Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια εγώ δε ξέρω αν ανήκω σ αυτό ή σε κάποιο άλλο θέμα γιατί δε μπορώ να είμαι κ σίγουρη περιμένω αύριο να κάνω τη τρίτη χοριακη για να δω αν θα διπλασιαστεί κ άλλο!!φοβάμαι όμως δε ξέρω γιατι

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@dimitroula30 στις 18:30 έχω . Αύριο το πρωί θα την κάνω την αίματος . 

Σας ευχαριστώ όλες ! 

@gogouli88 όλα καλά θα πάνε θα το δεις ! Μην αγχώνεσαι δεν κάνει !καλωσορισες στην παρέα μας.  Ποτέ ήταν η τελευταία σου περίοδος ; 

S4bRp3.png

23 ώρες πρίν, rainbow είπε:

Τι καλα οταν ερχονται οι μαμαδες...εμενα ηρθαν χθες με παπουτσακια και πιτες και αλλα τοσα ζαρζαβατικα απο τον κηπο και μαρουλακι πλημενο( ξερει οτι βαριεμαι να το πλενω..)σαν τις μαμαδες τιποτα..

εγω πηρα μια συγχυση..πηγα να μου γραψουν αδεια και δεν μου την εδιναν δεν μπορει λεει να δωσει πλασματικη..πως κρατηθηκα...αλλα οι γυνναικουλες τους μια χαρα τις επερναν..

Τι αδεια ζητησες;

9 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Καλημέρα οοοολη μερα ομορφες :)

χτες ειχα την πρωτη μου εκαψη και νομιζα οτι θα μεινω στον τόπο, αρχισα μα ζεσταινομαι να ιδρώνει τα γονατα το στηθος το στομάχι, τα μαλλια γιναν μουσκεμα, εβαλα το ερκοντισιον δυνατα και αν μπορουσα να ξαπλωσω επανω του θα σκαρφαλωνα. πεντε με δεκα λεπτα αυτη η κατάσταση και αρχισα σιγα σιγα να ηρεμω. Δεν εχω ξανανιώσει ετσι στην ζωη μου, ήθελα να μου σκισω το δερμα. Διαβασα οτι οφειλεται στην αυξηση των οιστρογόνων και καπου εδω στην αρχη του τριτου μήνα ξεκιναν αυτα. 

Welcome to the club darling!για τους επομενους 6 μηνες θα κανετε παρεα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

@Mariachi δεν ήταν φυσιολογική η σύλληψη έκανα εξωσωματική 9 μέρες μετά τη μεταφορά δλδ τη δευτέρα έκανα χοριακη που βγήκε 18 ξαναέκανα Τετάρτη βγήκε 59! Κ τώρα περιμένω να πάω κ αύριο ο γιατρός μου πε ή τη δεύτερα αλλά εγώ θα πάω αύριο για να δω τι γίνεται.....

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

4 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τώρα. Τι βλακεία έκανα ρε κορίτσια, αλλά πραγματικά δεν άντεχα άλλο.!!!!!

Λέτε να έπαθε τίποτε το μωρό?

Οχι καλε τι ειναι αυτα που λες; εδω αλλες καπνιζουν στην εγκυμοσυνη...η γιατρος γιατι το απαγορεψε;

πρίν από 10 λεπτά , gogouli88 είπε:

@Mariachi δεν ήταν φυσιολογική η σύλληψη έκανα εξωσωματική 9 μέρες μετά τη μεταφορά δλδ τη δευτέρα έκανα χοριακη που βγήκε 18 ξαναέκανα Τετάρτη βγήκε 59! Κ τώρα περιμένω να πάω κ αύριο ο γιατρός μου πε ή τη δεύτερα αλλά εγώ θα πάω αύριο για να δω τι γίνεται.....

Σου ευχομαι καλη επιτυχια και μακαρι να δεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις.καταλαβαινω την αγωνια σου και ποσο μαλλον που δεν εχεις λαβει απαντηση ακομα απο τις μανουλες του Φλεβαρη,γιατι  απο καπου περιμενεις να παρεις κουραγιο.μην φοβασαι,θετικη ενεργεια και να εχεις πιστη ...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

@Mariachi μου ειμαι τοσο κουρασμενη και μπηκα μονο κ μονο να δω τα νεα σου!! Αχχχχ μπραβο πολυ χαρηκα βρε ζουζουνα μου!!! Ππτε θα περασουν οι μερες κ για εμενα. Ποσα εκατοστα ηταν ο μπεμπακος?? 

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

7 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Κορίτσια όλα υπέροχα !!!! Ο γιατρός είπε ότι δεν μπορούσα να έχω καλύτερες μετρήσεις ! Το μωρό μας μεγάλωσε , έκανε κωλοτούμπες , κουνιόταν ! Μάλλον είναι αγοράκι ! 

ξεκινησαν και οι πρίγκιπες!  τι καλα!! μπραβο ρε κοριτσι.  με την έννοια σου ξυπνησα σήμερα :) υπεροχα τα νεα 

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Ήταν 6 εκατοστά @dimitroula30 Βέβαια εσένα θα είναι μεγαλύτερο γτ θα πας σε μεγαλύτερη εβδομάδα .

Σε ευχαριστώ @Οντετ μου! Πρίγκιπας Ε; Αχ ! :mad:

Δεν σας είπα . Μου άλλαξε κ την ΠΗΤ μου. 15/01/2018 . Γτ λέει είχα μικρό κύκλο . Και είμαι και περισσότερων ημερών . 12 εβδομάδων και 4 ημερών . Αυτά . Τώρα μόλις γύρισα από την αίματος 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια @Mariachi μου για το αγοράκι σου!! Γερό να είναι!!

Με το καλό και σε εμάς τις υπόλοιπες!! :-D

Πώς είστε σήμερα κορίτσια;;;

Χθες βράδυ με έπιασε μία λιγούρα για κρέας κ δεν μου πέρναγε με τίποτα. Έφαγα γιαουρτάκι με φρούτα αλλά μπα... Είχα στο μυαλό μου κρέας με ρίγανη από πάνω κ ένιωθα κυριολεκτικά να μου τρέχουν τα σάλια!!!! Κ τελικά έφαγα 4 καλαμάκια χοιρινά!!!! Που συνήθως τρώω 2 μόνο... Κ φανταστείτε δεν χόρτασα.... :?

• Μου αρέσει 4

tt1d93c4

Καλημέρα με ωραία νέα... @Mariachi υπέροχα τα νέα σου, έρωτας μεγάλος ο γιός λέμε.

Εγώ μόλις έφαγα μία μπουγάτσα μισή μισή γιατί δεν μπορούσα να επιλέξω. Οι αναγούλες κορίτσια τ απόγευμα σαν να χειροτέρεψαν. Και τα χαράματα 3-5 μετράω προβατάκια.

@ekrs εγώ κρέας έχω να φάω εβδομάδες όπως κ ψάρι δυστυχώς. Πότε φεύγεις για την όμορφη Ηρακλειά; 

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

@Mariachi τι όμορφα νέα!!!μπράβο κορίτσι μου!!με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το αγοράκι σου!!!

@gogouli88 σου εύχομαι απο καρδιάς όλα να πάνε καλα!!!να σκέφτεσαι θετικά!!

@ekrs ίδιες ορέξεις είχαμε χθες!!!εγώ νύσταζα τόσο πολυ που κοιμήθηκα και ναυάγησαν τα σχέδια για σουβλάκι!θα τα εφαρμόσω σημερα ομως!!

@Synnefaki υπομονη!! Κι εγώ λίγο να μείνω νηστική αρχίζει η αναγούλα..

η αϋπνία τωρα σε έπιασε ή το είχες απο την αρχή;

• Μου αρέσει 2

x7gyp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...