Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Οντετ είπε:

τι το θελα το σνιτσελ παναηαμ. κοριτσια τετοιο φουσκωμα, δεν μπορω να αναπνευσω. ειμαι πλεον πολυ λαιμαργη κι εχω παλι τον αβολευτο

μια απτα ιδια.τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο και μετα βογκαωωωω..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ααα οκ... Εγώ έχω φυτικό αμυγδαλέλαιο χωρίς προσθήκες κ σκεφτόμουν να το ξεκινήσω από βδομάδα... Αν κ απ'ότι έχω καταλάβει αν το δέρμα είναι καλό δεν έχεις λόγους ανησυχίας για ραγάδες..

Άσχετο βρε κορίτσια αλλά να σας κάνω μία ερώτηση... Όταν ρωτήσει κάποιος πόσων εβδομάδων είμαστε απαντάμε την εβδομάδα που διανύουμε;;; 

tt1d93c4

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ekrs είπε:

Ααα οκ... Εγώ έχω φυτικό αμυγδαλέλαιο χωρίς προσθήκες κ σκεφτόμουν να το ξεκινήσω από βδομάδα... Αν κ απ'ότι έχω καταλάβει αν το δέρμα είναι καλό δεν έχεις λόγους ανησυχίας για ραγάδες..

Άσχετο βρε κορίτσια αλλά να σας κάνω μία ερώτηση... Όταν ρωτήσει κάποιος πόσων εβδομάδων είμαστε απαντάμε την εβδομάδα που διανύουμε;;; 

Η λες αυτή που έχεις συμπληρώσει ή αυτή που διανύεις...

Κι εγώ αμυγδαλέλαιο έβαζα όποτε θυμόμουν

tt1d8aec

Just now, Synnefaki είπε:

Η λες αυτή που έχεις συμπληρώσει ή αυτή που διανύεις...

Κι εγώ αμυγδαλέλαιο έβαζα όποτε θυμόμουν

εγω σημερα εκλεισα εντεκα, απο αυριπ θα αρχισω να λεω οτι διανυω την 12η :)

tt1d8a73

Κοριτσια συγνωμη θα πω μια "εξυπναδα" οσον αφορα τα σπαθολαδα και τα λαδακια σας..πιο πολλα θα δωσετε στην courrier για να τα παραλαβετε παραδωσετε παρα να τα παρετε απο φαρμακειο που τα φτιαχνουν σχεδον ολα, με κοστος πολυ πολυ χαμηλο.βεβαια να μου πεις η χειρονομια μετραει...τεσπα εγω το ειπα οτι θα πω "εξυπναδα" χωρις παρεξηγηση παντα.

πρίν από 5 λεπτά , ekrs είπε:

εμενα ο γιατρος μου εχει πει οτι τωρα που 10+3 λεω οτι ειμαι στην εντεκατη βδομαδα.

πρίν από 4 λεπτά , Οντετ είπε:

εγω σημερα εκλεισα εντεκα, απο αυριπ θα αρχισω να λεω οτι διανυω την 12η :)

εμεις μαζι δεν ειμαστε ρε εγκυουλα; 10/2/2018 δεν εχεις πητ?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πρίν από 5 λεπτά , november rain είπε:

Κοριτσια συγνωμη θα πω μια "εξυπναδα" οσον αφορα τα σπαθολαδα και τα λαδακια σας..πιο πολλα θα δωσετε στην courrier για να τα παραλαβετε παραδωσετε παρα να τα παρετε απο φαρμακειο που τα φτιαχνουν σχεδον ολα, με κοστος πολυ πολυ χαμηλο.βεβαια να μου πεις η χειρονομια μετραει...τεσπα εγω το ειπα οτι θα πω "εξυπναδα" χωρις παρεξηγηση παντα.

εμενα ο γιατρος μου εχει πει οτι τωρα που 10+3 λεω οτι ειμαι στην εντεκατη βδομαδα.

εμεις μαζι δεν ειμαστε ρε εγκυουλα; 10/2/2018 δεν εχεις πητ?

ναι τελευταια περιοδος  2/5 σε περναω δυο τρεις μερες αν θυμαμαι καλα!

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...