Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@ekrs χάθηκες ! Να μπαίνετε να δίνετε το παρόν !!!!! 

@Floraki περιμένουμε να μας πεις! 

@Οντετ μου πλέκεις ; τι ωραία ! Και εγώ λέω να κρατήσω ημερολόγιο ! Να ανάψεις κ το κεράκι σου. Όλα καλά θα πάνε κ θα ακούσεις μια δυνατή καρδούλα !!!! 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

22 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

@Floraki μου σίγουρα !!!!! :cool:

Τώρα κατάλαβα ότι τόσο καιρό μαριανθη έλεγες εμένα . Μαρία με λένε !!! Χαχαχα 

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω . Σας ενοχλεί κ εσάς το στομάχι σας ; σαν να είναι βαρύ , πρησμένο , να σας ψιλοποναει κ επίσης ρευεστε συνέχεια (συγγνώμη κιόλας )  κ έχετε ξινιλες; 

Όλη μέρα και όλη νύχτα είμαι έτσι όπως περιγράφεις

Floraki & ontet καλά νέα να μας φέρετε βρε κορίτσια....να πάνε όλα καλά!

Εγώ πριν λίγο ξύπνησα και είχα καφέ στο εσώρουχο:-(ειπα και γω δεν θα έχω αυτή την φορά;σε όλες τις εγκυμοσύνες είχα, και χαλαστηκα τώρα.... αν συνεχίσουν θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό... ραντεβού έχω την Δευτέρα πάλι.

Κορίτσια πείτε μου για σας πως είναι οι ναυτίες σας γιατί εγώ κοντεύω να πεθάνω από το ζόρι μου.ειδικα απόγευμα-βραδυ είμαι στα πατώματα... και ενοχλήσεις έχω χαμηλά στην κοιλιά όλα μου φταίνε:mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες...παρα πολυ....συγνωμη που αργησα να σας ενημερωσω αλλα εκανα εμετο κ ξαπλωσα λιγο...κοριτσια μου ολα παρα πολυ καλα μου ειπε...περιμενω βεβαια το αιμα...κουνιοταν συνεχεια...μου εδωσε κ ντι βι ντι...κ μου ειπε οτι μαλλον κοριτσακι θα ειναι...πολυ συγκινηθηκα...

2 ώρες πρίν, november rain είπε:

Όλη μέρα και όλη νύχτα είμαι έτσι όπως περιγράφεις

Floraki & ontet καλά νέα να μας φέρετε βρε κορίτσια....να πάνε όλα καλά!

Εγώ πριν λίγο ξύπνησα και είχα καφέ στο εσώρουχο:-(ειπα και γω δεν θα έχω αυτή την φορά;σε όλες τις εγκυμοσύνες είχα, και χαλαστηκα τώρα.... αν συνεχίσουν θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό... ραντεβού έχω την Δευτέρα πάλι.

Κορίτσια πείτε μου για σας πως είναι οι ναυτίες σας γιατί εγώ κοντεύω να πεθάνω από το ζόρι μου.ειδικα απόγευμα-βραδυ είμαι στα πατώματα... και ενοχλήσεις έχω χαμηλά στην κοιλιά όλα μου φταίνε:mad:

Νοβεμπερ μου μην αγχωνεσαι..το εχεις ξαναπερασει...κ μενα μετα το μεσημερι με πιανουν οι ναυτιες...αστα...ευχομαι να σ πανε ολα καλα...

8 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! 

Αυτο για την σοκολάτα το έχω ακούσει και εγώ! Το κάνει το μωρό να είναι πιο κινητικό ! 

Σήμερα λοιπόν περιμένουμε κ από το floraki και από την Οντετ νεακια! 

Καλη επιτυχία και στις δυο και @Floraki να ρωτήσεις φύλο ! 

Σευχαριστω μαρια μου...με το καλο κ η δικη σου αυχενικη...να ειναι ενα νινακι υγιής...ομορφο συναισθημα...κ πρωτογνωρο...πραγματικα μαγικο....

22 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Απο ρέψιμο άλλο τίποτα. Ντρέπομαι να μιλήσω ανοίγω το στόμα και δεν ξερω ποτε θα μου φύγει χαχα

Οντετ μου ανυπομονω για τα νεα σ...

9 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

@Floraki αχ εγω θα παω στις 11 ιουλιου και μου φαινεται αιωνας!!!! Το φυλο φαινεται στην αυχενικη !! Ρωτησα εγω τη γιατρο μου στον προηγουμενο υοπερηχο και μου ειπε αυτο!! Αντε αντε να μας πεις νεα!!

@Οντετ αντε αντε περιμενουμε το απογευμα τα νεα!!!

@Anna z η μια καραμελιτσα γλυκια η λιγη σοκολατιτσα!!!

Δημητρουλα σευχαριστω πολυ...κουνιοταν συνέχειά μαγικο...μου ειπε μαλλον κοριτσακι...δεν κρατηθηκα του πηρα ενα αρκουδακι...δυστυχως δεν περνανε οι μερες..υπομονη γαιδουρινη πρεπει να εχουμε... ευχομαι να εχεις κ συ μια τελεια αυχενικη...(δεν καταφερα να φαω σοκολατα γιατι σημερα το στομαχι μ ειναι χαλια εκανα κ εμετο...την επομενη ελπιζω να το καταφερω...)

10 ώρες πρίν, Anna z είπε:

Καλημέρα σε όλες,

@Floraki μου ευτυχώς τελείωσαν οι εμετοί,μου έμειναν κάποιες αναγούλες μόνο και λέω και ευχαριστώ!

πραγματικά ηρωίδες όσες το περνάτε Γιάννης μεγάλο διάστημα!

Με το καλό να δεις το μωράκι σου σήμερα :) όλα να πάνε καλα!! Ρώτα για το φύλο,θα σου δωσει τουλαχιστον ενα ποσοστό!

@dimitroula30 δεν το ήξερα αυτο με τη σοκολάτα!! 

@Οντετ με το καλό καο το δικό σου ραντεβού!!να πάνε ολα καλα!

κι εγω κορίτσια με το ρέψιμο εχω θέματα..

Αννα μου σευχαριστω...ευτυχως ολα καλα...χαιρομαι που σου σταματησαν εγω ακομα εχω...ευχομαι να εχεις μια χαρουμενη εγκυμοσυνη κ υγιές νινακι...(για τη σοκολατα ουτε κ γω το ηξερα θα το δοκιμασω ομως να το δω να χορευει πάλι )

4 ώρες πρίν, ekrs είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Καλή επιτυχία στους υπερήχους σας!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μας πείτε τα ευχάριστα... Και @Floraki γιατί όχι, να μας πεις και το φύλο! Στην άλλη εγκυμοσύνη μου το είχε δει στην αυχενική! Οπότε μπορεί να στο πει... Είναι εξειδικευμένοι αυτοί που κάνουν αυχενική και κόβει το μάτι τους :-P

Εγώ μόνο κάτι πινάκια περιόδου έχω που κ που. Κατά τα άλλα τίποτα... Αλλά κ την άλλη φορά έτσι ήμουν - μόνο το στήθος με ποναγε. Υπομονή.. Σε δύο εβδομάδες θα πάμε να το ξαναδούμε το σποράκι μας :-D κ θα φάω σοκολάτα να δω κ εγώ κολοτούμπες!! :-P

Σευχαριστω πολυ πολυ...ηταν πραγματικα μοναδικο συναισθημα...μου ειπε κ το φυλο τελικα...η μαμα μ φυσικα ξετρελαθηκε...εισαι απο τις τυχερες που δεν εχεις συμπτωματα...εγω δεν κανει να παραπονιεμαι αλλα περναω δυσκολα...ουτε γραμμαριο δεν εχω παρει αντιθετα εχω χασει...ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ σενα με ενα υγιες νινακι στην αγκαλια σ...

• Μου αρέσει 2

γυρισα κοριτσακια μου. Το νινι μεγαλώνει και ομορφαινει. 1.8 cm και η καρδουλα χτυπουσε σαν τρελη! μου πε οχι αλλο ξαπλα. δεν βλεπει αποκόλληση το αιματακι μπορει βα ειναι λογω ινομυώματος ή απο ευαισθησία του τραχηλου δεν σχετιζεται με το μωρακι και δεν κινδυνευει απο κάτι. μου δωσε αμοξιλ και με εχωσε τακτικα για ενεσεις. 25/7 η Αυχενική :)

• Μου αρέσει 4

tt1d8a73

Καλησπέρα καυσωνοκοριτσόπουλα! Πείτε μου ότι ζεσταίνεστε κι εσείς κι ότι δεν είναι ιδέα μου :-P

@Floraki μπεμπάρα;;;; άντε και στα δικά μας τις αγορομάνες. Σου εύχομαι κι έναν καλό β'υπέρηχο τώρα

@Οντετ καρδιοχτυπάει το σποράκι; ωραίο συναίσθημα ε; ξάπλα τέλος, ποιός σε πιάνει, τον αύγουστο δε θα βγαίνεις από τη θάλασσα :) Αντιβίωση γιατί ξεκίνησες;

Εγώ κορίτσια πήρα τις πρώτες εξετάσεις κ βρέθηκα με αντισώματα θετικά και στον κυτταρομεγαλοιό και τη λιστέρια:confused:.. μου παν ευτυχώς πώς δεν τα πέρασα πρόσφατα. Κι είχα περάσει πριν τις γιορτες μια " γαστρεντερίτιδα" που προφανώς ήταν λιστέρια όπως μόλις έμαθα. Την Τρίτη θα τα πάω στη γιατρό.Αυτά! 

tt1d8aec

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Οντετ είπε:

γυρισα κοριτσακια μου. Το νινι μεγαλώνει και ομορφαινει. 1.8 cm και η καρδουλα χτυπουσε σαν τρελη! μου πε οχι αλλο ξαπλα. δεν βλεπει αποκόλληση το αιματακι μπορει βα ειναι λογω ινομυώματος ή απο ευαισθησία του τραχηλου δεν σχετιζεται με το μωρακι και δεν κινδυνευει απο κάτι. μου δωσε αμοξιλ και με εχωσε τακτικα για ενεσεις. 25/7 η Αυχενική :)

Μπραβο οντετ μου...πολυ χαρηκα....καλη αυχενικη σου ευχομαι...αντιβιωση κ ενεσςις γιατι?

πρίν από 4 λεπτά , Synnefaki είπε:

Καλησπέρα καυσωνοκοριτσόπουλα! Πείτε μου ότι ζεσταίνεστε κι εσείς κι ότι δεν είναι ιδέα μου :-P

@Floraki μπεμπάρα;;;; άντε και στα δικά μας τις αγορομάνες. Σου εύχομαι κι έναν καλό β'υπέρηχο τώρα

@Οντετ καρδιοχτυπάει το σποράκι; ωραίο συναίσθημα ε; ξάπλα τέλος, ποιός σε πιάνει, τον αύγουστο δε θα βγαίνεις από τη θάλασσα :) Αντιβίωση γιατί ξεκίνησες;

Εγώ κορίτσια πήρα τις πρώτες εξετάσεις κ βρέθηκα με αντισώματα θετικά και στον κυτταρομεγαλοιό και τη λιστέρια:confused:.. μου παν ευτυχώς πώς δεν τα πέρασα πρόσφατα. Κι είχα περάσει πριν τις γιορτες μια " γαστρεντερίτιδα" που προφανώς ήταν λιστέρια όπως μόλις έμαθα. Την Τρίτη θα τα πάω στη γιατρό.Αυτά! 

Σευχαριστω πολυ πολυ...κ σε σενα ευχομαι καλη ευχενικη...αντε να περασουν οι μερες να μας πεις κ συ τα καλα νεα...δηλαδη αυτα που σου βρηκαν δεν επηρεαζουν το εμβρυο?δεν εχω ιδεα απο αυτα.

• Μου αρέσει 1

Η ένεση είναι προγεστερόνη καθαρή, ενισχυτικό της κύησης λεει. Αντιβιωση για τεσσερις μέρες λόγω αίματος, μην και έχει κάνα μικροβιακι και δεν είμαστε για τέτοια 

@Synnefaki μη φοβου κορίτσι, ίσως σουβδωσει κι εσένα καμία αντιβιωσ

@Florakiαχ μια ομορφενια! Αχ μια πριγκηπόπουλα που εχεις στην κοιλιτσα. Μπράβο κορίτσι μου

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

1 hour ago, Οντετ είπε:

Η ένεση είναι προγεστερόνη καθαρή, ενισχυτικό της κύησης λεει. Αντιβιωση για τεσσερις μέρες λόγω αίματος, μην και έχει κάνα μικροβιακι και δεν είμαστε για τέτοια 

@Synnefaki μη φοβου κορίτσι, ίσως σουβδωσει κι εσένα καμία αντιβιωσ

@Florakiαχ μια ομορφενια! Αχ μια πριγκηπόπουλα που εχεις στην κοιλιτσα. Μπράβο κορίτσι μου

Να κανεις οτι χρειαζεται οντετ μου...ναι πριγκίπισσουλα το νινι μου...αλλα με παιδευει παλι χαλια ειμαι...

@Floraki μπράβο !!! Χαίρομαι για τα αποτελέσματα στην αυχενική . Αντε με το καλό κ οι εξετάσεις αίματος . Και Μπέμπα ; τρελαίνομαι !!!! 

@Οντετ είδες που όλα είναι καλά κ τέρμα η ξάπλα ; κ το μωράκι έχει γίνει γιγαντακι! 

@november rain σίγουρα δεν περιμένεις να τα ακούσεις από εμάς αλλά δεν θα είναι τίποτα ! Όλες τα περάσαμε ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

4 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες...παρα πολυ....συγνωμη που αργησα να σας ενημερωσω αλλα εκανα εμετο κ ξαπλωσα λιγο...κοριτσια μου ολα παρα πολυ καλα μου ειπε...περιμενω βεβαια το αιμα...κουνιοταν συνεχεια...μου εδωσε κ ντι βι ντι...κ μου ειπε οτι μαλλον κοριτσακι θα ειναι...πολυ συγκινηθηκα...

Νοβεμπερ μου μην αγχωνεσαι..το εχεις ξαναπερασει...κ μενα μετα το μεσημερι με πιανουν οι ναυτιες...αστα...ευχομαι να σ πανε ολα καλα...

Σευχαριστω μαρια μου...με το καλο κ η δικη σου αυχενικη...να ειναι ενα νινακι υγιής...ομορφο συναισθημα...κ πρωτογνωρο...πραγματικα μαγικο....

Οντετ μου ανυπομονω για τα νεα σ...

Δημητρουλα σευχαριστω πολυ...κουνιοταν συνέχειά μαγικο...μου ειπε μαλλον κοριτσακι...δεν κρατηθηκα του πηρα ενα αρκουδακι...δυστυχως δεν περνανε οι μερες..υπομονη γαιδουρινη πρεπει να εχουμε... ευχομαι να εχεις κ συ μια τελεια αυχενικη...(δεν καταφερα να φαω σοκολατα γιατι σημερα το στομαχι μ ειναι χαλια εκανα κ εμετο...την επομενη ελπιζω να το καταφερω...)

Αννα μου σευχαριστω...ευτυχως ολα καλα...χαιρομαι που σου σταματησαν εγω ακομα εχω...ευχομαι να εχεις μια χαρουμενη εγκυμοσυνη κ υγιές νινακι...(για τη σοκολατα ουτε κ γω το ηξερα θα το δοκιμασω ομως να το δω να χορευει πάλι )

Σευχαριστω πολυ πολυ...ηταν πραγματικα μοναδικο συναισθημα...μου ειπε κ το φυλο τελικα...η μαμα μ φυσικα ξετρελαθηκε...εισαι απο τις τυχερες που δεν εχεις συμπτωματα...εγω δεν κανει να παραπονιεμαι αλλα περναω δυσκολα...ουτε γραμμαριο δεν εχω παρει αντιθετα εχω χασει...ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ σενα με ενα υγιες νινακι στην αγκαλια σ...

Μπράβο βρε @Floraki!! Με το καλό και τα επόμενα!! :-D

3 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Αχ τι ωραία!! Σου έφυγε και το άγχος!!!

Κοντά είμαστε σε ημέρες... Εγώ αυχενική θα κάνω 31/7 γιατί θα λείπουμε διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα που θα έπρεπε να την κάνω...

• Μου αρέσει 1

tt1d93c4

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια!!!! Μονο θετικη σκεψη χρειαζεται και ολα καλα θα πανε! Εγω παντως νιωθω πολυ καλα δοξα το θεο! Και στη δουλεια παω και τις δουλίτσες μου κανω με προσοχη και στον ενδιαμεσο full υπνο.

@Floraki μοραβο κοριτσι μου ολα καλα!!!! 

Εγω δευτερα παω στο γιατρό ανυπομονώ!!!! Θα μου πει και ποτε θα κανω αυχενικη 

Καλημερα ομορφες εγκυουλες...αλλη μια μερα υπομονης...ευχομαι να ειναι τουλαχιστον υπεροχη για σας...

9 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

@Floraki μπράβο !!! Χαίρομαι για τα αποτελέσματα στην αυχενική . Αντε με το καλό κ οι εξετάσεις αίματος . Και Μπέμπα ; τρελαίνομαι !!!! 

@Οντετ είδες που όλα είναι καλά κ τέρμα η ξάπλα ; κ το μωράκι έχει γίνει γιγαντακι! 

@november rain σίγουρα δεν περιμένεις να τα ακούσεις από εμάς αλλά δεν θα είναι τίποτα ! Όλες τα περάσαμε ! 

Ευχαριστω πολυ πολυ μαρια μ...πιστευω καλες θα ειναι κ οι εξετασεις αιματος...ειμαι αισιοδοξη...μπεμπουλα ναι...ο αντρας μ εχει τρελαθει απο τη χαρα του αστα...ευχομαι να σου πανε κ σενα ολα καλα....

8 ώρες πρίν, ekrs είπε:

Μπράβο βρε @Floraki!! Με το καλό και τα επόμενα!! :-D

Αχ τι ωραία!! Σου έφυγε και το άγχος!!!

Κοντά είμαστε σε ημέρες... Εγώ αυχενική θα κάνω 31/7 γιατί θα λείπουμε διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα που θα έπρεπε να την κάνω...

Σευχαριστω πολυ...ευχομαι να εχεις παντα καλα αποτελεσματα κοριτσι μου....

7 ώρες πρίν, Μαιρουλι είπε:

Καλησπερα κορίτσια!!!! Μονο θετικη σκεψη χρειαζεται και ολα καλα θα πανε! Εγω παντως νιωθω πολυ καλα δοξα το θεο! Και στη δουλεια παω και τις δουλίτσες μου κανω με προσοχη και στον ενδιαμεσο full υπνο.

@Floraki μοραβο κοριτσι μου ολα καλα!!!! 

Εγω δευτερα παω στο γιατρό ανυπομονώ!!!! Θα μου πει και ποτε θα κανω αυχενικη 

Σευχαριστω μαιρουλι μου...αντε πλησιαζει η μερα σου να μας πεις τα καλα νεα...ευχομαι να ειναι ολα καλα...

1 hour ago, Οντετ είπε:

Καλημέρα οοοοοολη μερα. Τι κάνετε κοριτσάκια μου

Η πρώιμη συχνοουρια  είναι παλαευτη. Έχει γράψει ηδη τεσσερις επισκεψεις το κοντέρ

Καλημερα οντετ μου...εισαι τυχερη που εχεις συχνοουρια σημαινει οτι πινεις κ πολλα νερακια κ ειναι καλο...εγω με τους εμετους δεν πινω πολυ κ ετσι μου σταματησαν οι συχνοουριες...κ με μαλωνει ο γιατρος μου...

Καλημέρα σε όλες!!!

@Floraki και @Οντετ μου μπράβο !!!! με συγκινήσατε καλέ!!! Αχ νιώθω ότι το έζησα κι εγώ μαζί σας, ανυπομονώ κι εγώ για την αυχενική μας.

Αν υπάρχει υπομονή και αισιοδοξία όλα βαίνουν καλώς ζουζούνες μου!!! 

HBNJp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!! Και εγω απο συχνουρια καλα παω χαχα Αχ περιμενω το απόγευμα να παω για μπανακι. Να ρωτησω κατι χαζο? Σε ολη την εγκυμοσυνη καθε φορα αλλαζουμε μαγιο οταν βγαινουμε απ τη θαλασσα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...