Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες ! Χθες εμείς πήγαμε ημερήσια στον Π.παντελεημονα. Είχαμε βάπτιση κ περάσαμε όλη μέρα εκεί . Ήταν πολύ ωραία ! 

Δεν έχω φτιάξει τίποτα αν κ θέλω αλλά είπα από Αύγουστο -Σεπτέμβριο . Κ πάλι μου λένε ότι είναι νωρίς . Όλο το χειμώνα τι θα κάνω ; 

Εγώ παιδάκια δεν έχω φέισμπουκ :oops:

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω νομιζω ειναι λιγο νωρις αλλα απο την αλλη οπως νιωθεο η καθεμια..χαρα εχουμε..

εγω εχω καποια πραγματα που μας εδωσαν και μαλλον προς τελος αυγουστου λεω να αρχισω να τα κοιταω.βεβαια ουτε την αυχενικη δεν εκανα ακομα αλλα ελπιζω να ειναι ολα καλα!τον χειμωνα ξεκιναω και ενα μεταπτυχιακο..να δω τι θα πρωτοκανω...

Ξεκινά πουλάκι μου αμα σου βγαίνει. Ας λένε :)

3 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Χθες εμείς πήγαμε ημερήσια στον Π.παντελεημονα. Είχαμε βάπτιση κ περάσαμε όλη μέρα εκεί . Ήταν πολύ ωραία ! 

Δεν έχω φτιάξει τίποτα αν κ θέλω αλλά είπα από Αύγουστο -Σεπτέμβριο . Κ πάλι μου λένε ότι είναι νωρίς . Όλο το χειμώνα τι θα κάνω ; 

Δεν χρειαζεται απαραίτητα το φεησμοιυκ για την εφρμιγη Μέσεντζερ!

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Κοριτσια μ νομιζω οτι τελος καλοκαιριου δε βαζουν παλι εκπτωσεις?εγω ξεκινησα σιγα σιγα να φτιαχνω το παιδικο για να μη μου πεσουν ολα μαζεμενα..αν αρχισει να μεγαλωνει η κοιλιτσα μ πιστευω οτι δε θα εχω ορεξη για πολλα πολλα...θα φτιαξω πρωτα τη ντουλαπα θελει λιγο χρονο γιατι δεν την πηρα ετοιμη..μεετα θα το βαψω για να εχει ξεμυρισει κ αργοτερα τα ψωνια...εχω βγαλει προγραμμα η τρελη χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από την καυτή Βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να είστε σε μέρη δροσερά και να μη λιώνετε όπως εμείς.

@Floraki όπως νιώθεις κάνε...η αλήθεια είναι ότι στις εκπτώσεις θα βρεις πολύ καλύτερες τιμές στα είδη προικός αλλά δύσκολα να βρεις ρούχα καθώς χρειαζόμαστε χειμερινά. Το Νοέμβρη στο mid-sales μπορείς να εφοδιαστείς με τα υπόλοιπα...

tt1d8aec

On 8/7/2017 at 7:27 ΠΜ, Οντετ είπε:

καλημερα οοοοοοολη μερα! τι κανετε όμορφες;

σκεφτηκα κάτι αν συμφωνείτε ! αν εχουμε ολες φεησμπουκ να φτιαξουμε μια ομαδουλα στο μεσεντζερ να τα λεμε και πιο ιδιωτικα, και πιο άμεσα! 

με τέτοια σκέψη  ξυπνησα σαββατιατικα στις εξι

εγω δεν εχω φεις και δεν μου αρεσει η ιδεα γιατι εχει ξαναγινει στο παρελθον και στο τελος σταματησε η επικοινωνια μεσω parents και εμεινε στο φεις με οσες κοπελες ειχανε .προτεινω να μεινουμε εδω, εκτος αν η πλειοψηφια θελει να μετακινηθει τοτε εγω δεν μπορω να σας ακολουθησω..στην αρχη ειχανε πει οτι θα γραφουμε και εδω και στο φεις αλλα στο τελος λογω ευκολιας και συντομιας τους εμεινε το φεις...

On 8/7/2017 at 1:08 ΜΜ, dimitroula30 είπε:

Καλημερα εγκυουλες!! Κοριτσια εχει νιωσει καμια το μωρακι της? Εγω οντας στην 13η εβδομαδα, καθως ημουν ξαπλωμενη ενιωσα ενα πεταρισμα αλλαδεν ξερω με σιγουρια τι ηταν, μπορει να ηταν κ το εντερακι!! Ωστοσο κοριτσια θελω να ρωτησω κατι. Πριν δυο χρονια ειχα κανει loop τραχηλου λογω HPV αλλοιωσεων στον τραχηλο. Περσι ειχα κανει τεστ παπ τον ιουλιο κ βγηκε καλο. Τωρα περιμενω παλι αποτελεσματα κ εχω αγχωθει. Τι θα κανω εαν βγει παλι οτι εχω αλλοιωσις στον τραχηλο? 

νομιζω πιο πολυ ξεκουραση;ισως και ξαπλα μαζι με χαπια; τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;

floraki οπως νιωθεις καλε ,αν θες απο τωρα να ασχολεισαι με το δωματιο του μωρου γιατι οχι; η ψυχολογια μας πρεπει να ειναι καλη και να κανουμε πραγματα που μας ευχαριστουν...

Οσον αφορα τις ναυτιες μου λιιιιιγο καλυτερα ειμαι κυριως τα πρωινα , τα βραδια με ξαναθυμουνται.

2 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Κοριτσια μ νομιζω οτι τελος καλοκαιριου δε βαζουν παλι εκπτωσεις?εγω ξεκινησα σιγα σιγα να φτιαχνω το παιδικο για να μη μου πεσουν ολα μαζεμενα..αν αρχισει να μεγαλωνει η κοιλιτσα μ πιστευω οτι δε θα εχω ορεξη για πολλα πολλα...θα φτιαξω πρωτα τη ντουλαπα θελει λιγο χρονο γιατι δεν την πηρα ετοιμη..μεετα θα το βαψω για να εχει ξεμυρισει κ αργοτερα τα ψωνια...εχω βγαλει προγραμμα η τρελη χαχαχα

καλα κανεις!!!εχεις ολο το δικαιωμα να το απολαμβανεις οπως θες:)

εμεις πηγαμε χθες για μπανιο το πρωι και το βραδυ λουνα παρκ τα παιδια.σημερα εφτιαξα ψαροσουπα που τους αρεσει και ειχα καιρο να κανω, και επλυνε τα χαλια ο συζυγος τωρα που καιει ο ηλιος...απο βδομαδα βαφουμε το σπιτι γιατι με το τζακι το χειμωνα πιανει βρωμια καθε 3_4 χρονια.υπνοδωματια δεν θα βαψω τα ειχαμε κανει πριν 2 χρονια.αχ ανοιξαμε δουλειες με φουντες...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οτι θέλετε όμορφες. Το καλό που μας προσφέρει το Μέσεντζερ (η μια αντίστοιχη ομαδα στο βαημπερ η στο γουατσαπ αν ανταλλαξουμε τηλ ) είναι η ιδιωτικότητα και η αμεσότητα. Αν δεν θέλετε, μια χαρά είμαστε κι εδώ :)

tt1d8a73

Κοριτσια ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαματα. Εχω να επισκεφτω την τουαλετα μερες... Δεν θυμαμαι απο ποτε. Εχω δοκιμασει τα παντα, μεχρι και effecol παιρνω αλλα τιποτα!!!!! Τι να κανω ρε κοριτσια θελω να κλαιω ολη μερα . η κοιλια μου εγχει γινει τουμπανο!!!!

HBNJp3.png

1 ώρα πρίν, dimitroula30 είπε:

Κοριτσια ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαματα. Εχω να επισκεφτω την τουαλετα μερες... Δεν θυμαμαι απο ποτε. Εχω δοκιμασει τα παντα, μεχρι και effecol παιρνω αλλα τιποτα!!!!! Τι να κανω ρε κοριτσια θελω να κλαιω ολη μερα . η κοιλια μου εγχει γινει τουμπανο!!!!

Δοκίμασε tanilas. Είχες από πριν πρόβλημα; Πίνεις αρκετά υγρά; Επίσης το περπάτημα βοηθάει πολύ...

7 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Οτι θέλετε όμορφες. Το καλό που μας προσφέρει το Μέσεντζερ (η μια αντίστοιχη ομαδα στο βαημπερ η στο γουατσαπ αν ανταλλαξουμε τηλ ) είναι η ιδιωτικότητα και η αμεσότητα. Αν δεν θέλετε, μια χαρά είμαστε κι εδώ :)

Νομίζω μέσω fb/messenger θα είναι πιο ουσιαστική η επικοινωνία . Εδώ δεν ξανοιγόμαστε γιατί είναι όλα δημόσια.Αν παρατηρήσετε πόσες προβολές έχουν τα μηνύματά μας θα τρομάξετε. :shock: 

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

Διαφημίσεις

εγω το βλεπω απο τιν εαυτο μου. ειναι πολλά αυτα που θα θελα να μοιραστω μαζι σας κι ομως κωλυομαι γιατί ξερω οτι τα μηνύματα είναι ανοιχτά για τον καθενα! καλημερα να χουμε ομορφες :)

8 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Δημητρουλα είμαι στην ίδια φαση αυτη την βδομαδα. κανενα κεφι, ολο εκνευρισμος και ολα γυρνανε γυρω απο το ποτε θα παω στην τουαλετα. με εχουν ντοπαρει προγεστερόνη, ειμαι αρκετα ξαπλα λογω των αναθεματισμενων των εκκρισεων και δεν μπορω να ηρεμησω.  νιωθω ενοχλήσεις στα έντερα φοβαμαι μηπως ειναι απο το μωρακι και κατι δεν παει καλα, δεν εχω όρεξή να φαω, περπαταω σαν συγκαμενη. περξμενω να παρω σε λξγο τηλεφωνο την μαια. Απο τις 7 είναι διαθεσιμη αλλα πρωι πρωί δευτεριατικα, θα περιμενω λίγο, μην ξεκινησει η κοπελα τηνβδομαδα της με την δυσκοιλιότητα μου.

tt1d8a73

Καλημερα κοριτσια μου...ελπιζω να ειστε ακομη καλυτερα σημερα...εγω μεχρι κ τον ανάμικτο εκανα εμετο...στο τελος νηστικη θα μενω ολη μέρα...πειναωωωω κοριτσια πολυυυυ....

Αχ κοριτσια σας καταλαβαινω που δε μπορειτε  να πατε τουαλετα...κ δεν εχω καμια συμβουλη να σας δωσω μήπως σας βοηθησω...εμενα το περπατημα κ ο φυσικος χυμος με κανουν να πηγαινω σχεδον καθε μερα ευτυχως...

17 ώρες πρίν, Synnefaki είπε:

Καλησπέρα από την καυτή Βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να είστε σε μέρη δροσερά και να μη λιώνετε όπως εμείς.

@Floraki όπως νιώθεις κάνε...η αλήθεια είναι ότι στις εκπτώσεις θα βρεις πολύ καλύτερες τιμές στα είδη προικός αλλά δύσκολα να βρεις ρούχα καθώς χρειαζόμαστε χειμερινά. Το Νοέμβρη στο mid-sales μπορείς να εφοδιαστείς με τα υπόλοιπα...

Λεω να ψωνισω ειδη προικος κ τα επιπλα του μωρου το νοεμβρη γιατι δε μενω αθηνα κ απο δεκεμβρη θα ειμαι πανω πρωτα ο θεος..οποτε οταν γυρισω δε θα πρεπει να το εχω ετοιμο? Τι ειναι το mid-sales?

16 ώρες πρίν, november rain είπε:

εγω δεν εχω φεις και δεν μου αρεσει η ιδεα γιατι εχει ξαναγινει στο παρελθον και στο τελος σταματησε η επικοινωνια μεσω parents και εμεινε στο φεις με οσες κοπελες ειχανε .προτεινω να μεινουμε εδω, εκτος αν η πλειοψηφια θελει να μετακινηθει τοτε εγω δεν μπορω να σας ακολουθησω..στην αρχη ειχανε πει οτι θα γραφουμε και εδω και στο φεις αλλα στο τελος λογω ευκολιας και συντομιας τους εμεινε το φεις...

νομιζω πιο πολυ ξεκουραση;ισως και ξαπλα μαζι με χαπια; τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;

floraki οπως νιωθεις καλε ,αν θες απο τωρα να ασχολεισαι με το δωματιο του μωρου γιατι οχι; η ψυχολογια μας πρεπει να ειναι καλη και να κανουμε πραγματα που μας ευχαριστουν...

Οσον αφορα τις ναυτιες μου λιιιιιγο καλυτερα ειμαι κυριως τα πρωινα , τα βραδια με ξαναθυμουνται.

καλα κανεις!!!εχεις ολο το δικαιωμα να το απολαμβανεις οπως θες:)

εμεις πηγαμε χθες για μπανιο το πρωι και το βραδυ λουνα παρκ τα παιδια.σημερα εφτιαξα ψαροσουπα που τους αρεσει και ειχα καιρο να κανω, και επλυνε τα χαλια ο συζυγος τωρα που καιει ο ηλιος...απο βδομαδα βαφουμε το σπιτι γιατι με το τζακι το χειμωνα πιανει βρωμια καθε 3_4 χρονια.υπνοδωματια δεν θα βαψω τα ειχαμε κανει πριν 2 χρονια.αχ ανοιξαμε δουλειες με φουντες...

Ετσι κ μενα απο το μεσημερι κ μετα ειμαι στο κρεβατι..

Αχ τι ωραια λουνα παρκ,παιχνιδι,ψαροσουπα τρελαινομαι και βαψιμο σπιτιου..ολα αυτα μου αρεσουν...μπραβο που εχεις τοση ενεργεια φτου φτου.

9 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Δημητρουλα μ μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω...

22 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Εχω παει στον παλαιό παντελεημονα κ θεωρώ οτι ειναι από τα ομορφοτερα χωρια της ελλαδας..αχ τι ωραια μαρακι μ...

1 hour ago, Οντετ είπε:

εγω το βλεπω απο τιν εαυτο μου. ειναι πολλά αυτα που θα θελα να μοιραστω μαζι σας κι ομως κωλυομαι γιατί ξερω οτι τα μηνύματα είναι ανοιχτά για τον καθενα! καλημερα να χουμε ομορφες :)

Δημητρουλα είμαι στην ίδια φαση αυτη την βδομαδα. κανενα κεφι, ολο εκνευρισμος και ολα γυρνανε γυρω απο το ποτε θα παω στην τουαλετα. με εχουν ντοπαρει προγεστερόνη, ειμαι αρκετα ξαπλα λογω των αναθεματισμενων των εκκρισεων και δεν μπορω να ηρεμησω.  νιωθω ενοχλήσεις στα έντερα φοβαμαι μηπως ειναι απο το μωρακι και κατι δεν παει καλα, δεν εχω όρεξή να φαω, περπαταω σαν συγκαμενη. περξμενω να παρω σε λξγο τηλεφωνο την μαια. Απο τις 7 είναι διαθεσιμη αλλα πρωι πρωί δευτεριατικα, θα περιμενω λίγο, μην ξεκινησει η κοπελα τηνβδομαδα της με την δυσκοιλιότητα μου.

Οντετ μ εγω πάντως δεν εχω προβλημα εαν θες να μιλαμε κ πιο ιδιωτικα...ειμαι ανοιχτη στην ιδεα γιατι πιστευω μονο καλο εχει να μας προσφερει..

• Μου αρέσει 2

πηρα κοριτσια την μαια. μια κουταλιά την ημέρα γαλα μαγνησιας το βραδυ πριν κοιμηθω δαμάσκηνα, 3 λιτρα νερο, καθε μερα μια πενταλεπτη βολτα μεσα στο σοτο και ας εχω εκκρίσεις (δεν υπαρχει αποκόλληση) κι αν τα δω πολυ σκουρα ντουφαλακ

ερωτηση: βαημπερ εχουμε ολες; 

tt1d8a73

10 ώρες πρίν, Synnefaki είπε:

Δοκίμασε tanilas. Είχες από πριν πρόβλημα; Πίνεις αρκετά υγρά; Επίσης το περπάτημα βοηθάει πολύ...

2 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Δημητρουλα μ μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω...

Καλημέρα κορίτσια μου! Είχα από πριν πρόβλημα, αλλά τώρα μου έχει γίνει εφιάλτης;, μοιάζω σαν να είμαι στον 7ο με τέτοιο φούσκωμα.Το πρωί τρώω γάλα με νιφάδες βρώμης και δαμασκηνα αποξηραμενα μεσα, και αμέσως μετά πίνω και ένα ποτηρι κρυο νερο με το φακελάκι effecol που μου συστησε η γυναικολογος μου.  Χθες βραδυ έφαγα βρασμένα σπανάκια με λάδι και τυρί και δοκίμασα χαμομήλι με  μέλι μέσα και σήμερα κάτι έγινε.. Εντάξει όχι φοβερά πράγματα αλλά έστω κάτι λίγο. Τι σας λέω πρωί πρωί ε? Ωραία καλημέρα σας είπα! Για να δούμε , πρέπει να δοκιμάσω να μην τρώω καθόλου ζυμαρικά γιατί μάλλον  αυτά με στουμπώνουν. Και τα θέλω τόοοοοσο πολύ! 

Σήμερα περιμένω τις εξετάσεις papp-a και αύριο πάω για αυχενική!! Ωστόσο περιμένω και το τεστ pap  για να δω τι γίνεται με τον hpv!! Έχω τόση αγωνία!! Σκέφτομαι αν πάλι δείξει ότι έχω αλλοιώσεςι στον τράχηλο τι θα γίνει? Θα χρειαστώ πάλι επέμβαση μετα τη γέννα? Θα πανε όλα καλά  με την εγκυμοσύνη!

Ωστόσο κορίτσια μου εγώ δεν χρησιμοποιώ πολύ το messenger, μ αρέσει πιο πολύ η ιδέα του forum . Μου έχει γίνει συνήθεια πλέον!! δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι στο messenger ή στο viber να διαβάζουμε όλες τις συνομιλίες που χάσαμε όταν είμαστε εκτός. Εάν πάλι η πλειοψηφία αποφασίσει να το κάνουμε , θα ακολουθήσω κι εγώ .

HBNJp3.png

Καλημέρα σε όλες ! Δημητρούλα και Οντετ ελπίζω να καλυτερεύσει η κατάσταση με την τουαλέτα . Εγώ βρήκα σωτηρία με λίγο γαλλικό καφέ τιγκαρισμένο στο γάλα ! Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος έκοψα τον καφέ κ το τσιγάρο κ φαίνεται το πεπτικό έπαθε σοκ κ τώρα με λίγο γαλλικό πάω καθημερινά ! 

έμεινα στους γονείς μου για αυτή την εβδομάδα κ ο αντρας μου επέστρεψε Θεσσαλονίκη . Βαριόμουν να επιστρέψω γτ είμαι όλη την ημέρα μόνη σπιτι. Βέβαια μου λείπει πολύ ! 

Οσο για το βαιμπερ ή το μεσσεντζερ θα συμφωνήσω με την Δήμητρα . 

Επίσης Δήμητρα καλή επιτυχία για αύριο !!!! Απόλαυσε το!!!! :mad::mad::mad:

και μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ! 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...