Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

On 6/30/2017 at 9:13 ΠΜ, Μαιρουλι είπε:

Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό επάνω αλλά δεν πτοούμαι....Κορίτσια μου δροσιά!!! Καήκαμε για τα καλά ε;

Εμείς φύγαμε στον καυσωνα για μέρη δροσερά αλλά δεν τα βρήκαμε οπότε ξεροψηθήκαμε σαν μπαρμπουνάκια.

Λοιπόν εγώ δεν ζυγίζομαι καν..τρωω κάθε μέρα ζυμαρικά λόγω αναγούλας και τώρα στον καυσωνα ετρωγα μόνο παστίτσιο έξω. Έβλεπα τα φρεσκότατα ψαρακια στα γύρω πιάτα -που λατρεύω- και ήθελα να ξεράσω. Και στην πρώτη το πρώτο τρίμηνο είχα πάρει 4 κιλά αλλά μετά φρέναρα. Πήρα μόνο 17 σύνολο :-D:-P. Ελπίζω αυτή τη φορά να σταματήσω εγκαίρως γιατί ξεκίνησα ήδη +5 σε σχέση με την πρώτη. Ουφ. Σήμερα έκανα φακές, εύχομαι να μην τις συνοδέψω με κανένα καρβέλι ολόκληρο

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

@Synnefaki φακές χωρίς ψωμάκι;;ε δε γίνεται!!κι ας ειναι και καρβέλι! Τυχερές όσες κάνατε τα μπανάκια σας!εγω λόγω αναγούλας και ζέστης δεν ήθελα να βγω απο το σπίτι! Το αλλο σκ!

ευτυχως δρόσισε και πήραμε ανάσα!

αύριο το πρωι εχω ραντεβού στη γιατρό!ανυπομονω να δω το μωράκι μου.

καλη επιτυχια @november rain Στο ραντεβού σου και σε όλες τις κοπέλες που εχουν ραντεβού 

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

4 ώρες πρίν, november rain είπε:

Καλημέρα καλημέρα...η θάλασσα ήταν όαση αυτό το σκ εμείς πήγαμε και τις 3 μέρες... και έκατσα αρκετά μέσα, γιατί έξω παθαινες θερμοπληξία.ελπιζω να είναι όλα καλά.σημερα το απόγευμα έχω ραντεβού με την γιατρό που θα με ξεγεννησει στο νοσοκομείο.κανονικα πηγαίνω σε ιδιώτη γιατρό εκτός νοσοκομείου αλλά θα επισκέπτομαι και την γιατρό του κρατικού νοσοκομείου κάποιες φορές γιατί τέταρτη φορά εφόσον έχουν προηγηθεί καισαρικές θέλει πιο συχνή παρακολούθηση η εγκυμοσύνη μου.καθε 15 μέρες περίπου να βλέπουμε την κατάσταση της μήτρας.. μακάρι να δω το μωράκι μου καλά...

μια χαρα θα είναι γλυκια μου, περιμένουμε τα νεα σου! ♡ 

tt1d8a73

Ευχαριστώ εγκυουλες μου... αγωνία πάλι τί θα ακούσουμε!!

Αχ κορίτσια όσον αφορά τα παλιοκιλα που τα σκεφτόμαστε όλη την ώρα, και γω τρώω συνέχεια δίχως σταματημό και λόγω της συνεχούς αναγουλας θέλω όλο αλμυρά και υδατάνθρακες,3 κιλά έχω πάρει και γω και έχω μέλλον ακόμα... εγώ βάζω πάρα πολλά κιλά κάθε φορά, αν σας πω ποσα δεν θα το πιστεύετε, αλλά ευτυχώς τα χάνω εύκολα ως τώρα.τωρα ξεκινησα 49 κιλα παλι και ανεβαινω...για να δούμε και αυτήν την φορά.πρωτα απολα  να είναι γερά τα παιδάκια μας και μετά όλα γίνονται και τα κιλά χάνονται και τα κορμιά χτίζονται....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mariachi είπε:

@november rain καλή επιτυχία στο ραντεβού σου σήμερα ! Και εσένα @Anna z για αύριο ! 

Εμενα μου έχει κολλήσει κ θέλω κάτι γλυκό κατά προτίμηση μπουγάτσα ή πάστα φλορα! 

Έγκυος είσαι;;;:-P:)

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα ολη μερα! σημερα δείχνει καπως πιο υποφερτη η ζεστη, για να δουμε! τι κανετε ομορφες;

ζτες ξεθαρρεψα λιγο πηγα μεσα απο ενα διβδοναδο για εναν καφε εδω πολυ κοντα, πολιτισμος! καμαρωσα γιατι ενω μαγειρεψα κιολας και εμεινα ορθια περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη μερα, δεν ειχα τίποτα περιεεγες εκκρισεις. τα χαπακια και οι ενεσεις συνεχιζονται με την σεσουλα βεβαιως βεβαίως, αλλα ολα για καλο :)

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ πάλι έχω τσακίσει τις ζαμπονοτυρόπιτες, έχω δοκιμάσει από όλους τους φούρνους και της πόλης που μένω και εκεί που δουλεύω. Μιλάμε μιλάω για αυτό και μου τρέχουν τα σάλια!! 

Επίσης βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Εγώ προσωπικά αυτό τον καιρό δε θέλω ούτε το δαχτυλάκι να μου αγγίξει ο άντρας μου . Τον καημένο τον λυπάμαι γιατί κάθε φορά πάει να το κάνει με τόση αγάπη κι εγώ τον απορρίπτω:shock: . Φυσικά ποτέ δεν μου έχει κάνει παράπονα . Είναι και ευαισθητούλης αλλά μάλλον με καταλαβαίνει ότι είναι ορμονικό.

Επίσης σήμερα μου είπε θα πάει να δει τη μάνα του :mad: Την τελευταία φορά που πήγα κι εγώ μαζί κατάλαβα ότι η γλυκιά μου πεθερούλα δεν με ήθελε, γιατί ήθελε να ψαρέψει τον κανακάρη της. Σήμερα απότι κατάλαβα θέλει να πάει μόνος... Μου τη δίνει όλο αυτό,γιατί μετά από τον βομβαρδισμό που του κάνει θέλει 2 εικοσιτετράωρα να επανέλθει. Ουφ δεν ξέρω τι να κάνω....:cool:

HBNJp3.png

@dimitroula30 μου εμενα απο την αλλη οι ορνονες μου εχουν βαρεσει κοκκινο δεν θυμαμαι ξανα ποτε να εχω τοσο αυξημενη λιμπιντο (μη ξεχναμε οτι μια γυναίκα που δεν είναι έγκυος χρειάζεται τρία χρόνια για να παράγει όσα οιστρογόνα εκκρίνει το σώμα μιας εγκύου σε μία μέρα χαχαχα) Εχει πεσει απαγορευση απο τον γιατρό μεχρι την συμπληρωση της 12ης εβδομαδας (λιγο το αιματακι, λιγο η οπισθια κλιση της μητρας, λιγο το ινομυωμα δεν θελει και πολλες πολλες συσπασεις) και ειμαι συνεχεια μεστην τσιτα και τα νευρα. προσπαθώ να μην του τα βγαζω, τι φταιει ο κακομοιρης; 

αναφορικά με την πεθερα, βαλε ενα οριο κοριτσακι μου στο τι σε αγγιζει και τι οχι. Δεν παυει να ειναι μάνα του, αυτο δεν θα αλλαξει ποτε, αλλα και εσενα απλα η πεθερα σου, η μανα του αγαπημενου σου. Αν ειναι αυτο που ειναι σημερα κι εσυ το ερωτευθηκες να ξερεις οτι το οφείλει στο μεγαλυτερο μέρος σε εκεινη αν το πιάσουμε ψυχαναλυτικα αλλα επισης και οτι εκνευριστικο εχει επανω του , στη σχεση του με τη μανα του το απεκτησε χαχαζα. εσυ στην κοιλιτσα σου και στον αντρουλη σου να εστιασεις καλο μου, να γίνεις μια φροντιστικη και επαρκης μανουλα και γραφτην την καρακαλτακα :)

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

1 hour ago, Οντετ είπε:

@dimitroula30 μου εμενα απο την αλλη οι ορνονες μου εχουν βαρεσει κοκκινο δεν θυμαμαι ξανα ποτε να εχω τοσο αυξημενη λιμπιντο (μη ξεχναμε οτι μια γυναίκα που δεν είναι έγκυος χρειάζεται τρία χρόνια για να παράγει όσα οιστρογόνα εκκρίνει το σώμα μιας εγκύου σε μία μέρα χαχαχα) Εχει πεσει απαγορευση απο τον γιατρό μεχρι την συμπληρωση της 12ης εβδομαδας (λιγο το αιματακι, λιγο η οπισθια κλιση της μητρας, λιγο το ινομυωμα δεν θελει και πολλες πολλες συσπασεις) και ειμαι συνεχεια μεστην τσιτα και τα νευρα. προσπαθώ να μην του τα βγαζω, τι φταιει ο κακομοιρης; 

αναφορικά με την πεθερα, βαλε ενα οριο κοριτσακι μου στο τι σε αγγιζει και τι οχι. Δεν παυει να ειναι μάνα του, αυτο δεν θα αλλαξει ποτε, αλλα και εσενα απλα η πεθερα σου, η μανα του αγαπημενου σου. Αν ειναι αυτο που ειναι σημερα κι εσυ το ερωτευθηκες να ξερεις οτι το οφείλει στο μεγαλυτερο μέρος σε εκεινη αν το πιάσουμε ψυχαναλυτικα αλλα επισης και οτι εκνευριστικο εχει επανω του , στη σχεση του με τη μανα του το απεκτησε χαχαζα. εσυ στην κοιλιτσα σου και στον αντρουλη σου να εστιασεις καλο μου, να γίνεις μια φροντιστικη και επαρκης μανουλα και γραφτην την καρακαλτακα :)

ααααααχ το φχαριστήθηκα το τελευταίο που είπες!!!! καρακαλτάκα!! έτσι ακριβώς!! έχεις δίκιο σε όλα όσα λες αλλά πως να το κάνω να μην με τσιτώνει αφού μόνο που ακούω το όνομά της μου έρχεται να την κάνω χίλια κομμάτια με τα νύχια μου :-D Μου έχει κάνει πολλά πάρα πολλά και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ ... Θα την μισώ και σε αυτή και στην επόμενη ζωή και εις τους αιώνας των αιώνων...... Θέλω να τη σκίσω! :-D Συγχύστηκα πάω να φάω κάτι!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Καλημέρα μπουμπουκες μου...

Όλα καλά κορίτσια μου εχθές είδα το "τεράστιο" μωράκι μου να χτυπάει η καρδούλα του, ξεχώρισα και λίγο τα χεράκια του... με λίγη φαντασία όλα αυτά βέβαια.... πολύ χάρηκα κορίτσια μου, σήμερα ποια κοπέλα έχει εξέταση είπαμε;; η Anna ;;καλή επιτυχία...

Κάτι για ζαμπονοτυροπιτες διάβασα, για λιγούρες.... μην με τρελαινετε πρωί πρωί ρε εγκυουλες και θέλω να τα φάω όλα

Dimitroula μου γλυκιά πόσο σε καταλαβαίνω με την κατακαλτακα που έχεις μπλέξει,να σου κάνω όμως μια ερώτηση φαρμάκι;;; Αν με το καλό γεννήσεις κορίτσι και τεθεί το θέμα με το όνομα του παιδιού να πάρει της κατακαλτακας τί θα γίνει;

Που σου εύχομαι να μην σε βρει τέτοια συμφορά, γιατί περί συμφοράς επρόκειτο, να έχει το καμάρι σου το όνομα που δεν θες να ακούς...

• Μου αρέσει 3

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα σε όλες ! Τελικά χθες την έφαγα την μπουγάτσα μου! Μου έφερε ο καλός μου! 

@dimitroula30 μην συγχύζεσαι ! Είπαμε δεν κάνει ! Υπεράνω εσύ ! 

@november rain τι έγινε όλα καλά με το γιατρό ; το είδατε το μωράκι ; 

@Anna z εσύ πως πηγές ; 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...