Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , dimitroula30 είπε:

@Anna z όχι μικρή μου δεν πήγα σε διαιτολόγο απλά θα σταματήσω να τρώω ότι σαβούρα βρω μπροστά μου. Κι εγώ ταλαιπωρούμαι πολύ με την τουαλέτα κι ακόμη δεν έχω ξεκινήσει το σίδηρο :? εκεί που νόμισα ότι πάω καλά , πάλι στούμπωσε το πράγμα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα!! Αποξηραμένα δαμάσκηνα, βρώμη , χυμούς φυτικές ίνες, σαλάτες φρούτα...... τίποτε κορίτσια τίποτε!! Και όταν πάω θα πάω σαν την κατσικούλα!!!

Γεια σου Δημητρούλα-κατσικούλα :-P. Πόσο γέλασα, να σαι καλά...Κορίτσια καλημέρα! Δε θέλω να σας φοβίσω αλλά εγώ όταν ξεκίνησα σίδηρο τα είδα όλα με την τουαλέτα..έπαιρνα φακελάκια ειδικά κ μόνο έτσι πήγαινα.ά Ξέρω όμως κ κοπέλες που βοηθήθηκαν πολύ από το σίδηρο κι έληξε νωρίς το πρόβλημα. 

@Anna z στη θάλασσα ούτως ή άλλως δεν κάνει καθόλου ο ήλιος να μας βλέπει οπότε το ολόσωμο δεν ξέρω πώς θα οφελήσει. Θέλει μόνο κάτω από την ομπρέλα με πολύ αντιηλιακό κι ελαφρύ φόρεμα. Η ζέστη μπορεί να προκαλέσει μέχρι και συσπάσεις μου πε εμένα. 

@Οντετ τι ωραία πράγματα τρώς; θα βγάλω τώρα το γιο μου βολτα κ θα περάσω από το φούρνο...

Το μεσημέρι γεμιστές πιπεριές για εμάς σήμερα, κοπιάστε να σας φιλέψω..

tt1d8aec

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι @Synnefaki εννοείται!και μονο πρώιμες ώρες ως τις 11 και απογευμα μετα τις 5:30!

εγω ετσι κι αλλιως δεν καθόμουν ποτε στον ήλιο και πριν την εγκυμοσύνη,με ζαλίζει πολυ.

Για το αντηλιακό δεν ξέρω..εχω διαβάσει πολλα τελευταία..αλλα συνεχίζω να φοβάμαι τον ήλιο παραπάνω απο αυτα.

@dimitroula30 ακριβως σαν κατσίκα!!!!

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

Καλημέρα σε όλες ! 

@Anna z μπράβο για την κοράκλα σου κ που όλα πάνε καλά ! 

Κοριτσια εγώ μπορεί να πηγαίνω καθημερινά τουαλέτα αλλά όπως λέει η Δήμητρα σαν την κατσίκα ! 

Θελω να πάω για μπάνιο επιτέλους κ ελπίζω να πάω αυτο το ΣΚ ! 

Εμεις έχουμε αύριο αυχενική κ έχω μεγάλο άγχος κ αγωνία ! 

• Μου αρέσει 3

S4bRp3.png

@mariachi σε ευχαριατω!!

όλα καλά θα σου πάνε!!!θα το δεις αναλυτικότατα αύριο!!!τελεια!

@Synnefaki τρελαίνομαι για γεμιστά!ορφανα;

εγώ σήμερα κάνω μπαρμπουνοφάσουλα ή αλλιως φασόλια χάντρες 

• Μου αρέσει 3

x7gyp3.png

@Synnefaki πω πω γεμιστά το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό!!! Με γιαουρτάκι ή φέτα είναι τέλεια!! Εγώ σήμερα μακαρόνια με ντομάτα πιπεριά και ελίτσες!!! ανυπομονώ να πάω σπίτι!! Ωστόσο κορίτσια σήμερα τι ειρωνία!! όποιος μπαίνει στο γραφείο κρατάει και μία σακουλίτσα από φούρνο κι έχω μαζέψει στο γραφείο πάνω όλο μπουγάτσες κρέμα και τυρί!!! Δηλαδή έλεος!!!!!:angry: Επίσης έχω τρομοκρατηθεί λιγάκι γιατί η φιλεναδα μου που είναι κι αυτή έγκυος στην 11η εβδομάδα χθες έπαθε αποκόλληση και είναι στο νοσοκομείο.Τα ίδια είχε και στην πρωτη εγκυμοσύνη! Ελπίζω όλα να της πάνε καλά.

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

@Synnefaki μου παίρνω τυροκουλουρο, ελιοψωμο, τυροψωμο, πολλές φορες και κρουασάν ζαμπόν κασέρι η χωριάτικη σπανακοπιτα. Κι αμα θέλω και γλυκακι παίρνω και μια μπουγάτσα με κρέμα. Και παλιά ήμουν λιτοδιαιτος άνθρωπος ε, χαχαχα

Εγώ για φαγητο σήμερα έχω σαρδελιτσες στο φούρνο με πιπεριά και φέτα! Το βράδυ έρχονται οι γονεις μου να μείνουν λιγες μέρες μαζί μας που υπιψην ακόμη δεν ξέρουν τίποτα για το εγγονάκι τους και η μαμά έχει δώσει πόνο. Μου φέρνει παστίτσιο, λαπατοπιτα, μπιφτεκακια, κεφτεδακια, γεμιστους κολοκυθοανθους, γεμιστά κολοκυθάκια, φρέσκα αβγουλακια, λαχανικά και φρούτα από τό μπαξε της. Κουλουράκια βουτηματα, κολοκυθοπιτα γλυκιά και καρυδοπιτα. Μια βδομάδα μαγειρεύει η καλουλα μου. Μόλις με δει και έτσι, παει τελείωσαν, πενηντα κιλα θα βάλω χαχαχα

• Μου αρέσει 2

tt1d8a73

ontet:δεν θα τους το πεις ακομα; Τι καλα οταν ερχονται οι μααδες...εμενα ηρθαν χθες με παπουτσακια και πιτες και αλλα τοσα ζαρζαβατικα απο τον κηπο και μαρουλακι πλημενο( ξερει οτι βαριεμαι να το πλενω..)

εγω χθες πηρα μια συγχυση..πηγα να μου γραψουν αδεια και δεν μου την εδιναν δεν μπορει λεει να δωσει πλασματικη..πως κρατηθηκα...αλλα οι γυνναικουλες τους μια χαρα τις επερναν..

1 hour ago, Οντετ είπε:

@Synnefaki μου παίρνω τυροκουλουρο, ελιοψωμο, τυροψωμο, πολλές φορες και κρουασάν ζαμπόν κασέρι η χωριάτικη σπανακοπιτα. Κι αμα θέλω και γλυκακι παίρνω και μια μπουγάτσα με κρέμα. Και παλιά ήμουν λιτοδιαιτος άνθρωπος ε, χαχαχα

Εγώ για φαγητο σήμερα έχω σαρδελιτσες στο φούρνο με πιπεριά και φέτα! Το βράδυ έρχονται οι γονεις μου να μείνουν λιγες μέρες μαζί μας που υπιψην ακόμη δεν ξέρουν τίποτα για το εγγονάκι τους και η μαμά έχει δώσει πόνο. Μου φέρνει παστίτσιο, λαπατοπιτα, μπιφτεκακια, κεφτεδακια, γεμιστους κολοκυθοανθους, γεμιστά κολοκυθάκια, φρέσκα αβγουλακια, λαχανικά και φρούτα από τό μπαξε της. Κουλουράκια βουτηματα, κολοκυθοπιτα γλυκιά και καρυδοπιτα. Μια βδομάδα μαγειρεύει η καλουλα μου. Μόλις με δει και έτσι, παει τελείωσαν, πενηντα κιλα θα βάλω χαχαχα

Λυπήσου μας.....μιαμ μιαμ μιαμ Τι ωραία, δε θα χεις μαγείρεμα για πολλές μέρες (ελπίζω, χαχα). Θα τρελλαθούν με το εγγόνι, το πρώτο είναι; Ούτε εγώ το χω πει στους δικούς μου μόνο στα πεθερικά...το σκ θα γίνει χαμός!

1 hour ago, dimitroula30 είπε:

@Synnefaki πω πω γεμιστά το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό!!! Με γιαουρτάκι ή φέτα είναι τέλεια!! Εγώ σήμερα μακαρόνια με ντομάτα πιπεριά και ελίτσες!!! ανυπομονώ να πάω σπίτι!! Ωστόσο κορίτσια σήμερα τι ειρωνία!! όποιος μπαίνει στο γραφείο κρατάει και μία σακουλίτσα από φούρνο κι έχω μαζέψει στο γραφείο πάνω όλο μπουγάτσες κρέμα και τυρί!!! Δηλαδή έλεος!!!!!:angry: Επίσης έχω τρομοκρατηθεί λιγάκι γιατί η φιλεναδα μου που είναι κι αυτή έγκυος στην 11η εβδομάδα χθες έπαθε αποκόλληση και είναι στο νοσοκομείο.Τα ίδια είχε και στην πρωτη εγκυμοσύνη! Ελπίζω όλα να της πάνε καλά.

Ελπίζω να της πάνε όλα καλά...στείλε καμιά μπουγάτσα σε μένα μην τις πεταξεις...

2 ώρες πρίν, Anna z είπε:

@mariachi σε ευχαριατω!!

όλα καλά θα σου πάνε!!!θα το δεις αναλυτικότατα αύριο!!!τελεια!

@Synnefaki τρελαίνομαι για γεμιστά!ορφανα;

εγώ σήμερα κάνω μπαρμπουνοφάσουλα ή αλλιως φασόλια χάντρες 

Άννα με κιμά τα κάνω λόγω του μικρού-για σίδηρο- εγώ τα προτιμώ ορφανά. Τα μπαρμπουνοφασουλα πώς τα κάνεις; Με σάλτσα κόκκινη; Ξεκίνησες τα ψώνια για την πριγκίπισσα; 

2 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! 

@Anna z μπράβο για την κοράκλα σου κ που όλα πάνε καλά ! 

Κοριτσια εγώ μπορεί να πηγαίνω καθημερινά τουαλέτα αλλά όπως λέει η Δήμητρα σαν την κατσίκα ! 

Θελω να πάω για μπάνιο επιτέλους κ ελπίζω να πάω αυτο το ΣΚ ! 

Εμεις έχουμε αύριο αυχενική κ έχω μεγάλο άγχος κ αγωνία ! 

Mariachi καλή επιτυχία...περιμένω  feedback για Σωτηριάδη. Έκλεισα κι εγώ εκεί για τις 17! 

Κορίτσια αν σας πώ τωρα ότι μ αναγουλιάζουν τα γεμιστά σήμερα; Σκέφτομαι να παραγγείλω πάλι παστίτσιο...έχω φαει τον τελευταία εβδομάδα 3 φορες και είχα να φαω κανένα χρόνο να σκεφτείτε...καλέ στο γιό μου δεν είχα τέτοια!!!

tt1d8aec

4 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Μπράβο βρε Αννα! Εχουμε αρκετές πριγκίπισσες ως τώρα! Για να δουμε τι νινακια έχουμε και οι υπόλοιπες. Για ζώνη θα σου έλεγα κάνε μια έρευνα στο Σκρουτζ! Είναι κάτι οου θα χρειαστούμε για λίγο και χαλαλι μας, αλλά υπάρχει μεγάλη προσφορά, ειναι καλό να κάνουμε έρευνα αγοράς.

@ekrs ποτέ έχεις εσύ Πητ κορίτσι;  Όσο για τα σημαδακια σου μη μασας ας τα δουν όλοι! Κανεις αγώνα για το Μπεμπέ, τιμή σου και καμάρι σου 

Δημητρούλα αργησε λίγο όντως, αλλά εσύ κυρία! Θα σου έλεγα μην Μπεις στο τριπακι καν να το σχολιασεις αυτό. Δεν είναι αναγκη να νιώθει στην μέση γιατί δεν είναι. Η μια είναι η μάνα του που ναναι καλά και τον έφερε στον κόσμο η αλλη είσαι εσύ όμως και μονο εσύ! Η γυναικαρα της ζωής του που σύντομα θα τον κάνει μπαμπά. Μη χαλιεσαι κοριτσάκι μου και παρε παραδείγματα προς αποφυγή να μην γίνεις ποτέ η πεθερά σου ουτε προς τον άντρα σου ουτε προς το παιδάκι σου ! 

ΠΗΤ έχω 4/2 αλλά θα κάνω αυχενική όταν θα είμαι 13+1 γιατί την προηγούμενη εβδομάδα θα λείπουμε διακοπές και ο γιατρός μου θέλει να είμαι 12 εβδομάδων όταν την κάνω. Όσο για τα σημάδια δεν πολυμασάω αλλά θέλω να αποφύγω την arnica (κρέμα για μελανιές)

4 ώρες πρίν, Anna z είπε:

Εμένα η γιατρός μου μου συνέστησε ολόσωμο μαγιώ.κάνω κι εγω τις ενεσούλες.κε το ολόσωμο ούτε εκτίθεται στον ηπλιο η κοιλίτσα και τα σημαδάκια ουτε αισθάνεσαι άσχημα που φαίνονται!δοκιμασετο

@dimitroula30 πολύ καλά έκανες και βγήκες κι εσυ!!

σχετικά με τη διατροφή πήγες σε κάποιο διαιτολόγο; θελω να πω θα κάνεις κατι συγκεκριμένο απο επαγγελματία ή θα προσέξεις μονη σου;

Σε ρωτάω γιατι ανεξάρτητα απο τα κιλά, σκέφτομαι μήπως πάω σε κάποιον διαιτολόγο να μου βγάλει πρόγραμμα για να τρέφομαι πιο σωστά,να απορροφάται καλυτερα ο Σίδηρος και το ασβέστιο που παίρνω και να βοηθηθώ με το ζήτημα της τουαλέτας.

Θα το δοκιμάσω :)

Όσο για διαιτολόγο κορίτσια προσοχή... Δεν ξέρουν όλοι οι διαιτολόγοι για τη σωστή διατροφή της εγκύου, όπως ούτε όλοι οι γυναικολόγοι μπορούν να βγάλουν πρόγραμμα διατροφής... Φανταστείτε εγώ το πρόγραμμα θα το φτιάξω με τον ενδοκρινολόγο μου αργότερα που έχει εξειδίκευση πάνω στις εγκύους..

tt1d93c4

Διαφημίσεις

@Οντετ θα γίνει χαμος δηλαδή!!!θα κατα χαρούν οι άνθρωποι και θα το κάψετε με ωραιο φαγητό!!

μου άνοιξες την όρεξη!

Ναι @Synnefaki με σάλτσα.ειναι εύκολο φαγητό,λιγο κρεμμυδάκι ,πιπεριά και ντομάτα και γίνεται μονο του.

κι εγω προτιμώ τα ορφανά!

Εγώ θα κλείσω στην Ψαρρά για την β επιπέδου!θα παρω σημερα τηλέφωνο.

σήμερα το απογευμα θα πάω να παρω τη ζώνη εγκυμοσύνης και με την ευκαιρια λεω να ψωνίσω και 2 πράγματα :)

@ekrs εχεις δίκιο!μην πάω να βοηθηθω και την πατήσω..δεν ειπναι και λίγοι οι επιτήδιοι και δεν ειναι να ρισκάρεις..

@rainbow εγω παίρνω ασβέστιο,το δίνουν στο δευτερο τρίμηνο 

x7gyp3.png

@Οντετ πολύ φαγητό ! Θα έχετε χαρές κ πανηγύρια στο σπιτι ! 

@Synnefaki θα σου πω τα πάντα για τον Σωτηριαδη. Επίσης κ εγώ γεμιστά είχα σήμερα με κιμά αλλά δεν μ άρεσαν . Γνκ πλέον ελάχιστα φαγητά μ αρέσουν ! Σε όλα κάτι μου ξινίζει ! 

@rainbow ούτε εγώ παίρνω ασβέστιο 

@Anna z Αντε αννουλα καλά ψώνια !!!! Τι ωραία :mad:

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Καλα καλε κοριτσια τι παθατε σημερα να σας χαρω; ετσι σας θελω,ορεξατες και ζουμπουρλουδες οχι σαν κατι αλλες μυγιαγκηχτες που τρωνε αερα για να μην χαλασει το κορμι...καιγω στις εγκυμοσυνες του δινω και καταλαβαινει απο φαι...

Αnna μου μπραβο για τα ευχαριστα νεα σου,πως περναει ο καιρος και θα φτασεις στην β επιπεδου,θα δεις...καιγω ειχα παρει ζωνη για την μεση απο φαρμακειο εκει στα 20€ δεν ηθελα να δωσω παραπανω, την φορεσα απτον 5ο μηνα ως το τελος.αν παρεις πολυ βαρος κανει καλη δουλεια.

Ekrs δεν εισαι η τελευταια που εχεις αυχενικη.εγω ειμαι 4 μερες μετα απο σενα...

Dimitroula μου γιατι οχι;διατροφη; πολλες κοπελες το επιχειρουν.εγω παλι μαρεσει να τρωω πολυ και τα παντα γιατι ολον τον υπολοιπο χρονο εκτος εγκυμοσυνων ειμαι στην πεινα.προσεχω μονιμως και δεν απολαμβανω το φαγητο μου.οποτε τωρα για μενα ειναι περιοδος χαριτος.οχι οτι αυτο ειναι και το σωστο βεβαια, αν μπορεις εσυ να το υποστηριξεις γιατι οχι? Εγω δεν μπορω να μπαινω σε καλουπια αυτη την περιοδο γιατι το στομαχι μου ειναι γ$@ σετα...θαυμαζω ομως τις κοπελες που δαμαζουν τα παθη τους...

Εγκυουλες- κατσικουλες εγω για να πηγαινω wc με το που ξυπναω τρωω ενα τοστ και πινω μισο φραπε με γαλα για να ξεκινησει η κινητοποιηση του εντερου.παρολο που δεν θελω φραπε λογω ναυτιας τον πινω για να με παει τουαλετα.τις πιο πολλες φορες πιανει.μεγαλο μαρτυριο ομως....:mad:

Σιδηρο ασβεστιο στο δευτερο τριμηνο κοριτσια.οσο για το μαγιουδακι στη θαλασσα οποια θελει να παρει ολοσωμο ας παρει κανα νουμερο μεγαλυτερο γιατι εμενα το περσινο μου(ολοσωμο) με τραβαει...και με καταπιεζει αρκετα...να μου πεις ποσο θα το βαλεις; για 2 μηνες ακομα το πολυ.δεν ξερεις ομως πως θα αλλαξει το σωμα.

Παστιτσιο;; γεμιστα;; ολα τα τσακιζω ανετα.χρυσοχερες μου εσεις...εμεις σημερα κοτοπουλο ψητο απο εξω γιατι ημουνα το πρωι να με κλαινε οι ρεγγες.μεγαλη αδιαθεσια και ζαλαδα ουτε να σταθω ορθια δεν μπορουσα.

Ontet μου δεν ξερουν τιποτα οι δικοι σου ακομα; ζουν μακρια και δεν σε βλεπουν;πω πω σοκ που θα παθουν οι ανθρωποι!!

Mariachi μενεις μακρια απο θαλασσα και περιμενεις να πας το σκ; εμεις λεμε να παμε το απογευμα για μια βουτια...

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι μας χωρίζουν πολλά πολλα χιλιομετρα με τους γονείς. Κι επειδή αλλες δυο φορες τους έδωσα την χαρά και μέχρι λίγο να την μεταβολίσουν τους την ουρά πίσω, αποφάσισα αυτή την φορά να δεσει το νινακι μας και μετα. Τώρα οου θα ρθουν δεν κρύβεται βέβαια και δεν υπάρχει και άλλο λόγος αλλά αμα δεν μου έρχονταν θα περίμενα άνετα μέχρι την αυχενικη

Είναι που είναι κλασσική Κύπρια μανούλα, τώρα που θα μαθει και για το μωρακι νομίζω αν μπορούσε να κάνει και τσισα στην θέση μου για να μην κουραστω, θα το κανε χαχαχα

• Μου αρέσει 4

tt1d8a73

Τι καλα οταν ερχονται οι μαμαδες...εμενα ηρθαν χθες με παπουτσακια και πιτες και αλλα τοσα ζαρζαβατικα απο τον κηπο και μαρουλακι πλημενο( ξερει οτι βαριεμαι να το πλενω..)σαν τις μαμαδες τιποτα..

εγω πηρα μια συγχυση..πηγα να μου γραψουν αδεια και δεν μου την εδιναν δεν μπορει λεει να δωσει πλασματικη..πως κρατηθηκα...αλλα οι γυνναικουλες τους μια χαρα τις επερναν..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...