Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά, ήλπιζα ότι θα έχουμε όμορφα νέα σήμερα, το ήθελα πολύ....Σε παρακαλώ κλάψε, ξέσπασε όμως ανασύνταξε δυνάμεις και ξεκίνα ξανά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις! Θύμισε μου οπότε θέλεις, είσαι Αθήνα? Ήταν η 1η εμβρυομεταφορα? ηλικία? Υπήρξε εμφύτευση οπότε κράτα το θετικό, ότι μπορεί ο οργανισμός σου να συλλάβει! Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό! Σου στέλνω μια αγκαλιά. 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , KateV είπε:

Πλάκα κανεις .Εγω νόμιζα οτι ειναι σχετικά χαμηλή για 1η χοριακη .Μετα ποσο θα πρέπει να πάει δηλαδή; Συγνώμη για την ερώτηση αλλά ειναι η 1η μου θετική χοριακη  και δεν γνωρίζω αρκετα .

Εμένα μετά από 3 μέρες πήγε 357, πότε θα κάνεις την 2η χοριακη?

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.. Είμαι καινούρια στο forum απλά βλέπω αυτά που γράφεται κ θέλω και εγώ να μοιραστώ τα δικά μου γιατί μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε! Την Πέμπτη 18/6  έκανα εμβρυομεταφορα και έχω πόνους περιόδου λίγο πριξιμο στο στήθος κ ανησυχώ, ελπίζω να είναι φυσιολογικα.. Δεν μου περνάνε οι μέρες με τίποτα μέχρι τη χωρική. Καλή επιτυχία σε όλες μας! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Mary mar είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.. Είμαι καινούρια στο forum απλά βλέπω αυτά που γράφεται κ θέλω και εγώ να μοιραστώ τα δικά μου γιατί μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε! Την Πέμπτη 18/6  έκανα εμβρυομεταφορα και έχω πόνους περιόδου λίγο πριξιμο στο στήθος κ ανησυχώ, ελπίζω να είναι φυσιολογικα.. Δεν μου περνάνε οι μέρες με τίποτα μέχρι τη χωρική. Καλή επιτυχία σε όλες μας! 

Γεια σου Mary Mar.κεγω σε αναμονή είμαι σε ανάλογη φάση. Φρέσκα έβαλες η παγωτινια? Κεγω έχω πριξιμο στο στήθος αλλά το πρωί ξεφουσκώνω κ τα απογεύματα ξαναπριζομαι. Κ κάτι τραβηγματακια έχω κάτω χαμηλά κατά καιρους.σημερα δεν είχα κ πολλα.επισης χθες έβαλα θερμόμετρο κ έδειξε 37.2 αλλά σήμερα νομίζω ότι είμαι πιο δροσερή.πφφφ κάνω την τρίχα τριχιά ενώ ξέρω ότι όλα τα συμπτώματα είναι από τα φάρμακα.καλη επιτυχία εύχομαι!

Φρέσκα έβαλα κ έχω και δύο παγωτίνια για καβατζα! Και εγώ ήμουν ζέστη κ κόκκινα μαγουλάκια και είχα και εγώ 37,2 σήμερα όχι όμως.. Πφφ  και εχθές το βράδυ είχα ένα σοκινκ ατύχημα καθησα σε καρέκλα και εύθραυστη προφανώς (δεν φαινόταν καινούργια καρέκλα ήταν αλλά τι να πω) κ ψιλό έσπασε και ευτυχώς πρόλαβα και σηκώθηκα. Φοβήθηκα πολύ γιατί ταρακουνηθηκα πήρα τηλέφωνο το γιατρό μου και με καθησηχασε.. Πφφ έσκασα από εχθές!  Εσύ φρέσκα ή παγωτίνια; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mary mar είπε:

Εγω παλι κοριτσια μου, @Mightyδεν εχω τιποτα απολυτως , ειμαι κανονικοτατα..ειμαι στην 7η μερα ετ με 3 βλαστοκυστες.μην ανησυχειτε οτι και να εχετε ή και να μην εχετε γιατί δεν εχει νοημα..στις 2 προηγουμενες ειχα τα παντα και ενοιωθα και εγκυος και Ο στο πηλικο..τοτε βεβαια επαιρνα και πολλα φαρμακα,τωρα μονο ουτρο σαλοσπιρ κ αντιπηκτικη.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

@Mary mar παγωτινια έβαλα 2 βλαστοκυστες τη Τρίτη που πέρασε ,είμαι δηλαδή 5η μέρα από Ετ. Πιστεύω αν είναι καλό το έμβρυο κ κωλοτουμπες να κάνουμε θα κρατηθεί.αν είναι σκάρτο αργά η γρήγορα όσο κ να προσέχουμε δεν θα αντέξει.εντάξει προφανώς κ θα προσέχουμε όσο μπορούμε για παν ενδεχόμενο αλλά εντάξει χαλαρά. Οπότε μην ανησυχείς καθόλου κατά την γνώμη μου για το μικροατυχημα.

@Nephelie πόσα παίρνεις?προλουτεξ όχι? Ούτε σικλακουρ?εγώ παίρνω 2 σικλα,3χ200 ουλτρο κ μια ένεση προλουτεξ/μέρα. Κ φιλισιν.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Mighty είπε:

@Mary mar παγωτινια έβαλα 2 βλαστοκυστες τη Τρίτη που πέρασε ,είμαι δηλαδή 5η μέρα από Ετ. Πιστεύω αν είναι καλό το έμβρυο κ κωλοτουμπες να κάνουμε θα κρατηθεί.αν είναι σκάρτο αργά η γρήγορα όσο κ να προσέχουμε δεν θα αντέξει.εντάξει προφανώς κ θα προσέχουμε όσο μπορούμε για παν ενδεχόμενο αλλά εντάξει χαλαρά. Οπότε μην ανησυχείς καθόλου κατά την γνώμη μου για το μικροατυχημα.

@Nephelie πόσα παίρνεις?προλουτεξ όχι? Ούτε σικλακουρ?εγώ παίρνω 2 σικλα,3χ200 ουλτρο κ μια ένεση προλουτεξ/μέρα. Κ φιλισιν.

Παιρνω ουτρο 1 κολπο 1 στομα πρωι μεσημερι βραδυ απο τη μερα της ωοληψιας και απο τη μερα της ετ ξεκινησα 1 αντιπηκτικη clexane 0,4 στις 20:00 και ενα σαλοσπιρ βραδυ μετα τα φαγητο.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Mighty είπε:

Καλά σωστά.. Θα δείξει λοιπόν τώρα κάθομαι μόνο σε καναπέ από τον φόβο μου. Χάχα..

• Χαχα 1

On 19/6/2020 at 8:14 ΜΜ, poca είπε:

κοριτσια εγω δυστυχως ειχα αρνητικη χοριακη. Δλδ 5,4 και οπως ειπε και ο γιατρος ειναι στην γκριζα ζωνη χωρις βεβαια να υπαρχουν ελπιδες. Απογοητευση κ τεραστια στεναχωρια μετα απο τοσο αγωνα, κοπο και ελπιδες.  

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..έχω κάνει 4 προσπάθειες όλες αρνητικές..μην το βάζεις κάτω!Σκέψου θετικά,προσευχήσου,πάρε τον χρόνο σου κΑι πάμε ξανά ❤️

@bily μην σε περνει από κάτω.. Έχεις απολύτω δίκιο να αισθάνεσαι έτσι, εμένα είναι πρώτη μου φορά κ μέχρι να κάνω την χωρική μου έχω άγχος! (κακό αυτό βέβαια) αλλά έτσι είναι. Να έχεις διάθεση κ καλή ψυχολογία και να περιμένεις την επόμενη σου προσπάθεια θετικά!So, let's go again!!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες ! Μόλις έκανα την β-χοριακη κ περιμένω αποτελέσματα το μεσημέρι. Η δεύτερη εμβρυομεταφορα μετά από 4 βιοχημικές εγκυμοσύνες κ πολλά θετικά αποτελέσματα χοριακης που όμως δεν συνεχίζονται. Αυτή τη φορά πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω... ακόμα κ η θετική εξέλιξη είναι Γολγοθάς. Γιατί να είναι τόσο δύσκολο για κάποιες κοπέλες δεν ξέρω,  έχω απογοητευτεί τελείως έβαλα πάλι τα κλάματα πρωί πρωί. Ελπίζω για το καλύτερο οποίο κ αν είναι αυτό. Χθες βάπτισα κ ένα κοριτσάκι ελπίζω να μην του μεταφέρω την ατυχία μου κ να έχει τύχη στη ζωή του. Μην σας μεταφέρω αλλο τα συναισθήματα μου, καλά αποτελέσματα σε ολες

• Μου αρέσει 6

4nDhp3.pngjeL6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...