Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου διαβασα τα νεα σας κ χαιρομαι παρα πολυ για ολες κ ανυπομονω να μαθαινω οτι ολα πανε καλα παρολο τα δυσκολα συμπτωματα..δυο μερες τωρα ειμαι καλυτερα αλλα με τρομαζει που ηρεμησαν τοσο αποτομα μην επαθε κατι το νινι μου...εχω την αυχενικη την πεμπτη κ ανυπομονω να μαθω...

Κοριτσια μ ηρθα αθηνα κ σας εφερα τη ζεστη...ειναι αποπνικτικα εδω...εχω τη μανουλα μου ομως που με φροντιζει...μακαρι να μου ανοιξει κ η ορεξη κ να φαω τα υπεροχα φαγητα της...

Οντετ μου περιμενω πως κ πως να μου πεις τα καλα νεα την πεμπτη.

November μου τελικα ενα αρκουδακι θα του το παρω...δεν αντεχω...κ εκμεταλευσου τον καναπε οσο μπορεις...υπομονη...

Αννα μου κ μενα εντεκα κ δωδεκατη εβδομάδα ειχα τους περισσοτερους εμετους...μου ειπε ο γιατρος μου οτι βγαζει μαλλακια..οποτε υπομονη κοριτσι μου..σε καταλαβαίνω φαε φρυγανιτσες...

Δημητρουλα μου συμφωνω με τη μαριανθη..μη στεναχωριεσαι για το μωρακι σ κ μονο...σκεψου τα ομορφα...κ γω τις προηγουμενες μερες κοντευα να σκασω..εχω προβληματα με την πρωην οικογενεια του αντρα μου..φοβουνται μην του παρω εγω κ το μωρο μ την περιουσια?εσκασα...σημερα κοντα στη μανουλα μου δε με νοιαζει τιποτα...

Συννεφακι μου ξεκουρασου οσο σε αφηνει το παιδι...κ ολα θα πανε καλα...συμφωνω μαζι σ ισως μια μικρη αποκολλησουλα..ανυπομονω να μας πεις τα καλα νεα...

Μαριανθη μου χαιρομαι που εισαι καλα...

Αχ κοριτσια μου μαρεσει που στηριζει κ βοηθαει η μια την αλλη...πολυ χαρηκα που μπηκα κ ειστε ολες αισιοδοξες...πηρα κ γω λιγη απο σας...σας ευχαριστω γιαυτο....

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου σήμερα είμαι κάπως καλύτερα.δεν έκανα εμετό καθόλου σήμερα αλλα επειδή γενικότερα με χαλάει είμαι σαν κοτόπουλο ακόμα!!

ευτυχώς δεν ήταν δηλητηρίαση ή γαστρεντερίτιδα.Η γιατρός είπε πως μπορεί να συμβεί και στην 13 εβδομάδα κανονικα, ειναι θέμα ορμονικό.

@Floraki με φρυγανιεσ Είμαι σημερα ναι χθες άφαγη .λες να βγάζουμε μαλλάκια;Με το καλό η αυχενική σου!!

@Synnefaki μην κάνεις κακές σκέψεις!ο,τι κι αν ειναι θα το αντιμετωπίσεις με το γιατρό σοθ και ολα θα πάνε καλα! Δεν μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει με το μικρό;

x7gyp3.png

Καλησπερα εγκυουλες!! Χαθηκα και εγω δεν μπηκα αυτες τις μερες μια η δουλεια η κουραση η ζεστη οταν ειμαι σπιτι ολο ξαπλα και υπνο. Εμενα εχει αρχισει εδω και 2 μερες και με πιανει πολυ η μεση μου κυριως οταν ξαπλωνω. Κατα τα αλλα μια χαρα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, @Οντετ κοιμασαι τουλαχιστον καθόλου το μεσημέρι;

τι ζέστη ειναι αυτη βρε κορίτσια;θα λιώσουμε παλι σήμερα..

κάνω συχνά ντουζάκια και ανακουφίζομαι κάπως.εσεις πώς την αντιμετωπίζετε τη ζέστη ;

x7gyp3.png

Καλημέρα εγκυούλες!! Χθες βράδυ σήκωσα δυο σακούλες ψωνια και νομίζω ότι με πονάει η κοιλιά μου χαμηλά. Φοβάμαι μην μου έρθει πάλι καμία σταγονίτσα. :?

HBNJp3.png

Just now, Anna z είπε:

@dimitroula30 μην σκέφτεσαι αρνητικά! Ξεκουράσου λίγο παραπάνω σήμερα αν νιώθεις πόνο :)

Δυστυχώς είμαι στη δουλειά τώρα, έχω τα πόδια κρεμασμένα και με πονάνε και τα πόδια. Ελπίζω να περάσει αναίμακτα..

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Καλημέρα σε όλες ! Τι ζέστη είναι αυτή ;;;; Άννα μου κ εγώ ντουζακια κάνω για την ακρίβεια κυρίως βρέχω τα πόδια μου γτ αυτά νιώθω να καίγονται ! 

@dimitroula30 δεν θα είναι τίποτα ! Μν ανησυχείς ! 

@Μαιρουλι από τώρα σε πιάνει η μέση ; άσχημα τα πράγματα για μετά ... 

οι υπόλοιπες που είναι ;;; που εξαφανίστηκαν ;;;; :confused:

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Όλα καλά από το μέτωπο. Μάλλον ήταν αφορμή να δω το σποράκι να κάνει κωλοτούμπες :-P:-P

Έρχεται καύσωνας ε; 40-45 ω ρε μάνα μου, λυπάμαι τις ετοιμόγεννες

@dimitroula30 αχ εγώ κορίτσι μου σηκώνω 10 φορες τη μέρα 12 κιλά παιδί, μην φοβασαι έτσι εύκολα αν παθαίναμε κάτι..

• Μου αρέσει 2

tt1d8aec

κορίτσια μου είμαι λίγο καλύτερα μπορώ να πω. Ευτυχώς!!  @Synnefaki 12 κιλά παιδί ε? έχεις δίκιο φοβόμαστε με το παραμικρό!! Κορίτσια βγήκα προς στιγμή απο το γραφείο έξω και βράζει ο τόπος. Περπάτησα και κάηκαν οι πατούσες μου, απορώ πως δεν έλιωσαν οι σόλες :-D. Ανυπομονώ να πάω σπίτι για ντουζάκι!!!!

• Μου αρέσει 2

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...