Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, elpida2019 είπε:

Τελικά αυτές οι μέρες της αναμονής είναι πολύ ψυχοφθόρες. Εγώ τις 20 Ιουνίου που έκανα την έμβρυο μεταφορά ένιωθα πολύ αισιόδοξη. Από την επόμενη άρχισε η απαισιοδοξία. Αχ πόσο άγχος. Πολύ άγχος και δε μπορώ να το ελέγξω. εσείς επιστρέψατε στην εργασία σας? Ή πήρατε άδεια όλες τις μέρες?

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αντέδρασα κι εγώ με την αισιοδοξία. Με τη δουλειά ζήτησα να δουλέψω από το σπίτι 1,5 εβδομάδα λόγω μιας "επεμβασης". Με "επαιρνε"να το κάνω, μην σου πω είχα αποφασίσει να τους τα πω χαρτί κ καλαμάρι... Ευτυχώς τώρα που δεν το έκανα γιατί είχα αρνητικό αποτέλεσμα. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά είναι προσωπικά δεδομένα...μην με σχολιάζουν. Το μοναδικό θετικό σε όλη την ιστορία που μπορώ να εκμεταλλευτώ τη δουλειά Κ να κάνω ότι θέλω (σημειωτέον είμαι 8 χρόνια) κ σε θέση που με χρειάζονται. Αυτός είναι κ ο λόγος που "Έχω κολλησει" Κ σε αυτή τη δουλειά Κ δεν έχω μετακινηθεί, πόσο εύκολο θα είναι να λείπεις καθε τρεις κ λιγο  από μια νεα;; (ενδιαφερον θεμα εθιξες)

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papaki@ said:

Ελπίδα μου καλημέρα, τι έβαλες βλαστοκύστες? πότε κάνεις με το καλό χοριακή?, να εισαι αισιόδοξη κορίτσι μου, όλα ειναι δυνατά!!

εγώ πήγα την άλλη μέρα στη δουλειά, ο γιατρός μου είπε κανονική ζωή απλά όχι υπερβολές

κι εγω εχω παρα πολυ πρήξιμο παντού και δεν παίρνω utrogestan αλλα vasclor prolutex & cyclacur δεν έχω τολμήσει να ζυγιστώ!!

Καλημερα. Έβαλα 2 έμβρυα 3ων ημερών 8 κυττάρων και θα κάνω χοριακή 2 Ιουλίου. Το καλύτερο πράγμα είναι που πήγες δουλειά. Εγώ όλη μέρα σπίτι με το μυαλό κολλημένο δεν είναι ότι καλύτερο. Καλή επιτυχία εύχομαι. Εσύ βλαστοκύστες έβαλες? Πότε πας για χοριακή?

Just now, phal said:

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αντέδρασα κι εγώ με την αισιοδοξία. Με τη δουλειά ζήτησα να δουλέψω από το σπίτι 1,5 εβδομάδα λόγω μιας "επεμβασης". Με "επαιρνε"να το κάνω, μην σου πω είχα αποφασίσει να τους τα πω χαρτί κ καλαμάρι... Ευτυχώς τώρα που δεν το έκανα γιατί είχα αρνητικό αποτέλεσμα. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά είναι προσωπικά δεδομένα...μην με σχολιάζουν. Το μοναδικό θετικό σε όλη την ιστορία που μπορώ να εκμεταλλευτώ τη δουλειά Κ να κάνω ότι θέλω (σημειωτέον είμαι 8 χρόνια) κ σε θέση που με χρειάζονται. Αυτός είναι κ ο λόγος που "Έχω κολλησει" Κ σε αυτή τη δουλειά Κ δεν έχω μετακινηθεί, πόσο εύκολο θα είναι να λείπεις καθε τρεις κ λιγο  από μια νεα;; (ενδιαφερον θεμα εθιξες)

Συμφωνώ απόλυτα Phal μου. όσο για τα προσωπικά δεδομένα και για αυτό συμφωνώ. Στην τελική γιατί να ξέρει ο καθένας τι κάνουμε. Πάντως ο κόσμος θέλει να ικανοποιεί την περιέργεια του συνεχώς. Εγώ μόλις λείψω έστω και μια μέρα με ρωτάνε την επομένη ήσουν άρρωστη? Πραγματικά δεν αρκεί το άγχος της όλης διαδικασίας να έχουμε και όλο αυτό.

• Μου αρέσει 1

Καλημερα. Έβαλα 2 έμβρυα 3ων ημερών 8 κυττάρων και θα κάνω χοριακή 2 Ιουλίου. Το καλύτερο πράγμα είναι που πήγες δουλειά. Εγώ όλη μέρα σπίτι με το μυαλό κολλημένο δεν είναι ότι καλύτερο. Καλή επιτυχία εύχομαι. Εσύ βλαστοκύστες έβαλες? Πότε πας για χοριακή?

Συμφωνώ απόλυτα Phal μου. όσο για τα προσωπικά δεδομένα και για αυτό συμφωνώ. Στην τελική γιατί να ξέρει ο καθένας τι κάνουμε. Πάντως ο κόσμος θέλει να ικανοποιεί την περιέργεια του συνεχώς. Εγώ μόλις λείψω έστω και μια μέρα με ρωτάνε την επομένη ήσουν άρρωστη? Πραγματικά δεν εκεί το άγχος της όλης διαδικασίας να έχουμε και όλο αυτό.

ελπίδα μου εγώ ως τώρα τα κατάφερα, μεταφέραμε 2 βλαστοκύστες στις 28/05 και πιάσανε και τα 2, στις 2 Ιουλίου που έχεις χοριακή εγώ εχω υπέρηχο να ακούσουμε καρδούλα-λες

εύχομαι να είναι μια χαρούμενη ημέρα και για τις 2 μας!

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ said:

ελπίδα μου εγώ ως τώρα τα κατάφερα, μεταφέραμε 2 βλαστοκύστες στις 28/05 και πιάσανε και τα 2, στις 2 Ιουλίου που έχεις χοριακή εγώ εχω υπέρηχο να ακούσουμε καρδούλα-λες

εύχομαι να είναι μια χαρούμενη ημέρα και για τις 2 μας!

Χαίρομαι πολύ για σένα. Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Ό,τι καλύτερο πραγματικά xxxxx

Χαίρομαι πολύ για σένα. Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Ό,τι καλύτερο πραγματικά xxxxx

σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου να σαι καλα!, ειναι η πρωτη σου εμβρυομεταφορά?

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papaki@ said:

σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου να σαι καλα!, ειναι η πρωτη σου εμβρυομεταφορά?

Ναι. Έκανα μινι ivf με πολύ λίγες ενέσεις. Πήρα 5 μέρες femara και μετά έβαλα 5 cetrodite και 4 ενέσεις fostimon. Μόνο αυτά τα 2 εμβρυάκια είχα. 

• Μου αρέσει 1

8 hours ago, Nephelie said:

Εγω ειμαι σε πολυ νορμαλ κατασταση γενικοτερα.τιποτα δεν νοιωθω ουτε πρηξιματα.ολα κανονικα..ενοιωθα ομως ετσι οπως λες στην πρωτη μου ετ που με ειχαν γα.. στα φαρμακα και κορτιζονες κ σικλακουρ και αντιβιωσεις και ουτρο.

Καλημέρα Νεφέλη, σε τέτοια φάση είμαι, με σικλακουρ και άλλες αηδίες και νιώθω σαν μπαλόνι. αναρωτιέμαι αν είναι τα ουτρο ειδικά τόσο απαραίτητα, δλδ καταλαβαίνω τα αντιπηκτικά και τις κορτιζόνες λόγω ηλικίας για να μην το χάσεις αλλά τα υπόλοιπα....

Just now, marina39 είπε:

Καλημέρα Νεφέλη, σε τέτοια φάση είμαι, με σικλακουρ και άλλες αηδίες και νιώθω σαν μπαλόνι. αναρωτιέμαι αν είναι τα ουτρο ειδικά τόσο απαραίτητα, δλδ καταλαβαίνω τα αντιπηκτικά και τις κορτιζόνες λόγω ηλικίας για να μην το χάσεις αλλά τα υπόλοιπα....

Τα ουτρο και γενικότερα η προγεστερονη είναι από τα πιο απαραίτητα. Τώρα τα σικλακιουρ δεν νομίζω.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, marina39 είπε:

Ειναι σημαντικο η προγεστερονη για στηριξη πρεπει να ειναι ανω των 22 και η ε2 πανω απο 130.με θετικη χοριακή την ε2 την θελουν πανω απο 500 (για αυτο τα σικλακουρ)και prg ανω των 25 γιατί το σωμα δεν παραγει κανονικα οπως σε φυσιολο.συλληψη αλλα καποιες γυναικες ακομα και σε φυς.Κυηση χρειαζονται εξτρα στηριξη.

• Μου αρέσει 1

Just now, Nephelie είπε:

Ειναι σημαντικο η προγεστερονη για στηριξη πρεπει να ειναι ανω των 22 και η ε2 πανω απο 130.με θετικη χοριακή την ε2 την θελουν πανω απο 500 (για αυτο τα σικλακουρ)και prg ανω των 25 γιατί το σωμα δεν παραγει κανονικα οπως σε φυσιολο.συλληψη αλλα καποιες γυναικες ακομα και σε φυς.Κυηση χρειαζονται εξτρα στηριξη.

εγω παντως παιρνω ακόμα 6 σικλακουρ την ημέρα vasclor το πρωι και porlutex ενεση το βράδυ και ενα σαλοσπιρ 

Ναι. Έκανα μινι ivf με πολύ λίγες ενέσεις. Πήρα 5 μέρες femara και μετά έβαλα 5 cetrodite και 4 ενέσεις fostimon. Μόνο αυτά τα 2 εμβρυάκια είχα. 

ευχομαι να ειναι και τα τυχερα σου κορίτσι μου! αν επιτρεπεται πόσο εισαι? 

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papaki@ είπε:

εγω παντως παιρνω ακόμα 6 σικλακουρ την ημέρα vasclor το πρωι και porlutex ενεση το βράδυ και ενα σαλοσπιρ 

Και θα συνεχισεις να παιρνεις για πολλες βδομαδες αν δεν πανε στα επιθυμητα επιπεδα..φανταζομαι σου κανει εξετασεις να τα τσεκαρει..ποσο εισαι τωρα κοριτσακι; Νοιωθεις καλά η ξεκινησανε οι αναγουλες;

Just now, Papaki@ said:

ευχομαι να ειναι και τα τυχερα σου κορίτσι μου! αν επιτρεπεται πόσο εισαι? 

Είμαι 34. Είχα μια εξωμήτρια κύηση μετά την πρώτη μου σπερματέγχυση. Και μετά έκανα άλλες 4 σπερματεγχύσεις σε φυσικό και άλλες 3 σπερματεγχύσεις με φάρμακα. Καμία δεν πέτυχε. Αυτό είναι που με αγχώνει περισσότερο το ότι δεν είχα ποτέ εμφύτευση αλλά γονιμοποίηση μάλλον γινόταν αν λάβουμε υπόψη την εξωμήτρια.

Just now, Nephelie είπε:

Και θα συνεχισεις να παιρνεις για πολλες βδομαδες αν δεν πανε στα επιθυμητα επιπεδα..φανταζομαι σου κανει εξετασεις να τα τσεκαρει..ποσο εισαι τωρα κοριτσακι; Νοιωθεις καλά η ξεκινησανε οι αναγουλες;

οχι δεν μου έκανε ακομα εξετασεις... τωρα ειμαι 6εβ. & 4 ημερων εχουμε υπερηχο στις 2/7 που θα ειμαι 7εβ.& 5ημ για να ακουσουμε καρδούλες με το καλο... 

μεχρι χτες μετα τον πρωτο υπερηχο δεν ειχα συμπτωματα παρα μονο υπνηλία τοσο που ανησυχω μηπως δεν γινεται τιποτα!!, σήμερα με ποναει λιγο η κοιλια μου και το πρωι ειχα μια ανακατωσούρα 

Είμαι 34. Είχα μια εξωμήτρια κύηση μετά την πρώτη μου σπερματέγχυση. Και μετά έκανα άλλες 4 σπερματεγχύσεις σε φυσικό και άλλες 3 σπερματεγχύσεις με φάρμακα. Καμία δεν πέτυχε. Αυτό είναι που με αγχώνει περισσότερο το ότι δεν είχα ποτέ εμφύτευση αλλά γονιμοποίηση μάλλον γινόταν αν λάβουμε υπόψη την εξωμήτρια.

πως και δεν εκανες κανονικά IVF? μηπως και ειχες παραπανω εμβρυακια? το ενδομητριο σου πως ηταν πριν την εμβρυομεταφορά ξέρεις? εισαι μικρή κοριτσι μου θα τα καταφέρεις μην ανησυχεις

2rxqp3.png

Just now, phal said:

Πωπω τωρα τι έθιξες, εγω εχω αρνηθεί πολυ καλη επαγγελματική πρόταση λόγω των εξωσωματικών κ του άγχους κ της αβεβαιότητας που αυτές μου προκαλούν. Πως μπορώ να ξεκινήσω σε νέο περιβάλλον όταν εχω συνεχεια εξετάσεις, γιατρούς, χειρουργεία, παρακολουθήσεις, κάθε μερα κ κατι! Εχω κανει 4 εξωσω ως τωρα κ στη δουλεια δεν εχω πει τπτ, κάθε φορα λεω να το πω κ μετα το μετανιώνω. Η αλήθεια ειναι οτι παίρνω 2 μέρες κανονική άδεια στην ετ κ μετα γυρνάω κανονικά στα καθήκοντα μου. Δε ξέρω αν κανω καλο η κακό αλλα φαντάζεσαι να έπαιρνα απο 15 μέρες άδεια κάθε φορα που έκανα εξωσωματικη; θα είχα γιβει σούσουρο εκει μεσα, αν δε με είχαν απολύσει κιολας δηλ. Δε ξέρω, δύσκολες καταστάσεις, ειδικά στον ιδιωτικό τομέα γιατί στο δημόσιο ειναι σίγουρα αλλιώς τα πράγματα 

Μα καλά 7;; κανε μια εξωσω να τελειωνετε..ή κανατε;δεν εχω παρακολουθησει..δεν υπαρχει περιπτωση να μην μεινεις εγκυος!!απλα ταλαιπωρηθηκες με ασκοπες για μενα..σορυ που το λεω..

@Papaki@ καλομελετα και ερχονται.χαχαχ σε λιγο δε θα εχεις ουτε ενεργεια & θα εχεις διαφορα τρελα.μην ανησυχεις για τιποτα!!ολα μια χαρα θα πανε!!:-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...