Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

Θα γίνουμε γονείς τον Φεβρουάριο του 2018

Recommended Posts

Μη σε ξεγελά το τικεράκι... :-P Δεν το άλλαξα ακόμη για να δω τι θα δείξει η αυχενική σαν ημερομηνία κ να το φτιάξω μία κ καλή. Βάσει των χθεσινών μετρήσεων σήμερα είμαι 10+6 οπότε στην αυχενική θα είμαι 11+5... Για να δούμε... Δεν είναι μακριά η Δευτέρα θα μάθουμε... Άντε να βγουν καλά να πάμε διακοπές με ηρεμία μετά... :-D

• Μου αρέσει 1

tt1d93c4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 486
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια! 

@ekrs είναι ανθρωπινο κ λογικό να αγχώνεσαι μετά απ όσα πέρασες, αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου να είναι όλα τέλεια. Οι παλμοί του μωρού σου είναι φυσιολογικοι. Θυμαμαι κ εγώ είχα απορήσει με τον αριθμό των παλμών στο πρωτο μου. Επίσης ναι, μύθος είναι! Εμένα μου έλεγαν βάσει παλμών έχω κορίτσι κ μου βγήκε αγοραρος με τα όλα του! Είσαι πολύ τυχερή που θα πας διακοπές έχοντας ηρεμήσει από αυτό το άγχος της αυχενικής, γτ εμείς θα πάμε πριν κ θα με τρώει! 

@Jo sephine εσείς θα πάτε πριν ή μετά? Τι κάνει το αγοράκι σου? 

Η @gogouli88 που είναι να μας πει τα νέα της??

• Μου αρέσει 1

okVgp3.pngf0C9p3.png

Kαλημέρα! Πρωινή πρωινή εγώ, πού ύπνος...

@Konsta15 μου, κι εμείς πριν θα πάμε, σε μια εβδομάδα φεύγουμε για Φοινικούντα και ετοιμάζομαι σιγά σιγά, γιατί είναι κι ένα κάρο όλα αυτά που χρειάζεται το μουτράκι μας για τις διακοπές. Μετά την αυχενική έχουμε πάλι λίγη άδεια και θα κάτσουμε στα εξοχικά, αλλά εντάξει, οι βασικές διακοπές μας θα είναι τώρα την επόμενη εβδομάδα.

Ήθελα κι εγώ να σε ρωτήσω σε τι φάση είστε τώρα με το γιο σου, που είναι λίγο μεγαλύτερος από τον δικό μου. Εμένα είναι ένας σβούρας που δεν κάθεται λεπτό ήσυχος, σκαλίζει τα πάντα και φυσικά θέλει 100% προσοχή γιατί ακόμα μπορεί να κάνει το οτιδήποτε επικίνδυνο. Είναι γενικώς συνεννοήσιμος και πολύ τσαχπίνης, αλλά κάποια πράγματα όσο και να του λέμε πόσο επικίνδυνα είναι τα έχει βρει παιχνίδι/πείραγμα προς εμάς και τα κάνει και μετά χαχανίζει πονηρά (π.χ. μάτια κουζίνας, πλυντήριο και λοιπά). Οπότε τον έχουμε συνεχώς από κοντά. Τρώει μόνος του πια και γίνεται ένας χαμός (και λίγα λέω :tongue:), οπότε το χαίρομαι πολύ που θα πάμε εξοχή και θα τα κάνει όλα λίμπα χωρίς να με πολυνοιάζει. Βέβαια, τα ίδια γίνονται και στις ταβέρνες, όπου εκεί μαζεύω σαν τρελή ό,τι μπορέσω! χαχαχα Γενικώς είναι ένα πολύ τρυφερό και ξύπνιο μπομπιράκι και θα μπορούσα να μιλάω για ώρες, πάντως τώρα και μέχρι να γεννηθεί το αδερφάκι νομίζω είναι και θα παραμείνει στα ντουζένια του όσον αφορά την υπερδραστηριότητα και πιστεύω θα είναι μεγάλο στοίχημα το πώς θα τα καταφέρουμε με δύο παιδιάκια τόσο κοντινά, τουλάχιστον στις αρχές.

Γράψε μου κι εσύ πώς το βλέπεις και ποια είναι η δική σου εμπειρία που είστε λίγους μήνες μεγαλύτεροι. Διακοπές τι λέτε να κάνετε;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κοριτσάκια η χοριακη σήμερα έφτασε 2040 μου είπε παρασκευή πρωι για υπέρηχο!χτεσ που πήγα τελικά μ λέει να την κάνω πρώτα τη χοριακη κ μετά, εγώ δε κατάλαβα, μου γράψε κ μαγνήσιο γιατί είχα πόνους περιοδου.

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείς ότι δεν μπορείς να φτιάξεις το τικεράκι σου;;

Πάτα πάνω σε ένα από τα δικά μας για να φτιάξεις το δικό σου μετά πατάς να πάρεις τον κωδικό και κάνεις copy paste τον bb κώδικα στην υπογραφή σου (βρίσκεται στις ρυθμίσεις προφίλ - εμένα από τάμπλετ δεν γινόταν κ το έκανα από λάπτοπ).

Καλή επιτυχία για την Παρασκευή!!! Όλα να σου πάνε καλά!! :-D

tt1d93c4

Kαλημέρες! Εδώ επιτέλους δρόσισε για τα καλά και ετοιμαζόμαστε για ολοήμερη βολτίτσα με τον σβουρίτσα μας και το βραδάκι σινεμά μπαμπάς-μαμά! Επίσης, όπου να 'ναι φεύγουμε για διακοπές και ανυπομονούμε πώς και πώς για ονειρεμένη θάλασσα και μετά επιτέλους αυχενική! Θα πέσει κυνήγι βέβαια στις διακοπές, αλλά έχω σκοπό να το ευχαριστηθώ όσο δεν πάει προτού αφιχθεί και το δεύτερο σποράκι για τα καλά. Χθες βγήκαμε όλοι μαζί το βράδυ με την παρέα μας και το ανακοινώσαμε, οπότε ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά με γέλιο και πολλά πειράγματα για τις σκηνές απείρου κάλλους που θα ζήσουμε με τα δυο μωρά/νήπια. Είχαμε και παραγγελίες φύλου, η παρέα απαιτεί κι άλλο αγόρι, αλλά φυσικά εγώ κι ο σύζυγος κάναμε τους κουφούς, ό,τι θέλει ας έρθει. Φιλιά και καλό μας ΣΚ!

• Μου αρέσει 1

vLmAp2.png FMoxp2.png

1 hour ago, Jo sephine είπε:

Kαλημέρες! Εδώ επιτέλους δρόσισε για τα καλά και ετοιμαζόμαστε για ολοήμερη βολτίτσα με τον σβουρίτσα μας και το βραδάκι σινεμά μπαμπάς-μαμά! Επίσης, όπου να 'ναι φεύγουμε για διακοπές και ανυπομονούμε πώς και πώς για ονειρεμένη θάλασσα και μετά επιτέλους αυχενική! Θα πέσει κυνήγι βέβαια στις διακοπές, αλλά έχω σκοπό να το ευχαριστηθώ όσο δεν πάει προτού αφιχθεί και το δεύτερο σποράκι για τα καλά. Χθες βγήκαμε όλοι μαζί το βράδυ με την παρέα μας και το ανακοινώσαμε, οπότε ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά με γέλιο και πολλά πειράγματα για τις σκηνές απείρου κάλλους που θα ζήσουμε με τα δυο μωρά/νήπια. Είχαμε και παραγγελίες φύλου, η παρέα απαιτεί κι άλλο αγόρι, αλλά φυσικά εγώ κι ο σύζυγος κάναμε τους κουφούς, ό,τι θέλει ας έρθει. Φιλιά και καλό μας ΣΚ!

Αχ τι ωραία!!! Εμείς ακόμα δεν το έχουμε πει σε φίλους, ούτε στα αδέρφια... Πρώτα ο Θεός μετά την αυχενική θα ξεκινήσουμε... Ποιος ξέρει μπορεί να μάθουμε φύλο κ να μη χρειαστούν οι παραγγελιές.. :-D

Κ εμείς πάμε διακοπές σε μία εβδομάδα... Τελευταίες μόνοι μας... Χιχιχι... Τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε για μερικά ψώνια.... Άσχετο αλλά όλοι έχουν ανεβάσει τιμές κ ακόμη κ με τις εκπτώσεις ακριβά είναι...

tt1d93c4

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! 

Τι κάνετε? Εμείς έχουμε τα δεύτερα γενέθλια μας σήμερα! ! Εγίνε κιόλας 2 το αγόρι μου! Τα γιορτασαμε βέβαια χτες που ήρθαν κ οι παππούδες μας κ οι θειοι μας.

@gogouli88 τι έγινε την Παρασκευή? 

@ekrs ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΑΥΧΕΝΙΚΉ ΤΗΣ ΜΙΚΡΉΣ ΜΑΣ ΟΜΆΔΑΣ!!!

@Jo sephine το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό. Ο δικός μου δεν έκανε ποτέ ιδιαίτερα επικινδυνα πραγματα. Σκαρφαλώνει χοροπηδάει απ όλα κάνει σαν παιδακι κ ειδικά αγοράκι αλλά πρίζες, ματιά κουζίνας κλπ για κάποιο δικό του λόγο δεν πείραξε ποτέ! Ίσως επειδή δεν του είπα επιτηδες ποτέ να μην πλησιάσει κ δεν το ειδε πότε σαν απαγορευμενη ζώνη. Για φαΐ και όλα τα υπόλοιπα ο δικός μου πάει παιδικό σταθμό από μωράκι κ του έχουν μάθει να μη λερώνεται! Καλά εντάξει. .μωρά είναι όλο κ κάτι πέφτει! Είπαμε! Αλλά πανικός δε γίνεται! Με τον παιδικό μπήκε σε τάξη κ σε διαφορα αλλά πράγματα οπότε μας διευκολυνε κ εμάς. Όταν όμως ήταν στην ηλικία του δικού σου που δε μιλούσε πολύ ακόμη ναι ήταν πιο δύσκολα. Τώρα που μιλάει κανονικά είναι πολύ πιο εύκολα όλα! Θα δεις κ εσύ τα Χριστούγεννα ας πούμε θα έχεις τελείως άλλο παιδάκι! Διακοπές θα πάμε Αύγουστο σε δωμάτιο πάνω στη θάλασσα να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη με τα πήγαινε έλα. Περισυ που πηγαμε κ ηταν ενος ετους κ ημασταν μακρυα απ τη θαλασσα έπρεπε να μαγειρεύω το πρωί να παίρνω μαζί ψυγειακι κλπ. Τώρα μια μακαρονάδα στο κουζινακι του δωματιου κ από ταβέρνα όταν τρώμε έξω κ γινόντα όλα πιο απλά. Θα δεις που μέχρι να γεννηθεί το μικρούλι, ο 'μεγαλος' σου θα έχει μεταμορφωθεί πλήρως κ θα βοηθάει κιόλας! !

Όσες ετοιμάζεστε καλές διακοπές! !! Εμεις έχουμε μέλλον ακόμη!

Το έχετε ανακοινώσει ε? Εμείς πουθενά είναι νωρίς αν κ χτες θα ήταν όμορφα στα γενέθλια του μικρού να λέγαμε κ τέτοιο νέο αλλά κρατηθηκαμε. Καλύτερα. Με τον καιρό! Jo sephine πάτε κ βολτούλες με τον άντρα σου.τι ωραία! Εμείς τα έχουμε ξεχάσει αυτά γτ δεν έχουμε πουθενά να τον αφήσουμε. Είμαστε μόνοι οπότε αν πάμε κάπου είναι μαζί κ ο μικρός. Τώρα με τα 2 δεν θα θυμόμαστε καν τι σημαίνει βγαίνουμε οι 2 μας!!

okVgp3.pngf0C9p3.png

@Konsta15 να σου ζήσει ο γιος!!!

Κορίτσια πήγε πολύ καλά Δόξα το Θεό!!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το ξεπεράσαμε... Οι αιματολογικές θα βγουν την Πέμπτη αλλά ο γιατρός δεν ανησυχεί... Αν κ παλμοί πάλι ψηλά (178). Μας είπε ότι είναι αγοράκι... Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη... Είναι υγιής ο μπέμπης!!! :-D:eek:

Διακοπές φεύγουμε την Κυριακή.. Απολύτως χαλαροί πλέον... :) Μετά από αυτό μάλλον θα απολαύσουμε την άδεια Αθήνα του Αυγούστου..

Εμείς τις ανακοινώσεις τις κρατήσαμε πίσω... Επειδή η παλλίνδρομη είναι πρόσφατη (Νοέμβριος) δεν θέλαμε να ξεσηκώσουμε κόσμο. Το ήξερε η μαμά μου από την αρχή, 10 μέρες μετά τα πεθερικά μου κ ο μπαμπάς μου το έμαθε πριν μία εβδομάδα. Αλλά από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουμε να το λέμε.. Τις τελευταίες δέκα μέρες έχει αρχίσει κ φαίνεται κιόλας.... 

@Konsta15 να σου ζήσει ο γιος!!!

Κορίτσια πήγε πολύ καλά Δόξα το Θεό!!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το ξεπεράσαμε... Οι αιματολογικές θα βγουν την Πέμπτη αλλά ο γιατρός δεν ανησυχεί... Αν κ παλμοί πάλι ψηλά (178). Μας είπε ότι είναι αγοράκι... Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη... Είναι υγιής ο μπέμπης!!! :-D:eek:

Διακοπές φεύγουμε την Κυριακή.. Απολύτως χαλαροί πλέον... :) Μετά από αυτό μάλλον θα απολαύσουμε την άδεια Αθήνα του Αυγούστου..

Εμείς τις ανακοινώσεις τις κρατήσαμε πίσω... Επειδή η παλλίνδρομη είναι πρόσφατη (Νοέμβριος) δεν θέλαμε να ξεσηκώσουμε κόσμο. Το ήξερε η μαμά μου από την αρχή, 10 μέρες μετά τα πεθερικά μου κ ο μπαμπάς μου το έμαθε πριν μία εβδομάδα. Αλλά από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουμε να το λέμε.. Τις τελευταίες δέκα μέρες έχει αρχίσει κ φαίνεται κιόλας.... 

tt1d93c4

Ευχαριστώ πολύ! 

Συγχαρητήρια λοιπόν!!! Μπράβο όλα καλά ο γιόκας! Με το καλό κ οι υπόλοιπες! 

Ανακοινώσεις εννοούσα γενικά. Εγώ ούτε γονείς έχω πει ούτε αδέρφια. Μόνο οι 2 μας το ξέρουμε κ βασικά το προτιμω.. εσένα αρχισε να φαίνεται τώρα, εμένα που έχω ένα τεράστιο πρηξιμο απ την αρχή κ μοιάζω με 5 μηνών τι να πω! Έτσι ήμουν κ στο γιο μου. Έμοιαζα έτοιμογενη από 5 μηνών ήδη. Οι μαιες οι ίδιες μου το έλεγαν. Χτες στο παρτυ με κοιτούσαν κ ίσως κάτι ψιλιαστηκαν γτ ξέρουν ότι δεν θα τους το έλεγα! 

okVgp3.pngf0C9p3.png

4 ώρες πρίν, Konsta15 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! 

Συγχαρητήρια λοιπόν!!! Μπράβο όλα καλά ο γιόκας! Με το καλό κ οι υπόλοιπες! 

Ανακοινώσεις εννοούσα γενικά. Εγώ ούτε γονείς έχω πει ούτε αδέρφια. Μόνο οι 2 μας το ξέρουμε κ βασικά το προτιμω.. εσένα αρχισε να φαίνεται τώρα, εμένα που έχω ένα τεράστιο πρηξιμο απ την αρχή κ μοιάζω με 5 μηνών τι να πω! Έτσι ήμουν κ στο γιο μου. Έμοιαζα έτοιμογενη από 5 μηνών ήδη. Οι μαιες οι ίδιες μου το έλεγαν. Χτες στο παρτυ με κοιτούσαν κ ίσως κάτι ψιλιαστηκαν γτ ξέρουν ότι δεν θα τους το έλεγα! 

Τόσο πολύ;; Κοίτα από την αρχή φαινόταν εμένα αλλά με μία φαρδιά μπλούζα κλπ. καλυπτόταν κάπως.. Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα..

Έκανα καλό ποδαρικό με την αυχενική μακάρι να ακούσουμε τέλεια νέα κ από τις υπόλοιπες :)

tt1d93c4

Καλημέρα, κορίτσια και μέλλουσες μαμάδες!

@ekrs, συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα και χίλια μπράβο γιατί θα σας φύγει ένα τεράστιο βάρος και θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! Μπράβο και για τον μπεμπάκο, με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο αγοράκι! Περιττό να μιλήσω για τρέλα και για έρωτα, νομίζω ισχύει για όλα τα παιδάκια, οπότε σίγουρα θα το πάθεις κι εσύ!

@Konsta15 μου, να χαίρεσαι το γιόκα σου που έγινε 2 χρονών μπομπιράκι! Να τον δείτε γερό κι ευτυχισμένο! Χαίρομαι για όσα μου γράφεις, ανυπομονώ να μας πρήξει στην πολυλογία με τις κουβεντούλες του κι εγώ. Τώρα λέει καμιά 10ριά λέξεις, αν και συνεννοούμαστε απόλυτα, είμαι σίγουρη ότι θα νιώσει πιο χαλαρός να μπορεί να επικοινωνήσει και με λόγια.

Εγώ τα κλασικά, όπως τα έγραφα, δεν πρόλαβα να πω ότι με άφησαν οι ναυτίες, τελικά κάθε 2-3 βράδια μες στην άγρια νύχτα, κατά τις 4 το πρωί ξυπνάω για εμετούς. Σε όσους το έχω πει το βρίσκουν κουλό. Στριφογυρνάω μάλλον εκείνη την ώρα και με πιάνει νευρικότητα και έρχεται και η ναυτία. Μέσα στη μέρα μια χαρά, μόνο οι αποστροφές για φαγητά και μυρωδιές, που εντάξει δεν με ενοχλούν.

Κοιλίτσα εγκύου εμένα στο γιο μου πετάχτηκε στον 6ο, οπότε και τώρα δεν πολυελπίζω για νωρίτερα. Περίμενα, περίμενα τότε και μπαα. Αλλά τώρα ελπίζω ότι το 2ο φαίνεται λίγο νωρίτερα, θα δείξει!

• Μου αρέσει 1

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...