Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

@Papaki@συγχαρητήρια , καλούς διπλασιασμους κ μια ήρεμη εγκυμοσύνη. 

@Nephelie σε μένα είχε βρει η λευκού 1 γονίδιο της κοιλιοκακης,  μου είπε ότι δεν έχω αλλά έχω προδιάθεση να κάνω.  Κ έδωσε οδηγίες να αποφεύγω γλουτένη κατά την εμβρυομεταφορα κ για τόυς πρώτους μήνες εγκυμοσύνης. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, lizard12 είπε:

@Papaki@συγχαρητήρια , καλούς διπλασιασμους κ μια ήρεμη εγκυμοσύνη. 

@Nephelie σε μένα είχε βρει η λευκού 1 γονίδιο της κοιλιοκακης,  μου είπε ότι δεν έχω αλλά έχω προδιάθεση να κάνω.  Κ έδωσε οδηγίες να αποφεύγω γλουτένη κατά την εμβρυομεταφορα κ για τόυς πρώτους μήνες εγκυμοσύνης. 

Ναι κοπελα μου ,τα ιδια ακριβως !ευχαριςτω! Απο χτες την εκοψα τελειως δε ξανατρωω σιγα δε θα παθω και κατι για 2 βδομαδες ισα ισα καλό στον οργανισμο μου θα κανω..

14 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Αυριο θα κανω χοριακη μετα απο 12 μερες εμβρυομεταφορας με εμβρυα 3 ημερων. Νωριτερα ειδα στο σκουπισμα ροζ...τι μπορει να ειναι; Υπαρχει περιπτωση να ερχεται περιοδος; Να ειναι εμφυτευση;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Ο γυναικολόγος μου τις έδωσε, κάνω εξ αρχής αμεσως μετά την εμβρυομεταφορά κυκλικά από αφαλό 3 δάχτυλα αλλά 1-2 μου μελάνιασαν , οπότε έχασα μεγάλο μέρος από το πεδίο βολής :-P  Δεν ξέρω μέχρι πότε, φαντάσου έχω 3 κουτιά....και παίρνω και παιδική ασπιρίνη, όχι Σαλοσπίρ! 
Απλά μετά από 3 χρόνια ενέσεις (πρωτόκολλα, ovitrelle, cetrotide κα) περίμενα κσλύτερα αποτελέσματα...Αυτή η ένεση αποδείχτηκε ύπουλη.... :-(  Θα πάω στην φαρμακοποιό μου να μου κάνει μία, για να μου εξηγήσει τι μπορεί να κάνω λάθος. 

Ευχαριστώ για όλα 

Δηλ αλλη η παιδική ασπιρίνη κ αλλο το σαλοσπιρ;;; δεν το ήξερα..η λευκου μου ειπε σαλοσπιρ....τι είναι καλύτερο 

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Αυριο θα κανω χοριακη μετα απο 12 μερες εμβρυομεταφορας με εμβρυα 3 ημερων. Νωριτερα ειδα στο σκουπισμα ροζ...τι μπορει να ειναι; Υπαρχει περιπτωση να ερχεται περιοδος; Να ειναι εμφυτευση;

Εφόσον δεν εξελιχθεί σε αίμα κόκκινο και δεν πονάς είναι καλό σημάδι. Εγώ είχα καφέ στο σκούπισμα 2-3 μέρες πριν την χοριακη και ήταν θετική! Καλή επιτυχία!!

Διαφημίσεις

Just now, geozak είπε:

Δηλ αλλη η παιδική ασπιρίνη κ αλλο το σαλοσπιρ;;; δεν το ήξερα..η λευκου μου ειπε σαλοσπιρ....τι είναι καλύτερο 

Ειναι τα ιδια ,απλα δεν ενοχλει τοσο στο στομαχι το σαλοσπιρ ..

Just now, Geo Jo είπε:

Αντε με το καλό! Περιοδο το αποκλείω !ναι παιζει ναναι εμφυτευσης!! μου ειχανε πει αν δω αιμα ή οτιδηποτε να μην ανησυχησω καθολου και απλα να ενημερωσω.οποτε αν πονας ή ειναι δυσαρεστο να τηλεφωνησεις..

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Εφόσον δεν εξελιχθεί σε αίμα κόκκινο και δεν πονάς είναι καλό σημάδι. Εγώ είχα καφέ στο σκούπισμα 2-3 μέρες πριν την χοριακη και ήταν θετική! Καλή επιτυχία!!

Εχω εδω κ μερες πονους περιοδου, πονοκεφαλους και πρησμενο στηθος...τι να πω, μακαρι να ειναι για καλο! Σ' ευχαριστω πολυ!!

Just now, Nephelie είπε:

Ειναι τα ιδια ,απλα δεν ενοχλει τοσο στο στομαχι το σαλοσπιρ ..

Αντε με το καλό! Περιοδο το αποκλείω !ναι παιζει ναναι εμφυτευσης!! μου ειχανε πει αν δω αιμα ή οτιδηποτε να μην ανησυχησω καθολου και απλα να ενημερωσω.οποτε αν πονας ή ειναι δυσαρεστο να τηλεφωνησεις..

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 2

Hello κοριτσια πως είστε ?? Ειμαι καινουρια στο φορούμ αλλα εδω και 2 χρονια που προσπαθούμε για ενα ευτυχές αποτέλεσμα σας παρακολουθώ.εν ταχύ αναφέρω: 3 βιοχημικές + 2 παλλινδρομες (σε διάστημα 16 μηνών )

1η διέγερση—> 2 έμβρυομεταφορες(1 βιοχημική ) άριστες βλαστοκυστες κάθε φορα και με προεμφυτευτικο (λογω robertsonian μετάθεσης στον δικό μου καρυοτυπο)
2η διέγερση  4 άριστες βλαστοκυστες

την πεμπτη έκανα την εμβρυομεταφορα 2 εκ των 4 βλαστοκυστων .

αν και αισιόδοξη κανενα απολύτως σύμπτωμα 3 μέρες μετα περα απο το κλασσικά πλέον ελαφρώς πρησμένο στήθος που και αυτο σχετίζεται με τη προγεστερονη .

ουφ αυτα ! Καιιιιιι μόλις 30 ετών 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Geo Jo είπε:

Εγώ είχα ροζ αιματακι όπως λες στη πρώτη εγκυμοσύνη που παλινδομησε και στην πρώτη εξωσωματική που ήταν βιοχημική, έτσι πριν την χοριακη και εμένα! Λογικά είναι αίμα εμφυτευσης! Περιμένω με αγωνία το αποτέλεσμα σου! 

Πάντως κάθε φορά είναι διαφορετική αυτήν την φορά δεν είχα αίμα και ήμουν σχεδόν σιγουρη ότι δεν έγινε τίποτα όπως τις τελευταίες 2 εμβρυμεταφορες που ήταν αρνητικές! Αλλά διαψεύστηκα

Just now, Amugdalo είπε:

Hello κοριτσια πως είστε ?? Ειμαι καινουρια στο φορούμ αλλα εδω και 2 χρονια που προσπαθούμε για ενα ευτυχές αποτέλεσμα σας παρακολουθώ.εν ταχύ αναφέρω: 3 βιοχημικές + 2 παλλινδρομες (σε διάστημα 16 μηνών )

1η διέγερση—> 2 έμβρυομεταφορες(1 βιοχημική ) άριστες βλαστοκυστες κάθε φορα και με προεμφυτευτικο (λογω robertsonian μετάθεσης στον δικό μου καρυοτυπο)

αν και αισιόδοξη κανενα απολύτως σύμπτωμα 3 μέρες μετα περα απο το κλασσικά πλέον ελαφρώς πρησμένο στήθος που και αυτο σχετίζεται με τη προγεστερονη .

Καλή επιτυχία κορίτσι! Θα τα καταφερεις θα δεις, είσαι τόσο μικρή και καλές βλαστοκυστες με προεμφυτευτικο όλα υπέρ σου είναι

Αλήθεια  τι σου είπαν για τις προηγούμενες φορές? Το ενδομήτριο σου πως είναι?

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

Εγώ είχα ροζ αιματακι όπως λες στη πρώτη εγκυμοσύνη που παλινδομησε και στην πρώτη εξωσωματική που ήταν βιοχημική, έτσι πριν την χοριακη και εμένα! Λογικά είναι αίμα εμφυτευσης! Περιμένω με αγωνία το αποτέλεσμα σου! 

Πάντως κάθε φορά είναι διαφορετική αυτήν την φορά δεν είχα αίμα και ήμουν σχεδόν σιγουρη ότι δεν έγινε τίποτα όπως τις τελευταίες 2 εμβρυμεταφορες που ήταν αρνητικές! Αλλά διαψεύστηκα

Καλή επιτυχία κορίτσι! Θα τα καταφερεις θα δεις, είσαι τόσο μικρή και καλές βλαστοκυστες με προεμφυτευτικο όλα υπέρ σου είναι

Διαφημίσεις

Just now, Papaki@ είπε:

@papakiμακαρι να ειναι εμφυτευσης! Ισα που εβγαλα λιγο στο χαρτι το πρωι...απο τοτε μεχρι τωρα, τιποτα...μονο κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια...δεν ξερω, θα δειξει αυριο!

• Μου αρέσει 1

Αν σου πω οτι μου είπαν οτι απλα εχω σταθεί άτυχη και οτι η περιπτωση μας ανήκει στο σκοτεινό σημείο της ιατρικής ?? Κατι φορές θελω να κλαιω και να γελάω μαζι .ανατομικα ?? Άψογη !ενδομήτριο παντα υποδεκτικο(εννοειται εχω κανει και το era)3 γραμμών αφου κάθε φορα το λεω εγω πριν το πει ο γιατρος μου.ορμονικα επισης μια χαρά με ελεγχόμενο παντα σε φυσιολογικά όρια θυρεοειδή και ανοσολογικα φαίνομαι καλα αλλα για παν ενδεχόμενο κάνω αντιπηκτικές +salospir

για παν ενδεχόμενο κορτιζόνη μήπως φταιει μια προδιάθεση για κοιλιοκακη η μια χρονια ατροφική γαστρίτιδα 

γενικα ολα φαίνονται τελεια αλλα το αποτέλεσμα δεν έρχεται αν και βάση των λεγόμενων του εξωσωματικού μου και τις 2 φορές θα επρεπε λεει να είχαμε επιτυχία .

τι να πω βρε κοριτσια αναμενω αυτη τη φορα μήπως τα καταφέρουμε και εχουμε κοντά μας τα διδυμάκια μας :)

ψαχνω μια κουβέντα να πιαστώ 

καμια άλλη με κανενα απολυτωσ Σύμπτωμα αλλα με θετική χοριακη ???

19 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για όλα! Έκλαψα από χαρά δεν το πιστεύω!

Συγχαρητήρια !!! Αντε ολα να σου έρθουν τελεια εφεξης ! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Amugdalo είπε:

Χρειάζεται πολύ υπομονή, αλλά από τη στιγμή που το έχουμε πάρει απόφαση κάποια στιγμή όλες θα τα καταφέρουμε! Σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου φορά! 

• Μου αρέσει 1

LhJOp2.png

Μπορω να ρωτησω κ εγω γιατι πρωτη φορα γραφω σε φορουμ. Καλησπερα κοριτσια. Ειναι η δευτερη φορα που κανω εμβρυομεταφορα. Αυτη τη φορα με κατεψυγμενα βλαστοκυταρα. Το στηθος μου ειναι πολυ πρισμενο (οπως ομως ηταν κ στην πρωτη εμβρυομεταφορα που δεν πετυχε) και απο χτες ειμαι στην 6η μερα εχω κατι καφε σκουρες βλενες καμια φορα οταν σκουπιζομαι και επειδη ειχα κ την πρωτη φορα φοβαμαι μηπως δεν πετυχε κ αυτη τη φορα κ στεναχωριεμαι ...μπορειτε να μοιραστειτε τις εμπειριες σας; Την παρασκευη ειναι να κανω την χοριακη αλλα φοβαμαι μην ειναι αρνητικη...

ειναι δυσκολη η αναμονη κ δεν ξερω τι να σκεφτω με συμπτωματα...δε θελω να απογοητευτω...ειχατε κ εσεις καφε βλενες; 

7 ώρες πρίν, Geo Jo είπε:

Εγώ είχα μια καφέ σταγόνα μόνο στο εσώρουχο το βράδυ πριν από τη θετική χοριακή. Δεν έχω ιδέα που οφειλόταν. Πολύ καλή επιτυχία!!! Θα περιμενουμε νέα!

3 ώρες πρίν, Amugdalo είπε:

Γεια σου Αμυγδαλάκι με το ωραίο όνομα!! Πριν από λίγες μέρες ήμασταν πολλές (τρελές) που λέγαμε "μα γιατί δεν έχω κάτι;", "μήπως είναι από την προγεστερόνη;" "μα δεν θα έπρεπε να έχω έστω μια ενόχληση?" κι άλλα τέτοια καλά! Ναι, κάποιες δεν είχαν απολύτως τίποτα και είχαν θετικό! Κάποιες είχαν κάτι ψιλοενοχλησεις και νόμιζαν ότι είναι από τα φάρμακα (και παίζει όντως να ήταν από τα φάρμακα) και είχαν θετικό. Και τέλος, κάποιες δεν είχαν τίποτα και ήταν αρνητικό. Μη ψάχνεις για συμπτώματα καλή μου, μη τρελαίνεις άδικα το μυαλό σου. Σου εύχομαι από καρδιάς αυτή η φορά να είναι η τυχερή σας!! Θα χαρώ πολύ να στείλεις και να μας πεις τα ευχάριστα!!

❤️

Just now, Sweety1 είπε:

Μπορω να ρωτησω κ εγω γιατι πρωτη φορα γραφω σε φορουμ. Καλησπερα κοριτσια. Ειναι η δευτερη φορα που κανω εμβρυομεταφορα. Αυτη τη φορα με κατεψυγμενα βλαστοκυταρα. Το στηθος μου ειναι πολυ πρισμενο (οπως ομως ηταν κ στην πρωτη εμβρυομεταφορα που δεν πετυχε) και απο χτες ειμαι στην 6η μερα εχω κατι καφε σκουρες βλενες καμια φορα οταν σκουπιζομαι και επειδη ειχα κ την πρωτη φορα φοβαμαι μηπως δεν πετυχε κ αυτη τη φορα κ στεναχωριεμαι ...μπορειτε να μοιραστειτε τις εμπειριες σας; Την παρασκευη ειναι να κανω την χοριακη αλλα φοβαμαι μην ειναι αρνητικη...

Κοριτσάκι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και την Παρασκευή να πάρεις μια τεράστια χοριακή! Θα σου έγραφα τα ίδια που έγραψα στο αμυγδαλάκι πιο πάνω. Αυτή η περίοδος της αναμονής είναι μια τρέλα. Να την περάσεις όσο πιο ήρεμα μπορείς και θα δεις που όλα θα πάνε καλά ❤️

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...