Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

1 hour ago, Katker είπε:

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, phal είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Μόλις έκανα την β-χοριακη κ περιμένω αποτελέσματα το μεσημέρι. Η δεύτερη εμβρυομεταφορα μετά από 4 βιοχημικές εγκυμοσύνες κ πολλά θετικά αποτελέσματα χοριακης που όμως δεν συνεχίζονται. Αυτή τη φορά πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω... ακόμα κ η θετική εξέλιξη είναι Γολγοθάς. Γιατί να είναι τόσο δύσκολο για κάποιες κοπέλες δεν ξέρω,  έχω απογοητευτεί τελείως έβαλα πάλι τα κλάματα πρωί πρωί. Ελπίζω για το καλύτερο οποίο κ αν είναι αυτό. Χθες βάπτισα κ ένα κοριτσάκι ελπίζω να μην του μεταφέρω την ατυχία μου κ να έχει τύχη στη ζωή του. Μην σας μεταφέρω αλλο τα συναισθήματα μου, καλά αποτελέσματα σε ολες

καλημέρα phal. σε καταλαβαίνω κ είχα μόλις μία αποτυχία. τώρα περιμένω κεγώ ξανά να έρθει η στιγμή για χοριακή. το τι είναι ατυχία στην ζωή είναι καθαρά υποκειμενικό ,εγώ πιστεύω οτι είσαι πολύ τυχερή κοπέλα που τις έτυχαν κάποιες ατυχίες,όπως όλες μας εδώ πέρα, αλλά κ αυτό γίνεται για κάποιο λόγο που στο τέλος μπορεί να αποδειχτεί τυχερό. μην παριστάνω τον βούδα κ εμένα με πιάνει το παράπονο συνέχεια.

ξέσπασε όσο θες,κλάψε κ μην κρατάς συναισθήματα καταπιεσμένα κ παράπονα αλλά μην σπας, βάστα λίγο ακόμα. καλά αποτελέσματα!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, phal είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Μόλις έκανα την β-χοριακη κ περιμένω αποτελέσματα το μεσημέρι. Η δεύτερη εμβρυομεταφορα μετά από 4 βιοχημικές εγκυμοσύνες κ πολλά θετικά αποτελέσματα χοριακης που όμως δεν συνεχίζονται. Αυτή τη φορά πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω... ακόμα κ η θετική εξέλιξη είναι Γολγοθάς. Γιατί να είναι τόσο δύσκολο για κάποιες κοπέλες δεν ξέρω,  έχω απογοητευτεί τελείως έβαλα πάλι τα κλάματα πρωί πρωί. Ελπίζω για το καλύτερο οποίο κ αν είναι αυτό. Χθες βάπτισα κ ένα κοριτσάκι ελπίζω να μην του μεταφέρω την ατυχία μου κ να έχει τύχη στη ζωή του. Μην σας μεταφέρω αλλο τα συναισθήματα μου, καλά αποτελέσματα σε ολες

Τί λόγια είναι αυτά!!!! Φυσικά και θα πάνε όλα καλά...το ότι έγινες νονά είναι εύλογια!! Πόσο χρονών είσαι κορίτσι μου;

Just now, Ydroxoos76 είπε:

Τί λόγια είναι αυτά!!!! Φυσικά και θα πάνε όλα καλά...το ότι έγινες νονά είναι εύλογια!! Πόσο χρονών είσαι κορίτσι μου;

Με αυτά που περνάμε είναι αδύνατο να μην λυγίζεις κάποιες φορές, ζητώ συγγνώμη αν σας μαυριζω.... Είμαι 37 κ προσπαθώ από 33 ετων

• Λυπημένη/-ος 2

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Just now, phal είπε:

Με αυτά που περνάμε είναι αδύνατο να μην λυγίζεις κάποιες φορές, ζητώ συγγνώμη αν σας μαυριζω.... Είμαι 37 κ προσπαθώ από 33 ετων

Μην καταπιέζεις συναισθηματα... καλά κάνεις άφησε τα να βγουν...να εστιάζεις και να κρατάς μόνο τα θετικά.... έγκυος μένεις παιδί θα κάνεις..... καλομελέτα κι έρχεται!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, phal said:

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εύχομαι να έχεις θετική χοριακή σήμερα και να εξελιχθεί σε τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Just now, elpida2019 είπε:

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εύχομαι να έχεις θετική χοριακή σήμερα και να εξελιχθεί σε τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Ευχαριστώ, εύχομαι το ίδιο σε σενα όλες τις κοπέλες 

Just now, Mighty είπε:

καλημέρα phal. σε καταλαβαίνω κ είχα μόλις μία αποτυχία. τώρα περιμένω κεγώ ξανά να έρθει η στιγμή για χοριακή. το τι είναι ατυχία στην ζωή είναι καθαρά υποκειμενικό ,εγώ πιστεύω οτι είσαι πολύ τυχερή κοπέλα που τις έτυχαν κάποιες ατυχίες,όπως όλες μας εδώ πέρα, αλλά κ αυτό γίνεται για κάποιο λόγο που στο τέλος μπορεί να αποδειχτεί τυχερό. μην παριστάνω τον βούδα κ εμένα με πιάνει το παράπονο συνέχεια.

ξέσπασε όσο θες,κλάψε κ μην κρατάς συναισθήματα καταπιεσμένα κ παράπονα αλλά μην σπας, βάστα λίγο ακόμα. καλά αποτελέσματα!!!!

Επισης, εύχομαι να έχεις μόνο καλά αποτελέσματα 

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Just now, phal είπε:

Ευχαριστώ, εύχομαι το ίδιο σε σενα όλες τις κοπέλες 

Επισης, εύχομαι να έχεις μόνο καλά αποτελέσματα 

Καλή σου επιτυχία.. Και μην αγχώνεσαι.. Ένα βήμα τη φορά!!!να σκέφτεσαι θετικά...!!

Κορίτσια μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες. Μακάρι να τα καταφέρουμε σύντομα. Εγώ προσπαθώ από τον Απρίλη του 2017. Έκανα πριν ένα χρόνο την πρώτη μου σπερματέγχυση και πέτυχε. Πετούσα στα σύννεφα. Είχα πόνο κάτω χαμηλά όμως. Η χοριακή ανέβαινε υπέροχα. 5.5 εβδομάδων πήγα για υπέρηχο και ο γιατρός δεν έβλεπε τίποτα ενώ με βάση την τιμή χοριακής έπρεπε να δει. Τελικά υπήρχε εσωτερική αιμορραγία. Με πρόλαβαν στο παρα πέντε. Αμέσως χειρουργείο λαπαροσκόπηση και αφαιρεση εξωμήτριας κύησης. Το έμβρυο ήταν στην ωοθήκη. Πράγμα πολύ πολύ σπάνιο. Αργότερα έκανα 4 σπερματεγχύσεις με φυσικό κύκλο και ακόμη 3 με φάρμακα. Κάθε φορά κλάματα, απογοήτευση, πόνος. Τώρα έκανα εξωσωματική με τροποποιημένο κύκλο με πολύ λίγα φάρμακα. Πήραμε 3 ωάρια το 1 ανώριμο και γονιμοποιήθηκαν τα 2. Βάλαμε και τα 2  3ών ημερών στις 20 του Ιούνη πριν 2 μέρες. Έχω άγχος δεν νιώθω καθόλου συμπτωματα και δεν είμαι πολύ αισιόδοξη. 

• Μου αρέσει 5

Just now, phal said:

Καλημέρα! έχεις δίκιο να απογοητεύεσαι είναι τόσο άδικο για τόσες κοπέλες να προσπαθούμε για κάτι που είναι αυτονόητο κ έυκολο για άλλες. Αλλά περίμενε να δεις την εξέλιξη! Έφτασες ως εδώ σε λίγες ώρες θα ξέρεις! Εύχομαι το αποτέλεσμα να διαψεύσει τους φόβους σου και να πάνε όλα καλά!

Κορίτσια μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες. Μακάρι να τα καταφέρουμε σύντομα. Εγώ προσπαθώ από τον Απρίλη του 2017. Έκανα πριν ένα χρόνο την πρώτη μου σπερματέγχυση και πέτυχε. Πετούσα στα σύννεφα. Είχα πόνο κάτω χαμηλά όμως. Η χοριακή ανέβαινε υπέροχα. 5.5 εβδομάδων πήγα για υπέρηχο και ο γιατρός δεν έβλεπε τίποτα ενώ με βάση την τιμή χοριακής έπρεπε να δει. Τελικά υπήρχε εσωτερική αιμορραγία. Με πρόλαβαν στο παρα πέντε. Αμέσως χειρουργείο λαπαροσκόπηση και αφαιρεση εξωμήτριας κύησης. Το έμβρυο ήταν στην ωοθήκη. Πράγμα πολύ πολύ σπάνιο. Αργότερα έκανα 4 σπερματεγχύσεις με φυσικό κύκλο και ακόμη 3 με φάρμακα. Κάθε φορά κλάματα, απογοήτευση, πόνος. Τώρα έκανα εξωσωματική με τροποποιημένο κύκλο με πολύ λίγα φάρμακα. Πήραμε 3 ωάρια το 1 ανώριμο και γονιμοποιήθηκαν τα 2. Βάλαμε και τα 2  3ών ημερών στις 20 του Ιούνη πριν 2 μέρες. Έχω άγχος δεν νιώθω καθόλου συμπτωματα και δεν είμαι πολύ αισιόδοξη. 

Κι εγώ είχα εξωμητριο κυηση πριν 4 χρονια κ σε νιώθω πολύ. Σου εύχομαι καλή επιτυχία ολόψυχα 

• Μου αρέσει 1

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Διαφημίσεις

Εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία στα κορίτσια που βρίσκονται στην αναμονή.

Στα δακρυσμένα κορίτσια εύχομαι να μη χάσουν τη δύναμη και το πείσμα τους και να πιστέψουν ότι η μαγική στιγμή δεν αργεί. 

Σας στέλνω μεγάλη αγκαλιά ❤️

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

MU8lp3.png

Just now, elpida2019 said:

Αρχικά είναι θετικό ότι έχεις καταφέρει θετική χοριακή. Πού την έκανες αν επιτρεπεται τη σπερματεγχυση;δεν εχω δει να πετυχαινουν σχεδον ποτε!Συνηθως οταν πετυχαινουν μπορει να επιτευχθει και φυσιολογικα συλληψη. Ειχες κανει πριν σαλπιγγογραφια;υπηρχε καποιο θεμα εκει;

πιστευω ολα καλα θα πανε τωρα. κανε υπομονη και θετικες σκεψεις!

σε ποιο κεντρο εισαι;

xu6xp2.png

@phal καλά αποτέλεσμα να έχεις κοριτσάκι μου, να είσαι αισιόδοξη σε ότι κ να τύχη. Εγώ είμαι στην τέταρτη μέρα μετά την εμβρυομεταφορα κ σήμερα έχω λίγα πονακια και ανυσυχω πφφφ... Πάντα αξία να είσαι κ να είναι πάντα τυχερό και γερό το κοριτσάκι που βαπτίσες! 

Καλή σου επιτυχία αυτή τη φορά και μα είναι κ τελευταία σου!!!

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη...!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...