Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Μαιρουλι είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!!! Και εγω απο συχνουρια καλα παω χαχα Αχ περιμενω το απόγευμα να παω για μπανακι. Να ρωτησω κατι χαζο? Σε ολη την εγκυμοσυνη καθε φορα αλλαζουμε μαγιο οταν βγαινουμε απ τη θαλασσα??

Έτσι μου πέ για να αποφύγουμε κολπιτιδες και για να μην παγώνει η κοιλιτσα

tt1d8a73

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα.Λογω κάποιων προσωπικών θεμάτων έχω καιρό να μπω.Ειμαι ομως ακόμη εδώ!Στις 20/6 ήταν το τελευταίο ραντεβου στη γιατρό και όλα ηταν μια χαρά.Εχω ξανα ραντεβού στις 18/7 ενω στις 17/7 έχω Αυχενική.Μου φαίνεται πολύ μακρινή ημερομηνία και φοβαμαι μη με πιάσει το άγχος μέχρι τότε.

• Μου αρέσει 1

κοριτσια μολις γυρισα και εγω απο τον γιατρο..ακομα δεν μπορω να συνηδητοποιησω οτι ειμαι εγκυος..ειδαμε τα χερακια τα ποδαρακια..δεν κουνιοταν πολυ..με το ζορι..(τι να σου κανει και αυτο με τοση ζεστη) τελειο συναισθημα σαν χαζη χαμογελουσα...!τον αντρα μου και την πεθερα μου δεν μπορω να τους κρατησω αλλο θελουν να αρχισουν να το λενε παντου ..σε 3 βδομαδες αυχενικη...

και κατι ασχετο βρε κοριτσια τακουνια φορατε; εχουμε αυριο ενα γαμο και δεν ξερω τι να φορεσω..ο αντρας μου λεει να μην βαλω

@pontiagr ελπίζω όλα να είναι καλά τώρα ! Μπράβο που όλα είναι καλά ! Αν δν αντέξεις να πας να το δεις στο ενδιάμεσο ! Αντε με το καλό κ το ραντεβού κ η αυχενική ! 

@rainbow Αχ τι ωραία !!! Από την χαρά τους μωρε ! Εγώ  φόρεσα τις προάλλες σε έναν γάμο κ καθημερινά φοράω πλατφόρμες όταν είναι να πάω καμία βόλτα . Ότι σε βολεύει κ νιώθεις άνετα ! 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Εγκυουλες ομορφες κααλημεραααααα...πως ειστε?εμενα τα συμπτωματα καλα κρατουν...χθες εκλαιγα απελπιστικα...χαλια στομαχι κ εμετο...δεν αντεχω να μ βρωμανε ολα..απο οτι καταλαβατε αισιοδοξία μηδεν..

16 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Έτσι μου πέ για να αποφύγουμε κολπιτιδες και για να μην παγώνει η κοιλιτσα

ναι να το αλλαζεις οντετ μου γιατι δεν κανει να στεγνωνει πανω σου...θελω να παω κ γω για μπανιο αλλα τα συμπτωματα δε με αφηνουν...

14 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Και εγώ έλεγα να πάω αλλά έχει τόση ζέστη που δεν θέλω να κουνηθώ !!!! Θα ήθελα να ήμουν μόνιμα βουτηγμένη σε μια ατομική πισινουλα! 

Μαρια μ κ γω μια πισινουλα θελω...αν παμε σε μεγαλη δεν κανει αραγε?

12 ώρες πρίν, pontiagr είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.Λογω κάποιων προσωπικών θεμάτων έχω καιρό να μπω.Ειμαι ομως ακόμη εδώ!Στις 20/6 ήταν το τελευταίο ραντεβου στη γιατρό και όλα ηταν μια χαρά.Εχω ξανα ραντεβού στις 18/7 ενω στις 17/7 έχω Αυχενική.Μου φαίνεται πολύ μακρινή ημερομηνία και φοβαμαι μη με πιάσει το άγχος μέχρι τότε.

Να μην εχεις αγχος ολα θα πανε καλα.... οταν θες κατι ο χρονος ειναι σαν να παγωνει κ δεν περναει...υπομονη..

11 ώρες πρίν, rainbow είπε:

κοριτσια μολις γυρισα και εγω απο τον γιατρο..ακομα δεν μπορω να συνηδητοποιησω οτι ειμαι εγκυος..ειδαμε τα χερακια τα ποδαρακια..δεν κουνιοταν πολυ..με το ζορι..(τι να σου κανει και αυτο με τοση ζεστη) τελειο συναισθημα σαν χαζη χαμογελουσα...!τον αντρα μου και την πεθερα μου δεν μπορω να τους κρατησω αλλο θελουν να αρχισουν να το λενε παντου ..σε 3 βδομαδες αυχενικη...

και κατι ασχετο βρε κοριτσια τακουνια φορατε; εχουμε αυριο ενα γαμο και δεν ξερω τι να φορεσω..ο αντρας μου λεει να μην βαλω

Μπραβο κοριτσι μου ....παντα καλα αποτελεσματα να εχεις...οσο για το τι να βαλεις εγω θα συμφωνησω με τον αντρα σου για να μην επιβαρυνεις τη μεση σου...κ πρηστουν τα ποδια σ..βεβαια με οτι θα νιωσεις καλυτερα να φορεσεις....

• Μου αρέσει 1

@rainbow καλυτερα μην βάλεις βρε κορίτσι, θα επιβαρύνεις την μεση σου 

@pontiagr θα συμφώνησε με την Μαρία. Αν ζοριστεις πετάξου στην κοντινότερη βιοϊατρική να το δεις το μαναρακι. Κι εγώ έτσι σκέφτομαι να κανω. 

@Mariachi να περάσουν οι πρώτοι μηνες οι "δύσκολοι" και πιστεύω μετα θα σε αφήσει :) κι αν όχι, χαλαλι του μικρού σου <3

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

πρίν από 29 λεπτά , Mariachi είπε:

@Floraki εμένα δεν με αφήνει ενώ γενικά είναι πολύ χαλαρή με όλα :?

Εγω δεν τον εχω ρωτησει οποτε δεν εχω ιδεα..στη θαλασσα με αφηνει λιγο κ με τιποτα στον ηλιο...

Εσεις βρε κοριτσια ηλιοθεραπεια κανετε?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!! Τρομερη ζεστη εχει εξω κι εγω δεν το κουναω απο το σπιτακι μου. Οι πιο προχωτημενες που τωρα κλεινουν τον 3ο μηνα πως ειστε με τα κιλακια?? Ανεβηκατε η κατεβηκατε?

HBNJp3.png

5 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Εγω δεν τον εχω ρωτησει οποτε δεν εχω ιδεα..στη θαλασσα με αφηνει λιγο κ με τιποτα στον ηλιο...

Εσεις βρε κοριτσια ηλιοθεραπεια κανετε?

Τί ηλιοθεραπεία βρε μανάρι εδώ δεν βγαίνουμε από το σπίτι μην μας χτυπήσει ο ήλιος, πλάκα κάνεις; έχω 2-3 μέρες που νομίζω ότι θα πάθω ανακοπή αν κυκλοφορήσω έξω.

Καλησπέρα κορίτσια μου... κάτω από το air condition άλλη μία μέρα... ναυτία, ναυτία, αηδία αααααααααα.... όλη μέρα.εσεις πως περνάτε;

Χθες απόγευμα πήγαμε για πίτσα οικογενειακώς και κουραστηκα τόσο πολύ...ποναγε η κοιλιά μου,η μέση μου... το στομάχι... τόσο καλά πέρασα... δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά αλλά και απτην άλλη καλοκαίρι είναι, να μην ξεσκασουμε και λίγο έξω;

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

εγώ σήμερα έχω υπνηλια και εξάντληση.  σηκωθηκα μόνο για φαγητο από το κρεβατι και αυτο για να μην ανησυχησω περισσότερο τον άντρα μου! κοιμαμαι ξυοναω ολη μερα συτη η δουλεια και ρεψιμο ρεψιμο ρεψιμο δεν τολνω να αρθωσω λεξη!

tt1d8a73

@Floraki συγχαρητήρια!!!!αντε με το καλό και στη β επιπέδου τώρα!!!

@Οντετ μπράβο!!ετσι χαρούμενη να φεύγεις!πολυ ωραια τα νέα σου!!

@Μαιρουλι ναι,κι εμένα μου συνέστησε να αλλάζω καθε φορά που βγαίνω απο τη θάλασσα.

@dimitroula30 εγω έκλεισα το πρώτο τρίμηνο με 800γρ συν, αλλα με το που μπήκα στον τέταρτο και άρχισα τους εμετούς εχασα την πρώτη μερα κι ολας 1 κιλό.Την τριτη που θα πάω στη γιατρό θα ξαναζυγιστω.

@pontiagr εγώ σήμερα ειμαι καλα,μόνο ενα πρήξιμο εχω στο στομάχι.ευτυχώς φύγανε οι εμετοί,φύγανε και οι αναγουλες  και οι πονοκέφαλοι!

@Floraki ούτε εμένα μου επιτρέπει ηλιοθεραπεία.γενικά θέλει προσοχή με τον ήλιο.

@november rain υπομονη!!!

x7gyp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...