Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

41 minutes ago, Moana said:

Κοριτσι, σήμερα έκανα την εμβρυομεταφορα (επεισοδιακή) ντρέπομαι να γραψω κ τι έπαθα, αλλα αυτο που θέλω να σου πω ειναι οτι μου έλεγξε ορμόνες σήμερα κ μου τα αύξησε τα cyclacour απο 3 σε 6, έπεσε η οιστραδιολη μου, γι αυτο! εχουν λόγο που τα δίνουν, δεν ειναι τυχαιο!

βασικα με το που μου έκανε τον υπέρηχο μου ειπε να τα αυξήσω, πριν την οιστραδιολη, οποτε κατι είδε που δε του αρεσε. στην ovitrelle είχα 8,5, τι σκατα έγινε; έπεσε; 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!

Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χοριακή σου εύχομαι!

LZ71p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, AndMosch said:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!

Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χοριακή σου εύχομαι!

Αμήν! Μακάρι! Σε ευχαριστω πολυ! Ολα καλα να πανε με τη διέγερση σου κ σε λιγο να περιμένεις κ εσυ τα ευχάριστα εύχομαι 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Moana είπε:

Κοριτσι, σήμερα έκανα την εμβρυομεταφορα (επεισοδιακή) ντρέπομαι να γραψω κ τι έπαθα, αλλα αυτο που θέλω να σου πω ειναι οτι μου έλεγξε ορμόνες σήμερα κ μου τα αύξησε τα cyclacour απο 3 σε 6, έπεσε η οιστραδιολη μου, γι αυτο! εχουν λόγο που τα δίνουν, δεν ειναι τυχαιο!

βασικα με το που μου έκανε τον υπέρηχο μου ειπε να τα αυξήσω, πριν την οιστραδιολη, οποτε κατι είδε που δε του αρεσε. στην ovitrelle είχα 8,5, τι σκατα έγινε; έπεσε; 

Καλή επιτυχία κοριτσι μου γλυκό... Μέσα από την καρδιά μου ευχομαι να γαντζωθουν πολύ γερά τα εμβρυακια σου... Χοριακη ποτέ θα κάνεις? 

• Ευχαριστώ 1

Ecjtp3.png

Just now, Anna Ts είπε:

@Moana μου ήπιες πολύ νερό ; Σιγά μην γίνεις ρεζίλι..εδώ έχουμε δείξει το πραμα μας κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές φέτος..:razz:

@Moana Και εγώ το ίδιο φαντάστηκα ότι ήπιες πολύ νερό. Μην ανησυχείς οι περισσότερες από μας το έχουμε πάθει...αφού εγώ την τελευταία φορά στην εμβρυομεταφορά που πάταγε ο γιατρός και η μαία μαζί την κοιλιά μου του είπα πολύ χαλαρά μην πατάτε τόσο πολύ θα έχουμε κανένα ατύχημα... χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Nephelie είπε:

Περιμενω περιοδο 1ιουνη κ βλεπουμε ..παω  με φυσικο μηνα μηνα..κ μαζευω..

Όλα καλά να σου πάνε κ σένα εύχομαι!!! Μάζεψε όσα θέλεις/πρέπει κ εύχομαι η γονιμοποίηση κ η εμβρυομεταφορά να σου πάνε κατ'ευχην Θεού!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Moana είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστω κ τις 2 παρα πολυ! Έβαλα 4 3ης ημέρας όπως πρότεινε το αφεντικό μπας κ αλλάζοντας μερα αλλάξει κ η τύχη μου. Έμειναν αλλα 6 καταψυξη για το plan b, αχρείαστο να ναι! Μακάρι να γινει κατι καλο αυτη τη φορα 

Αμήν Παναγίτσα μου! Αρκετά ταλαιπωρήθηκε.ακολουθα κατά γράμμα το αφεντικό σου χαχαχ Μ αρέσει όπως το έγραψες!!! 4 μπεμπακια είναι αυτά!!!Με το καλό!!! Άρα 14 μέρες χοριακη; Ο Σφακ νομίζω θέλει αργά ε; Ψυχοβγαλτης...

Just now, Moana είπε:

Αμήν! Μακάρι! Σε ευχαριστω πολυ! Ολα καλα να πανε με τη διέγερση σου κ σε λιγο να περιμένεις κ εσυ τα ευχάριστα εύχομαι 

Ότι τώρα εσύ νομίζεις ότι είσαι η μόνη που το έπαθες ;;; Χαχα καλέ έχουμε κατακατουρησει τον κόσμο χαχαχαχα.. κ να σου πω κ κάτι; Θα δουν πολύ χειρότερη εικόνα στη γέννα..αυτό δεν είναι τιποτα

2 μέρες ακόμα κορίτσια!.. Δεν ξέρω πραγματικά τι να νιώσω πρώτα... Είδα όνειρο όμως κ αυτό με τρομάζει... Ήταν σχεδόν το ίδιο με εκείνο που είχα δει 3 μέρες πριν τα αποτελέσματα της προηγούμενης φοράς.. Είδα ότι γελούσα πολυ κ ότι γελούσαν μαζί μου κ άλλοι άσχετοι άνθρωποι. Την προηγούμενη φορά είχα δει ότι γελούσα κ ότι ήμουν κ έγκυος.... Με ισοπέδωσε το όνειρο.... Πόσο εύχομαι να μην βγει αληθινό, αφού το γέλιο στο όνειρο σημαίνει "άσχημα νέα θα ακούσεις"....

Just now, Katzei1982 said:

Καλή επιτυχία κοριτσι μου γλυκό... Μέσα από την καρδιά μου ευχομαι να γαντζωθουν πολύ γερά τα εμβρυακια σου... Χοριακη ποτέ θα κάνεις? 

Ευχαριστω πολυ κοριτσάκι μου, μακάρι να κρατηθεί ενα μικρουλικο εκει μεσα. 8/6 τα μαντάτα! ως τότε θα τρωω τα νύχια μου

Just now, Anna Ts said:

@Moana μου ήπιες πολύ νερό ; Σιγά μην γίνεις ρεζίλι..εδώ έχουμε δείξει το πραμα μας κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές φέτος..:razz:

Ήπια αρκετό κ στο τέλος δε κρατιόμουν... ως συνήθως 

• Μου αρέσει 1

Just now, Moana είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσάκι μου, μακάρι να κρατηθεί ενα μικρουλικο εκει μεσα. 8/6 τα μαντάτα! ως τότε θα τρωω τα νύχια μου

Ήπια αρκετό κ στο τέλος δε κρατιόμουν... ως συνήθως 

Τι αίσθημα κ αυτό ε;;;!!! Μιλάμε πονουσα επειδή κρατιομουν τόση ώρα!! Στο τέλος; Πήγαινα τουαλέτα κάθε λίγο κ άφηνα από λίγο γτ δεν έβγαιναν!!... Αλλά πολύ πονος...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ydroxoos76 said:

@Moana Και εγώ το ίδιο φαντάστηκα ότι ήπιες πολύ νερό. Μην ανησυχείς οι περισσότερες από μας το έχουμε πάθει...αφού εγώ την τελευταία φορά στην εμβρυομεταφορά που πάταγε ο γιατρός και η μαία μαζί την κοιλιά μου του είπα πολύ χαλαρά μην πατάτε τόσο πολύ θα έχουμε κανένα ατύχημα... χαχαχαχα

Το θεμα ειναι οτι με έπιασε κ κατι αλλο απο τα κωλοglucophage εκτος απο κατούρημα.... χαχα ρόμπα! σηκώθηκα αρον αρον, δεν έπαιρνε αναβολή κ δεν έκατσα ουτε 20 λεπτό στο κρεβάτι... Έβριζα για τη γκαντεμιά μου 

• Χαχα 1

Just now, Deppybach είπε:

2 μέρες ακόμα κορίτσια!.. Δεν ξέρω πραγματικά τι να νιώσω πρώτα... Είδα όνειρο όμως κ αυτό με τρομάζει... Ήταν σχεδόν το ίδιο με εκείνο που είχα δει 3 μέρες πριν τα αποτελέσματα της προηγούμενης φοράς.. Είδα ότι γελούσα πολυ κ ότι γελούσαν μαζί μου κ άλλοι άσχετοι άνθρωποι. Την προηγούμενη φορά είχα δει ότι γελούσα κ ότι ήμουν κ έγκυος.... Με ισοπέδωσε το όνειρο.... Πόσο εύχομαι να μην βγει αληθινό, αφού το γέλιο στο όνειρο σημαίνει "άσχημα νέα θα ακούσεις"....

Καλά μη βασίζεσαι και πολύ στα όνειρα είναι όλα από την αγωνία μας και το άγχος μας. Εγώ σε όλες τις προηγούμενες εμβρυομεταφοράς λίγο πριν τη χοριακή ένα καλό όνειρο δεν είδα κι όμως ήταν όλες θετικές.... Βγάλτο από το μυαλό σου είναι όλα από το άγχος μας.

Just now, Moana είπε:

Το θεμα ειναι οτι με έπιασε κ κατι αλλο απο τα κωλοglucophage εκτος απο κατούρημα.... χαχα ρόμπα! σηκώθηκα αρον αρον, δεν έπαιρνε αναβολή κ δεν έκατσα ουτε 20 λεπτό στο κρεβάτι... Έβριζα για τη γκαντεμιά μου 

Και εγώ παίρνω glycophage και με έχουν στείλει η αλήθεια είναι... 100 φορές τη μέρα στην τουαλέτα... χαχαχαχα

• Χαχα 1

Just now, Deppybach said:

Τι αίσθημα κ αυτό ε;;;!!! Μιλάμε πονουσα επειδή κρατιομουν τόση ώρα!! Στο τέλος; Πήγαινα τουαλέτα κάθε λίγο κ άφηνα από λίγο γτ δεν έβγαιναν!!... Αλλά πολύ πονος...

Μαρτύριο ειναι ναι! Στο Ρεα όταν είχα κανει προηγούμενη εμβρυομεταφορα είχαν ενα σύστημα κ μπορούσες να τα κανεις εκει επι τόπου στο κρεβάτι του χειρουργείου (οχι πάπια, έτρεχε κάπου κατω) αλλα δε μπορούσα φαντάσου, δεν έβγαιναν επειδή ημουν ξαπλωμένη κ απο το άγχος 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Ydroxoos76 είπε:

Καλά μη βασίζεσαι και πολύ στα όνειρα είναι όλα από την αγωνία μας και το άγχος μας. Εγώ σε όλες τις προηγούμενες εμβρυομεταφοράς λίγο πριν τη χοριακή ένα καλό όνειρο δεν είδα κι όμως ήταν όλες θετικές.... Βγάλτο από το μυαλό σου είναι όλα από το άγχος μας.

Σε ευχαριστώ πολύ... Μακάρι να είναι θετική κ να συνεχίζει να είναι σε όλες μας!!! Πόσο θα χαρώ να λέμε εδώ όλες τα νέα μας για τις θετικότατες χοριακες!!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Ydroxoos76 said:

Και εγώ παίρνω glycophage και με έχουν στείλει η αλήθεια είναι... 100 φορές τη μέρα στην τουαλέτα... χαχαχαχα

τι τραβάμε ρε, δηλ ας μας λυπηθεί κάποιος. δε ξερεις απο που θα σου ερθει

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...