Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

23 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

Κορίτσια γεια σας! Είναι πρώτη φορά που γράφω σ' αυτό το θέμα. Έχω ΠΗΤ 3 Φεβρουαρίου και μέχρι στιγμής έχω μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Οι εμετοί συνεχίζονται ακόμα και τώρα (πιο αραιά), παίρνω χάπια για το στομάχι, και έχω χάσει 5 κιλά (είμαι 41). Τώρα εμφανίστηκε και άλλο σύμπτωμα, μια συνεχόμενη ταχυκαρδία και πονοκέφαλος κάποιες φορές. Το έχει καμία αυτό? Θα κάνω καρδιολογική εξέταση για παν ενδεχόμενο. Γενικά είμαι αρκετά down με όλα αυτά, ούτε καν έχω μπει στη διαδικασία να οργανωθώ για το μωρό και σίγουρα χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη. Αισθάνομαι πολύ αδύναμη και δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είμαι έτσι. Ο γιατρός μου δεν ανησυχεί με τίποτα αλλά εγώ ανησυχώ η αλήθεια είναι.

Οντως τα κιλα σου ειναι ανησυχητικα θα ελεγα...41κιλα και ο γιατρος σου ειναι οκ;για νευρικη ανορεξια μου ακουγεται...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalfeli: Οταν λες ταχυπαλμια ποσες σφυξεις εχεις το λεπτο;το βρισκω και λιγο φυσιολογικο οι σφυξεις μας να ανεβαινουν στην εγκυμοσυνη γιατι η λειτουργια της καρδιας ειναι μεγαλυτερη τωρα ποσο μαλλον εσενα καταπονειται πολυ ο οργανισμος σου με τους εμετους καιτα κιλα που εχασες .ο γιατρος σου δεν ανησυχισε που εφτασες τοσα λιγα κιλα;

παντως εχω παρατηρησει πως οι κοπελες που εχουν ασχημη εγκυμοσυνη εχουν αγορια.μια γνωστη μου ηταν στο νοσικομειο με συσπασεις στον 6ο μηνα κ εχει αγορι ,ενω στο κοριτσακι της δεν ειχε τιποτα .και μου ειπε και οι αλλες κοπελες που νοσηλευοταν οι περισσοτερες ειχαν αγορια.μπορει και τυχαιο αλλα...

εμεις πηγαμε για λιγα ψωνια..πηρα ενα σετ με παπλωμα-παντα-κουνουπιερα. Και ενα φωτιστικο..(μη γελετε.) ηταν τελειο..και λογω εκπτωσεων ηταν σχετικα καλες τιμες γιατι χωρις δεν τα επερνες...ελπιζω μονο μην μας αλλαξουν το φυλλο στην β επιπεδου...τα υπολοιπα ειπα τον νοεμβριο...

• Μου αρέσει 3

5 hours ago, CME2205 said:

@Kalfeli φαντάζομαι ο γιατρός σου σου δίνει βιταμίνες; έχεις φτάσει πολύ λίγα κιλά! Υπάρχει κάτι που σε ανακουφίζει από τους εμετούς;

Δε μου δίνει βιταμίνες όχι.. Τώρα τελευταία εγώ του είπα και παίρνω σίδηρο. Τώρα δεν είναι τόσο οι εμετοί όσο το ότι δυσκολεύομαι να ξαναβάλω τα κιλά που έχασα ενώ τρώω πολύ καλύτερα. Απλά φουσκώνω πολύ εύκολα οπότε όλη μέρα τρώω από λίγο αλλά δε βάζω. Μήπως να πάρω καμια βιταμίνη? Αλλά δεν ξέρω ποια και το θέμα είναι να μη πειράζει το στομάχι.

1 hour ago, november rain said:

Οντως τα κιλα σου ειναι ανησυχητικα θα ελεγα...41κιλα και ο γιατρος σου ειναι οκ;για νευρικη ανορεξια μου ακουγεται...

Νευρική ανορεξία είναι  κάτι εντελώς διαφορετικό. Εγώ τα έχασα λόγω εμετών. Και τώρα αν και τρώω δεν μπορώ να τα ξαναβάλω τόσο εύκολα λόγω μεταβολισμού.. δυστυχώς.. ο γιατρός πάντως δε φαίνεται να ανησυχεί.. Αλλά τι  να κάνω άλλο δεν ξέρω? 

1 hour ago, rainbow said:

kalfeli: Οταν λες ταχυπαλμια ποσες σφυξεις εχεις το λεπτο;το βρισκω και λιγο φυσιολογικο οι σφυξεις μας να ανεβαινουν στην εγκυμοσυνη γιατι η λειτουργια της καρδιας ειναι μεγαλυτερη τωρα ποσο μαλλον εσενα καταπονειται πολυ ο οργανισμος σου με τους εμετους καιτα κιλα που εχασες .ο γιατρος σου δεν ανησυχισε που εφτασες τοσα λιγα κιλα;

παντως εχω παρατηρησει πως οι κοπελες που εχουν ασχημη εγκυμοσυνη εχουν αγορια.μια γνωστη μου ηταν στο νοσικομειο με συσπασεις στον 6ο μηνα κ εχει αγορι ,ενω στο κοριτσακι της δεν ειχε τιποτα .και μου ειπε και οι αλλες κοπελες που νοσηλευοταν οι περισσοτερες ειχαν αγορια.μπορει και τυχαιο αλλα...

Έχω 90-100 σφύξεις σε ηρεμία. Το θέμα είναι ότι αυτό με κάνει και αισθάνομαι πολύ ασχημα, σαν να έχω πυρετό κάπως. Πήγα στον καρδιολόγο και μου είπε όλα οκ. Τώρα εγώ γιατί αισθάνομαι τόσο χάλια δεν ξέρω. Ο γιατρός δεν ανησυχεί όχι. Αλλά και τι να κάνει? Δεν μπορεί να μου βάλει τα κιλά που έχασα. Ίσως έπρεπε  να μου πει να κάνω εξετάσεις σε κάτι αν έχω έλλειψη, δεν ξέρω. 

Τώρα για το φύλο, δεν ξέρω, οι χτύποι της καρδιάς πάντως είναι αυξημένοι, κάτι που υποδηλώνει μάλλον κορίτσι. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

4 hours ago, Faith 30 said:

@Kalfeli εχω συνεχεια ταχυπαλμια,ειτε ξεκουραστη,ειτε κουρασμενη,ειναι εκει μονιμος.την εχω συνηθησει,εφοσον η πιεση ειναι μια χαρα δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο.αν νιωθεις οτι χρειαζεσε βοηθεια,βεβαιος να την ζητησεις,δεν ειναι κακο,οι ορμονες μας ειναι στο κοκκινο αυτη την περιοδο.

Αχ μακάρι να τη συνηθίσω κι εγώ, μέχρι στιγμής είναι κάτι που με αναστατώνει. Αλλά μάλλον πρέπει να μην το σκέφτομαι.

R2E1.png]

@Kalfeli ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι..και εγω 172 παλμους ειχε το μωρο μου και ειναι αγορι ωστοσο και στο πρωτο παιδακι που ειναι κοριτσακι ειχα 167 οποτε αυτα δεν ισχυουν με τους παλμους.. 

Και εγω ειχα πολλους εμετους ζαλαδες ειχα χασει 4 κιλα αλλα απο το καιρο που αρχισα κανονικα το σιδηρο το φιλικο οξυ μου περασαν οποτε ειναι και αυτο που σε βοηθαει πιατευω να δυναμωσουμε..

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

Δε μου δίνει βιταμίνες όχι.. Τώρα τελευταία εγώ του είπα και παίρνω σίδηρο. Τώρα δεν είναι τόσο οι εμετοί όσο το ότι δυσκολεύομαι να ξαναβάλω τα κιλά που έχασα ενώ τρώω πολύ καλύτερα. Απλά φουσκώνω πολύ εύκολα οπότε όλη μέρα τρώω από λίγο αλλά δε βάζω. Μήπως να πάρω καμια βιταμίνη? Αλλά δεν ξέρω ποια και το θέμα είναι να μη πειράζει το στομάχι.

Νευρική ανορεξία είναι  κάτι εντελώς διαφορετικό. Εγώ τα έχασα λόγω εμετών. Και τώρα αν και τρώω δεν μπορώ να τα ξαναβάλω τόσο εύκολα λόγω μεταβολισμού.. δυστυχώς.. ο γιατρός πάντως δε φαίνεται να ανησυχεί.. Αλλά τι  να κάνω άλλο δεν ξέρω? 

Έχω 90-100 σφύξεις σε ηρεμία. Το θέμα είναι ότι αυτό με κάνει και αισθάνομαι πολύ ασχημα, σαν να έχω πυρετό κάπως. Πήγα στον καρδιολόγο και μου είπε όλα οκ. Τώρα εγώ γιατί αισθάνομαι τόσο χάλια δεν ξέρω. Ο γιατρός δεν ανησυχεί όχι. Αλλά και τι να κάνει? Δεν μπορεί να μου βάλει τα κιλά που έχασα. Ίσως έπρεπε  να μου πει να κάνω εξετάσεις σε κάτι αν έχω έλλειψη, δεν ξέρω. 

Τώρα για το φύλο, δεν ξέρω, οι χτύποι της καρδιάς πάντως είναι αυξημένοι, κάτι που υποδηλώνει μάλλον κορίτσι. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Αχ μακάρι να τη συνηθίσω κι εγώ, μέχρι στιγμής είναι κάτι που με αναστατώνει. Αλλά μάλλον πρέπει να μην το σκέφτομαι.

Θεορώ ότι πρέπει να παίρνεις κάποθα πολυβιταμίνη. Εγώ παίρνω τις pregnance care max και δεν με πειράζουν. Φυσικά ρώτησε το γιατρό σου, όμως πρέπει να παρεις τα πάνω σου σιγά σιγά!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

15 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

Νομιζω οι σφυξεις σου δ ειναι ανησυχητικες,ειδικα για εγκυο.απλα μαλλον επειδη εχασες κιλα,κ ζυγιζεις αρκετα λιγο σου ειναι το δυσκολο.αν δ σταματησαν οι εμετοι μηπως να παρεις κτ να σταματησουν;κανενα ελεγχο για σιδηρο,ασβεστιο.ισως χρειαζεσαι συμπληρωμα.εκτος απο φυλικο μπορεις να παρεις κ πολυβιταμινες,υπαρχουν για εγκυους.ελεγξε θυροειδη.οσο για το φαγητο,αν μπορεις να τρως κανα πιο θερμιδικα τα φαγητα.περισσοτερο λαδακι η βουτυρο στο φαγητο,μοσχαρι,χοιρινο,αρνι,κατσικι,παπια για κρεας,αβοκαντο,ξηρους καρπους

Συγνωμη για την παρεμβαση

17 ώρες πρίν, rainbow είπε:

εμεις πηγαμε για λιγα ψωνια..πηρα ενα σετ με παπλωμα-παντα-κουνουπιερα. Και ενα φωτιστικο..(μη γελετε.) ηταν τελειο..και λογω εκπτωσεων ηταν σχετικα καλες τιμες γιατι χωρις δεν τα επερνες...ελπιζω μονο μην μας αλλαξουν το φυλλο στην β επιπεδου...τα υπολοιπα ειπα τον νοεμβριο...

Καθόλου τυχαίο αυτό με τα αρσενικά.. και εγώ στον γιό μου είχα ένα σωρό επιπλοκές ενώ στα κορίτσια μου τίποτα.και μου το είχε αναφέρει και ο γυναικολόγος μου ότι έχει διαπιστωθεί μετά από στατιστικές ότι τα αρσενικά έμβρυα είναι πιο ευπαθή από τα θηλυκά,παρουσιαζουν περισσότερες επιπλοκές κατά τον τοκετό και είναι υποψήφια για περισσότερα σύνδρομα....

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα σε όλες ! 

ανανεωσα το πινακακι μας , έτσι για Μα μν ξεχνιόμαστε ! 

Οσες έχετε μάθει φυλό κ δεν το έχω γράψει πείτε το κ πάλι σας παρακαλώ γτ μπορεί να μου διέφυγε . 

Annaz.........................ΠΗΤ 29/12/2017-πριγκίπισσα 

Faith 30......................ΠΗΤ 03/01/2018 -πρίγκιπας 

Biscottinomum............ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Katerinakiii.................ΠΗΤ 11/01/2018- πρίγκιπας 

Floraki........................ΠΗΤ 11/01/2018.

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 ..............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

Kalfeli.........................ΠΗΤ 03/02/2018

Οντετ ........................ΠΗΤ  10/02/2018

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας 

καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε ! 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

@Mariachi πολυ μαρεσει να διαβαζω το πινακακι μας! Περναει ο καιρος,ο αυγουστος περασε γρηγορα,αντε να φυγει κ ο σεπτεμβριος να τελειωσουν με το καλο ολες οι β επιπεδου,να μιλαμε για τα ψωνια μας μετα.

Κοριτσια τι γνωμη εχετε για την καλιεργια κολπικου-τραχηλικου υγρου σε αυτο το μηνα που ειμαστε?θα ηθελα να κανω μια προληπτικα,το θεωρητε επικυνδυνο?γιατι καπου διαβασα οτι τον τραχηλο δεν πρεπει να τον ακουμπαει ακομη ο γιατρος.θα τον ρωτησω βεβαια οταν παω,απλα θα ηθελα κ την γνωμη σας.τωρα που τελιωσαν τα μπανια θα ηθελα να κανω,τελευταια φορα εκανα ενα μηνα πριν την εξωσωματικη μου.

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

2 ώρες πρίν, Faith 30 είπε:

Καλημερα!

@Mariachi πολυ μαρεσει να διαβαζω το πινακακι μας! Περναει ο καιρος,ο αυγουστος περασε γρηγορα,αντε να φυγει κ ο σεπτεμβριος να τελειωσουν με το καλο ολες οι β επιπεδου,να μιλαμε για τα ψωνια μας μετα.

Κοριτσια τι γνωμη εχετε για την καλιεργια κολπικου-τραχηλικου υγρου σε αυτο το μηνα που ειμαστε?θα ηθελα να κανω μια προληπτικα,το θεωρητε επικυνδυνο?γιατι καπου διαβασα οτι τον τραχηλο δεν πρεπει να τον ακουμπαει ακομη ο γιατρος.θα τον ρωτησω βεβαια οταν παω,απλα θα ηθελα κ την γνωμη σας.τωρα που τελιωσαν τα μπανια θα ηθελα να κανω,τελευταια φορα εκανα ενα μηνα πριν την εξωσωματικη μου.

Εμένα ο γιατρός μου θέλει να κάνω... Μου είπε να την κάνω στο μαιευτήριο όταν θα κάνουμε την β' επιπέδου... Κ δεν μπορώ τον διαστολέα με τίποτα... :?

• Μου αρέσει 1

tt1d93c4

1 hour ago, ekrs είπε:

Εμένα ο γιατρός μου θέλει να κάνω... Μου είπε να την κάνω στο μαιευτήριο όταν θα κάνουμε την β' επιπέδου... Κ δεν μπορώ τον διαστολέα με τίποτα... :?

Αρα δεν υπαρχει προβλημα να γινει,οκ,καλα αποτελεσματα ευχομαι κ στις 2 εξετασεις!!!εμενα ο κολποδιαστολεας δεν με ενοχλει κ τοσο,θα προτεινω κ γω στον γιατρο μου να την κανω την καλιεργεια.

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

faith30:και εγω εχω κανει ηδη μια κ/α και μεσα στη βδομαδα θα κανω και δευτερη. Και καθε φορα μου κανει και υπερηχο απο κατω.Προσεχουν πως θα την παρουν αρκει να την κανει ο γυναικολογος και οχι σε μοκροβιολογικο.δεν υπαρχει προβλημα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...