Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερα...υπομονη σε οσες εχουν εντονα συμπτωματα...κ μενα καλα κρατουν..τρωω ελαχιστα πραγματα με αποτελεσμα να εχω χασει...δεν εχω παρει καθολου ακομα...ελπιζω σιγα σιγα να μου εξασθενουν..να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου...

Οσο για την ηλιοθεραπεια κοριτσια μ εγω τρελαινομαι...αν δεν ειχα τα συμπτωματα θα πηγαινα καθε μερα κατα τις πεντε κ μιση κατω απο ομπρελιτσα με ενα βιβλιο κ θα απολαμβανα εστω κ ετσι τη θαλασσα..εστω μια ωριτσα...ηρεμω με αυτον τον τροπο...ξεχνάω τα παντα...

Αννα μ εισαι τυχερη...ισως κ μενα να αρχισουν μα εξασθενουν...για β επιπεδου εχεις κλεισει ραντεβου?ξερεις ποτε θα την κανεις?

Νοβεμπερ μου μενω σε νησι οποτε εκει σχεδον καθε μερα εχει αερακι..δεν κανει τοσο ζεστη οσο σε αλλες πολεις...οποτε το απογευματακι στη θαλασσα ειναι μαγικα...κ δε σε καιει ο ηλιος...τωρα που ειμαι στην αθηνα ουτε κ γω βγαινω απο το σπιτι...κ φυσικα δε θα πηγαινα κ για μπανιο εδω...εχω το αιρ κοντισιον κ δουλευει φουλ...

Δημητρουλα μου ειμαι ενα κιλο κατω...αν κ ολοι μου λενε οτι παχυνα...δε μπορω να καταλαβω...μαλλον εχω πρηστει...εσυ εχεις παρει?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Floraki είπε:

Κοριτσια μου καλημερα...υπομονη σε οσες εχουν εντονα συμπτωματα...κ μενα καλα κρατουν..τρωω ελαχιστα πραγματα με αποτελεσμα να εχω χασει...δεν εχω παρει καθολου ακομα...ελπιζω σιγα σιγα να μου εξασθενουν..να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου...

Οσο για την ηλιοθεραπεια κοριτσια μ εγω τρελαινομαι...αν δεν ειχα τα συμπτωματα θα πηγαινα καθε μερα κατα τις πεντε κ μιση κατω απο ομπρελιτσα με ενα βιβλιο κ θα απολαμβανα εστω κ ετσι τη θαλασσα..εστω μια ωριτσα...ηρεμω με αυτον τον τροπο...ξεχνάω τα παντα...

Αννα μ εισαι τυχερη...ισως κ μενα να αρχισουν μα εξασθενουν...για β επιπεδου εχεις κλεισει ραντεβου?ξερεις ποτε θα την κανεις?

Νοβεμπερ μου μενω σε νησι οποτε εκει σχεδον καθε μερα εχει αερακι..δεν κανει τοσο ζεστη οσο σε αλλες πολεις...οποτε το απογευματακι στη θαλασσα ειναι μαγικα...κ δε σε καιει ο ηλιος...τωρα που ειμαι στην αθηνα ουτε κ γω βγαινω απο το σπιτι...κ φυσικα δε θα πηγαινα κ για μπανιο εδω...εχω το αιρ κοντισιον κ δουλευει φουλ...

Δημητρουλα μου ειμαι ενα κιλο κατω...αν κ ολοι μου λενε οτι παχυνα...δε μπορω να καταλαβω...μαλλον εχω πρηστει...εσυ εχεις παρει?

Καλημερα κουκλιτσα μου!! Εγω με καθολου αναγουλες και με ορεξη φουλ, τρωω ολη μερα εχω ορεξη-σου μιλαω για τρελα πραγματα- προχθες εφαγα μουσακα καλοκαιριατικα κ εζω βαλει μολις 1.5κιλο! Αν πηγαινα και τουαλετα καθημερινα θα ηταν ακομη καλυτερα!!

HBNJp3.png

Χμμμ... Δηλαδή μόνο εγώ έχω βάλει κιλά;;; Έχω πάρει 3.. Έχω κ εγώ το θέμα της τουαλέτας αλλά κ πάλι συγκριτικά με εσάς έχω παραπάνω... Κ στην πρώτη εγκυμοσύνη το πρώτο τρίμηνο είχα βάλει 3-4 κιλά... Ότι τρώω παραπάνω τρώω... Φταίει ότι βράδυ δεν έτρωγα φαγητό (φρούτα, γιαούρτι κλπ.) κ τώρα τρώω κανονικά...

• Μου αρέσει 1

tt1d93c4

πρίν από 12 λεπτά , ekrs είπε:

Χμμμ... Δηλαδή μόνο εγώ έχω βάλει κιλά;;; Έχω πάρει 3.. Έχω κ εγώ το θέμα της τουαλέτας αλλά κ πάλι συγκριτικά με εσάς έχω παραπάνω... Κ στην πρώτη εγκυμοσύνη το πρώτο τρίμηνο είχα βάλει 3-4 κιλά... Ότι τρώω παραπάνω τρώω... Φταίει ότι βράδυ δεν έτρωγα φαγητό (φρούτα, γιαούρτι κλπ.) κ τώρα τρώω κανονικά...

Και εγώ έχω βάλει 2-3 κιλά μην στεναχωριέσαι δεν είσαι η μόνη... πολύ λιγούρα λόγω ναυτίας....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Καλημερα κουκλιτσα μου!! Εγω με καθολου αναγουλες και με ορεξη φουλ, τρωω ολη μερα εχω ορεξη-σου μιλαω για τρελα πραγματα- προχθες εφαγα μουσακα καλοκαιριατικα κ εζω βαλει μολις 1.5κιλο! Αν πηγαινα και τουαλετα καθημερινα θα ηταν ακομη καλυτερα!!

Μπραβο δημητρουλα που μπορεις να τρως τα παντα κ ας εχεις παρει..ειναι καλο κ για το μωρακι...εγω καθε μερα πειναω κ περισσοτερο κ δε μπορω να φαω....δεν εχω αλλη υπομονη....

• Μου αρέσει 1

χαλαλι μας :)

εμενα μου ε ο γιατρος αυστηρα μεχρι εντεκα κιλα θελει να πάρω. λογικα δεν ειμαι και για πολλα παραπαβω γιατι υποφερω απο δισκοκοιλη και υπαρχει κιβδυβως βα με μαγκωσει ασχημα η μεση και να την βγαλω κρεβατατη για άλλους λογους μετσ

tt1d8a73

εγω δεν εβαλα κιλα ειμαι στα ιδια και δοξα το θεο εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη...

σημερα εκανα μεγαλη μ... Και επαθα δηλητηριαση διαροια και πονο στα κοκαλα μη σας πω οτι κρυωνα κι ολας ευτυχως δεν εχω πυρετο προ το παρον

πρίν από 12 λεπτά , rainbow είπε:

εγω δεν εβαλα κιλα ειμαι στα ιδια και δοξα το θεο εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη...

σημερα εκανα μεγαλη μ... Και επαθα δηλητηριαση διαροια και πονο στα κοκαλα μη σας πω οτι κρυωνα κι ολας ευτυχως δεν εχω πυρετο προ το παρον

Τί έφαγες αγάπη;; περαστικά σου..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ! Και εγώ έχω βάλει 2-3 κιλά . Θα θελα να μην είχα βάλει ούτε ένα ! Προσπαθώ να μν τρώω βράδυ ή να τρώω ελαφριά νομίζω όμως πως δεν βοήθησε το πολύ ζυμαρικό που έτρωγα . Ελπίζω τώρα που ηρέμησε το στομάχι(φτου να μν το ματιάσω )  να μπορώ να τρώω τα πάντα . 

@rainbow μου περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Βέβαια μπορεί να σε πείραξε το οτιδήποτε ! 

@Floraki υπομονή ! Θα περάσουν τα συμπτώματα ! Δεν σου έχει δώσει τίποτα ο γιατρός σου για τους εμετούς κ τις αναγούλες ; 

S4bRp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Χθες κάναμε το πρώτο μας μπανάκι και το ευχαριστήθηκα μπορώ να πω!! Ήταν υπέροχη η θαλασσίτσα!! Ανυπομονώ να έρθει το σ-κ και πάλι!!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

πρίν από 36 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Χθες κάναμε το πρώτο μας μπανάκι και το ευχαριστήθηκα μπορώ να πω!! Ήταν υπέροχη η θαλασσίτσα!! Ανυπομονώ να έρθει το σ-κ και πάλι!!!

Καλημέρα καλημέρα...η θάλασσα ήταν όαση αυτό το σκ εμείς πήγαμε και τις 3 μέρες... και έκατσα αρκετά μέσα, γιατί έξω παθαινες θερμοπληξία.ελπιζω να είναι όλα καλά.σημερα το απόγευμα έχω ραντεβού με την γιατρό που θα με ξεγεννησει στο νοσοκομείο.κανονικα πηγαίνω σε ιδιώτη γιατρό εκτός νοσοκομείου αλλά θα επισκέπτομαι και την γιατρό του κρατικού νοσοκομείου κάποιες φορές γιατί τέταρτη φορά εφόσον έχουν προηγηθεί καισαρικές θέλει πιο συχνή παρακολούθηση η εγκυμοσύνη μου.καθε 15 μέρες περίπου να βλέπουμε την κατάσταση της μήτρας.. μακάρι να δω το μωράκι μου καλά...

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...