Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 40 λεπτά , Katerinakiii είπε:

Γεια σας κοριτσια!!!!δεν μπαινω συχνα γι αυτο δν σας γραφω!!εμεις χθες καναμε την αυχενικη κ δοξα τον θεο το μωρο μας ειναι μια χαρα κ ειναι αγορακι!!!!!!!

Ε μπες πιο συχνά βρε αγάπη.....να μαθαίνουμε και τα νέα σου.

πρίν από 41 λεπτά , Katerinakiii είπε:

Γεια σας κοριτσια!!!!δεν μπαινω συχνα γι αυτο δν σας γραφω!!εμεις χθες καναμε την αυχενικη κ δοξα τον θεο το μωρο μας ειναι μια χαρα κ ειναι αγορακι!!!!!!!

Ε μπες πιο συχνά βρε αγάπη.....να μαθαίνουμε και τα νέα σου.

Βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω, πότε να σας διαβάσω και πότε να σας γράψω...dimitroula μπράβο με το θέμα της δυσκοιλιότητας, ευτυχώς καλυτερευσε η κατάσταση.

florakiμου μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις και όλα θα δρομολογηθούν από μόνα τους,ας γεννήσεις εσύ με το καλό και όλα θα γίνουν μετά.

Οι κοπέλες με τίς αυχενικες καλή επιτυχία να έχετε, έχω χάσει τα αυγά εδώ μέσα ποια έχει σειρά τώρα....

Εγώ ραντεβού έχω στις 28/7 για αυχενική...

Ποια άλλη κοπέλα θα πάει διακοπές; εμείς αν έχουμε καλά αποτελέσματα λέμε να πάμε στην μαμά μου στην Χαλκίδα, έχουμε εξοχικό σπίτι εκεί και να κάτσουμε 20 μέρες.αφου πλέον ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας λέμε να κάτσουμε όσο πιο πολύ γίνεται στην εξοχή γιατί μας περιμένει .... δύσκολος χειμώνας:)

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια μου βλεπω καλα ειστε ολες δοξα το θεο...χαιρομαι πολυ...

@rainbow εννοειται πρεπει να κανεις εναν υπερηχο να δεις γιατι με την εγκυμοσύνη μεγαλωνει..ααα κ σενα μεγαλουτσικος ειναι?  Τι τραβαμε με αυτους τους οζους...ευκαιρια να ψαχνομαστε λιγακι αυτη η περιοδος...μην τα αφηνεις...

@Synnefaki μου αγωνιω κ γω μαζι σου...κ το δικο μ ραντεβου αργει πολυυ με τα υπολοιπα κοριτσια...δεν περνανε οι μερες...αντε να ερθει η δευτερα να μας περιγράψεις κ συ τη χαρα σου...πρωτα ο θεος...

@dimitroula30 μου χαθηκες...πως εισαι? Εγω τριτη μερα κ δεν εχω κανει εμετο...φτου φτου...χιχιχι...κ χαιρομαι σαν μικρο παιδακι αστα...καταφερα κ σιδερωσα σημερα που αλλες μερες δε μπορουσα απο τη μυρωδια του μαλλακτικου...δεν ειναι μεγαλη προοδος?χαιρομαι που βρηκες λυση με την τουαλετα θα νιωθεις αλλος ανθρωπος...ξεκινησα σιδηρο οποτε θα με πιασει κ μενα...αν δω οτι ζοριζομαι κατευθειαν φακελακια θα παρω κ γω...

@Katerinakiii μπραβο που πηγαν καλα ολα...με το καλο κ η β επιπεδου...ναι να μπαινεις πιο συχνα νς μας λες νεα σου...

@november rain αυτο θα κανω να γεννησω με το καλο κ μετα τα φτιαχνω ολα...αχ τι ωραια που θα πατε διακοπες....εμεις δε μπορουμε καλοκαιρι γιατι δουλευουμε σεζον...μετα τον οκτωβρη μπορουμε...ειχαμε κανονισει πριν μεινω εγκυος να παμε ιταλια αλλα τελος οκτωβρη θα εχω μπει στον εβδομο....θα μπορω να ταξιδεψω? κ θα ευχαριστηθω τιποτα? 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Katerinakiii είπε:

Πάλι έδειξα την στενή μου σχέση νε την τεχνολογία :-P:-P:-P

Καλησπέρα κορίτσια. @Katerinakiii με το καλό και στη β' επιπέδου να καμαρώσεις τον πρίγκιπα ξανά!

@Floraki οι όζοι μπορεί να μεγαλώσουν κατά την εγκυμοσύνη (κατά 30%) αλλά μπορεί κι όχι. Οι δικοί μου συγκεκριμένα μίκρυναν. 

@dimitroula30 επιτέλους ρε κορίτσι...να ηρεμήσεις λίγο

@november rain καλά να περάσετε, εφόσων μπορείτε να λείψετε τόοοσες μέρες είστε πολύ τυχεροί!

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

@Floraki μου μπραβο ζουζουνα μου, απ οτι φαινεται υποχωρουν τα συμπτωματα που σε ταλαιπωρουσαν!! Αντε ευχομαι να συνεχισεις ετσι!! Αχ αυτες οι μυρωδιες με τα απορρυπαντικα!! Εγω να δεις τι εχω παθει κατω απο το σπιτι μας εχει ενα εργαστηριο παρασκευης βιολογικων προιοντων. Το τι βρωμα κανουν τα καυσαερια του δεν φανταζεσαι και ο αγωγος περναει μεσα απο το φωταγωγο που εχω το παραθυρο του μπανιου!! Ουτε για κατουρημα δεν μπορω να παω. Μου ερχεται αναγουλα !!

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

@Floraki μπράβο !!! Υποχωρούν τα συμπτώματα !!!! Ωραία !!! 

@Katerinakiii συγχαρητήρια !!!! Αντε με το καλό κ στην β επιπέδου !!! Να μπαίνεις που κ που να δίνεις το παρών να ξέρουμε ότι είσαι καλά ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

On 12/7/2017 at 4:10 ΜΜ, Anna z είπε:

@Synnefaki λέμε να πάμε στο εργον!

@Floraki ειναι πολύ χορευταρου και χωρίς σοκολάτα!ολο κόλπα μας κανει καθε φορα! Την τριτη που πήγα ένωνε τις παλάμες της,έπιανε το προσώπο της χόρευε,  χόρευε ησυχία δεν ειχε, μας ξετρελαινε!

Τέλεια η εικόνα που περιγράφεις!!! :) Μπράβο σας και πάντα να βλέπετε τα καλύτερα!

3 ώρες πρίν, Katerinakiii είπε:

Μπράβο Κατερινάκι, να χαίρεσαι τον πρίγκηπα! Με το κάλο και οι επόμενες εξετάσεις!

@dimitroula30 χαίρομαι που νίκησες τη δυσκοιλιότητα! χαχαχα

Κορίτσια εγώ είχα να πάω τουαλέτα 1 βδομάδα περίπου, έπαιρνα και δύο δύο τα φακελάκια Tanilas που μου είχε δώσει ο γιατρός. Τελικά πήρα all bran δημητριακά (τα στικς όχι τα flakes), τα έφαγα 3 μέρες πρωί βράδυ και πήγα τουαλέτα 6 φορές μέσα σε 2 μέρες!!! Το λέω απλά γιατί μπορεί να βοηθήσει κάποια άλλη κοπέλα που υποφέρει από δυσκοιλιότητα, και συγγνώμη για την περιγραφή...

@Floraki χαίρομαι που βλέπω ότι όλα είναι υπό έλεγχο! Με την καθοδήγηση του γιατρού όλα θα πάνε καλά.. μπράβο που σταμάτησαν και οι ναυτίες, τώρα θα αρχίσεις να απολαμβάνεις! :) 

Κορίτσια εμείς σήμερα κάναμε την αυχενική και ήταν υπέροχα!!! Το μωρό κουνιότανε συνέχεια σαν να έκανε κούνια και σαν να τεντωνόταν!! Μάλλον κοριτσάκι...την ερωτεύτηκα την τσούπρα μου!!! Τώρα περιμένουμε και την pap a την Τρίτη να δούμε πώς θα διαμορφωθούν τα ποσοστά..πάντως οι μετρήσεις σήμερα ήταν πολύ καλές και ο γιατρός χάρηκε πολύ..είπε σιγά σιγά θα επιτρέψει και το σεξ! 

• Μου αρέσει 7

302qp2.png

Συγχαρητήρια @elenakith!! Να χαίρεσαι την μπέμπα!!! Κ καλά υπόλοιπα αποτελέσματα!!!

Εμείς έχουμε την Δευτέρα την αυχενική... Δεν είναι μακριά... 4 μερούλες ακόμα!! :-D

Καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες... Λίγες έχουμε μείνει... Άντε να προχωράμε.. :-D

• Μου αρέσει 3

tt1d93c4

@ekrs ευχαριστώ πολύ και εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα τη Δευτέρα, θα περιμένουμε τα νέα! Να ξέρεις είχα φάει μια καραμέλα πριν μπω, δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο που κουνιόταν τόσο το μωρό!

Ξέχασα να σας πω, ΠΗΤ μου έδωσε 30.1.18 κορίτσια...

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ολη μερα ομορφες! εμενα η επόμενη επίσκεψη μου ειναι την τεταρτη 19/7 για να δουμε πως παει η αναθεματισμένη η αποκολληση και στις 25/7 η Αυχενική μας. 

η ξαπλα καλα κρατεί, κανω το καλυτερο που μπορω να προστατευσω και να φροντοσω το μπεμπε. προς το παρον δεν εχω χαρει εγκυμοσυνη αλλα ξερω οτι θα ανταμειφθω με το μεγαλύτερο δωρο στο τελος του ταξιδιού,  αυτο της νεας ζωης 

τα ωραρια μου συνεχίζουν να είναι οπως να'ναι. τωρα ξύπνησα απο..πεινα χαχαχα. και ποιον να ξυπνησω τετοια ωρα, τους εχω τεντωσει ολους. θα περιμένω κανα μισαωρο

• Μου αρέσει 4

tt1d8a73

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες !! Κοριτσια τι ζεστη ειχε αποψε !!! Σημερα ξυπνησα με αααλλο προβλημα. Εχω εναν κάλο στην πατουσα . τι μπορω να κανω για να απαλλαγω αρχισε να με ποναει υπερβολικα. Τα αυτοκολλητα λετε να πειραζουν για την εγκμοσυνη? 

Να δω τι αλλο θα με βρει!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

1 hour ago, Οντετ είπε:

καλημερα ολη μερα ομορφες! εμενα η επόμενη επίσκεψη μου ειναι την τεταρτη 19/7 για να δουμε πως παει η αναθεματισμένη η αποκολληση και στις 25/7 η Αυχενική μας. 

η ξαπλα καλα κρατεί, κανω το καλυτερο που μπορω να προστατευσω και να φροντοσω το μπεμπε. προς το παρον δεν εχω χαρει εγκυμοσυνη αλλα ξερω οτι θα ανταμειφθω με το μεγαλύτερο δωρο στο τελος του ταξιδιού,  αυτο της νεας ζωης 

τα ωραρια μου συνεχίζουν να είναι οπως να'ναι. τωρα ξύπνησα απο..πεινα χαχαχα. και ποιον να ξυπνησω τετοια ωρα, τους εχω τεντωσει ολους. θα περιμένω κανα μισαωρο

Οντέτ όλα καλά θα πάνε με την ξάπλα και τα φαρμακάκια! :) Θα κλείσει η αποκόλληση και τσουπ θα κάνεις σιγά σιγά τα πάντα! 

Μήπως να παίρνεις κανένα κριτσινάκι ή κρακεράκι στο κομοδίνο σου για έκτακτες πείνες??? χιχιχιχι (εγώ όταν ήμουν ξάπλα είχα διάφορα δίπλα μου)..

πρίν από 35 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες !! Κοριτσια τι ζεστη ειχε αποψε !!! Σημερα ξυπνησα με αααλλο προβλημα. Εχω εναν κάλο στην πατουσα . τι μπορω να κανω για να απαλλαγω αρχισε να με ποναει υπερβολικα. Τα αυτοκολλητα λετε να πειραζουν για την εγκμοσυνη? 

Δημητρούλα δεν νομίζω να κάνει να βάλεις αυτοκόλλητα με φάρμακο. Αν τον τρίψεις να φύγει το περιττό δέρμα από πάνω, μήπως θα είναι καλύτερα? Α θέλει και μαλακά παπούτσια - παντόφλες, έχω κι εγώ έναν κάλο στην πατούσα κάτω από το μετατάρσιο και αν δεν τον τρίβω τακτικά ή αν φοράω σκληρά παπούτσια με πεθαίνει...φιλιά

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Κοριτσια μου καλημερα...πως ειστε σημερα?τελικα δε μου εφυγαν τα συμπτωματα...οπως πηγαινα κοριτσια μου χθες στην εκκλησια να προσκυνησω γιατι ειναι του αγιου νικοδημου σημερα, εκανα εμετο μες το δρομο...αχ κοριτσια τι ηταν αυτο?ντραπηκα τοσο πολυ...κ πως να τα μαζεψω?τα αφησα τι να έκανα.?μετα παω παραλια κ εφαγα παγωτακι μάνγκο που ειναι το μονο που δε με αηδιαζει..το στομαχι μ ακόμα χαλια ειναι...

@Synnefaki δεν ηξερα οτι μπορει να μικρυνουν...μπραβο εισαι τυχερη...μακαρι κ μενα το σεπτεμβρη να εχει μικρυνει...

@dimitroula30 ωχ κοπελα μ τι τραβας κ συ...μπορω να καταλαβω ποση αηδία σου φερνει γιατι κ μενα πολλες φορες μαγειρευουν απο πανω κ ερχεται η μυρωδια μες το σπιτι μου..καταλαβαινεις πως τρεχω να κλεισω παραθυρα για να προλαβω να μην κανω εμετο...ειναι βασανιστηριο αλλα πρεπει να κανουμε υπομονη...

@Mariachi kai @elenakith κοριτσια μ μακαρι να εχουν αρχισει να υποχωρουν κ να αρχισω να απολαμβανω αλλα μετα το χθεσινο θα φοβαμαι να βγαινω εξω..εσεις κοριτσια τρωτε τα παντα? δε σας αηδιαζει τιποτα? Ελενη μπραβο για την αυχενικη σου καλη β επιπεδου να εχεις κ φυσικα να κρατησεις ενα υγιες μωρακι στην αγκαλια σου, το ευχομαι σε ολες μας...

@Οντετ μου σε καταλαβαίνω γιατι ουτε κ γω εχω ευχαριστηθει εγκυμοσυνη..αλλα οπως το ειπες για να κρατησουμε τα νινακια μας στην αγκαλια μας θα πρεπει να κανουμε υπομονη κ το καλυτερο που μπορουμε γιαυτα οποτε εκμεταλευσου την ξαπλα γιατι μετα δε θα σε αφηνει ησυχη το νινακι σου...

1 hour ago, dimitroula30 είπε:

Δημητρουλα μου εγω θα σ προτεινω να φωναξεις μια κοπελιτσα που να ξερει απο κάλους κ να ερθει να στο καθαρισει...θα νιωσεις ανακούφιση αμεσως..πιστεψε με θα ξελαφρωσεις...κ δεν ειναι ακριβα οποτε αξιζει τον κοπο...θα σ πει κ τι να κανεις να μη σε ποναει...

1 ώρα πρίν, Floraki είπε:

Δημητρουλα μου εγω θα σ προτεινω να φωναξεις μια κοπελιτσα που να ξερει απο κάλους κ να ερθει να στο καθαρισει...θα νιωσεις ανακούφιση αμεσως..πιστεψε με θα ξελαφρωσεις...κ δεν ειναι ακριβα οποτε αξιζει τον κοπο...θα σ πει κ τι να κανεις να μη σε ποναει...

Άκουσα τη συμβουλή σου και το απόγευμα έχω ραντεβού για πεντικιούρ!! Ελπίζω μόνο να μην με πονέσει!!

3 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Καλημέρα κουκλίτσα υπομονή και θα ανταμειφθείς με το καλύτερο δώρο!!!

1 ώρα πρίν, elenakith είπε:

Δημητρούλα δεν νομίζω να κάνει να βάλεις αυτοκόλλητα με φάρμακο. Αν τον τρίψεις να φύγει το περιττό δέρμα από πάνω, μήπως θα είναι καλύτερα? Α θέλει και μαλακά παπούτσια - παντόφλες, έχω κι εγώ έναν κάλο στην πατούσα κάτω από το μετατάρσιο και αν δεν τον τρίβω τακτικά ή αν φοράω σκληρά παπούτσια με πεθαίνει...φιλιά

Κοριτσάκι μου είχες δίκιο ρώτησα και τον φαρμακοποιό της γειτονιάς το πρωί. Δεν κάνει στην εγκυμοσύνη τέτοια αυτοκόλλητα γιατί μπορεί να ανεβάσεις πυρετό!!

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...