Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@CME2205 καλώς μας ήρθες

1 ώρα πρίν, Mariachi είπε:

Αχ τι ωραία ! Ζηλεύω εσείς βλέπετε συνέχεια τα μωράκια σας ! Εγώ έχω πάλι ραντεβού στις 16/08 !!! Πως θα αντέξω ; πραγματικά δεν ξέρω ! 

Κι εγώ έχω τη Δευτέρα αυχενική και μετά ξανά από ένα μήνα,πολύ υπομονή θα πέσει.

@Anna z αχ τη μυρίζω ήδη την αμερικανιά...:-P

• Μου αρέσει 2

tt1d8aec

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...σημερα αισιοδοξια μηδεν..ειμαι παρα πολυ αγχωμενη κ στεναχωρημενη...οταν εκανα την αυχενικη εκανα κ υπερηχο θυροειδους κ μ βρηκαν 10,5 χιλιοστα οζο...ο ενδοκρινολογος μ λεει πρεπςι να κανεις παρακεντηση..τωρα στην εγκυμοσυνη?μου λεει ελα πανω σεπτεμβρη κ βλεπουμε...προσπαθησα να μην το σκεφτομαι..για να μην επηρεασω το μωρο μ...χθες ομως πηγα για εναν υπερηχο κοιλιας κ μου βρηκαν η πολυποδα η πετρα στη χολη...σημερα θα παω να μ κανει παλι νηστικη να δουμε τι απο τα δυο ειναι...μου ειπε θα χρειαστω διαιτα κ μολις γεννησω με το καλο αφαιρεση...κοριτσια?εχω εμετους μετα διαιτα?δε θα ευχαριστηθω τιποτα? Ειμαι πολυ απογοητευμενη...θα πρεπει να προσεχω γιατι στην εγκυμοσυνη ειναι επικινδυνη η χολη...ειμαι παρα πολυ προβληματισμενη...

Οντετ μου ευτυχως που πηγαν ολα καλα...δε χρειαζεται ομως να αγχωνεσαι τωρα...αφου το νινακι σ το ειδατε κ ειναι καλα...φανταζομαι τη στεναχωρια σ...ομως το ειδες να χορευει...τι ωραια μπραβο αυτο να σκεφτεσαι...

Μην σε παίρνει από κάτω... Πρέπει να έχεις θετική σκέψη για το μωράκι σου... Σκέψου ότι βρήκες νωρίς τι έχεις, θα το παρακολουθείς με τους κατάλληλους γιατρούς κ όλα θα πάνε καλά!!! :-D

Κ ιδίως για τον θυρεοειδή... Είναι τόσο συχνό πια.... Εγώ το έχω βρει από 16 χρονών... Κ ξέρω άπειρες που έχουν... Απλά παρακολούθηση θέλουν όλα κ να ακολουθείς οδηγίες των γιατρών.

tt1d93c4

@Mariachi μου ισα ισα που χαιρομαι που παιρνετε κιλακια...ειναι για καλο σκοπο...αν μου περασουν τα συμπτωματα θα σας φτασω...χιχιχι....πολυς καιρος μου φαινεται κ μενα...που θα παει θα περασουν οι μερες...

@Anna z  μου ειμαι πιο αισιοδοξη...με βοηθατε κ σεις πολυ...αντε να περασουν οι μερες να το δεις κ συ το νινακι σ...εγω αργω ακομα τελος του μηνα μου ειπε ο γιατρος μου...ευτυχως που μ το εδειξε χθες λιγο ο αλλος γιατρος που πηγα για υπερηχο κοιλιάς. ..κ γω χαμογελαω μονη μ σαν τη χαζη...ειναι η μονη σκεψη που μου δινει δύναμη..δυο μερες δεν εχω κανει εμετο κ κανω το σταυρο μου...κ χαιρομαι σα μικρο παιδακι...να μας πεις οταν πας στο γιατρο αν σ χορευε κ σενα..με τη σοκολατα το εχεις δοκιμασει? 

@rainbow εχεις δικιο...ευτυχως που τα βρηκα...εχουν αλλαξει οι τιμες των ορμωνων αλλα δε μ εδωσαν χαπι...μονο οτι εχει μεγαλωσει ο οζος κ χρειαζεται παρακεντηση απλα δεν ξερω το ποτε θα την κανω..εσενα μπορει να ειναι πιο μικροι γιαυτο δε σ ειπαν για παρακεντηση...εμενα ειναι 10,5 χιλιοστα...εκανε η φιλη σ χειρουργείο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης? 

@Synnefaki κοντευεις κ συ για την αυχενικη...τι ωρα τη δευτερα? 

@Synnefaki λέμε να πάμε στο εργον!

@Floraki ειναι πολύ χορευταρου και χωρίς σοκολάτα!ολο κόλπα μας κανει καθε φορα! Την τριτη που πήγα ένωνε τις παλάμες της,έπιανε το προσώπο της χόρευε,  χόρευε ησυχία δεν ειχε, μας ξετρελαινε!

x7gyp3.png

1 ώρα πρίν, ekrs είπε:

Μην σε παίρνει από κάτω... Πρέπει να έχεις θετική σκέψη για το μωράκι σου... Σκέψου ότι βρήκες νωρίς τι έχεις, θα το παρακολουθείς με τους κατάλληλους γιατρούς κ όλα θα πάνε καλά!!! :-D

Κ ιδίως για τον θυρεοειδή... Είναι τόσο συχνό πια.... Εγώ το έχω βρει από 16 χρονών... Κ ξέρω άπειρες που έχουν... Απλά παρακολούθηση θέλουν όλα κ να ακολουθείς οδηγίες των γιατρών.

Ισως να αγχωθηκα παραπανω...δε μπορουσα να το ελέγξω...γιατι εχω ενα μωρακι στην κοιλιτσα μου...δε θελω να το ταλαιπωρησω αλλο ουτε με διαιτες ουτε με παρακεντησεις..πανικοβληθηκα...τωρα ειμαι καλυτερα κ εχεις απολυτο δικιο με τους καταλληλους γιατρους ολα θα πανε καλα...

Συγνωμη κοριτσια μου αν σας κουρασα αλλα μου φανηκαν ολα ενα τεραστιο βουνο κ γιαυτο σας τα εκμυστηρευτηκα...

Just now, Anna z είπε:

@Synnefaki λέμε να πάμε στο εργον!

@Floraki ειναι πολύ χορευταρου και χωρίς σοκολάτα!ολο κόλπα μας κανει καθε φορα! Την τριτη που πήγα ένωνε τις παλάμες της,έπιανε το προσώπο της χόρευε,  χόρευε ησυχία δεν ειχε, μας ξετρελαινε!

Ενωνε τις παλαμες της?αχ θα τρελαθωωωωω...αυτο να δω κ θα λιποθυμησω απο τη χαρα μου χαχαχα....σε ρωτησα με τη σοκολατα επειδη ετσι λενε αν δηλαδη το εχεις δοκιμασει...γιατι εγω δε μπορω να φαω ακομα για να δω αν εχει αποτελεσμα...φανταζομαι θα χορεύει ακομα περισσοτερο....οταν εκλεισα ραντεβου για το β επιπεδου μου ειπε η κοπελα να εχω φαει λιγο γλυκο η μια καραμελιτσα πριν παω...εσενα στο ειπαν?

Διαφημίσεις

Just now, Anna z είπε:

@Floraki Ασε κι εμεις τρελαθηκαμε!!! Την παρασκευη θα παρω να κλείσω!θα σπυ πω τι  θα μου πουν :) 

Αχ ωραια ναι να μ πεις...κ η β επιπεδου ειναι σαν την αυχενικη?εξεταση αιματος κ μετρησεις εμβρυου στον υπερηχο?

21 ώρες πρίν, ekrs είπε:

@elenakith ναι οι παλμοί του μωρού... Πριν μερικούς μήνες είχα μία παλλίνδρομη, εκεί πρώτη φορά μετρήσαμε παλμούς στην αυχενική. Οπότε μην αγχώνεσαι...

Και εμένα σήμερα στην εξέταση που έκανα είχε 178 παλμούς... νομίζω είναι φυσιολογικό..... καλησπέρα κορίτσια!

17 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

κοριτσια μολις γυρισα απο το ιασω. κι εγω καο τπ μωρακι χαιρούμε ακρας υγειας. πηγα στις εννια να κάνω τσίσα βλεπω μια σταγονα αίμα σηκώνομαι και βγαινει ενας κουβας. νομισα το χασα το ψυχουλακι μου :(

πηραμε τον γιατρό ειπε οτι το 90% ειναι ολα μια χαρα να παμε στο ιασω και ερχεται με την μαια. του πα οτι χρειαζομαι μιση ωρα να φτασω οταν φτασαμε ηταν ηδη εκει και ολα κανονισμενα με βαλε στον υπέρηχο το είδαμε η καρδούλα χτυπουσε δυνατα κουνουσε χερακια ποδαρακια αλλα και μια αποκολλησαρα απο εδω εως τον απεναντι. με καθάρισε μου κάνε ενεση μου δωσε αντιβίωση με διαβεβαιώσε οτι ολα θα πανε καλα και γυρισα σπιτι

φοβηθηκα κοριτσάκια μου

Ο Θεός δεν θα σου στερήσει τόσο εύκολα αυτή την μεγάλη σου αγάπη, το παιδάκι σου...

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

και εγω κοριτσια στις 20 για αυχενικη και δεν περναει ο καιρος...ουφ! Και οσο να πεις ενα αγχος το εχω..Ποσο καιρο πριν πρεπει να κλεισεις για την β επιπεδου.

floraki: Νομιζω και εμενα καπου εκει ειναι ο ενας αλλα δεν μεγαλωσε εδω και 3 χρονια..τωρα που το λεμε μαλλον πρεπει να ξαναπαω καποια στιγμη..και καλα κανεις και τα λες να φευγουν απο μεσα σου..

Διαφημίσεις

και εγω κοριτσια στις 20 για αυχενικη και δεν περναει ο καιρος...ουφ! Και οσο να πεις ενα αγχος το εχω..Ποσο καιρο πριν πρεπει να κλεισεις για την β επιπεδου.

floraki: Νομιζω και εμενα καπου εκει ειναι ο ενας αλλα δεν μεγαλωσε εδω και 3 χρονια..τωρα που το λεμε μαλλον πρεπει να ξαναπαω καποια στιγμη..και καλα κανεις και τα λες να φευγουν απο μεσα σου..

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε? Εγώ έχω χαθεί λίγο τις τελευταίες μέρες, σήμερα κλέινω το α' τρίμηνο και νιώθω πολ'υ περίεργα. Ο καιρός περνάει!! Σε 6 μήνες το πολύ θα έχω το λουλουδάκι μου αγκαλιά!!  Το θέμα που είχα με την τουαλέτα έχει βελτιωθεί αρκετά με τα φακελάκια που μου έδωσε η γιατρός μου! Μου έχει φύγει εκείνος ο μετεωρισμός που με ταλαιπωρούσε!! Φτου φτου  να μην ματιαχτώ!! 

@Floraki μου είσαι λίγο καλύτερα? 

@Mariachi μου τόσο αργά θα ξαναπάς? εγώ έχω ραντεβού 3-8 αλλα΄ίσως πάω λίγες μέρες νωρίτερα γιατί η γιατρός μου θα κλείσει εκτάκτως λίγες μέρες τον Αύγουστο!! Θα περάσουν πάντως οι μέρες και θα δεις τον μπεμπάκο σου να έχει μεγαλώσει αρκετά!!! 

HBNJp3.png

Καλημέρα κορίτσια ! Ναι ρε γαμωτο μου φαίνεται πολύ αργά ! Τουλάχιστον την εβδομάδα που μας έρχεται έχει άδεια ο αντρας μου κ θα χαλαρώσουμε . Θα πηγαίνουμε κ για μπανακια. Το ΣΚ θα πάμε κ Κέρκυρα για έναν γάμο . Θα περάσει κάπως ο καιρός .... 

@dimitroula30 πολύ χαίρομαι που έφτιαξε το θέμα της τουαλέτας και συγχαρητήρια που μπήκες στο β τρίμηνο ! 

Αντε να περάσουν οι μήνες και όλες μας με το καλό να κρατήσουμε αγκαλιά τα μωρά μας ! 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...