Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσιααααα!!!!πήγα σήμερα κ η χοριακη εκτοξεύτηκε στο 217 ο γιατρός μου πε τέλεια να πάω τριτη!!!τρελαίνομαι ρεεε τρελαίνομαι πόσο καιρό περίμενα αυτή τη στιγμηηηη!όλα καλά να μας πάνε μέχρι τέλους!

• Μου αρέσει 5

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , gogouli88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσιααααα!!!!πήγα σήμερα κ η χοριακη εκτοξεύτηκε στο 217 ο γιατρός μου πε τέλεια να πάω τριτη!!!τρελαίνομαι ρεεε τρελαίνομαι πόσο καιρό περίμενα αυτή τη στιγμηηηη!όλα καλά να μας πάνε μέχρι τέλους!

Συγχαρητήρια! Καλη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να χεις κοπέλα :)

tt1d8a73

3 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια ! @Synnefaki ελπίζω να σου φύγουν γρήγορα οι αναγούλες ! 

Και εμένα οι απογευματινές αναγουλες είναι σε έξαρση τελευταία:mad:

Αχ μπράβο ρε εγκυουλες με τα όμορφα μωράκια σας μας ανοίγεται τον δρόμο και για τις δικές μας αυχενικες... εμένα αργεί ακόμα σε 3 βδομάδες περίπου... αλλά περνάνε σα νερό.πως νιώσατε όταν είδατε ένα σχηματισμένο πλασματακι μέσα σας;;

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , november rain είπε:

Αχ μπράβο ρε εγκυουλες με τα όμορφα μωράκια σας μας ανοίγεται τον δρόμο και για τις δικές μας αυχενικες... εμένα αργεί ακόμα σε 3 βδομάδες περίπου... αλλά περνάνε σα νερό.πως νιώσατε όταν είδατε ένα σχηματισμένο πλασματακι μέσα σας;;

Πόσο είσαι??

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

τι καλα κοριτσια ολα πανε κατ'ευχιν ...παντα ευχαριστα νεα να εχουμε..!

Εγω χθες χρειαστξκε να κανω υπερηχο στο νοσοκομειο και μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον ειναι αγορι.μου εδειξε και μια ληψη μας ειχε γυρισει το ποπουδακι του και φαινοταν κατι...αλλα δεν ξερω εμενα μου φανηκε περιεργο και λεω μηπως ηταν ο ομφαλιος που φαινοταν.θα ξερουμε σιγουρα σε 2 βδομαδες στην αυχενικη.

πηρατε καμια κρεμα για την κοιλιτσα σας;

@gogouli88 τι ευχάριστα νέα! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και πάλι.

@november rain εχθές που το βλεπα πλέον να χει μεγαλώσει από φασόλι μαυρομάτικο σε φασόλι γίγαντα :-D:-D ένιωσα σαν να είμαι πρωτάρα...

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

5 ώρες πρίν, Synnefaki είπε:

Καλημέρα με ωραία νέα... @Mariachi υπέροχα τα νέα σου, έρωτας μεγάλος ο γιός λέμε.

Εγώ μόλις έφαγα μία μπουγάτσα μισή μισή γιατί δεν μπορούσα να επιλέξω. Οι αναγούλες κορίτσια τ απόγευμα σαν να χειροτέρεψαν. Και τα χαράματα 3-5 μετράω προβατάκια.

@ekrs εγώ κρέας έχω να φάω εβδομάδες όπως κ ψάρι δυστυχώς. Πότε φεύγεις για την όμορφη Ηρακλειά; 

Σε 2 εβδομάδες!! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.. Την Δευτέρα θα πάμε να δούμε κ το σποράκι μας!!! Κ με το που γυρνάμε σε τρεις εβδομάδες αυχενική...

πρίν από 10 λεπτά , Synnefaki είπε:

@gogouli88 τι ευχάριστα νέα! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και πάλι.

@november rain εχθές που το βλεπα πλέον να χει μεγαλώσει από φασόλι μαυρομάτικο σε φασόλι γίγαντα :-D:-D ένιωσα σαν να είμαι πρωτάρα...

Χμμμ... Μου ρίχνεις μία εβδομάδα απ'ότι βλέπω... Άρα Δευτέρα που πάω να προετοιμαστώ για φασόλι γίγαντα??? :-P

πρίν από 16 λεπτά , rainbow είπε:

τι καλα κοριτσια ολα πανε κατ'ευχιν ...παντα ευχαριστα νεα να εχουμε..!

Εγω χθες χρειαστξκε να κανω υπερηχο στο νοσοκομειο και μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον ειναι αγορι.μου εδειξε και μια ληψη μας ειχε γυρισει το ποπουδακι του και φαινοταν κατι...αλλα δεν ξερω εμενα μου φανηκε περιεργο και λεω μηπως ηταν ο ομφαλιος που φαινοταν.θα ξερουμε σιγουρα σε 2 βδομαδες στην αυχενικη.

πηρατε καμια κρεμα για την κοιλιτσα σας;

Εγώ έχω αμυγδαλέλαιο που είναι χωρίς χημικά και το ξέρω από μέσα, :eek:ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ αλλά από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσω σιγά σιγά.

Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να σας στείλω ποιο είναι να το πάρετε, πωλείται σε μεγάλες αλυσίδες με καλλυντικά.

1 hour ago, november rain είπε:

Εγώ την προηγούμενη φορά είχα λιώσει αλλά λόγω των ανησυχιών που υπήρχαν δεν το είχα απολαύσει... Αυτή τη φορά όμως έχω καλό προαίσθημα κ πιστεύω θα είναι πιο συγκινητικό... Ανυπομονώ!!!!

Εμείς είμαστε από τις τελευταίες αυχενικές... Άντε να έρθει η σειρούλα μας κ φυσικά όλες με καλά αποτελέσματα!!!

tt1d93c4

@ekrs ετοιμάσου για φασόλι γίγαντα:-P

Κι εγώ αμυγδαλέλαιο έβαζα στο πρώτο χύμα από το φαρμακείο 2 ευρώ τα 100ml . Μπορεί και 3 δε θυμάμαι. Ραγάδες δεν έκανα πολλές αλλά είναι στο δέρμα κορίτσια. Αν είναι να κάνετε θα κάνετε. Στον 9ο το σώμα από το τέντωμα αρχίζει και σκάζει σαν καρπούζι

tt1d8aec

Διαφημίσεις

Η αλήθεια να λέγεται ήταν η πρώτη φορά που είδα μωρό . Που ξεχωριζες καθαρά ότι μέσα σου μεγαλώνει ένα μωρό ! Πρώτη φορά κουνούσε χεράκια κ ποδαράκια κ άλλαζε θέσεις συνέχεια ! Ένιωσα χαρούμενη , πολύ χαρούμενη! 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

1 ώρα πρίν, gogouli88 είπε:

Πόσο είσαι??

Τί εννοείς;σε βδομάδες ή ηλικία;

Εγώ κρέμες δεν έβαζα σχεδόν ποτέ, επειδή το αμελουσα... παρόλο που είχα μια κοιλαρα τεράστια, δεν έκανα ραγαδες.ειναι στο δέρμα καθαρά και μόνο...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πρίν από 13 λεπτά , november rain είπε:

Τί εννοείς;σε βδομάδες ή ηλικία;

Εγώ κρέμες δεν έβαζα σχεδόν ποτέ, επειδή το αμελουσα... παρόλο που είχα μια κοιλαρα τεράστια, δεν έκανα ραγαδες.ειναι στο δέρμα καθαρά και μόνο...

Σε εβδομάδες την ηλικία σου βρε θα  ρωτουσα

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Κοριτσάκια μου αντί να έχω μια ζαλάδα, μια αναγουλα , κάτι να θυμίζει εγκυουλα ρε παιδί μου, αρχισε κάτι καινούριο σήμερα....... Βουητό στα αυτιά! Χαχαχαχα

σκέφτηκα δεν παίζει κάτι επαθα πάλι, πήρα τον γιατρο γελασε με συμπαθεια ο ανθρωπος και μου πε οτι καμια φορά συμβαίνει και έχει να κανει με την ευσταχιανή σάλπιγγα στο αυτί

tt1d8a73

Κοριτσια μου χαιρομαι που ειστε ολες καλα κ τα νινακια ακομα καλυτερα..τι ωραια νεα βρε κοριτσια μ μπραβο σε ολες...εμενα τα συμπτωματα καλα κρατουν τρια κιλα κατω ειμαι..κανω υπομονη..αλλα δεν εχω διαθεση για τιποτα...

Μαρακι μπραβο κοριτσι μου...συγχαρητηρια...να εχεις μια τελειομηνη κ ευχαριστη εγκυμοσυνη...

Γωγουλι88 να σου πανε ολα καλα σου ευχομαι κ καλως ηρθες στην παρεα μας..

Αντε κορίτσια να περασουν οι μερες να μας πειτε τα ευχαριστα νεα για τις αυχενικες σας οι υπολοιπες...με το καλο...

Κοριτσια μου βλεπω αλλες εγκυουλες που ειναι ενα μηνα σχεδον λιγοτερο απο μενα κ εχουν τη διαπλασια κοιλιτσα..ακομα δε μου φαινεται..ισα ισα πεταει λιγο..μήπως να ανησυχήσω. ??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...