Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Σήμερα νιωθω πολυ χαρούμενη, τι σπυ ειβσι η ξαπλα ρε παιδι μου, ουτε αιναταξι ουτε καφετιά ουτε τιποτα φτου φτου. 

δεν ξεθαρρευω, κρεβατακι καναπες τουαλετα και παλι πισω μεχρι την πενπτη που θα παμε 

• Μου αρέσει 4

tt1d8a73

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Οντετ μου μπράβο κούκλα μου, η ψυχολογία είναι το παν!! Εγώ σήμερα ας πούμε είμαι στα down μου, γιατί με ενόχλησε κάτι που έκανε μια φίλη μου. Δυστυχώς πρέπει στον καθένα να βάζουμε τα όριά μας, αλλά τοσο χαζή είμαι που δεν θέλω να λέω κουβέντα σε κανέναν και να τα καταπίνω.:-(

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Οντετ είπε:

Σήμερα νιωθω πολυ χαρούμενη, τι σπυ ειβσι η ξαπλα ρε παιδι μου, ουτε αιναταξι ουτε καφετιά ουτε τιποτα φτου φτου. 

δεν ξεθαρρευω, κρεβατακι καναπες τουαλετα και παλι πισω μεχρι την πενπτη που θα παμε 

Οντέτ μου τι ευχάριστα νέα κορίτσι μου; φτου φτου

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

Μπράβο @Οντετ έτσι να συνεχίσεις μόνο με ευχάριστα κ ανεβασμένη ψυχολογία ! 

@dimitroula30 μν αφήνεις κανέναν αυτή την περίοδο να σε ρίχνει ψυχολογικά ! Δεν το αξίζει κανένας ! Πρέπει να σκεφτόμαστε τα μωράκια μας κ δεν πρέπει να είμαστε στρεσαρισμενες κ στεναχωρημενες για αυτά ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

κορίτσια εχω κανει 4 φορές εμετό απο το πρωι και ειμαι χάλια..ειναι δυνατον να με έπιασαν αυτα τα συμπτώματα τώρα που σε 3 μερες αποχαιρετώ το πρώτο τρίμηνο;

μεχρι στιγμής ειχα κανει μονο μια φορα εμετό στις πολυ αρχες..σήμερα εχω γινει κουρέλι 

x7gyp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Anna z είπε:

κορίτσια εχω κανει 4 φορές εμετό απο το πρωι και ειμαι χάλια..ειναι δυνατον να με έπιασαν αυτα τα συμπτώματα τώρα που σε 3 μερες αποχαιρετώ το πρώτο τρίμηνο;

μεχρι στιγμής ειχα κανει μονο μια φορα εμετό στις πολυ αρχες..σήμερα εχω γινει κουρέλι 

Κορίτσι μου μήπως απλά σε πείραξε κάτι που έφαγες; Περίμενε να δεις πώς θα εξελιχθεί...

tt1d8aec

Μπράβο Οντέτ μου, όμορφα τά νέα σου.μακαρι να σαι έτσι πλέον.

Dimitroula είναι καλή φίλη ή φίδι;;;;

Αnna μου συνήθως τώρα τελειώνουν τα συμπτώματα αλλά μερικές φορές, σπάνια βέβαια, εμφανίζονται και προς το τέλος του τριμήνου.αν αποκλείσουμε όλα τα άλλα σενάρια.(γαστρεντερίτιδα, δηλητηρίαση)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μανούλες, ελπίζω να είναι δηλαδή γιατί από χθες βραδυ έχω πονάκια κ καφέ υγρά. ΞΕκούραση κ μαγνήσιο σύστησε η γιατρός κ το απογευμα θα πάω από κει να με δει. Γι αποκόλληση το κόβω. :-(

tt1d8aec

πρίν από 3 λεπτά , Synnefaki είπε:

Καλημέρα Μανούλες, ελπίζω να είναι δηλαδή γιατί από χθες βραδυ έχω πονάκια κ καφέ υγρά. ΞΕκούραση κ μαγνήσιο σύστησε η γιατρός κ το απογευμα θα πάω από κει να με δει. Γι αποκόλληση το κόβω. :-(

Καλημέρα @Synnefaki , μήπως είσαι στην αλλαγή του μήνα? Τίποτε δεν θα είναι λίγο πολύ απότι παρακολουθώ εδώ μέσα όλες οι κοπέλες το περάσαμε αυτό. Εμένα μου είχε δώσει προγεστερόνη την οποία συνεχίζω εως και σήμερα!! Θα πας το απόγευμα και θα σε καθησυχάσει!! :)

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

@dimitroula30 ούτε εμείς έχουμε ! 

@Synnefaki μν αγχώνεσαι όσο μπορείς , ξεκούραση είπαμε θέλει κ όλα θα είναι καλά ! Θα περιμένουμε το απόγευμα να μας πεις νεωτέρα . Και αποκόλληση να είναι που νομίζω εχεις αίμα σε αυτή την περίπτωση πάλι όλα καλά θα πάνε ! Θα ξανά κολλήσει με την σωστή αγωγή κ την ξάπλα ! Είπαμε θετική σκέψη !!!! 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Ναι κορίτσια μου δεν αγχώνομαι πολύ γτ τα πέρασα και στο πρώτο.Τώρα από την αρχή πάίρνω κ προγεστερόνη κ κάνω ηπαρίνες. Απλά τώρα δεν μπορώ να ξεκουραστώ μ ένα μωρό ήδη στο σπίτι και χαλιέμαι .Σας ευχαριστώ

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...