-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:
Με ενα τη μερα με ξεκινησε και την προηγουμενη φορα. (Ενα για 3 μερες, δυο για 3 μερες και τρια για 4 μερες). Θα μου στειλουν τις δοσολογιες.. δεν ξερω αν ισχυουν οι παλιες! Και φυσικα ακομα δεν με εχει παρει η γραμματεας. Μιλησα με τον γιατρο. Αλλα με ξενερωσε παλι αυτος ο ανθρωπος.. παντα με αρνητισμο! Πηγες, μου λεει, για υπερηχο; Το απογευμα εχω ραντεβου, του λεω. Ε κατσε, μου λεει, να δεις τι θα σου βρει! Αν εισαι ενταξει για να προχωρησουμε. Ακου περιμενε να δεις 'τι θα σου βρει'! Μια ζωη ωμος αυτος ο ανθρωπος. Και στην πρωτη εμβρυομεταφορα τα ιδια. Μολις βγηκα απο τη μεταφορα.. ερχεται πανω στο φορειο κ μου λεει.. Ενταξει.. εχουμε ελπιδες. Μπορει να μην εισαι μικρη (σχεδον 39 ημουν) αλλα ενταξει.. υπαρχουν ελπιδες. (Ε δε νομιζω οτι ηταν ο καταλληλος χειρισμος μετα την ετ! Ασε οτι εγω δεν τον ειχα ρωτησει κατι.. μονος του τα ελεγε).
Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂
Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!
πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:Ναι εντάξει η αλήθεια είναι πως κάποιοι γιατροί είναι αρκετά ωμοι στην αντιμετώπιση. Όπως εμένα μου είχε πει: «είσαι 32, πιστεύω θα έχεις περίοδο για 2 χρόνια ακόμα»
Βεβαια πως να μου το πει διαφορετικά αυτό ; Να μου χρυσώσει το χάπι;Αυτή είναι άλλη περίπτωση εκεί μιλάμε για γεγονότα που και σε αυτόν θα του έκανα ένα τηλεφωνακι να ξέρεις 😂
Εμένα κορίτσια 3 την ημέρα μου δίνει από τη προετοιμασία μέχρι και σήμερα δεν έχω αλλάξει δόση!
-
Μετά την εμβρυομεταφορά
-
Θέματα
-
- 5.949 απαντήσεις
- 801.221 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.128.437 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.296 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 115.429 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.443 εμφανίσεις
-
-
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 48
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 708 απαντήσεις
- 29.879 εμφανίσεις
-
- 5.949 απαντήσεις
- 801.221 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 100 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 50 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 565 εμφανίσεις
-
- 868 απαντήσεις
- 79.350 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 3.483 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 12
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 177 απαντήσεις
- 60.224 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 115 εμφανίσεις
-
Mέρα ωορρηξίας
Από Kate86, in Ιατρικά & Υγεία
- 5 απαντήσεις
- 4.510 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα