Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Τελικά χθες την έφαγα την μπουγάτσα μου! Μου έφερε ο καλός μου! 

@dimitroula30 μην συγχύζεσαι ! Είπαμε δεν κάνει ! Υπεράνω εσύ ! 

@november rain τι έγινε όλα καλά με το γιατρό ; το είδατε το μωράκι ; 

@Anna z εσύ πως πηγές ; 

Ναι καλέ μόλις έγραψα πιο πάνω, όλα καλά είδα το θηριακι μου....

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@november rain καλημερούδια!! Πολύ χαίρομαι που είδες το μωράκι σου , εγώ σε μία εβδομάδα έχω αυχενική!! Όσον αφορά το θέμα όνομα το έχω ξεκαθαρίσει ότι θα δώσω το όνομα της αδερφής μου η οποία έφυγε πολύ νωρίς μόλις στα 27 της χρόνια... Οπότε δεν την παίρνει να μου πει και τίποτε... Άλλωστε εγώ τώρα είμαι μοναχοκόρη. Ενώ αυτή οσονούπω θα κάνει κι άλλη νυφούλα....Βασικά επικρατεί ένα περίεργο κλίμα με την άλλη. Ήταν να πάμε τα Χριστούγεννα να γνωριστούμε με την οικογένεια της,αλλά λόγω του ότι το κοριτσάκι είναι σπο την συμπρωτευουσα(χωρίς να εννοώ ότι όσα κορίτσια είναι απο Θεσ/νίκη είναι έτσι) τα θεωρεί πολυ χωριατιλικια αυτά, και κάναν τους αρραβώνες μόνοι τους. Αυτή και ο κουνιάδος δηλαδή. Οι οικογένειες δεν έχουν γνωριστεί ακόμη, δεν ρωτάω τι και πως γιατί φυσικά η δικιά μου η μέγαιρα είναι τόσο διπλωμάτισσα, που όταν μιλάει μπροστά μου για την άλλη νύφη , μόνο μετάνοιες που δεν παίρνει... Ασχέτως που από τα Χριστούγεννα την είδαν μόνο 2 φορές...... 

Εγώ όμως είμαι η στριμμένη νυφούλα..Που παρόλα όσα μου έχουν κάνει πηγαίνω μια φορά την βδομάδα για χατίρι του συζύγου να δω τα μούτρα τους.....Τι σύγχυση Θεέ μου σημερα:-P

@Mariachi υπεράνω υπεράνω εγώ , αλλά τα νεύρα κρόσια!!!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

@Mariachi στις 8:30 εχω ραντεβού!!ανυπομονώ να ερθει η ώρα να δω το μικρούλη μου!!

@dimitroula30 αν ειναι τέτοιος "καλός" άνθρωπος η πεθερά σου θα ερθει η ώρα που θα βάλει στο στόμα της κι την άλλη νύφη!αν δεν το εχει κανει ακομα!!αλλα αφού ακομα την συμπαθεί ας περιμένει απο την άλλη το ονομα!!

κάνε υπομονη κι μη χαλιεσαι..ο ανθρωπος δεν αλλάζει..

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

Πω πω φωτιές ανάψατε πάλι..χαχαχα

Καλημέρα κορίτσια. Μη λέτε καλέ για φαγητά που να τρεχω για ζαμπονοτυρόπιτες μεσημεριάτικά. Και μπουγατσα ε; πώς θα θελα μια τώρα. Και μόλις έφαγα-μαντέψτε-μακαρόνια πάλι . Το στομάχι χαλια αλλά η όρεξη όρεξη...

@dimitroula30 έξυπνη τη βρίσκω την καινούργια νύφη, μυρίστηκε γρήγορα τι γίνεται κι έκοψε λάσπη :-P. Εγώ λέω σήμερα να πάς κι εσύ να μην τον χαλάσει πολύ τσαμπα. Κι αν δεν θέλει πάρε τηλέφωνο μόλις φτασει κ ζητα επειγόντως μια ζαμπονοτυρόπιτα :-P

@Anna z καλή επιτυχία σήμερα...

@November rain χεράκια;;;;;

Κορίτσια κι εγώ έχω κάψες αλλά μετα τα καφέ κοψαμε τις επαφές...Στην αυχενική θα δούμε τώρα.

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Synnefaki είπε:

Πω πω φωτιές ανάψατε πάλι..χαχαχα

Καλημέρα κορίτσια. Μη λέτε καλέ για φαγητά που να τρεχω για ζαμπονοτυρόπιτες μεσημεριάτικά. Και μπουγατσα ε; πώς θα θελα μια τώρα. Και μόλις έφαγα-μαντέψτε-μακαρόνια πάλι . Το στομάχι χαλια αλλά η όρεξη όρεξη...

@dimitroula30 έξυπνη τη βρίσκω την καινούργια νύφη, μυρίστηκε γρήγορα τι γίνεται κι έκοψε λάσπη :-P. Εγώ λέω σήμερα να πάς κι εσύ να μην τον χαλάσει πολύ τσαμπα. Κι αν δεν θέλει πάρε τηλέφωνο μόλις φτασει κ ζητα επειγόντως μια ζαμπονοτυρόπιτα :-P

@Anna z καλή επιτυχία σήμερα...

@November rain χεράκια;;;;;

Κορίτσια κι εγώ έχω κάψες αλλά μετα τα καφέ κοψαμε τις επαφές...Στην αυχενική θα δούμε τώρα.

Δεξια αριστερα αυτα που προεξεχουν χερια δεν ειναι;;;;;

Dimitroula τοτε παω πασο....οντως εσυ εχεις τον πρωτο λογο στο ονομα.

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ξέρω γω; Ακόμη στο 2ο είμαι, δίπλα σε σένα πρωτάρα :-P

πρίν από 10 λεπτά , november rain είπε:

Δεξια αριστερα αυτα που προεξεχουν χερια δεν ειναι;;;;;

Dimitroula τοτε παω πασο....οντως εσυ εχεις τον πρωτο λογο στο ονομα.

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

καλημερα κοριτσαρες ! πως είμαστε σημερα;  εχω φουρνο ακριβώς απεναντι απο το σπιτι. ετοιμαζομαι να τον βοηιησω να ανοιξει και παραρτημα με τις ορεξεις μου και τα ψωνια που κάνω καθημερινα. και αντικειμενικα δεν είναι και ο καλυτερος φούρνος αλλα στην φαση μου αυτες ρις αηδιες λιγουρευομαι, τιγκα χοληστερόλη χαχαχα.

• Μου αρέσει 2

tt1d8a73

Καλημέρα σε όλες!!

όλα καλά με το μωράκι μου!είναι υγιέστατο μεγαλώνει μια χαρά και μας έκανε πολλα κόλπα χθες όσο το βλέπαμε!!!

τελικά ειναι κοριτσάκι:mad:

Τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού για την β επιπέδου μου ειπε.επισης μιας και φούσκωσε η κοιλιτσα μου τωρα πια,μου συνέστησε να παρω μια ζώνη εγκυμοσύνης ώστε να συγκρατεί το βάρος της μήτρας και να μην βαραίνει τα υπόλοιπα όργανα.( πιο συγκεκριμένα εχω εναν αυτό στον τράχηλο και θέλει να το προσέξουμε).Έψαξα και είδα πως στα πρεναταλ εχει με 20€. Θα κανω ομως μια ενδελεχή έρευνα.

εσείς πως ειστε;

@Οντετ θα πεταχτώ κι εγω στον φούρνο της γειτονιάς μου μου φαίνεται!!!

• Μου αρέσει 2

x7gyp3.png

Μπράβο @Anna z! Με το καλό και τα υπόλοιπα!!! :-D

Τώρα ποια έχει σειρά;; Εγώ είμαι από τις τελευταίες, αν όχι η τελευταία...

Κορίτσια μου ερώτηση σε όσες κάνουν ενεσούλες... Στην παραλία τι κάνετε για τα σημαδάκια;; Ακόμα δεν έχω πάει αλλά θα πάμε κάποια στιγμή κ έχω κάτι ωραιότατα σημάδια στην κοιλίτσα μου...:-P Σκεφτόμουν μήπως πάρω κανένα ολόσωμο μαγιό αλλά φοβάμαι μήπως από ένα σημείο και μετά με πιέζει...

• Μου αρέσει 1

tt1d93c4

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες μου!! @Anna z πολύ ωραία τα νέα σου!! Ανυπομονώ κι εγώ για την τρίτη που έχω την αυχενική μου!! Μου έλειψε μωρεέ το τζουτζουλίνι και θέλω να το δω!!

Η επόμενη αυχενική νομίζω είναι της @Mariachi. Με το καλό κορίτσι μου να μας πεις κι εσύ τα νέα σου!! Κορίτσια από σήμερα ξεκινάω διατροφή , έχω γίνει σαν αρκούδα!! :shock:

Επίσης να σας πω ότι ο καλός μου γύρισε χθες απ τη μανούλα στις 12!!! Φανταστείτε τι πλύση εγκεφάλου έγινε!! Ακόμη βέβαια δεν μου πέταξε τίποτε τραγικό.

Εγώ βγήκα με την κουμπάρα μου όχι που θα κάτσω να σκάσω!! φιλάκια σε όλες!!!!

• Μου αρέσει 2

HBNJp3.png

Μπράβο βρε Αννα! Εχουμε αρκετές πριγκίπισσες ως τώρα! Για να δουμε τι νινακια έχουμε και οι υπόλοιπες. Για ζώνη θα σου έλεγα κάνε μια έρευνα στο Σκρουτζ! Είναι κάτι οου θα χρειαστούμε για λίγο και χαλαλι μας, αλλά υπάρχει μεγάλη προσφορά, ειναι καλό να κάνουμε έρευνα αγοράς.

@ekrs ποτέ έχεις εσύ Πητ κορίτσι;  Όσο για τα σημαδακια σου μη μασας ας τα δουν όλοι! Κανεις αγώνα για το Μπεμπέ, τιμή σου και καμάρι σου 

Δημητρούλα αργησε λίγο όντως, αλλά εσύ κυρία! Θα σου έλεγα μην Μπεις στο τριπακι καν να το σχολιασεις αυτό. Δεν είναι αναγκη να νιώθει στην μέση γιατί δεν είναι. Η μια είναι η μάνα του που ναναι καλά και τον έφερε στον κόσμο η αλλη είσαι εσύ όμως και μονο εσύ! Η γυναικαρα της ζωής του που σύντομα θα τον κάνει μπαμπά. Μη χαλιεσαι κοριτσάκι μου και παρε παραδείγματα προς αποφυγή να μην γίνεις ποτέ η πεθερά σου ουτε προς τον άντρα σου ουτε προς το παιδάκι σου ! 

• Μου αρέσει 3

tt1d8a73

πρίν από 37 λεπτά , ekrs είπε:

Μπράβο @Anna z! Με το καλό και τα υπόλοιπα!!! :-D

Τώρα ποια έχει σειρά;; Εγώ είμαι από τις τελευταίες, αν όχι η τελευταία...

Κορίτσια μου ερώτηση σε όσες κάνουν ενεσούλες... Στην παραλία τι κάνετε για τα σημαδάκια;; Ακόμα δεν έχω πάει αλλά θα πάμε κάποια στιγμή κ έχω κάτι ωραιότατα σημάδια στην κοιλίτσα μου...:-P Σκεφτόμουν μήπως πάρω κανένα ολόσωμο μαγιό αλλά φοβάμαι μήπως από ένα σημείο και μετά με πιέζει...

Εμένα η γιατρός μου μου συνέστησε ολόσωμο μαγιώ.κάνω κι εγω τις ενεσούλες.κε το ολόσωμο ούτε εκτίθεται στον ηπλιο η κοιλίτσα και τα σημαδάκια ουτε αισθάνεσαι άσχημα που φαίνονται!δοκιμασετο

@dimitroula30 πολύ καλά έκανες και βγήκες κι εσυ!!

σχετικά με τη διατροφή πήγες σε κάποιο διαιτολόγο; θελω να πω θα κάνεις κατι συγκεκριμένο απο επαγγελματία ή θα προσέξεις μονη σου;

Σε ρωτάω γιατι ανεξάρτητα απο τα κιλά, σκέφτομαι μήπως πάω σε κάποιον διαιτολόγο να μου βγάλει πρόγραμμα για να τρέφομαι πιο σωστά,να απορροφάται καλυτερα ο Σίδηρος και το ασβέστιο που παίρνω και να βοηθηθώ με το ζήτημα της τουαλέτας.

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

@Anna z όχι μικρή μου δεν πήγα σε διαιτολόγο απλά θα σταματήσω να τρώω ότι σαβούρα βρω μπροστά μου. Κι εγώ ταλαιπωρούμαι πολύ με την τουαλέτα κι ακόμη δεν έχω ξεκινήσει το σίδηρο :? εκεί που νόμισα ότι πάω καλά , πάλι στούμπωσε το πράγμα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα!! Αποξηραμένα δαμάσκηνα, βρώμη , χυμούς φυτικές ίνες, σαλάτες φρούτα...... τίποτε κορίτσια τίποτε!! Και όταν πάω θα πάω σαν την κατσικούλα!!!

• Μου αρέσει 2

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...