Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Balloo είπε:

Cyclacur vasclor και salospir!

Πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου κοριτσάκι μου!

@Papaki@ @chris79 @Joann  και @Amugdalo έχει γίνει μια ομαδούλα MOMS FEBRUARY 2021, αν θέλετε ελάτε να τα λέμε κι εκεί! Αχ ελπίζω να μη ξέχασα καμία η ανόητη.. Εύχομαι να μπουν και οι υπόλοιπες σε λίγες μέρες ❤️

Ελπίζω να έρθω κ εγω να σας βρω εκεί!!!!

• Μου αρέσει 3

urI6p3.png

Just now, Renula είπε:

Δευτερα χωριακή.. πως θα περάσουν οι μέρες!!!

Αχ σε καταλαβαίνω.. Υπομονή καλή μου και θετική σκέψη! Ο χρόνος κυλάει, θέλουμε δε θέλουμε, θα φτάσει και η Δευτέρα! Σου εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην και να πάρεις μια τεράστια χοριακή! Θα περιμένω νέα σου!

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Balloo είπε:

Cyclacur vasclor και salospir!

Πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου κοριτσάκι μου!

@Papaki@ @chris79 @Joann  και @Amugdalo έχει γίνει μια ομαδούλα MOMS FEBRUARY 2021, αν θέλετε ελάτε να τα λέμε κι εκεί! Αχ ελπίζω να μη ξέχασα καμία η ανόητη.. Εύχομαι να μπουν και οι υπόλοιπες σε λίγες μέρες ❤️

Εύχομαι να έρθω και εγώ στην ομάδα σας! Αύριο έχω τον πρώτο υπέρηχο :)

• Μου αρέσει 4

LhJOp2.png

Just now, chris79 είπε:

Κάτσε να το δω πρώτα και μετά θα μπω κι εκεί ... αν δε το δω να με χαιρετάει στον υπέρηχο (ή έστω να αναβοσβήνει) δεν κάνω τίποτα 

;) :) 

Απο το στόμα μου το πήρες  βρε !!

κατσε να το δω πρώτα απο κοντά ..δεν τολμάμε ουτε να ονειρευτούμε με αυτα που εχουμε περάσει 

• Μου αρέσει 4

Just now, Amugdalo είπε:

κατσε να το δω πρώτα απο κοντά ..δεν τολμάμε ουτε να ονειρευτούμε με αυτα που εχουμε περάσει 

Κι εμεις που μπηκαμε,μια απο τα ιδια,μετραω ωρες μαρτυρικά τωρα μεχρι να περασουν 2 βδομαδες να ακουσουμε καρδουλα...

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Αυρα87 είπε:

Εύχομαι να έρθω και εγώ στην ομάδα σας! Αύριο έχω τον πρώτο υπέρηχο :)

Μα πώς σε ξέχασα εσένα!!! 

@Αυρα87 και @Amugdalo περιμένουμε τα νέα σας που είμαι σίγουρη ότι θα είναι υπέροχα ❤️

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Amugdalo είπε:

Φοβερο πραγμα αυτο που εγραψες τι να ονειρευτουμε εδω φοβομαστε να γελασουμε ,εκτος αν ειμαι μονο εγω που ο φοβος επικρατει σε μενα τοσο και οχι τοσο το αγχος.απλα μια αγωνια σε λογικα πλαισια αλλα σημερα χτυπησα κοκκινο.κοριτσια εγω σε 14 μερες χοριακη,ε δεν ειναι και λιγες..ευτυχως ξεχνιεμαι με νετφλιξ, Και τα λεμε και εδω..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Nephelie είπε:

Φοβερο πραγμα αυτο που εγραψες τι να ονειρευτουμε εδω φοβομαστε να γελασουμε ,εκτος αν ειμαι μονο εγω που ο φοβος επικρατει σε μενα τοσο και οχι τοσο το αγχος.απλα μια αγωνια σε λογικα πλαισια αλλα σημερα χτυπησα κοκκινο.κοριτσια εγω σε 14 μερες χοριακη,ε δεν ειναι και λιγες..ευτυχως ξεχνιεμαι με νετφλιξ, Και τα λεμε και εδω..

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Εγώ άκουσα καρδούλα κι ακόμη ζω μέσα στο φόβο.. Αναρωτιέμαι πότε θα περάσει όλο αυτό. Νομίζω ότι όλες όσες περπατήσαμε αυτόν το δύσκολο δρόμο, δε μπορούμε να χαρούμε, λες κι απαγορεύεται.

Νεφέλη μου, όλα να πάνε καλά κορίτσι μου! Να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να μας ανακοινώσεις μια τεράστια χοριακή!! Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια ❤️

• Μου αρέσει 3

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Εγώ άκουσα καρδούλα κι ακόμη ζω μέσα στο φόβο.. Αναρωτιέμαι πότε θα περάσει όλο αυτό. Νομίζω ότι όλες όσες περπατήσαμε αυτόν το δύσκολο δρόμο, δε μπορούμε να χαρούμε, λες κι απαγορεύεται.

Νεφέλη μου, όλα να πάνε καλά κορίτσι μου! Να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να μας ανακοινώσεις μια τεράστια χοριακή!! Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια ❤️

Ακριβώς αυτο!Νομιζω μεχρι να γεννησουμε θα ειμαστε μεσα στις φοβιες στανταρακι,εγω σκεφτομαι οτι δεν εκανα και προεμφυτευτικο και μαλλον επρεπε και αυτος ο Π μου λεγε οχι και οχι.τι να πω..οτι ειναι να γινει θα γινει ομως οτι και να κανουμε οσο και να αγχωνομαστε δεν αλλαζει ας προσπαθησουμε τουλαχιστον να ζουμε κανονικα και οχι σαν αρρωστες.σε ευχαριστω κοριτσι μου ελεγα και εγω τελεια πρωτη φορα βαζω βλαστοκυστες ,θα παω την 9μερα μια χαρα !!και μου πεταει και τις οβιτρελ και λεει 14η κεραμιδα χαχα.ας μεινω εγω και ας παω κατευθειαν για καρδουλα καρδουλες χαχα

• Μου αρέσει 2

Just now, Balloo είπε:

Πίστεψε με κοριτσάκι ΠΟΤΕ όμως!!πάντα θα υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί να σε φοβίζει..Στο λέω εγώ που ο γιος μου είναι 14..μαθαίνεις βέβαια να ζεις με όλα αυτά τα συναισθήματα.. βλέποντας τα όμως τα παιδακια μας να μεγαλώνουν ηρεμείς...λίγο...αν κ μετα έρχονται αλλά.. κ αλλα ..that's life...

Ζήσε την καθε στιγμη..με αγαπη κ ευγνωμοσυνη..ειναι θειο δώρο η μητρότητα!!

Just now, Nephelie είπε:

Ακριβώς αυτο!Νομιζω μεχρι να γεννησουμε θα ειμαστε μεσα στις φοβιες στανταρακι,εγω σκεφτομαι οτι δεν εκανα και προεμφυτευτικο και μαλλον επρεπε και αυτος ο Π μου λεγε οχι και οχι.τι να πω..οτι ειναι να γινει θα γινει ομως οτι και να κανουμε οσο και να αγχωνομαστε δεν αλλαζει ας προσπαθησουμε τουλαχιστον να ζουμε κανονικα και οχι σαν αρρωστες.σε ευχαριστω κοριτσι μου ελεγα και εγω τελεια πρωτη φορα βαζω βλαστοκυστες ,θα παω την 9μερα μια χαρα !!και μου πεταει και τις οβιτρελ και λεει 14η κεραμιδα χαχα.ας μεινω εγω και ας παω κατευθειαν για καρδουλα καρδουλες χαχα

Έτσι!! Κατευθείαν για καρδούλες κοριτσάρα μου!! Υπομονή ❤️

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

Κοριτσια κι εγώ οι  μερες μετά μετα την ετ θεωρησα οτι ηταν οι δυσκολοτερες της ζωης μου ως τωρα.

Ελα ομως που αυτά που νιωθω αφοτου πηρα τη θετικη χοριακή ειναι ακομα πιο έντονα!!!!Κι ειναι μακρυς ο δρομος ακόμα!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...