Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, KateV είπε:

Κοριτσια καλημέρα .Σημερα έκανα και την 2η χοριακη.Η 1η ήταν 115 και η 2η  μετά από 2 μέρες 445.Μου είπε να μην ξανά κανω άλλη .Μου φάνηκε περίεργο.Εσεις τι λέτε ;Μου  έκλεισε rdv για υπέρηχο 1/7.

Εμείς λέμε ότι ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ είχα δίκαιο χαχαχ ψωναραα ..λοιπόν σοβαρά τώρα..εμείς λέμε ότι καλά σου είπε πάει σούπερ ! Με το καλοοοοοοοοο εγκυουλααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vasiliki10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..λοιπόν μετά από 6 χρόνια προσπάθειας πήρα θετική χοριακη 124,70 σήμερα. Έκανα ετ στις 12/6 με μια βλαστοκύστη από προεμφυτευτικο.τελικα ο θεός υπάρχει.ετσι και εσείς κορίτσια μου όσες έχουν πάρει θετικές χοριακες συγχαρητήρια και όσες προσπαθούν να μην το βάλουν κάτω όπως εγώ.ο επιμένων νικά φιλακιαααα 

Μπράβο σου γλυκό μου κοριτσάκι!!!!@συγχαρητήρια πολλά πολλά...πολύ χάρηκα...!!!!καλούς διπλασιασμός να έχεις αγάπη μου!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια..λοιπόν μετά από 6 χρόνια προσπάθειας πήρα θετική χοριακη 124,70 σήμερα. Έκανα ετ στις 12/6 με μια βλαστοκύστη από προεμφυτευτικο.τελικα ο θεός υπάρχει.ετσι και εσείς κορίτσια μου όσες έχουν πάρει θετικές χοριακες συγχαρητήρια και όσες προσπαθούν να μην το βάλουν κάτω όπως εγώ.ο επιμένων νικά φιλακιαααα 

Μπραβο κορίτσι μου!!! :wub: και να ξέρεις θα ειναι γερό και δυνατό το εμβρυακι σου!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, natassaki2006 είπε:

Μπράβο σου γλυκό μου κοριτσάκι!!!!@συγχαρητήρια πολλά πολλά...πολύ χάρηκα...!!!!καλούς διπλασιασμός να έχεις αγάπη μου!!!

Ευχαριστω πολύ. Σου εύχομαι και σε εσένα τώρα με ένα δεύτερο μωράκι στην κοιλιτσα σου .

Just now, Καντι είπε:

Μπραβο κορίτσι μου!!! :wub: και να ξέρεις θα ειναι γερό και δυνατό το εμβρυακι σου!

Ευχαριστω καντι μου πολύ και σε εσένα σου εύχομαι μια τέλειομηνη εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολύ. Σου εύχομαι και σε εσένα τώρα με ένα δεύτερο μωράκι στην κοιλιτσα σου .

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!Να είσαι καλά!!!

Μου τελείωσαν τα like!!!

Θερμά συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Μια γλυκιά τελειομανή κύηση ευχομαι

Αχχχ τι ευχάριστα νέα, τρένο πάει ο Ιούνιος!! Μου έδωσες δύναμη, αύριο πάω και εγώ να πάρω την βλαστοκυστη μου σπίτι, ας βάλει ο Θεός το χέρι του και πιο συγκεκριμένα για μένα να μείνει στην θέση του! 

Καλό διπλασιασμό και όλα κατευχην από εδώ και περα

πρίν από 17 λεπτά , KateV είπε:

Κοριτσια καλημέρα .Σημερα έκανα και την 2η χοριακη.Η 1η ήταν 115 και η 2η  μετά από 2 μέρες 445.Μου είπε να μην ξανά κανω άλλη .Μου φάνηκε περίεργο.Εσεις τι λέτε ;Μου  έκλεισε rdv για υπέρηχο 1/7.

Όλα πάνε  μια χαρά κορίτσι μου ! Και πολύ καλά σου είπε, τώρα ηρεμία και θετική για το  υπέρηχο σου 

Just now, Τουτουνι είπε:

Πηγα!!! Μια χαρά ήταν και η δική μου και την Παρασκευή πάμε για τον πρώτο μας υπέρηχο!

Με το καλό κορίτσι μου ο υπερηχος!

• Μου αρέσει 4

Κι εγω like δεν εχω ευχαριστω πολυ πολυ και στα δικά σου!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Βασιλικουλα μου συγχαρητήρια τι όμορφα νεα είναι αυτά!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο !!! Είσαι μανούλα!!!!!!

Τι όμορφος μήνας ο Ιούνιος τελικά!!!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, island1 είπε:

Μου τελείωσαν τα like!!!

Θερμά συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Μια γλυκιά τελειομανή κύηση ευχομαι

Ευχαριστω πολυυυυ

Just now, Τουτουνι είπε:

Βασιλικουλα μου συγχαρητήρια τι όμορφα νεα είναι αυτά!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο !!! Είσαι μανούλα!!!!!!

Τι όμορφος μήνας ο Ιούνιος τελικά!!!!!

Ευχαριστω δίδυμομανούλα....!!!!!

Just now, Anniee είπε:

Αχχχ τι ευχάριστα νέα, τρένο πάει ο Ιούνιος!! Μου έδωσες δύναμη, αύριο πάω και εγώ να πάρω την βλαστοκυστη μου σπίτι, ας βάλει ο Θεός το χέρι του και πιο συγκεκριμένα για μένα να μείνει στην θέση του! 

Καλό διπλασιασμό και όλα κατευχην από εδώ και περα

Όλα πάνε  μια χαρά κορίτσι μου ! Και πολύ καλά σου είπε, τώρα ηρεμία και θετική για το  υπέρηχο σου 

Με το καλό κορίτσι μου ο υπερηχος!

Και εγώ όσες φορές έμπαινα εδώ μέσα δύναμη μου δίνατε από όλα αυτά που γράφατε.

Ευχαριστω πολυυυυ

Ευχαριστω δίδυμομανούλα....!!!!!

Και εγώ όσες φορές έμπαινα εδώ μέσα δύναμη μου δίνατε από όλα αυτά που γράφατε.

Σου εύχομαι αύριο να πάρεις μαζί  το εμβρυακι σου στο σπίτι να γαντζωθεί μέσα στην κοιλιτσα σου..καλή επιτυχία 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Με το καλό κοριτσάκι μου γλυκό!!!Να έχεις μια υπέροχη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη...Να πάνε όλα τέλεια γιατί πραγματικά σου αξίζει να γεμίσει η αγκαλιά σου κ το σπίτι σου μπεμπεδοσκονη!!!Φιλάκια πολλαααααααα από μένα κ τα φασολάκια μου!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Zina21 είπε:

Με το καλό κοριτσάκι μου γλυκό!!!Να έχεις μια υπέροχη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη...Να πάνε όλα τέλεια γιατί πραγματικά σου αξίζει να γεμίσει η αγκαλιά σου κ το σπίτι σου μπεμπεδοσκονη!!!Φιλάκια πολλαααααααα από μένα κ τα φασολάκια μου!!!!

Σας αγαπωωωω και τους 3 σας!!!!

Just now, Mary mar είπε:

@ba_lily εγώ σήμερα έχω λίγα πονακια το πρωί κυρίως, πρώτη σου φορά είναι; Ίσως έχει δίκιο η @KateVκάτι θα ξέρει παραπάνω.. Πόσο μηνών είσαι; 

Δεν είναι πρώτη κορίτσι είναι 7η έμβρυομεταφορα δεύτερη με δανεικά όλες αρνητικές. Τώρα θα δούμε εγώ γενικά έχω ένα περίεργο πονο το πρωί όταν βάζω την vasclor για περίπου μισή ώρα μετά κάνα τσιμπιματακιπου και που όλα αυτά θεωρώ πως είναι από τα φάρμακα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...