μου :) θα φάω xxxx

1 hour ago, Papaki@ said:

Ελπίδα μου καλημέρα, τι έβαλες βλαστοκύστες? πότε κάνεις με το καλό χοριακή?, να εισαι αισιόδοξη κορίτσι μου, όλα ειναι δυνατά!!

εγώ πήγα την άλλη μέρα στη δουλειά, ο γιατρός μου είπε κανονική ζωή απλά όχι υπερβολές

κι εγω εχω παρα πολυ πρήξιμο παντού και δεν παίρνω utrogestan αλλα vasclor prolutex & cyclacur δεν έχω τολμήσει να ζυγιστώ!!

Α ρε τι τραβάμε. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Moana είπε:

Πωπω τωρα τι έθιξες, εγω εχω αρνηθεί πολυ καλη επαγγελματική πρόταση λόγω των εξωσωματικών κ του άγχους κ της αβεβαιότητας που αυτές μου προκαλούν. Πως μπορώ να ξεκινήσω σε νέο περιβάλλον όταν εχω συνεχεια εξετάσεις, γιατρούς, χειρουργεία, παρακολουθήσεις, κάθε μερα κ κατι! Εχω κανει 4 εξωσω ως τωρα κ στη δουλεια δεν εχω πει τπτ, κάθε φορα λεω να το πω κ μετα το μετανιώνω. Η αλήθεια ειναι οτι παίρνω 2 μέρες κανονική άδεια στην ετ κ μετα γυρνάω κανονικά στα καθήκοντα μου. Δε ξέρω αν κανω καλο η κακό αλλα φαντάζεσαι να έπαιρνα απο 15 μέρες άδεια κάθε φορα που έκανα εξωσωματικη; θα είχα γιβει σούσουρο εκει μεσα, αν δε με είχαν απολύσει κιολας δηλ. Δε ξέρω, δύσκολες καταστάσεις, ειδικά στον ιδιωτικό τομέα γιατί στο δημόσιο ειναι σίγουρα αλλιώς τα πράγματα 

Πόσο σε καταλαβαίνω! Έχω μείνει σ αυτή τη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια ακριβώς γι αυτό, παρόλο που ψάχνομαι για κάτι καλύτερο... 4+ χρόνια θα μπορούσα να έχω πάει αλλού. Τώρα που οι καιροί δυσκολεύουν όμως κι άλλο, δεν είναι κ εύκολο να πάρουν 37χρονη χωρίς παιδιά (είναι κ αυτό μην το ξεχναμε) αλλά κ πόσο εύκολο θα ήταν να λείπεις συνέχεια από τη δουλεια;; Ας μην είμαστε κ αχάριστες όμως υπάρχουν οι δουλειές ας είναι κ αυτές κ μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε...!

• Μου αρέσει 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

3 hours ago, Nephelie said:

Ειναι σημαντικο η προγεστερονη για στηριξη πρεπει να ειναι ανω των 22 και η ε2 πανω απο 130.με θετικη χοριακή την ε2 την θελουν πανω απο 500 (για αυτο τα σικλακουρ)και prg ανω των 25 γιατί το σωμα δεν παραγει κανονικα οπως σε φυσιολο.συλληψη αλλα καποιες γυναικες ακομα και σε φυς.Κυηση χρειαζονται εξτρα στηριξη.

Α καλά που μου το είπες, ούτε που τα ρώτησα αυτά εγώ... μόλις με πήρε και ο Π να μου πει να κάνω και οιστραδιόλη προγεστερόνη αν βγει θετική η χοριακή. 

Διαφημίσεις

Just now, marina39 είπε:

Α καλά που μου το είπες, ούτε που τα ρώτησα αυτά εγώ... μόλις με πήρε και ο Π να μου πει να κάνω και οιστραδιόλη προγεστερόνη αν βγει θετική η χοριακή. 

Η προγεστερονηψεγω ξέρω πανω από 40 τουλάχιστον.Το και 22 είναι λίγο 

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Τωρα, σοβαρά τρώτε ανανά?Μετά την εμβρυομεταφορα. Εγώ ενώ ετρωγα είδα ότι ανεβάζει σάκχαρο. Πολύ γλυκός και νόστιμος.. 

Just now, marina39 είπε:

Ε ναι!! :-)εγω ρωταω τα παντα τους εχω πρηξει

Just now, anoulious είπε:

Η προγεστερονηψεγω ξέρω πανω από 40 τουλάχιστον.Το και 22 είναι λίγο 

Τωρα, σοβαρά τρώτε ανανά?Μετά την εμβρυομεταφορα. Εγώ ενώ ετρωγα είδα ότι ανεβάζει σάκχαρο. Πολύ γλυκός και νόστιμος.. 

22 σιγουρα το ρωτησα σε 3 διαφορετικους..χαχα . μετα την χοριακη θελουν πανω απο 25 και οσο πιο πανω μια χαρα ειναι αλλα δε πειραζει κιολας απλα δεν σταματαμε τα κωλ χαπα ποτέ.ο ανανας ειναι περιεργος και θελει προσοχη κ οχι για το σακχαρο!!δε τολμησα να φαω ..διαβασα κατι ξενα σαιτ ειναι περιεργοσς...

Just now, Nephelie είπε:

22 σιγουρα το ρωτησα σε 3 διαφορετικους..χαχα . μετα την χοριακη θελουν πανω απο 25 και οσο πιο πανω μια χαρα ειναι αλλα δε πειραζει κιολας απλα δεν σταματαμε τα κωλ χαπα ποτέ.ο ανανας ειναι περιεργος και θελει προσοχη κ οχι για το σακχαρο!!δε τολμησα να φαω ..διαβασα κατι ξενα σαιτ ειναι περιεργοσς...

@Nephelieείναι απίστευτο πόσο πολύ έχεις ψαχτει! Έχεις άποψη για όλα! Μπράβο που τα ψάχνεις όλα!

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Just now, Nephelie είπε:

Νεφελη μου τι εννοείς περίεργος???

Just now, Nephelie είπε:

Εμενα το 40 μου το είπε ο γυναικολογος μου για ιδανική τιμή προγεστερονης όταν είχα ρωτήσει επειδή επαιρνα τα ουτρο μόνο από τον κόλπο και από τις απώλειες η προγεστερονη προ εμβρυομεταφορας ήτανε στον πάτο πάρα τα ουτρο. Και μέσα σε 3 ημέρες (όταν τα μοίρασα, κόλπο και στόμα) έπιασε μια τιμή που πλησιαζε το 40.Για αυτό το λέω.. Αλλιώς ούτε θα ηξερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...