Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Καλή σου επιτυχια! Εύχομαι αύριο τετραψήφιο αριθμό! Ολα να πάνε κατ’ευχην! στείλε μας να μας πεις τα νέα σου αν θέλεις!🙏🏻🙏🏻

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια κι εγώ και είπα να συστηθώ γιατί περιμένω το μωράκι μου στα τέλη του Ιανουαρίου. Είναι το δεύτερο (έχω ένα κοριτσάκι), ακόμα δεν έχω κάνει αυχενική και δεν ξέρω να σας πω πολλά! Προς το παρόν όλα δείχνουν καλά!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Εύχομαι να είστε όλες καλά σήμερα!!

@Mariachi μου κοίταξα αυτό που με ρώτησες με τα χρώματα, όταν γράφεις από τον υπολογιστή στη γραμμή πάνω έχει ένα Α κεφαλαίο με βελάκι, από εκεί αλλάζεις τα χρώματα των λέξεων.

HBNJp3.png

Καλημέρα σε όλες,

@Οντετ τι λαχτάρα πέρασες;τέλος καλο ολα καλα!ξάπλα και ο,τι πει ο γιατρός!

@dimitroula30 μπράβο κορίτσι μπυ με το καλό και η β επιπέδου!!

@Floraki κορίτσι μου καταλαβαίνω πως σου ήρθαν ολα μαζεμένα και ειναι Λογικο να ανησυχεις.Περίμενε πρωτα ομως να δεις τα αποτελεσματα, να δεις πως θα δεομολογηθουν τα πραγματα.ολα θα πάνε καλα και με τη βοήθεια των γιατρών θα τα ξεπεράσει ολα -αν υπάρχουν-. Εύχομαι καλή ευκολία!προσπάθησε να μην κανεις καλες σκέψεις.

σχετικά με το σίδηρο, εγω είμαι ακόμα

μεσα στα όρια σύμφωνα με την τελευταία εξέταση αλλα παρολαυτα μου χορήγησε σίδηρο γιατι μου είπε πως τωρα που μεγαλώνει αρκετά το μωρο θα αρχίσει να πέφτει και καλό ειναι να το προλάβουμε.

@CME2205 καλωσήρθες!!όλα καλα σου εύχομαι!!πότε εχεις αυχενικη;

@Synnefaki θα λιώσουμε σήμερα!!σίγουρα η "πατία" καμίνι δεν ειναι καλη λύση!θα βρείς μια εναλλακτικη πιο δροσερή :-D

@ekrs η αλήθεια είναι πως και είχα ακούσει για αυτές τις εξετάσεις αλλα εσυ με κατατόπισες πλήρως! Εύχομαι ολα να ειναι καλα και να μην χρειαστούν.

Και πάλι συγχαρητήρια για την επιμονή σου το θάρρος σου και το κουράγιο σου μετα απο όσα πέρασες!Είσαι πολυ δυνατη και γίνεσαι παράδειγμα για όλους!

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

2 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...σημερα αισιοδοξια μηδεν..ειμαι παρα πολυ αγχωμενη κ στεναχωρημενη...οταν εκανα την αυχενικη εκανα κ υπερηχο θυροειδους κ μ βρηκαν 10,5 χιλιοστα οζο...ο ενδοκρινολογος μ λεει πρεπςι να κανεις παρακεντηση..τωρα στην εγκυμοσυνη?μου λεει ελα πανω σεπτεμβρη κ βλεπουμε...προσπαθησα να μην το σκεφτομαι..για να μην επηρεασω το μωρο μ...χθες ομως πηγα για εναν υπερηχο κοιλιας κ μου βρηκαν η πολυποδα η πετρα στη χολη...σημερα θα παω να μ κανει παλι νηστικη να δουμε τι απο τα δυο ειναι...μου ειπε θα χρειαστω διαιτα κ μολις γεννησω με το καλο αφαιρεση...κοριτσια?εχω εμετους μετα διαιτα?δε θα ευχαριστηθω τιποτα? Ειμαι πολυ απογοητευμενη...θα πρεπει να προσεχω γιατι στην εγκυμοσυνη ειναι επικινδυνη η χολη...ειμαι παρα πολυ προβληματισμενη...

Οντετ μου ευτυχως που πηγαν ολα καλα...δε χρειαζεται ομως να αγχωνεσαι τωρα...αφου το νινακι σ το ειδατε κ ειναι καλα...φανταζομαι τη στεναχωρια σ...ομως το ειδες να χορευει...τι ωραια μπραβο αυτο να σκεφτεσαι...

Floraki σου ήρθαν όλα μαζεμένα βρε κορίτσι μου, υπομονή! Λογικά δεν θα σου αποκλείσουν τροφές που είναι απαραίτητες για το μωρό..έχει κάποια σχέση η πέτρα στη χολή με τους εμετούς που κάνεις? Για τον όζο μην αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι σπάνιο, έχω κι εγώ όζους και ο ενδοκρινολόγος μου είχε πει ότι μεγαλώνουν στην εγκυμοσύνη κάποιες φορές και μετά τη γέννα ξαναμικραίνουν... ό,τι σου πει ο γιατρός σου να ακολουθήσεις..η παρακέντηση είναι ένα τσιμ σαν να σου βάζουν πεταλούδα στο χέρι, περίπου...εύχομαι να πάνε όλα καλά!

1 hour ago, CME2205 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια κι εγώ και είπα να συστηθώ γιατί περιμένω το μωράκι μου στα τέλη του Ιανουαρίου. Είναι το δεύτερο (έχω ένα κοριτσάκι), ακόμα δεν έχω κάνει αυχενική και δεν ξέρω να σας πω πολλά! Προς το παρόν όλα δείχνουν καλά!

Καλωσήρθες! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και με το καλό και η αυχενική..πότε θα την κάνεις?

Mariachi ευχαριστώ πολύ που με πρόσθεσες στο πινακάκι :)

Συννεφάκι κανένας παιδότοπος με κλιματισμό δεν παίζει? ή βόλτα πολύ πρωί ή μετά τις 8 το βράδυ?

Κορίτσια τα φώτα σας. Αυτό που απευθύνεστε σε κάποιον και είναι μπλε το όνομα πώς το κάνετε?

302qp2.png

Διαφημίσεις

καλως την @CME2205! τι καλα που γινόμαστε πολλές. καλες και τελοιομηνες εγκυμοσυνες να χουμε κορίτσια ♡

3 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...σημερα αισιοδοξια μηδεν..ειμαι παρα πολυ αγχωμενη κ στεναχωρημενη...οταν εκανα την αυχενικη εκανα κ υπερηχο θυροειδους κ μ βρηκαν 10,5 χιλιοστα οζο...ο ενδοκρινολογος μ λεει πρεπςι να κανεις παρακεντηση..τωρα στην εγκυμοσυνη?μου λεει ελα πανω σεπτεμβρη κ βλεπουμε...προσπαθησα να μην το σκεφτομαι..για να μην επηρεασω το μωρο μ...χθες ομως πηγα για εναν υπερηχο κοιλιας κ μου βρηκαν η πολυποδα η πετρα στη χολη...σημερα θα παω να μ κανει παλι νηστικη να δουμε τι απο τα δυο ειναι...μου ειπε θα χρειαστω διαιτα κ μολις γεννησω με το καλο αφαιρεση...κοριτσια?εχω εμετους μετα διαιτα?δε θα ευχαριστηθω τιποτα? Ειμαι πολυ απογοητευμενη...θα πρεπει να προσεχω γιατι στην εγκυμοσυνη ειναι επικινδυνη η χολη...ειμαι παρα πολυ προβληματισμενη...

Οντετ μου ευτυχως που πηγαν ολα καλα...δε χρειαζεται ομως να αγχωνεσαι τωρα...αφου το νινακι σ το ειδατε κ ειναι καλα...φανταζομαι τη στεναχωρια σ...ομως το ειδες να χορευει...τι ωραια μπραβο αυτο να σκεφτεσαι...

μην μασας κοπελα, ολα καλα, η κυηση εχεο δρομολογηθει και ροχωραει επιτυχως το νινι τιποτα δεν θα πάθει. θα καβεις οτι χρειαζεται σε χρονους που δεν ειναι επικίνδυνοι για σενα και για το μωρακι σου.  και δευτερη και τρίτη γνωμη αν χρειαστεί 

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

2 ώρες πρίν, Synnefaki είπε:

@Floraki μου γλυκό...αρχικά να σου πώ ότι έχω κι εγώ όζους και η παρακέντηση δεν είναι τίποτα. Κρατά λίγα δευτερόλεπτα και έχει ελάχιστο αν όχι καθόλου πόνο. 

Τώρα για τη δίαιτα, θα σου αποκλείσουν λιπαρές τροφές για να μην ενοχλούν τη χολή. Αλλά μπορεί και να μην είναι, σωστά; Πάντως για να γελάσουμε λίγο εσύ βρε αγάπη μου Ζιζέλ θα βγεις από το μαιευτήριο :-P

@Οντετ σε σκεφτόμουν στα νυχτέρια μου χθες. Είχα παθει στην πρώτη εγκυμοσύνη αποκόλληση, νωρίς κάπου στην 6η-7η και είχα σοκαριστεί(μετα από 2 αποβολές). Φαντάζομαι τι ζόρι πέρασες. Ας είναι το τελευταίο...

Καλημέρα κορίτσια, προβλέπεται ζεστάρα και πώς θα πείσω το πιτσιρίκι μου να μην πάμε " στην πατεία" ;(πλατεία) . 

Μεκανες κ γελασα...να σαι καλα συννεφακι μου...πραγματικα ζιζελ θα βγω...χαχαχαχα

Κοριτσια μου μολις γυρισα....τελικα κ ευτυχως φαινεται να ειναι πολυποδας...Βέβαια ανα πασα ωρα μπορει να εξελιχθει σε πετρα κ αυτο δεν το θελουμε γιατι θα πρεπει να χειρουργηθω πιο γρηγορα...θα αποφευγω τα τηγανητά κ θεου θέλοντος θα κανω το χειρουργειο μετα το θηλασμο...για τον οζο ειμαι πιο ηρεμη...σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου ολες....

πρίν από 18 λεπτά , Οντετ είπε:

καλως την @CME2205! τι καλα που γινόμαστε πολλές. καλες και τελοιομηνες εγκυμοσυνες να χουμε κορίτσια ♡

μην μασας κοπελα, ολα καλα, η κυηση εχεο δρομολογηθει και ροχωραει επιτυχως το νινι τιποτα δεν θα πάθει. θα καβεις οτι χρειαζεται σε χρονους που δεν ειναι επικίνδυνοι για σενα και για το μωρακι σου.  και δευτερη και τρίτη γνωμη αν χρειαστεί 

Το σεπτεμβρη οντετ μ θα ανεβω αθηνα κ θα τα ψαξω ολα...θα παρω κ τριτη γνωμη αν χρειαστει οπως ακριβως μου το λες....σευχαριστω πολυ...εσυ πως εισαι?

1 hour ago, CME2205 είπε:

Η αυχενική είναι σε μία εβδομάδα, στις 19/7. ΠΗΤ έχω στις 28/1, αν θέλετε βάλτε κι εμένα στο πινακάκι! :)

Καλως μας ηρθες...να σου πανε ολα κατευχην...

1 hour ago, elenakith είπε:

Floraki σου ήρθαν όλα μαζεμένα βρε κορίτσι μου, υπομονή! Λογικά δεν θα σου αποκλείσουν τροφές που είναι απαραίτητες για το μωρό..έχει κάποια σχέση η πέτρα στη χολή με τους εμετούς που κάνεις? Για τον όζο μην αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι σπάνιο, έχω κι εγώ όζους και ο ενδοκρινολόγος μου είχε πει ότι μεγαλώνουν στην εγκυμοσύνη κάποιες φορές και μετά τη γέννα ξαναμικραίνουν... ό,τι σου πει ο γιατρός σου να ακολουθήσεις..η παρακέντηση είναι ένα τσιμ σαν να σου βάζουν πεταλούδα στο χέρι, περίπου...εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Καλωσήρθες! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και με το καλό και η αυχενική..πότε θα την κάνεις?

Mariachi ευχαριστώ πολύ που με πρόσθεσες στο πινακάκι :)

Συννεφάκι κανένας παιδότοπος με κλιματισμό δεν παίζει? ή βόλτα πολύ πρωί ή μετά τις 8 το βράδυ?

Κορίτσια τα φώτα σας. Αυτό που απευθύνεστε σε κάποιον και είναι μπλε το όνομα πώς το κάνετε?

Ρωτησα αν οι εμετοι ειναι απο χολη κ μου ειπε οχι...τον εμπιστευομαι πολυ... μου εκοψε τα τηγανητα ειδικα τα αυγα...ευτυχως δεν τα πολυτρωω...ειμαι πιο ηρεμη τωρα αλλα δε θελω να κανω παρακεντηση τωρα στην εγκυμοσυνη του οζου...φοβαμαι....ακριβως αυτο μου επεσαν μαζεμενα...μακαρι να με αξιωσει ο θεος να γεννησω φυσικα κ ολες εσας ευχομαι κ μετα ας κανω κ το χειρουργειο κ την παρακεντηση..σευχαριστω πολυ ελενακιτη....

1 hour ago, Anna z είπε:

Καλημέρα σε όλες,

@Οντετ τι λαχτάρα πέρασες;τέλος καλο ολα καλα!ξάπλα και ο,τι πει ο γιατρός!

@dimitroula30 μπράβο κορίτσι μπυ με το καλό και η β επιπέδου!!

@Floraki κορίτσι μου καταλαβαίνω πως σου ήρθαν ολα μαζεμένα και ειναι Λογικο να ανησυχεις.Περίμενε πρωτα ομως να δεις τα αποτελεσματα, να δεις πως θα δεομολογηθουν τα πραγματα.ολα θα πάνε καλα και με τη βοήθεια των γιατρών θα τα ξεπεράσει ολα -αν υπάρχουν-. Εύχομαι καλή ευκολία!προσπάθησε να μην κανεις καλες σκέψεις.

σχετικά με το σίδηρο, εγω είμαι ακόμα

μεσα στα όρια σύμφωνα με την τελευταία εξέταση αλλα παρολαυτα μου χορήγησε σίδηρο γιατι μου είπε πως τωρα που μεγαλώνει αρκετά το μωρο θα αρχίσει να πέφτει και καλό ειναι να το προλάβουμε.

@CME2205 καλωσήρθες!!όλα καλα σου εύχομαι!!πότε εχεις αυχενικη;

@Synnefaki θα λιώσουμε σήμερα!!σίγουρα η "πατία" καμίνι δεν ειναι καλη λύση!θα βρείς μια εναλλακτικη πιο δροσερή :-D

@ekrs η αλήθεια είναι πως και είχα ακούσει για αυτές τις εξετάσεις αλλα εσυ με κατατόπισες πλήρως! Εύχομαι ολα να ειναι καλα και να μην χρειαστούν.

Και πάλι συγχαρητήρια για την επιμονή σου το θάρρος σου και το κουράγιο σου μετα απο όσα πέρασες!Είσαι πολυ δυνατη και γίνεσαι παράδειγμα για όλους!

Αννα μου σευχαριστω πολυ...με πιανει το παραπονο κ σκεφτομαι δε θα ευχαριστηθω τιποτα??σημερα με καθησυχασε κ ο γιατρος κ ειμαι λιγο αισιοδοξη...αν χρειαστει κ διαιτα θα κανω...οσο κ να μη μαρεσει....καλα εκανε κ σ εδωσε σιδηρο...κ γω απο σημερα ξεκινησα...34 αιματοκριτη εχω...δυο μερες τωρα εχω καταφερει κ τρωω μπανανα...μπορει να ακουγεται περιεργο αλλα με χαροποιεί...μου εβαλε κ λιγο τον υπερηχο κ ειδα το μωρο...χορευε κ τρελαθηκα απο τη χαρα μου...εσυ ποτε εχεις εξεταση παλι?

Καλημέρα κοριτσάκια !!!! 

@dimitroula30 δεν έχω υπολογιστή . Από tablet γράφω . Οποία μπορεί ας χρωματίσει κ τις καινούργιες μας μανούλες ! 

@Floraki θέλω να σκεφτεσαι θετικά ! Ενώ εμείς βάζουμε κιλά εσύ θα χάνεις ! Στο τέλος θα μας κοροϊδεύεις !!!! Το θετικό είναι πως όλα είναι καλά με το μωρό ! 

@Οντετ πως είσαι σήμερα ; 

@CME2205 καλωσόρισες στην παρεουλα μας ! 

Οριστε και το πινακακι μας 

Synnefaki..................ΤΕΡ 23/04:wub:

elenakith.....................ΤΕΡ 26/04 :mad:

Annaz.........................ΠΗΤ 29/12/2017:wub:

Floraki........................ΠΗΤ 11/01/2018.:wub:

Mariachi....................ΠΗΤ 15/01/2018:wub:

Dimitroula30 ............ΠΗΤ 18/01/2018:wub:

Μαιρουλι...................ΠΗΤ 19/01/2018:wub:

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018:wub:

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 :mad:

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018:wub:

November rain...........ΠΗΤ 30/01/2018:wub:

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018:wub:

Οντετ ........................ΠΗΤ  10/02/2018:wub:

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

@Floraki ετσι αισιόδοξη να σε ακούω!!!ολα θα πάνε καλα!θα το δεις!!Να ηρεμήσεις και να προσπαθήσεις να ευχαριστηθείς το καθετί!περνάς παρά πολυ δύσκολα ειναι Λογικο να σε πιάνει το παράπονο, αλλα να σκέφτεσαι το μωράκι σου  που είναι μια χαρα και χορεύει στην κοιλίτσα σου και να γελας απο ευτυχία!

εγω ξες καμία φορα καθομαι και γελάω μόνη μου απο χαρα.με ρωταει ο άντρας μου "γιατι γελας;" και του εξηγώ πως σκέφτομαι το μωρο μας ή εικόνες απο τον υπέρηχο.

Εγω θα περάσω την παρασκευη απο τη γιατρό για να μου πάρει κολπικό υγρό για εξέταση και το κανονικό μου ραντεβού ειναι την κυριακη - ναι κυριακη!-

περιμενω πως και πως να ερθει η κυριακη να ξαναδω το μωρο μου:mad:μετά το ραβτεβου κανονίσαμε με τον άντρα μου να πάμε και για φαγητό σε ενα ωραίο μαγαζί στο κέντρο. Εσυ ποτε θα ξανάπας;

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

floraki:ευτυχως να λες που τα βρηκες και θα ξερεις απο δω και περα να προσεχεις και να το εχεις στο νου σου.εχω και εγω 3 οζους αλλα δεν μου ειπε ποτε για παρακεντηση.τους παρακολουθουμε και ολες οι ορμονικες μου ειναι παντα πολυ καλες αλλα το παρακολουθω.οι δικες σου ορμονικες εχουν αλλαξει;εμενα με ειχε φοβισει μια συναδελφος μου οταν ηταν 5 μηνων πηγε για εναν απλο υπερηχο στο μωρο και ετυχε και μπηκε εκεινη την ωρα μια ενδοκρινολογος και της λεει πολυ χοντρος ειναι ο λαιμος σου..αφου ειμαι εγκυος λεει η κοπελα..τελικα εκανε χ/ο κατ'ευθειαν για αφαιρεση θυροηθους.ολα πηγαν καλα και εχει και το κοριτσα της υγιεστατο..δεν στο ειπα να σε τρομαξω....ειναι σπανιες περιπτωσεις.αλλα κολο ειναι ολες οι εγκυες να κανουν μια επισκεψη στον ενδοκρινολογο.εσυθα ακους τον γιατρο σου και δεν θα ειναι τιποτα εξαλου απ'οτι καταλαβες πολλες εχουμε οζους χωρις να συμαινει κατι..

ontet: Υπομονη κοριτσι μου που θα παει θα περασει και αυτο..δες το σαν ευκαιρια ξεκουρασης..δεν μας εμειναν πολλοι μηνες..μετα δεν θα προλαβαινεις να ξεκιυραστεις...μονοβτις κακες σκεψεις διωξε και ολα θα πανε τελεια..

floraki :ευτυχως να λες που τα βρηκες και θα ξερεις απο δω και περα να προσεχεις και να το εχεις στο νου σου.εχω και εγω 3 οζους αλλα δεν μου ειπε ποτε για παρακεντηση.τους παρακολουθουμε και ολες οι ορμονικες μου ειναι παντα πολυ καλες αλλα το παρακολουθω.οι δικες σου ορμονικες εχουν αλλαξει;εμενα με ειχε φοβισει μια συναδελφος μου οταν ηταν 5 μηνων πηγε για εναν απλο υπερηχο στο μωρο και ετυχε και μπηκε εκεινη την ωρα μια ενδοκρινολογος και της λεει πολυ χοντρος ειναι ο λαιμος σου..αφου ειμαι εγκυος λεει η κοπελα..τελικα εκανε χ/ο κατ'ευθειαν για αφαιρεση θυροηθους.ολα πηγαν καλα και εχει και το κοριτσα της υγιεστατο..δεν στο ειπα να σε τρομαξω....ειναι σπανιες περιπτωσεις.αλλα κολο ειναι ολες οι εγκυες να κανουν μια επισκεψη στον ενδοκρινολογο.εσυθα ακους τον γιατρο σου και δεν θα ειναι τιποτα εξαλου απ'οτι καταλαβες πολλες εχουμε οζους χωρις να συμαινει κατι..

ontet: Υπομονη κοριτσι μου που θα παει θα περασει και αυτο..δες το σαν ευκαιρια ξεκουρασης..δεν μας εμειναν πολλοι μηνες..μετα δεν θα προλαβαινεις να ξεκιυραστεις...μονοβτις κακες σκεψεις διωξε και ολα θα πανε τελεια..

7 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ekrs. Πιστεύω ότι είναι καλό να ενημερωνόμαστε, άλλωστε όλα για τους ανθρώπους είναι, σίγουρα δεν είσαι η μόνη που της έχει συμβεί να χάσει το μωράκι της.. Τώρα κάνεις αντιπηκτικές?

Καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξη! Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! Με το καλό να είναι όλα τέλεια στην αυχενική σου!

Συννεφάκι μου η αμνιοπαρακέντηση και η τροφοβλάστη θεωρητικά είναι η πιο αξιόπιστες εξετάσεις που εξετάζουν τα πιο πολλά σύνδρομα και παθολογικές καταστάσεις.. Τα αιματολογικά τεστ είναι μη επεμβατικά, αλλά δεν δείχνουν όσα και οι παραπάνω εξετάσεις. Αύριο που θα το συζητήσω με το γιατρό θα σας πω τι μου είπε.. :) 

Πωπω κοριτσάκι μου ρι πέρασες? Σταμάτησε το κόκκινο? Είχα κι εγώ αποκόλληση στην 6η εβδομάδα (πριν κάνω τον 1ο υπέρηχο), όπου έτρεχε το αίμα σαν να είχα κοπεί κάπου. Πάλι καλά με ξάπλα και 2 utrogestan έξτρα (κάνω και μια ένεση προγεστερόνης κάθε πρωί), μετά από 1 εβδομάδα είχα καθαρίσει και από τα καφέ. Αλλά από τότε κάνω ελάχιστα πράγματα και έχωγίνει αυτοκόλλητη με το κρεβάτι...

Εύχομαι όλα καλά, να ξαπλώνεις πολύ και να σκέφτεσαι θετικά!!! :) 

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!! Πάω να κάνω μια προσπάθεια να ξανακοιμηθώ...

Αντιπηκτικες κ salospir... Βασικά μετά τη θρόμβωση το salospir είναι εφόρου ζωής... Απλά θα πρέπει κάπου στις 30 εβδομάδες να το κόψω με το καλό...

Αυτήτην εβδομάδα ξεκίνησα σίδηρο και μαγνήσιο - άσχετο...

4 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Καλωσόρισες στην παρέα μας!! Με το καλό το μωράκι σου!!

1 ώρα πρίν, Mariachi είπε:

Αχ τι ωραία ! Ζηλεύω εσείς βλέπετε συνέχεια τα μωράκια σας ! Εγώ έχω πάλι ραντεβού στις 16/08 !!! Πως θα αντέξω ; πραγματικά δεν ξέρω ! 

Πω... Πολύς καιρός... Κ εγώ θέλω να τον ρωτήσω την Δευτέρα γιατί κ αυτός φεύγει διακοπές κ επιστρέφει 16/8, οπότε με βλέπω επόμενο ραντεβού 17/8 που θα έχει περάσει μήνας...

tt1d93c4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...