Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, lizard12 said:

Κοριτσια μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ της 28/05!!! Έβαλα 1 βλαστοκυστη στις 19/05. Μετά από 2 χρόνια με 2 διεγερσεις και πολλούς φυσικούς , ήταν η πρώτη φορά που πήραμε βλαστοκυστη!!! Καλή επιτυχία σε όλες !!

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!! Κι εμενα μονο ενα εγινε βλαστοκυστη, τη βαλαμε και τσουπ επιασε!!!!! Ηρεμια και υπομονη και σε ουτε μια βδομαδα ευχομαι να μας λες τα πιο ευχαριστα νεα!!!!

9 hours ago, Anni89! said:

Καλησπέρα 

καινουργια εδώ!!!είμαι στην δεύτερη εξωσωματική και στην 4η μέρα εμβρυομεταφορα!!!! Ψάχνω να βρω κανα συμπτώματα αλλά μάταιο ποσό θέλω αυτή την φορά να είναι η τυχερή!!!!

Κοριτσι μου ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη σου!!!!!!! Μην ψαχνεις συμπτωματα (που ξερω οτι δε γινεται) γιατι ακρη δε βγαινει! Εχε οσο μπορεις ηρεμια και υπομονη λιγες μερουλες για τη χοριακη. Ως τοτε βρες κατι να απασχολει το μυαλουδακι σου οσο γινεται...

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, lizard12 είπε:

Καλή σου επιτυχία.  Ένα η δύο έβαλες? Ξερω ότι έχουν επιτυχία τα 3ης μέρας απλά σου είπα για ποιο λόγο εγώ δε τα προτιμώ.  Διότι μέχρι προτινος τα ωαρια μου φαινονταν ότι δεν μπορούν να γίνουν έμβρυα η τελοσπαντων τα έμβρυα μου ότι δεν μπορούν να εξελιχθούν.  Οπότε ήθελα πρώτα να δω αν μπορώ να φτασω 5η μέρα. Πότε έχεις χοριακη εσύ

Εχω μεταφερει μια φορα ενα μοριδιο μονο και τζιφος κ αλλη μια φορα 2 εμβρυα 3ης μερας κατεψυγμενα και παλι τζιφος με υποτιθεται ολα καλά εκτος απο τα νκ (φυσικα κυταροκτονα) πολυ υψηλα που δε τα δινουν σημασια λενε.(.εχω κανει τα παντα απο εξετασεις σε υπερβολικο βαθμο)Ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να εχω υποψη οτι 2 αποτυψιες εμφυτευσης δεν ειναι τραγικο γεγεονος κ οτι τα ποσοστα επιτυχιας ειναι σχετικα χαμηλα ειδικα στην ηλικια μου .τωρα δε ξερω τι να κανω το σκεφτομαι αλλα οτι και να σκεφτω εγω θα κανω οτι πει ο γιατρος που ξερει καλυτερα..

Καλημέρα κορίτσια μου!!ελπίζω να σας κανω καλό ποδαρικο!πήγα για χοριακη σήμερα. Βγήκε 164! Ακόμη δεν το πιστεύω.Μου είπε βέβαια Δευτέρα να πάω για επαναληπτική αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Καλη τύχη σας εύχομαι σε όλες!

• Μου αρέσει 12

wVRPp2.pngwTonp3.png

Just now, butterfly1986 said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!ελπίζω να σας κανω καλό ποδαρικο!πήγα για χοριακη σήμερα. Βγήκε 164! Ακόμη δεν το πιστεύω.Μου είπε βέβαια Δευτέρα να πάω για επαναληπτική αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Καλη τύχη σας εύχομαι σε όλες!

Κοριτσακι μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια χοριακη!!! Ευχομαι καλους διπλασιασμους και με το καλο το μωρακι σου αγκαλια!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, lizard12 είπε:

Κοριτσια μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ της 28/05!!! Έβαλα 1 βλαστοκυστη στις 19/05. Μετά από 2 χρόνια με 2 διεγερσεις και πολλούς φυσικούς , ήταν η πρώτη φορά που πήραμε βλαστοκυστη!!! Καλή επιτυχία σε όλες !!

Καλή επιτυχία να έχεις κ συ!!! Θα χαρώ πολύ όλες μας να γράφουμε τα θετικότατα αποτελέσματα της β-χοριακης που θα κάνουμε κάθε τοσο.!!! 

Πόσο το ελπίζω για όλες μας , ειλικρινά!!!

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια χοριακη!!! Ευχομαι καλους διπλασιασμους και με το καλο το μωρακι σου αγκαλια!!!

Just now, butterfly1986 είπε:

Ελαααα???!!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Εύχομαι κάθε φορά να σου διπλασιάζεται!!!! Συγχαρητήρια κ πάλι!!!! Καλή αρχή κ να προσέχεις!!! 

Just now, lizard12 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Να μην αγχώνεσαι όσο μπορείς! Κ γω περιμένω για 28/05 !! Κ άλλες κοπέλες!!! Βρες ένα βιβλίο να διαβάζεις να ξεχνιέσαι!! Εγώ αυτό κάνω!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Πωωωωω. Μπράβο σου συγχαρητήρια...!!!!

Τι είχες βάλει???

Μπράβο κορίτσι μου πολλά συγχαρητήρια! Όλα καλά από δώ και μπρος να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου.... Μας δίνεις πολύ ελπίδα....να φέρεις γούρι σε όλες εδώ εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.  Πότε είχες κάνει ετ??

• Μου αρέσει 1

Just now, butterfly1986 said:

Συγχαρητήρια! Καλη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μπραβο πεταλουδιτσα μου! Σοφή επιλογή να βάλετε ενα τελικα! Με μια κορούλα ευχομαι!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, lizard12 είπε:

Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.  Πότε είχες κάνει ετ??

Ευχαριστώ πολύ!!! 13/5 είχα κάνει τη μεταφορά.

Just now, Καντι είπε:

Μπραβο πεταλουδιτσα μου! Σοφή επιλογή να βάλετε ενα τελικα! Με μια κορούλα ευχομαι!

♥️♥️♥️

wVRPp2.pngwTonp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ για να κανω την ερωτηση μου αλλα ειμαι νεα εδω γι αυτο συγχωρεστε με αν κανω λαθος. Εχουμε ξεκινησει τη διαδικασια της εξωσωματικης στο πανεπιστημιακο της Λαρισας οπου καναμε την ωοληψια 17/3. Την ιδια μερα μας ανακοινωσαν εκει οτι η εμβρυομεταφορα θα γινει αργοτερα διοτι η εθνικη αρχη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης συστησε την παυση των εξωσωματικων λογω της πανδημιας. Καταψυξαμε 6 εμβρυα και στη συνεχεια επαθα υπερδιεγερση ωοθηκων οποτε μου βγηκε σε καλο η καθυστερηση. Τωρα ομως που επιτρεπονται και παλι οι εμβρυομεταφορες μιλησα με τον γιατρο μου εκει και μου ειπε οτι ακομη δεν εχουν καποια ενημερωση σχετικα με το ποτε θα ανοιξει ξανα η μοναδα στο νοσοκομειο διοτι εχει μετατραπει σε πτερυγα για κορονοιο και ειναι και νοσοκομειο αναφορας. μου ειπε ομως οτι μεχρι στιγμης δεν εχουν βαλει κρουσμα στην πτερυγα. Μου ειπε να του τηλ σε 20 μερες αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα μου πει τα ιδια. Γνωριζει καποια κατι σχετικο; Βρισκεται καποια στην ιδια θεση;

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Μια βλαστοκυστη είχα βάλει! Σας ευχαριστώ όλες!κ στα δικά σας εύχομαι!

Μπράβο κοριτσάκι μου...πολύ χάρηκα!!!!Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Despina.mj είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ για να κανω την ερωτηση μου αλλα ειμαι νεα εδω γι αυτο συγχωρεστε με αν κανω λαθος. Εχουμε ξεκινησει τη διαδικασια της εξωσωματικης στο πανεπιστημιακο της Λαρισας οπου καναμε την ωοληψια 17/3. Την ιδια μερα μας ανακοινωσαν εκει οτι η εμβρυομεταφορα θα γινει αργοτερα διοτι η εθνικη αρχη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης συστησε την παυση των εξωσωματικων λογω της πανδημιας. Καταψυξαμε 6 εμβρυα και στη συνεχεια επαθα υπερδιεγερση ωοθηκων οποτε μου βγηκε σε καλο η καθυστερηση. Τωρα ομως που επιτρεπονται και παλι οι εμβρυομεταφορες μιλησα με τον γιατρο μου εκει και μου ειπε οτι ακομη δεν εχουν καποια ενημερωση σχετικα με το ποτε θα ανοιξει ξανα η μοναδα στο νοσοκομειο διοτι εχει μετατραπει σε πτερυγα για κορονοιο και ειναι και νοσοκομειο αναφορας. μου ειπε ομως οτι μεχρι στιγμης δεν εχουν βαλει κρουσμα στην πτερυγα. Μου ειπε να του τηλ σε 20 μερες αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα μου πει τα ιδια. Γνωριζει καποια κατι σχετικο; Βρισκεται καποια στην ιδια θεση;

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι... Αλλά γτ δεν ρωτάς αν μπορείς να τα μεταφέρεις σε άλλη κλινική, σε Αθήνα, για να μπορέσεις να κάνεις την εμβρυομεταφορά σου.Αν δεν μπορείς απλά κάνε υπομονή... Από την άλλη...αφού δεν έχουν κρούσμα πίεσε τους να σου κάνουν την μεταφορά τώρα.  Τι περιμένουν; Να ξεσπάσει χειρότερα ο ιός στην περιοχή των Ρομά κ να γεμίσει το νοσοκομείο τους;!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...