Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, anoulious είπε:

Βρε Νεφέλη μου λες να ήτανε τόσο απλό; Σχηματίζεις το τηλ του κιν και τον παίρνεις? Το κιν το Σφακ συνήθως το εχουν οι μαιες..Στον Σφακ στέλνεις email, το αξιολογούν και ανάλογα σου απαντούν Για πιο καθημερινά τηλεφωνεί στο ιατρείο και σε συνδέουν με τα, κορίτσια.. Να σε προλάβω έχω κάνει τα πάντα. Άστα.. 

Εγω όταν είχα το 12tsh (να είναι καλά ο Μαστρομηνας και ο ενδοκρινολόγος μου) μου είχε πει ο ενδοκρινολόγος εκείνος ότι ένα σωρό γυναίκες μένουν έγκυες με πάνω από 10 tsh!!Και απο ο, τι κατάλαβα και από συζητήσεις μου με άλλους γιατρούς αν είναι να γίνει εμφύτευση θα γίνει.. Προφανώς  και δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα η υψηλή  tsh αλλά ίσως να μην είναι αυτή που φταει

Επειδή το έχω ψάξει και εγώ με όλες τις παλινδρομες δεν θεωρώ ότι μια τιμή tsh φταίει, στην εμφύτευση παίζει ρόλο η ft4 συνδυασμός δηλ και πάντα μιλάμε για περίπτωση που δεν έχει θέμα με θυροειδη .

Η TSH λειτουργεί παρακάτω, γι'αυτό και την κοιτάνε με τις εξετάσεις και αν είναι ανεβασμένη δίνουν χάπι 

Θα συμφωνήσω ότι τόσες και τόσες εγκυμοσύνες ήρθαν χωρίς καν να δουν μια TSH που παίζει  να ήταν και στον Θεό, όπως έδειξαν εξετάσεις παρακάτω 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ydroxoos76 είπε:

Στο Έλενα με την κυρία Τσεκούρα έχω πάει εγώ!! Εξαιρετική!! Να πας οπωσδήποτεδηποτε. Κλείσε ραντεβού μέσω του 1535 στο τμήμα κάθεξιν αποβολών

Ευχαριστώ! Πήρα τηλέφωνο κ τα ραντεβού έως 31/7 Είναι κλεισμένα. Τώρα να δω πότε θα ανοίξουν για Αύγουστο 

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Just now, Anniee είπε:

Επειδή το έχω ψάξει και εγώ με όλες τις παλινδρομες δεν θεωρώ ότι μια τιμή tsh φταίει, στην εμφύτευση παίζει ρόλο η ft4 συνδυασμός δηλ και πάντα μιλάμε για περίπτωση που δεν έχει θέμα με θυροειδη .

Η TSH λειτουργεί παρακάτω, γι'αυτό και την κοιτάνε με τις εξετάσεις και αν είναι ανεβασμένη δίνουν χάπι 

Θα συμφωνήσω ότι τόσες και τόσες εγκυμοσύνες ήρθαν χωρίς καν να δουν μια TSH που παίζει  να ήταν και στον Θεό, όπως έδειξαν εξετάσεις παρακάτω 

Η ft4 βέβαια δεν  έχει μια αλληλεπιδράση  με την tsh? Αντιστροφα δε λειτουργούν? 

Η ft4 βέβαια δεν  έχει μια αλληλεπιδράση  με την tsh? Αντιστροφα δε λειτουργούν? 

Δεν θυμάμαι πως μου το είχε εξηγήσει η ενδοκρινολογος ακριβώς, θέλει χαμηλή τιμή η ft4 αυτή καθορίζει την εμφύτευση , θα τα βρω όμως στις σημειώσεις, και κάτι άλλο που κάνεις δεν τεκμηριωσε σ εμένα έχω πάει  σε 3 βασικά ότι έχει αποδειχθεί ότι θέλουν την TSH κάτω του 2 -2.5 . Απλά το μόνο ότι όλα λειτουργούν στον οργανισμό  μας καλύτερα αν είμαστε κοντά στην μονάδα δηλ κάτω του 2 

Θα τα ψάξω όμως να σας πω καλύτερα λεπτομέρειες 

Διαφημίσεις

Just now, Anniee είπε:

Δεν θυμάμαι πως μου το είχε εξηγήσει η ενδοκρινολογος ακριβώς, θέλει χαμηλή τιμή η ft4 αυτή καθορίζει την εμφύτευση , θα τα βρω όμως στις σημειώσεις, και κάτι άλλο που κάνεις δεν τεκμηριωσε σ εμένα έχω πάει  σε 3 βασικά ότι έχει αποδειχθεί ότι θέλουν την TSH κάτω του 2 -2.5 . Απλά το μόνο ότι όλα λειτουργούν στον οργανισμό  μας καλύτερα αν είμαστε κοντά στην μονάδα δηλ κάτω του 2 

Θα τα ψάξω όμως να σας πω καλύτερα λεπτομέρειες 

Ναι αν βρεις ιδανικα νούμερα ft4 θα με ενδιέφερε. Σε εμένα επειδή την TSH τη θέλουμε σχεδον μηδενική, αν θυμάμαι στις πολύ χαμηλές τιμές της tsh η ft4 ανέβαινε.. 

Ναι αν βρεις ιδανικα νούμερα ft4 θα με ενδιέφερε. Σε εμένα επειδή την TSH τη θέλουμε σχεδον μηδενική, αν θυμάμαι στις πολύ χαμηλές τιμές της tsh η ft4 ανέβαινε.. 

Εμενα μου ειπε οτι ειμαι τελεια με ft4 1,03  και tsh 1,63 

Θα σου γράψω αύριο, θα τα ψάξω 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mighty είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.ρε σεις και σήμερα 37,2. Μήπως μου δίνουν πολύ προγεστερονη κ έχω τεντώσει? 

Καθημερινα  τοσο εχεις;δεν εχω μετρηθει ποτε..δε νοιωθεις καλα για αυτο μετρησες;ποσο παιρνεις;

Διαφημίσεις

Just now, Nephelie είπε:

Καθημερινα  τοσο εχεις;δεν εχω μετρηθει ποτε..δε νοιωθεις καλα για αυτο μετρησες;ποσο παιρνεις;

Είμαι ζεστή από Πέμπτη.μου το είπε η μάνα μου κ ο άνδρας μου. Μετρήθηκα από περιέργεια το Σάββατο γιατί κάπου διάβασα ότι είναι λόγω προγεστερόνης 37,2 και σημερα πάλι νιώθω ζεστή ξανά 37,2. Παίρνω 3 χ200 ουλτρο κολπικά, κ μια προλουτεξ.κ δύο σικλακουρ

Just now, Mighty είπε:

Είμαι ζεστή από Πέμπτη.μου το είπε η μάνα μου κ ο άνδρας μου. Μετρήθηκα από περιέργεια το Σάββατο γιατί κάπου διάβασα ότι είναι λόγω προγεστερόνης 37,2 και σημερα πάλι νιώθω ζεστή ξανά 37,2. Παίρνω 3 χ200 ουλτρο κολπικά, κ μια προλουτεξ.κ δύο σικλακουρ

Ε ναι λογικα απο τα φαρμακα τοσα κανουν.ουφ

2 ώρες πρίν, Nephelie είπε:

Να τα παρεις τα εμβρυακια σου και αντε γεια! Ακουσα πολυ ασχημα πραγματα κ δε με νοιαζει θα το πω..μακριαααα...στο Eλενα εχει παει η @Clouds

Γεια σας κοριτσάκια μου ! Γεια σου  Νεφέλη! 

Ναι έχω πάει στο Έλενα στο τμήμα και έξιν αποβολών στην κ Τσεκούρα.Κλεισε ραντεβού πήγαινε με τον φάκελο σου και θα σου τα πει όλα!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , phal είπε:

Ευχαριστώ! Πήρα τηλέφωνο κ τα ραντεβού έως 31/7 Είναι κλεισμένα. Τώρα να δω πότε θα ανοίξουν για Αύγουστο 

Δοκίμασε και στο Αλεξάνδρα έχει και εκεί τμημα καθ εξιν αποβολων όπως και στο Αρεταίειο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...