Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

1 hour ago, Katker είπε:

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , Amugdalo είπε:

Λυπάμαι κοριτσάκι μου... Σε καταλαβαίνουμε όλες απόλυτα..να είσαι γαλήνια και να σκέφτεσαι τα καλά που έχεις στη ζωή σου και ότι το θαύμα αυτό θα γίνει για όλες μας κάποια μέρα..

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα από τη χοριακη που επανέλαβα για να δω αν προχωράει η κυσηση καθώς 2 μέρες τώρα δεν έχω συμπτώματα και έχω τρελαθεί από το άγχος. Δόξα τω Θεό όλα πάνε καλά αλλά νομίζω αυτός ο πανικός θα με συνοδεύει μέχρι να καταφέρω να κρατήσω το παιδί μ στα χέρια μου.. Συγγνώμη αν σας ζαλίζω με τα χαζά μου αλλά δεν έχω κανένα αυτό έλεγχο με αυτό το Θεμα. 

Μπράβο!!! Τώρα βουρ για υπέρηχο!!

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Μπράβο κοπέλα μου συγχαρητήρια!!!! Άντε τώρα να δούμε υπέροχους διπλασιασμους!!!!! Μπράβο μανούλα!!!

Καλημέρα κορίτσι μου .Πως είσαι ;Εγω από το απόγευμα εχω ανακατωσούρα ,τάση για εμετό , ρεύομαι συνέχεια σαν άντρας και κοιμήθηκα 4ωρες μόνο .Ωραιο ξεκίνημα έκανα .

Just now, KateV είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου .Πως είσαι ;Εγω από το απόγευμα εχω ανακατωσούρα ,τάση για εμετό , ρεύομαι συνέχεια σαν άντρας και κοιμήθηκα 4ωρες μόνο .Ωραιο ξεκίνημα έκανα .

Καλημέρα!!! Εγώ πάλι, αν εξαιρέσεις ότι πονάει το στήθος μου, ιδικά το βράδυ και κάτι μικρά τραβιγματακια που και που δεν έχω τίποτε άλλο!!

Δεν πειράζει!!! Σου κάνουν σήμα τα ζουζούνια ότι είναι εκεί!!

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα!!! Εγώ πάλι, αν εξαιρέσεις ότι πονάει το στήθος μου, ιδικά το βράδυ και κάτι μικρά τραβιγματακια που και που δεν έχω τίποτε άλλο!!

Δεν πειράζει!!! Σου κάνουν σήμα τα ζουζούνια ότι είναι εκεί!!

Μακάρι την Δευτέρα να έχουμε θετικά νέα κοπέλα μου .Πως και πως περιμένω να ακούσω το διπλασιασμό 

• Μου αρέσει 1

Just now, KateV είπε:

Μακάρι την Δευτέρα να έχουμε θετικά νέα κοπέλα μου .Πως και πως περιμένω να ακούσω το διπλασιασμό 

Να είσαι ήρεμη και όλα.θα πάνε καλά!!!! Να σκέφτεσαι όμορφα και να ονειρεύεσαι το ή τα παιδάκια σου!!!

Πόσο ήταν η πρώτη χοριακη ( συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν θυμάμαι!)

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Να είσαι ήρεμη και όλα.θα πάνε καλά!!!! Να σκέφτεσαι όμορφα και να ονειρεύεσαι το ή τα παιδάκια σου!!!

Πόσο ήταν η πρώτη χοριακη ( συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν θυμάμαι!)

115 ,19  δεν ξέρω εάν ειναι χαμηλή .

Just now, Τουτουνι είπε:

Μια χαρά τριψήφια είναι!!!!! Τη Δευτέρα θα έχει εκτοξευθεί!!!! Μη σε πιάνει άγχος!! 

Σε Ευχαριστω για το κουράγιο που μου δίνεις .Εσυ πως είσαι από ψυχολογία ;

Just now, KateV είπε:

Σε Ευχαριστω για το κουράγιο που μου δίνεις .Εσυ πως είσαι από ψυχολογία ;

Σκέφτομαι θετικά!! Θέλω πολύ να πάνε όλα καλά, οπότε προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη γίνεται!!!

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Σκέφτομαι θετικά!! Θέλω πολύ να πάνε όλα καλά, οπότε προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη γίνεται!!!

Όλα καλά θα πάνε .Γέμισε όσο μπορείς την μέρα σου για να μην σκέφτεσαι .Το ΣΚ πρέπει να ειναι όλο αγαπη ,χάδια ,αγκαλιές και ομορφες στιγμές .

Διαφημίσεις

Just now, KateV είπε:

Όλα καλά θα πάνε .Γέμισε όσο μπορείς την μέρα σου για να μην σκέφτεσαι .Το ΣΚ πρέπει να ειναι όλο αγαπη ,χάδια ,αγκαλιές και ομορφες στιγμές .

Εζω βαλει τη Μαρία την άσχημη και βλέπω όλα τα επεισόδια!!! Χαχαχχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

bCX6p3.png

πρίν από 25 λεπτά , Papaki@ είπε:

Εγώ με 117 ξεκίνησα και έχω 2! Μην αγχώνεσαι είναι μια χαρά η χοριακη σου

Πλάκα κανεις .Εγω νόμιζα οτι ειναι σχετικά χαμηλή για 1η χοριακη .Μετα ποσο θα πρέπει να πάει δηλαδή; Συγνώμη για την ερώτηση αλλά ειναι η 1η μου θετική χοριακη  και δεν γνωρίζω αρκετα .

Just now, KateV είπε:

Πλάκα κανεις .Εγω νόμιζα οτι ειναι σχετικά χαμηλή για 1η χοριακη .Μετα ποσο θα πρέπει να πάει δηλαδή; Συγνώμη για την ερώτηση αλλά ειναι η 1η μου θετική χοριακη  και δεν γνωρίζω αρκετα .

Ξεκίνησα με 96 και το θηρίο μου κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο ούσα πια 3 ετων

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...