Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

11 hours ago, phal said:

Κορίτσια καλησπέρα, εγώ δυστυχώς έχω αρνητική χοριακη.

Ταυτόχρονα έκανα έλεγχο κ για tsh (Από μόνη μου) κ η τιμή είναι 10!! Εχω hasimoto κ χρονια τωρα εχω tsh μεχρι 2,50. εντος καραντινας κάνω επανέλεγχο θυρεοειδούς ρουτίνας κ βγαίνει 7 η tsh. Μου λέει ο Ενδοκρινολογος αύξηση της δόσης από 88 σε 100 το t4. Έκανα  επανέλεγχο λίγο πριν την εμβρυομεταφορα κ η τιμή 0.2. Μου λέει ο Ενδοκρινολογος κατά πάσα πιθανότητα στην προηγούμενη μέτρηση πιθανώς να είχε επηρεαστεί από λάθος ληψη φαρμάκου (υπόψιν την λαμβάνω από το κρεβάτι ακόμα κ τρώω μετά από 45 λεπτα) Κ μου ξαναμειωνει τη δόση... Τώρα αυτή η μέτρηση με προβληματίζει αρκετά. Ο γυναικολόγος μου ο κος Βασ στο Ιασώ, δεν ασχολήθηκε κ πολύ(Ίσως γιατί πριν την εμβρυομεταφορα επεσε).  Δεν ξέρω αν έχει παίξει μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα της δεύτερης μου εμβρυομεταφορας. Κανένας όμως δεν ασχολείται....

Από πλευρας γυναικολόγου όμως με τον οποίο έκανα διέγερση κ τις δύο εμβρυομεταφορες (Η πρώτη κατέληξε σε βιοχημικη) , αισθάνομαι ότι μου δίνει την ίδια αγωγή όπως κ σε πολλές άλλες χωρίς να εξατομικεύει,  χωρίς επιπλέον εξετάσεις κ αυξομειώσεις φαρμάκων. Μόνο υπέρηχο κ μέτρηση πάχους ενδομητρίου....

Νιωθω ξεκρεμαστη σαν να μας ξεπετανε, κ έχω δώσει τόσα χρήματα.. Τους έδωσα κ τις gonal τις υπολειπομνέες επειδή λήγουν σε ένα μήνα... είπα ας τις χρησιμοποιήσει καμία χριστιανουλα.....

Ελεγα να πάω στον κο Σφακιανουδη που διάβασα καλές κριτικές , μπορώ να πάρω τις 7 βλαστοκυστες που απομενουν από το Ιασώ, θα μου τις δώσουν? Άκουσα πως εξατομικεύει οπότε ίσως μου συστήσει κ Ενδοκρινολογο κ επιτέλους να συνεργαστούν μεταξύ τους....

Υπαρχει καποια συμβουλη απο καποια κοπελα; Ανήκω στις περιπτώσεις καθ εξιν αποβολών,  (Βιοχημικές εγκυμοσυνες) , εχω hasimoto κ πολυκυστικες. 

Στο αντίστοιχο τμήμα στο Έλενα έχει πάει καμια; 

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ. :((( 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Χαμογέλα είπε:

Καλημέρα! Το ft4 σου 1,03 σε τι μονάδα μέτρησης είναι?

Καλημερααα!!ειναι ng/dl εχει ενα πακετο η βιοιατρικη με αυτες τις 5 ορμονες,ft3,anti-tro,anti-tg κ υπερηχογραφημα.

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, KateV είπε:

Κοριτσια καλημέρα .Σημερα έκανα και την 2η χοριακη.Η 1η ήταν 115 και η 2η  μετά από 2 μέρες 445.Μου είπε να μην ξανά κανω άλλη .Μου φάνηκε περίεργο.Εσεις τι λέτε ;Μου  έκλεισε rdv για υπέρηχο 1/7.

τέλεια ειναι Katev, εγω ειχα 117 και μετα απο 3 ημέρες 357, και μου ειπε ο γιατρός μετα από 9 μερες υπερηχο, και ειδαμε 2 σάκους!!

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Nephelie είπε:

Καλημερααα!!ειναι ng/dl εχει ενα πακετο η βιοιατρικη με αυτες τις 5 ορμονες,ft3,anti-tro,anti-tg κ υπερηχογραφημα.

τα έχω κάνει αυτά, ευχαριστώ, τιμή 1,47 στην ft4 πώς σου φαίνεται?

Διαφημίσεις

Just now, Χαμογέλα είπε:

Tιμή 1,47 στην ft4 πώς σου φαίνεται?

Δεν τα ξερω αλλά θεωρω μια χαρα εφοσον οι φυσιολ.τιμες κυμαινονται απο 0,7 εως 2,0

@anouliousκαλημερα κοριτσι ανυπομονω για τα νεα σου.ελπιζω να μιλησες με γιατρο κ οπου ναναι να κανεις τον υπερηχο..

Just now, Nephelie είπε:

Δεν τα ξερω αλλά θεωρω μια χαρα εφοσον οι φυσιολ.τιμες κυμαινονται απο 0,7 εως 2,0

@anouliousκαλημερα κοριτσι ανυπομονω για τα νεα σου.ελπιζω να μιλησες με γιατρο κ οπου ναναι να κανεις τον υπερηχο..

Καλημέρα. Προς το παρόν ετοιμάζομαι για μπανιο, να λουσω το θάμνο που έχω στο κεφάλι μου και άρχισε να σταματάει η "περίοδος". 14 ημέρες!!Θα κάνω ένα ωραίο μακιγιαζ(δυστυχώς το κραγιόν δε θα φαίνεται με τη μάσκα)και θα πάω στο ραντεβού το μεσημέρι να ακούσω "τα ευχάριστα..." Θα ενημερώσω.. 

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια καλησπέρα, περιμένω και εγώ για χοριακή πρώτη την Παρασκευή. Να σας ρωτήσω σε τι κατάσταση βρίσκεστε με τα ουτρο? Έχω βάλει 4 κιλά μέσα σε μια εβδομάδα είναι φυσιολογικό? Νιώθω συνεχώς τρομακτικό πρήξιμο στο στομάχι και τα έντερα

Διαφημίσεις

Just now, marina39 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, περιμένω και εγώ για χοριακή πρώτη την Παρασκευή. Να σας ρωτήσω σε τι κατάσταση βρίσκεστε με τα ουτρο? Έχω βάλει 4 κιλά μέσα σε μια εβδομάδα είναι φυσιολογικό? Νιώθω συνεχώς τρομακτικό πρήξιμο στο στομάχι και τα έντερα

Εγω ειμαι σε πολυ νορμαλ κατασταση γενικοτερα.τιποτα δεν νοιωθω ουτε πρηξιματα.ολα κανονικα..ενοιωθα ομως ετσι οπως λες στην πρωτη μου ετ που με ειχαν γα.. στα φαρμακα και κορτιζονες κ σικλακουρ και αντιβιωσεις και ουτρο.

Καλησπερα!Ειμαι 37 ετων στις 15/6 εκανα εμβρυομεταφορα 2 εμβρυα 3 ημερων(το ενα grade 2 7 κυτταρα και το αλλο grade 3 6 κυταρα).απο την μερα αυτη μεχρι και σημερα εχω συμπτωματα περιοδου εβγαλα και ενα σουρι πρησμενο στηθος κατι χαζογουργουρισματα στην κοιλλια και πριν 2 με 3 μερες ελαφρυ πονο στη μεση.εχω ηδη ενα παιδι 5 ετων και μια αποβολη το 2018.ειναι να κανω χοριακη 26/6,αν κανω τεστ αυριο θα δειξει λετε;καποια με παρομοια συμπτωματα και θετικα νεα;(τις δυο προηγουμενες φορες που εμεινα εγκυος ειχα συμπτωματα περιοδου μα καθαρο προσωπο),πιστευω οτι θα παρω κρυαδα την παρασκευη τι να πω τις γνωμες σας!!!θα μου δινατε κουραγιο

Just now, Maximo είπε:

Καλησπερα!Ειμαι 37 ετων στις 15/6 εκανα εμβρυομεταφορα 2 εμβρυα 3 ημερων(το ενα grade 2 7 κυτταρα και το αλλο grade 3 6 κυταρα).απο την μερα αυτη μεχρι και σημερα εχω συμπτωματα περιοδου εβγαλα και ενα σουρι πρησμενο στηθος κατι χαζογουργουρισματα στην κοιλλια και πριν 2 με 3 μερες ελαφρυ πονο στη μεση.εχω ηδη ενα παιδι 5 ετων και μια αποβολη το 2018.ειναι να κανω χοριακη 26/6,αν κανω τεστ αυριο θα δειξει λετε;καποια με παρομοια συμπτωματα και θετικα νεα;(τις δυο προηγουμενες φορες που εμεινα εγκυος ειχα συμπτωματα περιοδου μα καθαρο προσωπο),πιστευω οτι θα παρω κρυαδα την παρασκευη τι να πω τις γνωμες σας!!!θα μου δινατε κουραγιο

Καλημέρα κορίτσι μου Καλώς ήρθες! Εύχομαι καλά αποτελέσματα! Ίσως δείξει το τεστ αλλά μπορεί να βγει αρνητικό και μετά ή χοριακη σου να είναι μια χαρά έχεις τύχει εδώ σε κορίτσια! Θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή, όσο αναφορά τα συμπτώματα άλλες έχουν άλλες δεν έχουν, ίσως είναι από τα φάρμακα,  έχει πίστη στα εμβρυακια σου, καλή επιτυχία!

2rxqp3.png

Τελικά αυτές οι μέρες της αναμονής είναι πολύ ψυχοφθόρες. Εγώ τις 20 Ιουνίου που έκανα την έμβρυο μεταφορά ένιωθα πολύ αισιόδοξη. Από την επόμενη άρχισε η απαισιοδοξία. Αχ πόσο άγχος. Πολύ άγχος και δε μπορώ να το ελέγξω. εσείς επιστρέψατε στην εργασία σας? Ή πήρατε άδεια όλες τις μέρες?

Just now, elpida2019 είπε:

Τελικά αυτές οι μέρες της αναμονής είναι πολύ ψυχοφθόρες. Εγώ τις 20 Ιουνίου που έκανα την έμβρυο μεταφορά ένιωθα πολύ αισιόδοξη. Από την επόμενη άρχισε η απαισιοδοξία. Αχ πόσο άγχος. Πολύ άγχος και δε μπορώ να το ελέγξω. εσείς επιστρέψατε στην εργασία σας? Ή πήρατε άδεια όλες τις μέρες?

Ελπίδα μου καλημέρα, τι έβαλες βλαστοκύστες? πότε κάνεις με το καλό χοριακή?, να εισαι αισιόδοξη κορίτσι μου, όλα ειναι δυνατά!!

εγώ πήγα την άλλη μέρα στη δουλειά, ο γιατρός μου είπε κανονική ζωή απλά όχι υπερβολές

8 ώρες πρίν, marina39 είπε:

κι εγω εχω παρα πολυ πρήξιμο παντού και δεν παίρνω utrogestan αλλα vasclor prolutex & cyclacur δεν έχω τολμήσει να ζυγιστώ!!

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...