Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Just now, Koukou17 είπε:

Η ωοληψια έγινε στης 25 κ η εμβρυομεταφορα την προηγούμενη Παρασκευή.. ειχα 10 κ μου βάλανε τα δυο.. ο γιατρός μου ειπε ορι ειναι φυσιολογικο το σκούρο καφε αιμα απο ρην εμφύτευση αλλα θα το δουμε με την χοριακη...

Βέβαια εγω το βλέπω οτι δεν παει καλα αλλα θα συνεχίσω μέχρι την Παρασκευή που πρέπει να κανω την χοριακη..

Καμια σχέση το αιμα της εμφύτευσης με αυτο που έγραψες στο αρχικό ποστ οτι αδιαθετησες.

Αν όντως αδιαθετησες σημερα που θα ηταν η δεύτερη μερα περιοδου θα εχεις κανονική ροη. Εχεις;

Αν μιλάμε για λιγο αιμα στο σκούπισμα λογικά ειναι αιμα εμφύτευσης. Και ειναι και λιγο νωρίς να αδιαθετησεις.

Με το καλο λοιπόν να εχεις μια τελεια χοριακη!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Καντι είπε:

Καμια σχέση το αιμα της εμφύτευσης με αυτο που έγραψες στο αρχικό ποστ οτι αδιαθετησες.

Αν όντως αδιαθετησες σημερα που θα ηταν η δεύτερη μερα περιοδου θα εχεις κανονική ροη. Εχεις;

Αν μιλάμε για λιγο αιμα στο σκούπισμα λογικά ειναι αιμα εμφύτευσης. Και ειναι και λιγο νωρίς να αδιαθετησεις.

Με το καλο λοιπόν να εχεις μια τελεια χοριακη!

Εχω καθε φορά που παω τουαλέτα... εχω γενικα μια μικρή ροη ουτε κανονική περιοδο ουτε κ μονο στο.σκουπισμα... οποτε περιμένω να δω πως θα παει μέχρι το βράδυ αν θα γίνει κανονική η θα συνεχίσει αυτο...Βέβαια απο εχτες εχει φύγει ολο το πρήξιμο που ειχα απο τα φάρμακα... οπότε περιμένω να δω.... 

On 6 Απριλίου 2019 at 3:38 ΜΜ, Koukou17 είπε:

Εχω καθε φορά που παω τουαλέτα... εχω γενικα μια μικρή ροη ουτε κανονική περιοδο ουτε κ μονο στο.σκουπισμα... οποτε περιμένω να δω πως θα παει μέχρι το βράδυ αν θα γίνει κανονική η θα συνεχίσει αυτο...Βέβαια απο εχτες εχει φύγει ολο το πρήξιμο που ειχα απο τα φάρμακα... οπότε περιμένω να δω.... 

Αναρρωτιωμουν τι εγινε; Αδιαθετησες τελικα ή ηταν η εμφυτευση άραγε;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 55 λεπτά , Καντι είπε:

Εχω ακομη αιμα οταν πηγαινω τουαλετα, δεν ειναι κανονική ροη οπως οταν αδιαθετο,, οποτε εχω μια μικρή ελπίδα μηπως κ ειναι κατι καλο..

Just now, Koukou17 είπε:

Εχω ακομη αιμα οταν πηγαινω τουαλετα, δεν ειναι κανονική ροη οπως οταν αδιαθετο,, οποτε εχω μια μικρή ελπίδα μηπως κ ειναι κατι καλο..

Εχω αρκετο οταν πηγαινω τουαλέτα σκούρο καφε 

Κορίτσια μου, καλησπέρα!!!!!! Έκανα εμβρυομεταφορα την Δευτέρα 1/4 και περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα!!! Δεν έχω απολύτως κανένα σημάδι-σύμπτωμα. Σημαίνει κάτι αυτό; Παίρνω vasclor, utrogestan, Filicine, Σαλοσπίρ και μια ινοσεπτ. Σήμερα που πήγα τουαλέτα είδα αρκετά άσπρα που υποθέτω πως είναι από το vasclor. Αν γνωρίζει κάποια κάτι είτε για αυτό είτε για τα συμπτώματα που δεν έχω ας μου πει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Διαφημίσεις

Just now, Annatsek είπε:

Κορίτσια μου, καλησπέρα!!!!!! Έκανα εμβρυομεταφορα την Δευτέρα 1/4 και περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα!!! Δεν έχω απολύτως κανένα σημάδι-σύμπτωμα. Σημαίνει κάτι αυτό; Παίρνω vasclor, utrogestan, Filicine, Σαλοσπίρ και μια ινοσεπτ. Σήμερα που πήγα τουαλέτα είδα αρκετά άσπρα που υποθέτω πως είναι από το vasclor. Αν γνωρίζει κάποια κάτι είτε για αυτό είτε για τα συμπτώματα που δεν έχω ας μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Κορίτσι μου καλη επιτυχία σου εύχομαι... σε καθε μια ειναι διαφορετικα.. συνήθως λενε οτι δεν υπάρχουν συμπτώματα αππ τοσο νωρίς.... τα ασπρα ειναι απο τα χάπια που βάζεις κολπικα 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Koukou17 είπε:

Κορίτσι μου καλη επιτυχία σου εύχομαι... σε καθε μια ειναι διαφορετικα.. συνήθως λενε οτι δεν υπάρχουν συμπτώματα αππ τοσο νωρίς.... τα ασπρα ειναι απο τα χάπια που βάζεις κολπικα 

Σε ευχαριστώ πολύ, μακάρι!!!!!δεν είναι χάπι (υπόθετο) αυτό που βάζω είναι κρεμουλα

Just now, Annatsek είπε:

Κορίτσια μου, καλησπέρα!!!!!! Έκανα εμβρυομεταφορα την Δευτέρα 1/4 και περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα!!! Δεν έχω απολύτως κανένα σημάδι-σύμπτωμα. Σημαίνει κάτι αυτό; Παίρνω vasclor, utrogestan, Filicine, Σαλοσπίρ και μια ινοσεπτ. Σήμερα που πήγα τουαλέτα είδα αρκετά άσπρα που υποθέτω πως είναι από το vasclor. Αν γνωρίζει κάποια κάτι είτε για αυτό είτε για τα συμπτώματα που δεν έχω ας μου πει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Γεια σου, θα συνφωνησω ειναι νωρις να εχεις συμπτωματα, οσο για τα ασπρα σιγουρα απο τη κρεμα !!! Σου ευχομαι καλυ επιτυχια σκεψου θετικα και μην κολλας σε μικρολεπτομεριες γτ δεν κανει καλο την εχω πατησει!! 

• Ευχαριστώ 1

On 7/4/2019 at 9:53 ΜΜ, Καντι είπε:

Kanti δυστυχώς αδιαθετησα το ενδομήτριο μου ειναι μικρο κ ο γιατρός δεν μου αφησε ουτε μια ελπίδα ππυ στην ουσια το ειχα καταλαβει κ μονη μου απο εχτες

• Λυπημένη/-ος 1

Κορίτσια δυστυχώς η χοριακη μου βγήκε >1 . Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να κάνω μια εξέταση που θα στείλουν δείγμα στην Ισπανία για να δούμε αν φτάσει το ενδομήτριο η η σάλπιγγα και κοστίζει 400€....ποια είναι η γνώμη σας ; Να την κάνω η να προσπαθήσω πάλι; Εγώ κατεψυγμένα αλλα 6

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, Annatsek είπε:

Κορίτσια δυστυχώς η χοριακη μου βγήκε >1 . Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να κάνω μια εξέταση που θα στείλουν δείγμα στην Ισπανία για να δούμε αν φτάσει το ενδομήτριο η η σάλπιγγα και κοστίζει 400€....ποια είναι η γνώμη σας ; Να την κάνω η να προσπαθήσω πάλι; Εγώ κατεψυγμένα αλλα 6

Λυπάμαι πολυ για το αρνητικό.... Ηταν βλαστοκυστες; Εχεις ξαναπροσπαθήσει;

Το δείγμα σίγουρα να το στείλεις, αλλα δεν κατάλαβα τι βλέπουν σε αυτο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Λυπάμαι πολυ για το αρνητικό.... Ηταν βλαστοκυστες; Εχεις ξαναπροσπαθήσει;

Το δείγμα σίγουρα να το στείλεις, αλλα δεν κατάλαβα τι βλέπουν σε αυτο.

Έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ.... δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω.... μου έλεγαν όλοι ότι θα πάει καλά. Ήταν η πρώτη μου φορά (εμβρυομεταφορα δεν  ξέρω Αν αυτό είναι βλαστοκυστες) 

πραγματικα και εγώ δεν κατάλαβα τι μου έλεγε. Νομίζω είπε πως θα δουν το ενδομήτριο και ποιες είναι οι σωστές μέρες για εμβρυομεταφορα και έτσι θα δούμε αν φταίει αυτό η η σάλπιγγες . 

Σορυ αν κούρασα η αν σε μπέρδεψα αλλά είμαι ταραγμένη 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Annatsek είπε:

Έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ.... δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω.... μου έλεγαν όλοι ότι θα πάει καλά. Ήταν η πρώτη μου φορά (εμβρυομεταφορα δεν  ξέρω Αν αυτό είναι βλαστοκυστες) 

πραγματικα και εγώ δεν κατάλαβα τι μου έλεγε. Νομίζω είπε πως θα δουν το ενδομήτριο και ποιες είναι οι σωστές μέρες για εμβρυομεταφορα και έτσι θα δούμε αν φταίει αυτό η η σάλπιγγες . 

Σορυ αν κούρασα η αν σε μπέρδεψα αλλά είμαι ταραγμένη 

Ξερω τον πονο σου τον εχω περασει αρκετές φορές δυστυχώς. Παρε το χρόνο σου ειναι σημαντικό που εχεις κατεψυγμενα.

Βλαστοκυστες λέγονται τα έμβρυα που μεταφέρονται στην μήτρα 5 μερες μετα την ωοληψια. Αλλιώς χαρακτηρίζονται δεύτερης, τρίτης μέρας.

Στέλνουν στην Ισπανία για το ΕΡΑ και το εμα τεστ.

Με το ΕΡΑ βλέπουν ποτε ανοίγει το παράθυρο εμφύτευσης. Απλα μου κανει εντύπωση η τιμη που έγραψες γιατι ήξερα οτι ειναι γύρω στα 700 ευρώ. Με το εμα κοιτάζουν για φλεγμονή οπως έγραψε μια κοπελα, αυτο δεν το γνώριζα.

Οι σάλπιγγες δεν ξερω τι σχέση μπορει να έχουν, ειδικά στην εξωσωματική που τις παρακάμπτουμε.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Annatsek είπε:

Ποια εξεταση εγω εκανα το εμμα τεστ της ισπανιας βιοψια ενδομητριοθ

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Just now, Καντι είπε:

Ξερω τον πονο σου τον εχω περασει αρκετές φορές δυστυχώς. Παρε το χρόνο σου ειναι σημαντικό που εχεις κατεψυγμενα.

Βλαστοκυστες λέγονται τα έμβρυα που μεταφέρονται στην μήτρα 5 μερες μετα την ωοληψια. Αλλιώς χαρακτηρίζονται δεύτερης, τρίτης μέρας.

Στέλνουν στην Ισπανία για το ΕΡΑ και το εμα τεστ.

Με το ΕΡΑ βλέπουν ποτε ανοίγει το παράθυρο εμφύτευσης. Απλα μου κανει εντύπωση η τιμη που έγραψες γιατι ήξερα οτι ειναι γύρω στα 700 ευρώ. Με το εμα κοιτάζουν για φλεγμονή οπως έγραψε μια κοπελα, αυτο δεν το γνώριζα.

Οι σάλπιγγες δεν ξερω τι σχέση μπορει να έχουν, ειδικά στην εξωσωματική που τις παρακάμπτουμε.

Όχι δεν τα βάλαμε κατευθείαν όποτε δεν είναι βλαστοκυστες. Μπορεί να μου είπε και 700€ δεν μπορώ να θυμηθώ.... μπορεί δλδ να έχω φλεγμονή την οποία να μην την είχε δει ο γιατρός; Η σάλπιγγα λίγο πριν την ωοληψια μάζεψε υγρό το οποίο μάλλον προκλήθηκε από τα φάρμακα και ο γιατρός είπε πως μου αφαιρεί 3% από την επιτυχία της εξωσωματικής. Νομίζω πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ , πως θα βάλω και τα τελευταία και δεν θα έχω καταφέρει τπτ.

Just now, Annita tsoupani είπε:

Ποια εξεταση εγω εκανα το εμμα τεστ της ισπανιας βιοψια ενδομητριοθ

Μάλλον το ίδιο είναι και αυτό που μου είπε και εμένα. Ποσό πλήρωσες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...